Saranen työpaikkana

Enemmän kuin pelkkää työtä

Hyvä työ tekee onnelliseksi <3

Saranen on aina vetänyt puoleensa ihmisiä, jotka ovat yhtä aikaa tavoitteellisia ja välittäviä. Tiedämme, että yritysten – myös meidän yrityksemme – vahvuus asuu sen työntekijöissä.

Sinun ei tarvitse olla yli-ihminen ollaksesi supersankarimme – uskomme, että motivaatio, ratkaisukeskeisyys ja uteliaisuus tekevät sinusta meille juuri Sen Oikean työkaverin. Tarvittaessa koulutamme sinulle tarvitsemaasi osaamista.


Sarasella työskennellessäsi et jää koskaan yksin

Meillä pääset myös yhteistyöhön nimekkäiden kumppaneiden kanssa: mm. Google, Microsoft, Salesforce, SAP, Suomen Pelinkehittäjät ry, Taloushallintoliitto ja Tietoturva ry luottavat Saraseen.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden kehittää itseäsi rekrytoinnin ja uravalmennuksen ammattilaisena
  • joukon päteviä kollegoita, jotka ovat aina valmiita auttamaan
  • syvää merkityksellisyyttä ja päivittäistä myötäiloa asiakkaiden onnistumisesta
  • riittävästi haasteita, jotta et pääse sammaloitumaan.

Sinun toivomme olevan:

  • tavoitteellinen ja helposti innostuva
  • monia lankoja näppärästi hyppysissäsi pitävä
  • rohkea: et pelkää kertoa ajatuksiasi tai säikähdä tiukkoja aikatauluja
  • avulias: haluat auttaa yrityksiä ja ihmisiä kasvamaan työelämän murroksessa
  • lojaali: annat yhteisistä onnistumista kunniaa myös kollegoillesi ja yhteistyökumppaneille.

Pidämme kokemusta rekrytoinneista, myynnistä, koulutusalasta, valmennuksesta tai projektityöskentelystä erityisessä arvossa.

Miksi Saranen?

Meille merkityksellisyys ei ole pelkkä sana

Sarasella työskennellään suurten asioiden äärellä: pääsemme mukaan yksilöiden ja yritysten kasvutarinoihin, tukemaan muutoksen hetkellä ja iloitsemaan yhdessä tuloksista. Se on meistä äärimmäisen siistiä!

Tunnustamme yksilön arvon

Me, jos joku, tiedämme, että yrityksen menestys perustuu yksilöiden kasvumahdollisuuksista huolehtimiseen. Autamme työntekijöitämme löytämään oman potentiaalinsa ja kukoistamaan.

Kanssamme pysyt kehityksen aallonharjalla

Sarasella olet aina kiinni rekrytoinnin ja työelämän muutosten terävimmässä kärjessä. Meillä ei pääse unohtumaan, että jatkuva oppiminen on työelämän suola ja ympäristön muutosaaltojen mukana on opittava uimaan.

Paras jengi

Teemme rekrytointia pieteetillä niin itsellemme kuin asiakkaillemmekin. Meille kulttuurimme vaaliminen on äärimmäisen tärkeää, joten mukaan valitaan tekijät isolla T:llä, joiden arvomaailma vastaa omaamme.

Parasta SC:llä on työtoverit ja tiimit, joissa työskentelemme. Hektisessä arjessa on todella tärkeää välillä pysähtyä, juoda kuppi kuumaa kaverin kanssa ja nauraa vatsalihakset kipeiksi. Meidän porukkaa yhdistää periksiantamattomuus, auttamisen halu sekä suuri sydän

- Mira Tapola, Project Specialist

Saan kicksejä, kun olen onnistunut auttamaan työnhakijoita työllistymään ja työnantajia löytämään heille sopivia osaajia yritykseensä. Lisäksi saan olla tekemisissä hakijoita ja yrityksiä kiinnostavien ajankohtaisten teemojen parissa, kuten esim. tietoturva tai terveysteknologia.

- Harri Schroderus, Business Manager

Sarasella olen päässyt tekemään töitä mielenkiintoisten ja erittäin ajankohtaisten sekä itseäni kiinnostavien aiheiden parissa. Uutta opittavaa tulee koko ajan ja se pitää motivaation korkealla. Sarasella on hyvä tekemisen meininki, jossa tavoitteet ovat korkealla

- Mikko Myllykoski, Sales Manager

0/0
Saranen_3864_400x400_v001

 

Jätä avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään, kun sopivia paikkoja aukeaa.

Hakulomakkeelle