Saranen yrityksenä

Kasvua tuottavan työelämän asiantuntija

Tunnemme läpikotaisin suomalaisen työelämän, sen karikot ja valtavan kasvupotentiaalin. Tärkeimpänä työkalunamme on jatkuvan oppimisen ihmevoima: meistä osaaminen on se tekijä, jolla yritykset ja yksilöt saavuttavat tavoitteensa ja vahvistuvat haasteistaan.

 

Saranen auttaa:

Kun osaamisesta on pulaa

Uusilla ja digitalisaation mullistamilla aloilla tietotaidon kysyntä ja tarjonta voidaan saada kohtaamaan. Se tapahtuu rakentamalla koulutuksella silta tekijän ja yrityksen välille. Tuoreimmilla opeilla evästettyjen työntekijöiden mukana yrityksiin kulkee osaamista, jota muualta ei vielä saa. 

Kun menestyksen tiellä on esteitä

Rakennamme uusia työllistymismahdollisuuksia ja luotsaamme sekä yksilöitä että yrityksiä läpi muutostilanteista. 

Henkilöstön vähennystilanteissa autamme työntekijöitä uudelleentyöllistymään tehokkaasti. Muutoksen ei aina tarvitse lamaannuttaa yksilön henkilökohtaista kehitystä eikä yrityksen liiketoimintaa.

Osaamisen vanhetessa luomme vahvalla otteella osaamisen uudistamisen ohjelmia, joissa kasvatamme nykyhenkilöstöstä muutoskyvykkäitä tekijöitä kouluttamalla ja valmentamalla joskus täysinkin uusiin rooleihin.

Palvelumme räätälöidään aina, jotta niistä saadaan irti tehokkain mahdollinen vaikutus. Toimimme jatkuvan kehittämisen ja kehittymisen periaatteella myös itse - asiakkaitamme herkästi kuunnellen.

Toimimme koko maassa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä sekä Vaasassa. Olemme osa Bravedo Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Arvot

Vaikuttavuus

Autamme suurella sydämellä yksilöitä, yrityksiä ja yhteiskuntaa menestymään.

Luotettavuus

Pidämme antamamme lupaukset itsellemme, kollegoillemme ja asiakkaillemme.

Rohkeus

Uskallamme kokeilla - uudistumme ja uudistamme intohimoisesti.

Ilo

Teemme, opimme ja innostumme yhdessä.

Saranen lukuina

1991

perustettu

11,6 M€

liikevaihto

~ 100

työntekijää

Töihin Saraselle

Saranen valittiin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2023. Oletko kiinnostunut urasta Sarasella? Lue millaista meillä on olla töissä ja katso avoinna olevat työpaikkamme. 

2023_Suomi_Parhaat Ty”paikatSertifioitu-logo_marras_2022-2023-1

Tutustu työyhteisöömme

Saranen_4691_400x400_v001