Saranen työpaikkana

Enemmän kuin pelkkää työtä

parhaat_tyopaikat

Hyvä työ tekee onnelliseksi ❤️

Me Saraslaiset olemme työelämän asiantuntijoita. Uskomme oikean osaamisen olevan yritysten kestävän kasvun perustana. Tunnemme nykyaikaisen työelämän kuin omat taskumme ja työskentelemme työurien kaikkien vaiheiden parissa!

Saranen on aina vetänyt puoleensa ihmisiä, jotka ovat yhtä aikaa tavoitteellisia ja välittäviä. Tiedämme, että yritysten – myös meidän  – vahvuus asuu sen työntekijöissä. Meillä työtä tekee ihminen.

Sinun ei tarvitse olla yli-ihminen ollaksesi supersankarimme – uskomme, että motivaatio, ratkaisukeskeisyys ja uteliaisuus tekevät sinusta meille juuri Sen Oikean työkaverin. Tarvittaessa koulutamme sinulle tarvitsemaasi osaamista.


Sarasella työskennellessäsi et jää koskaan yksin

 

Tarjoamme sinulle arvojemme mukaista työtä:

  • Rohkeus on meille sitä, että uskallamme kokeilla  – uudistumme ja uudistamme rohkeasti.
  • Vaikuttavuus näkyy päivittäin auttaessamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään murrostilanteissa. Vaikuttavuus näkyy myös yksilöiden työurien ja osaamisen edistämisessä.
  • Luotettavuus tarkoittaa meille sitä, että teemme, mitä lupaamme. Pidämme lupauksemme niin asiakkaille, kollegoille kuin itsellemmekin. 
  • Ilo syntyy asiakkaiden auttamisesta ja innostamisesta. Teemme sen hyvällä asenteella ja energialla. Iloitsemme yhdessä onnistumisista, opeista ja kehittymisistä!

Sinun toivomme olevan:

  • tavoitteellinen ja helposti innostuva
  • monia lankoja näppärästi hyppysissäsi pitävä
  • rohkea: et pelkää kertoa ajatuksiasi tai säikähdä tiukkoja aikatauluja
  • avulias: haluat auttaa yrityksiä ja ihmisiä kasvamaan työelämän murroksessa
  • lojaali: annat yhteisistä onnistumista kunniaa myös kollegoillesi ja yhteistyökumppaneille.

Arvostamme kokemusta rekrytoinneista, myynnistä, koulutusalasta, valmennuksesta tai projektityöskentelystä.

Katso avoimet tehtävät tästä

 

Jätä avoin hakemus Sarasen työtehtäviin

Jätä avoin hakemuksesi Sarasen työtehtäviin ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään, kun sopivia paikkoja meillä aukeaa.

Hakulomakkeelle

Parasta SC:llä on työtoverit ja tiimit, joissa työskentelemme. Hektisessä arjessa on todella tärkeää välillä pysähtyä, juoda kuppi kuumaa kaverin kanssa ja nauraa vatsalihakset kipeiksi. Meidän porukkaa yhdistää periksiantamattomuus, auttamisen halu sekä suuri sydän

- Mira Tapola, Project Specialist

Saan kicksejä, kun olen onnistunut auttamaan työnhakijoita työllistymään ja työnantajia löytämään heille sopivia osaajia yritykseensä. Lisäksi saan olla tekemisissä hakijoita ja yrityksiä kiinnostavien ajankohtaisten teemojen parissa, kuten esim. tietoturva tai terveysteknologia.

- Harri Schroderus, Business Manager

Sarasella olen päässyt tekemään töitä mielenkiintoisten ja erittäin ajankohtaisten sekä itseäni kiinnostavien aiheiden parissa. Uutta opittavaa tulee koko ajan ja se pitää motivaation korkealla. Sarasella on hyvä tekemisen meininki, jossa tavoitteet ovat korkealla

- Mikko Myllykoski, Sales Manager

0/0
Mira_Tapiola-Garcia-640x640