Sisältöpankki yrityksille ja työnhakijoille

Kokoamme tälle sivulle asiantuntija-artikkeleita, oppaita, webinaareja, videoita ja tietoa suomalaisesta työelämästä. Käsittelyssä koko työsuhteen elinkaari rekrytoinnista yt-neuvotteluihin ja uudelleentyöllistymiseen.

Oppaat ja webinaarit yrityksille

Webinaari: Liiketoimintajohdon ratkaisut datan ja -analytiikan osaajapulaan – Case Veikkaus

Datan määrä kasvaa syventäen samalla yrityksissä olevaa datan ja analytiikan roolien osaaja- ja osaamispulaa. Vallitseva pula on kääntynyt osaajien markkinoiksi ja johtanut tilanteeseen, jossa yritykset kamppailevat samoista analytiikan yksisarvisista.

Katso tallenne

Webinaari: Osaamisen uudistaminen liiketoimintalähtöisesti – case Tietoevry & Veikkaus

Webinaarissa kuulimme kahden yrityksen opit siitä, mitä tulee ottaa huomioon, kun yrityksessä lähdetään luomaan uusia toimintamalleja osaamisen uudistamiseen liittyen.

Katso tallenne

HR:n opas vastuulliseen sopeuttamistilanteen hoitamiseen

Haluatko tietää, miten suunnittelet ja läpiviet sopeuttamistilanteet vastuullisesti ja henkilöstöä kunnioittaen?

Lataa opas

Opas osaamisen uudistamiseen

Jokaisen organisaation on tärkeää ratkaista, miten omasta uudistumiskyvystä huolehditaan. Organisaation johtamiskulttuuri ja toimintatavat ovat tässä avainasemassa. Niiden lisäksi on tärkeää huolehtia kunkin työntekijän yksilöllisestä uudistumisesta. Lue lisää oppaastamme.

Lataa opas

Webinaari: Johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä

Webinaarissa käydään läpi johtamisen roolia ja itseohjautuvuutta nykytyöelämässä ja avaavat johtamisen pelikentän uudelleenmuotoilemista itseohjautuvassa työskentelytavassa. Keskustelussa johtamisen uudistumisen tarpeita ja itseohjautuvuuden mahdollistamista konkreettisten esimerkkien kautta.

Katso tallenne

Webinaari: Osaamishyppyjä mahdollistamassa

Osaamishyppyjä mahdollistamassa -webinaarissa Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen kertoo, miten Monetra on auttanut talousalan ammattilaisiaan kehittämään osaamistaan ja tuottamaan asiakkailleen entistäkin parempaa asiakaskokemusta ja arvoa.

Katso tallenne

Webinaari: Suomalaiset yritykset osaamismurroksen keskellä

Organisaatioiden menestyksen ratkaisee niiden kyky uudistua ja houkutella parhaat osaajat itselleen. Webinaarissa kuulet tutkimustuloksia siitä, missä osaamisen murroksessa Suomessa mennään. Lisäksi saat vinkkejä siihen, miten organisaatiota lähdetään uudistamaan.

Katso tallenne

Puhutteleva työpaikkailmoitus

Miten saat ilmoituksenne erottumaan muista ja nostamaan samalla yrityksenne työantajamielikuvaa oikeasta kulmasta? Nappaa tästä vinkit hakijaystävällisen työpaikkailmoituksen kirjoittamiseen.

Lataa miniopas

Rekrytoijan muistilista

Harvassa yrityksessä rekrytointi on kenenkään ainoa työ, ja uuden työntekijän tarve voi hetkellisesti leväyttää HR:n tai rekrytoivan toimarin pakan täysin sekaisin. Onneksi rekrytarve on useimmiten ennakoitavissa, ja prosessikin pysyy ryhdissä, kun sen vaiheita seurataan muistilistan avulla.

Lataa muistilista

Rekrytointiopas esihenkilöille

Esihenkilön vastuu onnistuneesta rekrytoinnista on suuri. Nopeasti luettavan oppaan avulla muistat ottaa kaiken olennaisen huomioon!

Lataa rekrytointiopas!

Webinaari: Osaamisen uudistaminen – yritysten menestystekijä tulevaisuudessa

Webinaarissa avarretaan käsitystä teknologiatrendien vaikutuksesta työhön. Miten pitäisi toimia, jotta voidaan vastata moderniin kysyntään? Kuinka piilevä potentiaali jalostetaan kilpailukyvyksi?

Katso tallenne

Webinaarit työnhakijoille

Webinaaritallenne: Työnhaku vuonna 2022

Haetko töitä ja haluat saada ajankohtaisia vinkkejä työnhakuun? Haluatko kuulla, mistä hyvä työhakemus koostuu ja kuinka erottautua työnhaussa? Katso livetapahtumamme tallenne, jossa käsitellään työnhaun uusimpia trendejä!

Katso tallenne!

Webinaaritallenne: Näin teet koodauksesta ammatin

Oletko ottamassa ensiaskeleitasi kohti koodarin ammattia? Tai pohdit, miten tehdä koodausharrastuksestasi ammatti? Katso tämä webinaari!

Katso tallenne!

Webinaaritallenne: Henkilöarviointi työnhakijan näkökulmasta

Tässä webinaarissa pureudumme paljon kysyttyyn ja toivottuun aiheeseen: henkilöarviointeihin työnhakijan näkökulmasta

Katso tallenne!

Webinaaritallenne: Mistä piilotyöpaikat löytää?

Rekrytointi on siirtymässä verkkoon. Voisiko uusi työpaikka löytyä LinkedInistä tai muusta sosiaalisesta mediasta? Tule mukaan etsimään piilotyöpaikkoja!

Katso tallenne!

LinkedIn ja henkilöbrändäys työnhaussa

Jos haluat tehdä osaamistasi näkyväksi, laajentaa verkostoasi ja löytää uusia työmahdollisuuksia, katso tämä webinaari!

Katso tallenne!

Webinaaritallenne: Kokemus ja ikä valtiksi työnhaussa

Iästä puhutaan paljon työnhakijoiden keskuudessa, ja usein negatiivisessa mielessä. Mutta miten ikä vaikuttaa työnhakuun? Onko kyseessä oikea ongelma, vai nähdäänkö asia suurempana haasteena kuin se onkaan? Ja miten ikä ja pitkä kokemus käännetään valtiksi töitä etsiessä?

Katso tallenne!

Kokemuksia Sarasesta

29.05.2023 — Koulutusohjelmat yrityskokemukset

RekryKoulutuksen opit kantavat pitkälle

SOK:lla työskentelevä Olli Karioja hyppäsi aikoinaan uuteen työhön rekrytoivan koulutuksen kautta ja hyödyntää nyt koulutuksen oppeja omassa työssään.

Lue lisää
15.05.2023 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Tuomas kasvoi taloushallinnon asiantuntijaksi Talenom Growth Academy RekryKoulutuksen avulla

Talenom Growth Academy antoi Tuomas Aro-Heinilälle lähtölaukauksen uralle taloushallinnon parissa. Työ taloushallinnon ammattilaisena näyttäytyi valmiille...

Lue lisää
23.02.2023 — Koulutusohjelmat osallistujakokemukset

Etteplan Test Automation Academy tarjoaa kiihdytyskaistan mielenkiintoiselle ohjelmistoalalle

Etteplan Test Automation Academy on testausautomaatioon keskittynyt koulutusohjelma, joka kasvattaa uusia asiantuntijoita nopeasti kehittyvälle...

Lue lisää