Saranen työpaikkana

Enemmän kuin pelkkää työtä

2023_Suomi_Parhaat Ty”paikatSertifioitu-logo_marras_2022-2023-1

Hyvä työ tekee onnelliseksi ❤️

Me Saraslaiset olemme työelämän asiantuntijoita. Uskomme oikean osaamisen olevan yritysten kestävän kasvun perustana. Tunnemme nykyaikaisen työelämän kuin omat taskumme ja työskentelemme työurien kaikkien vaiheiden parissa!

Saranen on aina vetänyt puoleensa ihmisiä, jotka ovat yhtä aikaa tavoitteellisia ja välittäviä. Tiedämme, että yritysten – myös meidän  – vahvuus asuu sen työntekijöissä. Meillä työtä tekee ihminen.

Sinun ei tarvitse olla yli-ihminen ollaksesi supersankarimme – uskomme, että motivaatio, ratkaisukeskeisyys ja uteliaisuus tekevät sinusta meille juuri Sen Oikean työkaverin. Tarvittaessa koulutamme sinulle tarvitsemaasi osaamista.

 

 


Sarasella työskennellessäsi et jää koskaan yksin

Tarjoamme sinulle arvojemme mukaista työtä:

  • Rohkeus on meille sitä, että uskallamme kokeilla  – uudistumme ja uudistamme rohkeasti.
  • Vaikuttavuus näkyy päivittäin auttaessamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään murrostilanteissa. Vaikuttavuus näkyy myös yksilöiden työurien ja osaamisen edistämisessä.
  • Luotettavuus tarkoittaa meille sitä, että teemme, mitä lupaamme. Pidämme lupauksemme niin asiakkaille, kollegoille kuin itsellemmekin. 
  • Ilo syntyy asiakkaiden auttamisesta ja innostamisesta. Teemme sen hyvällä asenteella ja energialla. Iloitsemme yhdessä onnistumisista, opeista ja kehittymisistä!

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Toimivan työterveyshuollon lisäksi kaikille työntekijöille on otettu laaja vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa jopa kilpaurheilussa vaaditun lisenssivakuutuksen. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan myös tiimipäivien, kvartaalivapaiden ja hyvinvointibudjetin keinoin. Monet asiakkaillemme tarjottavat koulutukset ovat tarjolla myös omalle henkilöstölle, joten ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet ovat laajat.

Kun työskentelet meillä, työ joustaa oman elämän sekä perhetilanteen mukaan ja esimerkiksi muuttoa varten saat käyttöösi palkallisen muuttovapaan. Joustavuus näkyy myös arjessa ja työtä voikin miltei kaikissa rooleissa tehdä joustavasti etänä sekä kaikilta toimipisteiltämme käsin. Kävelypalavereihin kannustetaan ja innokkaat taukojumppailevat päivittäin taukoliikuntasovelluksen tahtiin.

Kuulostaako työkulttuurimme Sinun arvojesi mukaiselta? Tutustu tällä hetkellä avoinna oleviin paikkoihin tai jätä avoin hakemus. Tervetuloa töihin meille!

 

 

Jätä avoin hakemus Sarasen työtehtäviin

Jätä avoin hakemuksesi Sarasen työtehtäviin ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään, kun sopivia paikkoja meillä aukeaa.

Hakulomakkeelle
 

 

Etsimme jatkuvasti uusia freelance-valmentajia vahvistamaan valmentajaverkostoammeHaku freelancer-valmentajaksi

 

Oletko etsimässä työharjoittelupaikkaa? Voit jättää avoimen hakemuksen useisiin mielenkiintoisiin mahdollisuuksiin Baronan avoimen työharjoitteluhakemuksen kautta! 

Parasta Sarasella on työtoverit ja tiimit, joissa työskentelemme. Hektisessä arjessa on todella tärkeää välillä pysähtyä, juoda kuppi kuumaa kaverin kanssa ja nauraa vatsalihakset kipeiksi. Meidän porukkaa yhdistää periksiantamattomuus, auttamisen halu sekä suuri sydän

- Mira Tapola, Project Specialist

Saan kicksejä, kun olen onnistunut auttamaan työnhakijoita työllistymään ja työnantajia löytämään heille sopivia osaajia yritykseensä. Lisäksi saan olla tekemisissä hakijoita ja yrityksiä kiinnostavien ajankohtaisten teemojen parissa, kuten esim. tietoturva tai terveysteknologia.

- Harri Schroderus, Business Manager

Työssäni on parasta se, että tiimin tukemisen lisäksi saan auttaa uransa käännekohdassa olevia ihmisiä sekä osaajia etsiviä yrityksiä.

- Maarit Sapman, Team Manager

0/0
Mira_Tapiola-Garcia-640x640