Yrityksille

Osaamisen 
asialla työelämän 
jokaisessa vaiheessa

Toimimme kumppaninasi uuden osaamisen rekrytoinnissa, kouluttamisessa ja johtamisessa. Muutostilanteissa tuomme vakautta.

Uudistu kanssamme

Oikeanlaisten osaajien rekrytointi ja henkilöstön kehittäminen koko työsuhteen ajan ovat kriittistä yrityksen kasvulle. Kasvata uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmiemme avulla ja tue nykyhenkilöstön kestävää kasvua osaamisen uudistamisen ohjelmillamme.

Kun yritys kohtaa muutosneuvottelut, joista seuraa työsuhteen päättymisiä tai lomauttamisia, voimme huolehtia koko prosessin läpiviennistä. Tavoitteena on, että irtisanotut työntekijät pääsevät kiinni seuraavaan uraansa ja yrityksen matka jatkuu kohti uutta kasvua.

kysymys-icon-keltainen

Ratkaisumme osaamisen ja elinvoiman kasvattamiseen

Rekrytoi kouluttamalla

Rekrytoi
kouluttamalla

Vahvistamme tulevaisuuden osaamista ja tuomme yrityksille sopivimmat osaajat. Rekrytoi potentiaali kauttamme. 

Vahvistu rekrytoimalla
Uudista ja johda osaamista

Uudista & johda
osaamista

Tunnistamme tämän päivän ja tulevaisuuden kriittiset tarpeet työelämässä. Avullamme luot menestyksen edellytyksiä organisaationne jokaisella tasolla.

Avaa ovi menestykselle
Vakauta muutostilanteissa

Vakauta muutostilanteessa

Epävarmat tilanteet vaativat varman kumppanin. Tuemme murrostilanteissa ja luotsaamme organisaatiosi sekä sen yksilöt läpi muutosten.

Löydä vakaus kanssamme

Miten voimme olla avuksi?

Kaipaatko sparrailukaveria muutokseen, kipuiletko rekrytointien kanssa tai haluatko viedä yrityksesi osaamisen seuraavalle tasolle?

Jannica, Markku, Inari ja muut asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi ja pureutuvat ilomielin juuri sinun ja yrityksesi tilanteeseen! 

Ota yhteyttä

Vaikuttavia ratkaisuja yksilöt edellä

Keräämme ja analysoimme jatkuvasti tietoa toimintamme laadusta. Olemme koonneet tähän muutamia nostoja siitä, keitä kaikkia ratkaisumme koskevat ja mikä vaikuttavuus niillä on.

350+

rekrytoivaa yritystä vuodessa

1900+

valmennettavaa työnhakijaa vuosittain palveluissamme

70%

rekrytoituu vuosittain rekrytoivan koulutusohjelman päätteeksi

 

 Rekrytoiva koulutusohjelma on palvellut tarpeitamme erittäin hyvin niissä tilanteissa, kun olemme tienneet, että meillä on tarve osaajalle, mutta emme ole välttämättä tienneet täsmällisesti millainen osaajan lopullinen rooli tulisi olemaan. Emme odota näissä tilanteissa löytävämme valmista pakettia, vaan haluamme löytää joukkoomme osaajan, jonka osaamista pystymme täydentämään tietynlaisella koulutuksella.
quieton-logo-kokemuksia

Antti Moilanen, Director, QuietOn

Tutustuin Saraseen tarkemmin suositusten perusteella. Luottamusta herätti suosittelujen lisäksi myös Sarasen isompi toimijuus. Vaikka irtisanottujen ryhmä oli melko haastava erilaisista taustoista johtuen, onnistui Sarasen valmentaja työssään erinomaisesti.

Muutospalveluasiakas

Labin sisällä tapahtuvat koulutuspäivät ovat tärkeitä ja luovat pohjaa osaamiselle. Koulutusta sovelletaan käytäntöön Veikkauksen mentoroinnin avulla. Isoin juttu on työssäoppiminen. Sen osuus oppimatkasta on jopa 80-90%. Oppimista yritetään tukea siten, että aina kun koulutettava oppii jonkin uuden taidon, pääsisi hän soveltamaan sitä heti käytäntöön.

Lue toteuttamastamme re-skilling ohjelmasta lisää tästä
veikkaus-logo

Lauri Halkola, VP, Chief Data & Analytic Officer, Veikkaus

Uudistu kanssamme.

kysymys-icon-keltainen-no-space-2

Miten voisimme auttaa yritystänne menestymään? Ota meihin yhteyttä ja kerro tilanteestanne!

Esihenkilön rekrytointiopas

Nappaa vinkit rekrytointiin!

Kilpailu osaajista on kovaa ja nykyrekrytointi onkin taitolaji. Kaikki etsivät huipputyyppiä, mutta miten sellaisen tunnistaa – saati sitouttaa?

Oppaamme tarjoilee sinulle 12 näkökulmaa siihen, millaisiin asioihin sinun rekrytoijana kannattaa panostaa, auttaa määrittelemään tärkeimmät valintakriteerit sekä tunnistamaan kehityskykyisen ja yrityskulttuurinne istuvan tyypin.

Lataa opas avuksesi

Asiakkaidemme kokemuksia

  • Kokemuksia
  • Blogi

Accountorilla räätälöity koulutusohjelma on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi vastata suuriin rekrytointitarpeisiin

“Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni. Meillä on kasvava tarve...

Lue lisää

Sarasen rekrytointikoulutus toi Tecinspirelle osaamista ja hyviä mätsejä

Oululaisella ohjelmistoyritys Tecinspirella ei ole salaisuuksia. Avoimuus, suoruus ja rehellisyys näkyvät esimerkiksi siten, että kun asiakas tilaa...

Lue lisää

RekryKoulutuksen opit kantavat pitkälle

SOK:lla työskentelevä Olli Karioja hyppäsi aikoinaan uuteen työhön rekrytoivan koulutuksen kautta ja hyödyntää nyt koulutuksen oppeja omassa työssään.

Lue lisää

Inhimillisyys apuun muutosneuvotteluissa

Sanalla muutosneuvottelut – ja sen edeltäjällä, yhteistoiminta- eli yt-neuvotteluilla – on karu kaiku. Vaikka neuvotteluita voidaan käydä monenlaisissa...

Lue lisää

Tiedote: Mirja Hosionaho aloittaa Sarasen toimitusjohtajana 1.4.2024

Sarasen toimitusjohtajana toiminut Janne Lindfors siirtyy Oppiminen ja Hyvinvointi – liiketoiminta-alueen vetäjäksi Baronalle. Sarasen toimitusjohtajana...

Lue lisää

Älä unohda itseäsi, esihenkilö!

Muutosneuvottelut ovat raskaita prosesseja koko työyhteisölle – myös esihenkilöille. Vaikeassa tilanteessa kaikki menee harvoin nappiin, ja esihenkilöiden...

Lue lisää