Yrityksille

Uuden osaamisen rekrytointia yrityksellesi räätälöitynä

Monet yritykset ovat saman kysymyksen äärellä kuin sinä. Miten löytää uutta osaamista, kun tämän hetken osaajissakin on jo etsimistä?

Osaamistarpeiden murroksen, liiketoiminnan kasvutavoitteiden ja osaajapulan myötä yhtälö voi hankaloitua entisestään. Ennakointi on monen toivetila, mutta harvalle todellisuutta.

Sarasen räätälöidyn rekrytoinnin ratkaisut toimivat vastavoimana kasvun jämähtämiselle ja rekrytoinnin myöhäiselle reagoinnille. Kumppaninamme säästät arvokasta aikaa ja rahaa, sekä saavutat mielenrauhaa raskaimpia työvaiheita ulkoistamalla.

Ja ennen kaikkea, pääset olemaan uuden osaamisen rekrytoinnissa aina askeleen muita edellä. 

Ota yhteyttä

Rekrytoinnin järjellistäminen luo kasvulle tilaa

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu toteuttamiemme rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Ohjelmissa yhdistyvä räätälöity substanssikoulutus ja uusien tekijöiden työssäoppiminen tekevät rekrytoinnista entistä joustavampaa, kustannustehokkaampaa ja vastuullisempaa.

Täysin yrityskohtaisesti räätälöidyt koulutusohjelmat ovat omimmillaan oman alansa kasvuyrityksille, kun kyseessä on kymmenen tai useamman osaajan rekrytointitarve. Koulutusohjelmasta voidaan sijoittaa tekijöitä myös useisiin eri toimipisteisiin ympäri Suomea.

Koulutusohjelmat muovataan tarpeidenne mukaan aina koulutussisällöstä, toteutustavasta ja hakijamarkkinoinnista lähtien. Asiakkaamme ovat hyödyntäneet ratkaisujamme oman rekrytointinsa tukena, trainee-ohjelmiensa ulkoistamiseksi kuin myös osana kokonaisvaltaisempaa rekrytoinnin strategiaansa.

Lopputavoitteemme on kuitenkin aina sama, oli roolimme kumppanina mikä tahansa: löytää uusinta, ja ennen kaikkea sopivinta osaamista.

kasvu-icon-1
30h

säästetty aika rekrytoinnissa per hlö

70%

kokonaiskustannuksista rahoittaa ELY

20pvä

lisäkoulutusta ja perehdytystä normaaliin verrattuna

Kasvun kumppaninasi nopeasti
kehittyvillä aloilla

Me Sarasella olemme luoneet kasvun ja menestyksen tekijöitä jo yli 30 vuoden ajan. Olemme valtakunnallinen toimija. Kauttamme saatkin kasvatettua uudet osaajat yritykseesi, olitpa sitten Hangossa tai Rovaniemellä.

Monet alansa kärkiyritykset ovat luottaneet ratkaisuihimme hyvin erilaisissa rekrytointitarpeissa. Räätälöityjen koulutusohjelmien kautta olemme vauhdittaneet yrityksien kasvua mm. ohjelmistokehityksen, testauksen, digimarkkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun, service deskin ja tuotannon puolen tekijöitä kasvattamalla. Ratkaisumme mahdollistavatkin uusien tekijöiden rekrytoinnin alasta riippumatta.

Ota yhteyttä

logo-talenom
logo-etteplan
logo-cgi
logo-tiera
logo-visma
logo-rantalainen
logo-radiometer
logo-tietoevry
logo-dagmar
logo-mipro

 

Accountorilla räätälöity koulutusohjelma on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi vastata suuriin rekrytointitarpeisiin

Accountorilla ollaan tyytyväisiä räätälöityyn koulutusohjelmaan ja ennen kaikkea uusiin ammattitaitoisiin työntekijöihin, jotka ovat tuoneet kaivattua osaamista taloon.

Accountorin Palkkaliiketoimintajohtaja Jarkko Turkin mielestä RekryKoulutuksen menestyksen takana on huolellisesti suunniteltu ja selkeä konsepti sekä Sarasen ammattitaitoinen henkilöstö. Koulutusohjelman sisältö valmisteltiin yhteistyössä, mikä varmisti, että työntekijöiden oli vaivatonta hypätä uusiin työtehtäviin.

Visma rekrytoi säännöllisesti Sarasen kautta

Visma Solutions on taklannut osaajapulan aiheuttamat haasteet Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Useita vuosia kestänyt yhteistyö on tuonut mukanaan innokkaita tekijöitä liiketoiminnan eri osa-alueille ja kehittänyt työyhteisön monimuotoisuutta. 

Katso oheisesta videosta Visman Talent Acquisition Specialist Ulla-Mari Kuusisen mietteitä rekrytoivista koulutusohjelmista ja niiden eduista yrityksille.

 

81%

Osallistujien työllistymisprosentti ohjelman päätyttyä

2,7 x,7 x

Enemmän hakijoita perinteiseen rekrytointiin verrattuna

Vahvistetaanko osaamistanne?

kysymys-icon-keltainen

Vahvista tulevaisuuden osaamista nyt ja ole askeleen edellä rekrytoinnissa.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai oheisen lomakkeen kautta, miten sinulle vain parhaiten sopii. 

 

Maaria_Karlsson

Maaria Karlsson
Head of Client Success
050 365 9338
maaria.karlsson@saranen.fi

Usein kysytyt kysymykset

Miten rekrytoinnit toteutetaan?

Suurin osa rekrytoinneista tehdään rekrytoivien koulutusohjelmien avulla (RekryKoulutus), joiden järjestäjänä olemme Suomen johtava toimija.

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutus, joka tarjoaa tuoretta osaamista kasvuyrityksille. Sen kautta uusi tekijä kasvaa tehtäviinsä ja organisaatio saa joukkoonsa ammattilaisen, jolla on toimialan uusin tietotaito. Yritykselle rekryprosessi on vaivaton. Tarpeenne kartoitettuamme huolehdimme käytännön järjestelyistä, aina rekrymarkkinoinnista esihaastatteluihin. Esittelemme teille potentiaalisimmat hakijat ja te valitsette heistä sopivimmat. Itse koulutusohjelman kesto on n. 4-6 kk. Koulutuksen tavoitteena on aina työllistää uudet tekijät yritykseenne koulutusohjelman päätteeksi.  Päätös työsopimuksen solmimisesta voidaan tehdä rauhassa, sillä pääsette tutustumaan tekijöihin ajan kanssa koulutusohjelman aikana. Tämä helpottaa rekrypäätöksien tekoa.

Toteutamme uusien osaajien kouluttamista ja hankintaa yhdessä ELY-keskusten, TE-palveluiden sekä kuntien ja kaupunkien kanssa

Mitä ohjelman järjestäminen vaatii yritykseltä?

Saranen hoitaa koko projektin läpiviennin aina rekrytoinnin alustavista arvioinnista, esivalinnoista, koulutussuunnittelusta, hakijamarkkinoinnista ja paperitöistä lähtien. Näin te säästätte aikaa ja energiaa oleelliseen. 

Sarasen kanssa yhdessä tehtävän tarvekartoituksen, aikataulun sekä koulutussuunnitelman vahvistamisen lisäksi yrityksellenne jää ainoastaan hakijoiden viimeiset haastattelut sekä valinnat. 

 

Mikä on organisaation sopiva kokoluokka räätälöidyn rekrytoinnin järjestämiseksi?

Räätälöidyn rekrytoinnin ratkaisut ovat omimmillaan kun kyseessä on kymmenen tai useamman osaajan rekrytointitarve. Samasta koulutusohjelmasta on mahdollista myös sijoittaa tekijöitä useisiin eri toimipisteisiin ympäri Suomea. Suurin osa räätälöidyistä koulutusohjelmistamme on toteutettu suuremmille, noin yli 200 henkilöä työllistäville yrityksille. Tämän lisäksi asiakkainamme on ollut myös pienemmän kokoluokan PK-yrityksiä. Määrittävänä tekijänä on kuitenkin yrityksen kasvutavoitteet ja näihin liittyvä rekrytointitarve.