Työnhakijalle

Osaamista lyhytkoulutuksesta

Vahvistamme potentiaaliasi ja työmahdollisuuksiasi vauhdittamalla kasvuasi.

Ota oikoreitti uuteen! 

Aina oman osaamisen uudistaminen ei vaadi pitkää, monen vuoden pituista koulupolkua. Uuteen alaan tai uudenlaisiin tehtäviin on mahdollista tutustua myös pikaisemmin. Lyhytkoulutuksemme, joita usein Bootcampeiksi kutsumme, ovat tutustumiseen erinomainen väylä! 

Bootcampimme ovat lyhyitä, neljän-viiden viikon mittaisia maksuttomia intensiivikoulutuksia, joiden kautta pääset kasvattamaan osaamistasi alan huippujen opastamana, sekä hakemaan nostetta seuraavalle ura-askeleellesi. Ohjelmat soveltuvat niin alaan tutustuville henkilöille, alanvaihtoa pohtiville osaajille, kuin sellaisillekin tekijöille, jotka ovat syventyneet alaan jo tarkemmin. Koulutus tarjoaakin ainutlaatuisen tilaisuuden napata uutta ammattitaitoa taskuusi, taustastasi riippumatta. 

kasvu-icon-2

 

Tutustu alkaviin lyhytkoulutuksiin

Tutustu lähiaikoina alkaviin lyhytkoulutuksiimme. Jos meillä ei ole juuri nyt alkamassa lyhytkoulutuksia, saatat ehkä olla kiinnostunut pidemmästä rekrytoivasta koulutuksesta. Pääset tutustumaan kaikkiin avoinna oleviin ohjelmiimme "Kaikki ohjelmat"-napin kautta.

Nostetta osaamiseen 25 päivässä

Miksi lyhytkoulutus kannattaa? Tässä 3 syytä siihen! 

Saat tietää nopeasti, onko haaveidesi ala toivomasi kaltainen. 

25 päivän intensiivikoulutus on kuin hyppy jonkin alan syvään päätyyn. Hyvin nopeasti käy ilmi, tuntuuko ala omalta ja minkälaisia uramahdollisuuksia se voisi tarjota juuri sinulle.  

Hinta: 0 €

Kuinka usein tarjoutuu tilaisuus opiskella tiiviisti unelma-alaamme alan konkareiden opastuksella ilmaiseksi? Miksi siis et hyödyntäisi tilaisuuttasi ja kasvattaisi asiantuntijuuttasi! 

Ponnahduslauta eteenpäin

Intensiivikurssi antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet ponnistaa kurssin jälkeen eteenpäin. Bootcampien jälkeen järjestämme aina alaan keskittyvän, uusia työmahdollisuuksia tarjoavan rekrytoivan koulutuksen, johon Bootcampilaisilla on loistavat lähtökohdat päästä mukaan.

Toteuttamamme lyhytkoulutukset ovat työvoimakoulutuksia, jotka ovat suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

Lyhytkoulutuksesta eväät nousujohteiselle uralle

Lyhytkoulutusten vaikutukset ovat kiistattomat. Kun syvennyt tiiviisti jonkin aihepiirin sisältöön, alat ymmärtää alaa tarkemmin ja osaamisesi kasvaa kuin siivillä. Useat lyhytkoulutuksemme käyneet osallistujat ovat kokeneet Bootcampin olevan käänteentekevä siirto omalla uramatkallaan. Ehkäpä sinä olet yksi heistä? 

 

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän kysymyksiä, jotka mietityttävät hakijoitamme. Löydät lisää kysymyksiä ja vastauksia täältä.

Kuka voi hakea lyhytkoulutukseen?

Voit hakea lyhytkoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Miten lyhytkoulutus eroaa Rekrytoivasta koulutuksesta?

Lyhytkoulutukset (usein Bootcamp-nimeä kantavat ohjelmat) ovat lyhyitä syväsukelluksia johonkin tiettyyn aiheeseen. Lyhytkoulutukset koostuvat usein n.25:stä kouluspäivästä. Toisin kuin rekrytoivissa koulutuksissa, lyhytkoulutuksissa koulutuspätkään ei kuulu yritystyöskentelyä. Saatat kuitenkin päästä tekemään case-projektin jollekin yritykselle ja saada sitä kautta käytännön kokemusta.

Minkälaisia asioita lyhytkoulutuksessa opiskellaan?

Ohjelman aikana pääset syventymään laaja-alaisesti ja kattavasti eri aihealueisiin. Itse opiskelupäivät koostuvat useimmiten online-luennoista (osassa ohjelmista on myös läsnäopetusta) sekä erilaisista yksilö- ja ryhmäharjoituksista. Ohjelman jälkeen, sinulla on loistava ymmärrys erilaisista työkaluista, sekä käytännön kokemusta näiden soveltamisesta. 

Yhteistyössä

ely-keskus-logo
te-logo
1_saranen-primary-logo-2020-rgb-2
logo_GwG_horz_FullColor_2x_2471x630px (2)
software-finland