Kaikki ohjelmat

Industry 4.0 & Automation Academy

Suuntaa uudelle uralle teollisuuden tehtäviin - 15 paikkaa Uudellamaalla

Sähköistä urasi! Ota uusimmat teknologiat haltuun ja kasva osaajaksi teollisten ratkaisujen pariin 

***Hakuaika päättynyt, katso avoimet koulutusohjelmat täällä*****

Oletko aiemmin työskennellyt asentajana, mutta hommat eivät enää nappaa sellaisenaan? Tai onko sinulla insinöörin paperit takataskussa, eikä asiantuntijapesti siltikään aukea? Vai löytyykö sinulta kenties taustaa teknisten viritelmien parista harrastusten kautta ja sinua kiinnostaisi ura tekniikan alalla?

Järjestämme Uudellamaalla Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutuksen, joka on suunnattu sähkö- prosessi-, teollisuus- metalli- ja automaatioalan osaajille, jotka kaipaavat uralleen uutta nousua. Myös vahvan harrastuneisuuden omaavat hakijat kiinnostavat eri yrityksiä. Olemme saaneet mukaan ohjelmaan nimittäin ison joukon yrityksiä ja niissä olevat osaajatarpeet ovat tällä kertaa erityisen monipuolisia. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Jatka lukemista, niin jutun juoni selviää.

Haemme uusia osaajia myös Satakunnan Industryn kautta. Tutustu Satakunnan ohjelmaan täältä!

Rekrytoiva koulutus poikkeaa melkoisesti niin perinteisistä opinnoista kuin tavanomaisesta rekrytoinnistakin. Pääset työskentelemään yhteistyöyritykseesi jo heti ohjelman ensiaskeleista lähtien ja kasvattamaan osaamistasi käytännön työtehtävissä alusta saakka. Yritystyöskentelyn lisäksi saat oppimallesi teoriataustaa alasi arvostetuilta ammattilaisilta. Nämä teoriaopinnot tukevat käytännön työskentelyäsi ja vahvistavat ammattilaisuuttasi tulevaisuuttakin ajatellen. Perinteisestä rekrytoinnista poiketen sinun ei odoteta olevan alusta alkaen alan superosaaja, vaan tahto kehittyä on taitoa kunnioitettavampaa. Asenteesi ja motivaatiosi sekä toiveesi auttavat meitä etsimään ja löytämään juuri sinulle sopivimman roolin.

´Ohjelmasta järjestettiin TE-live -infotilaisuus. Tutustu liven tallenteeseen tästä linkistä.

Ota yhteyttä

Emilia Ryynänen_kuva-1

Emilia Ropponen

Training Manager
emilia.ropponen@saranen.fi
044 460 2340

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin täältä! 

Tavoitat Emilian parhaiten
maanantaisin 14-15
perjantaisin 14-15

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissä ovat esimerkiksi

Ratkaisukeskeinen työotteesi

ratkaisukeskeisyys-icon

Halu kehittää osaamistasi

Oppiminen-kasvu

Tekniikka lähellä sydäntäsi

tech-ikoni-industry

Uteliaisuutesi uusiin asioihin

idea3

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia henkilöitä, olitpa esimerkiksi alalle astuva tulevaisuuden tekijä taikka jo kokemusta enemmän kerryttänyt osaaja. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Industry 4.0 & Automation Academy on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille sekä pian päättyvässä työsuhteessa oleville työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5,5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille sekä pian päättyvässä työsuhteessa oleville työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Ohjelmasta voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin uudistuvan teollisuuden rooleihin:

 • Automaatiojärjestelmien asiantuntija
 • Electrical engineer
 • Software engineer
 • R&D engineer
 • Sähkötekniikan asiantuntija
 • Tuotekehitysinsinööri
 • Konsultti älykkään teollisuuden projekteihin
 • Projektipäällikkö
 • Teollisuuden älykkäiden järjestelmien asiantuntija 
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Automaatiojärjestelmät
 • Logiikkaohjelmointi
 • CAD-suunnittelu
 • Tekoäly ja koneoppiminen teollisuuden automaatioissa
 • IoT-teknologiat
 • C & C++ -ohjelmointi
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Modernit työelämän taidot

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita Sarasen ohjelmista

Sarasen rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti pääsyn omalle alalle uudessa maassa. Ohjelma auttoi minua pääsemään pois tehdastöistä ja takaisin tietokoneen ääreen, jossa olen omimmillani.

Lue koko juttu täältä!

-Fredrik Wickström, Design Engineer, Mipro Oy

fredrik-wickstrom-mipro-saranen-referenssi
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

saranen osallistujatarina
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
 
Lue koko juttu täältä!

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

saranen osallistujatarina code academy
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen-1
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code academy saranen osallistujatarina
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Mahdollisuuksia on mm. automaation, asennuksen, laiteläheisen ohjelmoinnin, sähkön, teollisuuden älykkäiden ratkaisujen ja teknologisten innovaatioiden parissa.

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Tällä hetkellä yritykset etsivät joukkoihinsa uusia osaajia mm.seuraavilla nimikkeillä:

 • automaatioasentaja
 • automaatiosuunnittelija
 • automaatioinsinööri
 • automaatioasiantuntija
 • automaatio-ohjelmoija
 • asentaja
 • sähkösuunnittelija
 • sähkö ja automaatioasiantuntija
 • projektipäällikkö
 • koestaja/testaaja

Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan!

Mikäli kiinnostut erityisesti jostain alla olevasta yrityksestä ja siellä avoinna olevasta tehtävästä, mainitse yrityksen nimi hakulomakkeen “yritykset, joista olen kiinnostunut” -kohdassa. 


Qalmari

Haluatko digitalisoida liiketoimintaa, kasvattaa tuotteen lisäarvoa, modernisoida palveluita tai kehittää tuotteitasi?

Emme ainoastaan toteuta teknologisesti sitä, mitä meiltä tilaat. Annamme käyttöösi koko asiantuntijuutemme ja olemme täydellä sydämellämme mukana tavoitteidesi saavuttamisessa. Saatamme välillä haastaa ajattelemaan toisin, sillä teemme työtämme intohimosta – ja niin hyvin kuin itsellemmekin tekisimme. Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-yritys, jonka supervoimia ovat laadukas ohjelmistokehitys, sujuva sulautettujen järjestelmien tuntemus sekä superkova SAP-osaaminen.

Sovelluskehittäjä, sulautetut järjestelmät.

Osallistut erilaisten sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitysprojekteihin useimmiten tiimin jäsenenä. Joissakin projekteissa saatat työskennellä myös ainoana sovelluskehittäjänä. Työsi koostuu erilaisten sensorien sekä oheislaitteiden ohjaamisesta sekä niiden tuottaman datan käsittelystä ja välittämisestä eteenpäin.

Endeas

Endeas valmistaa aurinkopaneelien testauslaitteistoja paneelivalmistajille ja -kehittäjille. Päämarkkina-alueemme ovat Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

KEP-Automaatio
KEP-Automaatio on 2003 perustettu henkilökunnan omistama automaatioalan yritys, joka toimii sähkö-, automaatio- sekä pneumaatikkakeskusten sopimusvalmistajana. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus sähkö- ja automaatiokeskusten valmistuksesta, ja työtämme ohjaavat ammattitaito, laatu sekä toimitusvarmuus. 
 
Sähkösuunnittelijan työnkuva 
Etsimme nyt sähkösuunnittelijaa osaksi tiimiämme.  
Sähkösuunnittelijan työnkuva on monipuolinen. Perinteisten suunnittelutehtävien lisäksi sähkösuunnittelija pääsee osaamisensa mukaan mm. selvittämään prosessien yksityiskohtia, tekemään tarjouslaskentoja sekä osallistumaan asiakaspalavereja.  
Jos pieni tiimi ja laaja-alainen tehtävä kiinnostaa, jätä hakemuksesi pian ja tule joukkoomme kasvamaan!  

Askalon AB

Askalon AB on toiminut vuodesta 1973 tavoitteenaan parantaa prosessiteollisuuden sovelluksia. Askalon toimii asiakkaidensa luotettavana kumppanina, nostaen heidän tuottavuuttansa, turvallisuuttansa ja toimintavarmuuttansa.  Askalon työllistää noin 100 venttiilien, venttiilihuollon ja diagnostiikan ammattilaista, sekä valmistaa ja suunnittelee venttiiliratkaisuja ja prosessimoduuleita. Askalon AB toimii aktiivisesti Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Islannissa. 

Kunnossapitoasentaja

Etsimme nyt Askalon AB:lle kunnossapitoasentajaa monipuolisiin huoltotöihin!  

Kunnossapitoasentajana pääset osaksi Askalonin huoltotiimiä teollisuusventtiilien, toimilaitteiden ja venttiilinohjainten huollon, testauksen ja kalibroinnin pariin. Työtehtävät venttiilihuollon ja laiteasennuksen parissa ovat hyvin monipuolisia, ja pääsetkin käyttämään niissä ongelmanratkaisutaitojasi. Työtä tehdään työparin kanssa. 

Sesonkiaikana työskentelet asiakaskohteilla eri puolilla Suomea tai tarvittaessa Ruotsissa, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta ja innostusta vaihtelevaa työympäristöä kohtaan! Kone- ja metallialan tai automaatioasentajan tutkinnosta sekä hitsaus- ja sorvauskokemuksesta on työssä etua. Meille kuitenkin on tärkeintä huolellinen, innostunut ja oma-aloitteinen työote sekä vahvat tiimityöskentelytaidot.   

Työssä tarvitset B-ajokortin, sujuvan suomen kielen taidon sekä kyvyn lukea englanninkielisiä ohjeita ja manuaaleja. Työturvallisuuskortista ja tulityökortista on etua, mutta voit suorittaa kortit myös meidän kauttamme.   

SAKUTEK Oy

SAKUTEK Oy on perustettu vuonna 1996. Meillä monipuolinen ja iskukykyinen joukkue sähkön ja mekaanisen asennustoiminnan ja kunnossapidon ammattilaisia. Meidän vahvuuksiamme ovat monipuolisuus, asiakastyöhön sitoutumien sekä kykymme reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. 

Meiltä saat järjestelmäsuunnittelusta alkaen asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut mekaniikka-, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja metallitöihin sekä sähkö- ja automaatiotarpeisiin aina logiikkaohjelmointiin ja käyttöönottoihin asti. 

Automaatioasentaja

Etsimme nyt sähkö- tai metallipuolen kokemusta omaavaa automaatioasentajaa Saku-Tekille. 

Automaatioasentajan työssä pääset käyttämään ongelmanratkaisutaitojasi, joten toivomme sinulta ratkaisukeskeisyyttä. Työsi sisältää mm. vikojen etsintää, peruskytkentätyötä sekä kaapelireittien ja –hyllyjen rakentamista.  

Toivomme, että sinulla on jonkinlaista kokemusta sähkö-, automaatio- tai mekaanisen puolelta. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat kuitenkin vuorovaikutustaitosi, motivaatiosi sekä halu kehittyä! 

Valmet Automation

Valmet Automation toimittaa kestäviä automaatioratkaisuja sellu-, paperi- ja kartonki-, pehmopaperi-, energia- ja meriteollisuuden tarpeisiin. Asiakkaamme kertovat säännöllisesti parantuneesta suorituskyvystä ja tehokkuudesta, optimoidusta laadusta, vähentyneistä päästöistä, ja kustannussäästöistä.  

Automaatiosuunnittelija

Oletko itsenäinen, ratkaisukeskeinen ja teknisen systemaattisen ajattelutavan omaava ammattilainen? Kiinnostaako sinua monipuolinen automaatiosuunnittelijan työ, jossa pääset suunnittelun lisäksi myös ohjelmoimaan, etsimään vikoja sekä ratkaisemaan niitä?  

Etsimme nyt 17 henkilön tiimiimme uutta joukkuepelaajahenkistä osaajaa kasvamaan uusiin tehtäviinsä. Työ on vaihtelevaa ja hektistä ja sopii rohkealle ja ulospäin suuntautuvalle henkilölle, joka sopeutuu helposti muuttuviin tilanteisiin.  
 
Automaatiosuunnittelijan asiakkaina ovat muun muassa isot voimalaitokset, joiden luo suunnittelijan täytyy kulkea päivittäin. Tämän vuoksi ajokortti on työssä välttämätöntä.  

Toivomme hakijalta jonkinlaista tuntumaa teollisuusympäristöön, mutta emme aseta mitään tiettyjä koulutusvaatimuksia työlle. Jos työnkuva kiinnostaa vähänkin, kannattaa ehdottomasti hakea mukaan!   

 

 • Automaatiojärjestelmien asiantuntija
 • Electrical engineer
 • Software engineer
 • R&D engineer
 • Sähkötekniikan asiantuntija
 • Tuotekehitysinsinööri
 • Konsultti älykkään teollisuuden projekteihin
 • Projektipäällikkö
 • Teollisuuden älykkäiden järjestelmien asiantuntija 

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili alta.

Koulutusnumero : 716177

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Osassa rooleja hakijalta tarvitaan sähköalan pätevyyksiä ja monessa paikassa ajokortti on pakollinen. Mainitsethan osaamisprofiilissasi siis, jos omaat jomman kumman tai molemmat.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

 

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän osion kysymyksiä ja sen perusteella, minkälaiset asiat ovat mietityttäneet aiempiin RekryKoulutuksiimme osallistuvia henkilöitä. 

Industry 4.0:lla viitataan teollisuuden vallankumouksen uuteen, neljänteen vaiheeseen, jossa digitalisaatio kohtaa teollisuuden. Industry 4.0 pyrkii yhdistämään älykkään automaation, tietotekniikan, langattomat tiedonsiirtojärjestelmät ja analytiikan toimivaksi kokonaisuudeksi. Sen tavoitteena on kehittää älykkäitä tehdasjärjestelmiä, joissa koneet, järjestelmät ja prosessit kommunikoivat keskenään reaaliajassa ja mahdollistavat tehtaan automatisoinnin ja optimoinnin.

Tällä hetkellä useat yritykset ovat siirtymässä perinteisestä teollisuudesta kohti uutta ja modernia tuotantoa. Vähitellen teollisuus tulee uudistumaan kaikkialla ja samalla myös kaikki asiantuntijat tulevat tarvitsemaan aiheeseen liittyvää lisäkoulutusta.

Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat henkilöt, joiden työsuhde päättyy ennen koulutusohjelman alkua, voivat hakea ohjelmaan. Hakijoiden työnhaun tulee olla voimassa TE-palveluissa tai kuntakokeilussa.

Eri yritykset etsivät hyvin erilaisia osaajia ja Industry 4.0 & Automation Academyyn ei ole olemassa mitään lukittuja koulutusvaatimuksia. 

Koulutus sopii osaajille, joilla on jonkinlaista teknistä taustaa joko työn tai harrastusten kautta hankittuna.

Olemme listanneet tähän muutamia konkreettisia esimerkkejä sopivista koulutustaustoista. Älä kuitenkaan liikaa tartu niihin, vaan tarkastele niitä suuntaa antavina. 

Ammattikoulupohja:

 • sähköasentaja
 • automaatioasentaja
 • kunnossapitäjä
 • teollisuuden kunnossapito
 • metalliala
 • sähköteknikko

Insinööritausta:

 • automaatioinsinööri
 • sähköinsinööri
 • prosessitekniikan insinööri
 • teollisuuden insinööri
 • AMK insinööri
 • diplomi-insinööri

Arvostamme hakijoiden taustaa erityisesti seuraavilta aloilta: sähkö- ja automaatioala, rakennusala, energiatalous, tuotekehitys, tuotanto, metalliala, robotiikka, logiikka, konekielinen ohjelmointi.

Koulutusohjelman pituus on 5,5kk. 

Koulutusohjelman ajankohta: 4.12.2023-22.5.2024

Koulutuspäivät järjestetään lähitoteutuksena Espoon Otaniemen toimistolla. Ohjelman koulutuskieli on suomi. 

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista.

Alustava koulutussisältö:

 • Automaatiojärjestelmät
 • Logiikkaohjelmointi
 • CAD-suunnittelu
 • Tekoäly ja koneoppiminen teollisuuden automaatioissa
 • IoT-teknologiat
 • C & C++ -ohjelmointi
 • Tietoturva ja tietosuoja
 • Modernit työelämän taidot

Kyllä, voit tutustua TE-liveen edelleen, vaikka itse livetilaisuus meni jo. Näet TE-livetallenteen TE-liven sivuilla tai suoraan alla olevalta videolta.

 

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.