Sisällöt, oppaat ja webinaarit

Löydät täältä työelämään liittyviä sisältöjä rekrytointiin, muutosneuvotteluihin ja osaamisen johtamiseen liittyen; sekä vinkkejämme työnhakuun.

Oppaat ja webinaarit yrityksille

Tutkimusraportti: Osaamisen johtaminen 2023–2028

Osaamisen johtamisesta on puhuttu jo pitkään, mutta miten pitkällä suomalaiset yritykset todellisuudessa ovat sen osalta? Tutkimme Taloustutkimus Oy:n avulla suomalaisten liiketoimintapäättäjien ajatuksia osaamisen johtamisesta, sen nykytilasta ja lähitulevaisuudesta.

Lataa raportti

HR:n opas vastuulliseen sopeuttamistilanteen hoitamiseen

Haluatko tietää, miten suunnittelet ja läpiviet sopeuttamistilanteet vastuullisesti ja henkilöstöä kunnioittaen?

Lataa opas

Webinaari: Liiketoimintajohdon ratkaisut datan ja -analytiikan osaajapulaan – Case Veikkaus

Datan määrä kasvaa syventäen samalla yrityksissä olevaa datan ja analytiikan roolien osaaja- ja osaamispulaa. Vallitseva pula on kääntynyt osaajien markkinoiksi ja johtanut tilanteeseen, jossa yritykset kamppailevat samoista analytiikan yksisarvisista.

Katso tallenne

Webinaari: Osaamisen uudistaminen liiketoimintalähtöisesti – case Tietoevry & Veikkaus

Webinaarissa kuulimme kahden yrityksen opit siitä, mitä tulee ottaa huomioon, kun yrityksessä lähdetään luomaan uusia toimintamalleja osaamisen uudistamiseen liittyen.

Katso tallenne

Webinaari: Johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä

Webinaarissa käydään läpi johtamisen roolia ja itseohjautuvuutta nykytyöelämässä ja avaavat johtamisen pelikentän uudelleenmuotoilemista itseohjautuvassa työskentelytavassa. Keskustelussa johtamisen uudistumisen tarpeita ja itseohjautuvuuden mahdollistamista konkreettisten esimerkkien kautta.

Katso tallenne

Webinaari: Osaamishyppyjä mahdollistamassa

Osaamishyppyjä mahdollistamassa -webinaarissa Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen kertoo, miten Monetra on auttanut talousalan ammattilaisiaan kehittämään osaamistaan ja tuottamaan asiakkailleen entistäkin parempaa asiakaskokemusta ja arvoa.

Katso tallenne

Webinaari: Suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä

Organisaatioiden menestyksen ratkaisee niiden kyky uudistua ja houkutella parhaat osaajat itselleen. Webinaarissa kuulet tutkimustuloksia siitä, missä osaamisen murroksessa Suomessa mennään. Lisäksi saat vinkkejä siihen, miten organisaatiota lähdetään uudistamaan.

Katso tallenne

Rekrytoijan muistilista

Harvassa yrityksessä rekrytointi on kenenkään ainoa työ, ja uuden työntekijän tarve voi hetkellisesti leväyttää HR:n tai rekrytoivan toimarin pakan täysin sekaisin. Onneksi rekrytarve on useimmiten ennakoitavissa, ja prosessikin pysyy ryhdissä, kun sen vaiheita seurataan muistilistan avulla.

Lataa muistilista

Rekrytointiopas esihenkilöille

Esihenkilön vastuu onnistuneesta rekrytoinnista on suuri. Nopeasti luettavan oppaan avulla muistat ottaa kaiken olennaisen huomioon!

Lataa rekrytointiopas!

Webinaari: Osaamisen uudistaminen – yritysten menestystekijä tulevaisuudessa

Webinaarissa avarretaan käsitystä teknologiatrendien vaikutuksesta työhön. Miten pitäisi toimia, jotta voidaan vastata moderniin kysyntään? Kuinka piilevä potentiaali jalostetaan kilpailukyvyksi?

Katso tallenne

Webinaarit työnhakijoille

Webinaari: Tekoäly, teknologiamurros ja työelämän trendit yli 55-vuotiaille

Miten teknologia vaikuttaa työelämään? Mihin suuntaan työelämän trendit ovat kehittymässä? Tule mukaan webinaariin, jossa teknologiayhtiö Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman ja Sarasen toimitusjohtaja Janne Lindfors keskustelevat tulevaisuuden työelämästä, teknologisista trendeistä sekä teknologian vaikutuksesta työelämään.

Katso tallenne

Webinaaritallenne: Näin teet koodauksesta ammatin

Oletko ottamassa ensiaskeleitasi kohti koodarin ammattia? Tai pohdit, miten tehdä koodausharrastuksestasi ammatti? Katso tämä webinaari!

Katso tallenne!

Kokemuksia Sarasesta

05.02.2024 — Koulutusohjelmat yrityskokemukset

Accountorilla räätälöity koulutusohjelma on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi vastata suuriin rekrytointitarpeisiin

“Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni. Meillä on kasvava tarve...

Lue lisää
10.10.2023 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Alanvaihto aikuisiällä – Mirja löysi kutsumusammattinsa RekryKoulutuksen kautta

Määräaikaisen työsuhteen päätyttyä Mirja Hänninen löysi itsensä uuden ääreltä. Muuttunut elämäntilanne antoi Mirjalle rohkeutta hakea mukaan Sarasen...

Lue lisää
03.10.2023 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Tanja otti taloushallinnon haltuun Admicomilla

Kuka olet ja mitä teet Admicomilla?

Lue lisää