Industry 4.0 & Automation Academy

Suuntaa uudelle uralle uudistuvan teollisuuden asiantuntijatehtäviin - 16 paikkaa yhteensä Kaakkois-Suomessa

Ota uusimmat teknologiat haltuun ja kasva osaajaksi teollisten ratkaisujen pariin

Kiinnostaako sinua teollisuus, tekniset toteutukset tai erilaiset automaatiojärjestelmät? Haluaisitko ottaa haltuun uusimmat ratkaisut?

Haluaisitpa jatkossa toimia teknisenä asiantuntijana, tuotekehityksen luottoinsinöörinä, teknisenä projektipäällikönä tai asiakkaiden projekteja edistävänä konsulttina – Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutus tarjoaa nopean väylän ottaa alan uusimmat teknologiat haltuun. Samalla saat mahdollisuuden napata urasi kasvuyrityksissä.

 

Mikä on Industry 4.0?

alykas-teollisuus

 

Industry 4.0:lla viitataan teollisuuden vallankumouksen uuteen, neljänteen vaiheeseen, jossa digitalisaatio kohtaa teollisuuden(kin). Industry 4.0 pyrkii yhdistämään älykkään automaation, tietotekniikan, langattomat tiedonsiirtojärjestelmät ja analytiikan toimivaksi kokonaisuudeksi. Sen tavoitteena on kehittää älykkäitä tehdasjärjestelmiä, joissa koneet, järjestelmät ja prosessit kommunikoivat keskenään reaaliajassa ja mahdollistavat tehtaan automatisoinnin ja optimoinnin.  

uusiutuminen-icon

 

Tällä hetkellä useat yritykset ovat siirtymässä perinteisestä teollisuudesta kohti uutta ja modernia tuotantoa. Vähitellen teollisuus tulee uudistumaan kaikkialla ja samalla myös kaikki asiantuntijat tulevat tarvitsemaan aiheeseen liittyvää lisäkoulutusta.

kasvu-icon

 

Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus ottaa askel kohti uudistuvaa teollisuutta ennen muita ja hypätä mukaan!  Tutustu RekryKoulutuksessa mukana oleviin yrityksiin ja niiden uramahdollisuuksiin täällä!

 

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutus tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia, olitpa sitten vastavalmistunut tai jo enemmän kokemusta omaava teollisuuden, tekniikan tai teknologian tekijä. Sovit hyvin ohjelmaan mukaan, jos sinulla on esimerkiksi sähkö-, elektroniikka-, prosessi-, tai automaatio-osaamista. Arvostamme myös eri alojen insinöörejä. 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Kaakkois-Suomen ja Hämeen alueella järjestettävän 6 kuukauden pituisen RekryKoulutuksen kautta. RekryKoulutus tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työ teknologia-alalla työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

 

💎 Tutustu avoinna oleviin rooleihin tarkemmin.

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Lue alta lisää ohjelmasta, sen sisällöistä sekä aiempien koulutusohjelmiemme osallistujien kokemuksista.  Tee urasi vaikuttavin siirto aloittamalla uusi työ todellisen kasvualan osaajana!

💡 Ohjelmasta järjestetään TE-infolivetilaisuus 23.3. klo 14.00. Voit halutessasi lähettää TE:n sivuilla ennakkokysymyksiä RekryKoulutuksesta. TE-liven sivun löydät täältä!  

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Tavoitat Lauran parhaiten tiistaisin klo 14-15 ja torstaisin klo 9.30-11

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissä ovat esimerkiksi

Ratkaisukeskeinen työotteesi

ratkaisukeskeisyys-icon

Halu kehittää osaamistasi

Oppiminen-kasvu

Tekniikka lähellä sydäntäsi

tech-ikoni-industry

Uteliaisuutesi uusiin asioihin

idea3

Mahdollisuudet taipuvat RekryKoulutuksen kautta useaan muottiin ja voit suunnata uusiin tehtäviin monella taustalla. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia henkilöitä, olitpa esimerkiksi alalle astuva tulevaisuuden tekijä taikka jo kokemusta enemmän kerryttänyt osaaja. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Industry 4.0 & Automation Academy  RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Ohjelmasta voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin uudistuvan teollisuuden rooleihin:

 • Automaatiojärjestelmien asiantuntija
 • Electrical engineer
 • Software engineer
 • R&D engineer
 • Sähkötekniikan asiantuntija
 • Tuotekehitysinsinööri
 • Konsultti älykkään teollisuuden projekteihin
 • Projektipäällikkö
 • Teollisuuden älykkäiden järjestelmien asiantuntija 
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Automaatiojärjestelmät
 • Ohjelmoitavat logiikat
 • CAD-suunnittelu
 • IoT-järjestelmät
 • C/C++ -ohjelmointi
 • Projektityöskentelytaidot ja projektin johtaminen
 • Oman osaamisen johtaminen 
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita Sarasen ohjelmista

Sarasen rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti pääsyn omalle alalle uudessa maassa. Ohjelma auttoi minua pääsemään pois tehdastöistä ja takaisin tietokoneen ääreen, jossa olen omimmillani.

Lue koko juttu täältä!

-Fredrik Wickström, Design Engineer, Mipro Oy

fredrik-wickstrom-mipro-saranen-referenssi
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

saranen osallistujatarina
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
 
Lue koko juttu täältä!

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

saranen osallistujatarina code academy
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen-1
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code academy saranen osallistujatarina
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Mahdollisuuksia on mm.

 • Automaation
 • Laiteläheisen ohjelmoinnin
 • Teollisuuden älykkäiden ratkaisujen 
 • Sekä teknologisten innovaatioiden parissa.

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan!

Mikäli kiinnostut erityisesti jostain alla olevasta yrityksestä ja siellä avoinna olevasta tehtävästä, mainitse yrityksen nimi hakulomakkeen “yritykset, joista olen kiinnostunut” -kohdassa. 


CML Automation Oy
CML Automation Oy on konepajojen ja valmistavan teollisuuden tietojärjestelmiin erikoistunut yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa korkeatasoisia, tuotannon tehostamiseen tarkoitettuja ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisuja asiakkaittensa apuvälineiksi.

Lue lisää CML Automationista: www.camline.fi   

Automaatiosuunnittelija
Etsimme seitsemän hengen tiimiimme uutta henkilöä kasvamaan automaatiosuunnittelijan tehtäviin. Työparinasi tehtävässä on vastaavassa roolissa toimiva henkilö. Lisäksi yrityksessä on tukenasi pitkän kokemuksen omaavat ja todella ammattitaitoiset tiimikaverit, jotka yhdessä tukevat kasvuasi tuleviin tehtäviisi. 

Tehtävässä eduksesi on automaatiojärjestelmien tuntemus sekä aiempi kokemus ohjelmoitavista logiikoista, erityisesti Siemensin teollisuusautomaatiotuotteiden tuntemuksesta on etua. Myös sähköpuolen osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Tärkeintä kuitenkin on asenteesi sekä halusi kasvaa tehtävään. Työssä tarvitset kokonaisuuksien hallintaa, loogista päättelyä sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä. Tuleva työsi on monipuolinen ja se sisältää suunnittelutyön lisäksi myös järjestelmien käyttöönottoa asiakkaidemme luona, joiden ansiosta pääset reissaamaan eripituisissa asiakasprojekteissa, pääosin Suomessa, mutta mahdollisesti myös ulkomailla. 

Tässä tehtävässä pääset teollisuuden näköalapaikalle. Työ on myös palkitsevaa, sillä näet konkreettisesti tekemäsi työn tuloksen, kun omatekemä järjestelmä on toiminnassa. Pääset kasvamaan kokeneiden ammattilaisten tukemana ja tuomaan oman panoksesi tiimiin, sillä pienessä yrityksessä jokaisella on tärkeä rooli kokonaisuuden kannalta. 

Comatec Automation
Comatec Automation on teollisuuden automaatioon erikoistunut yritys. Toimintamme perusta on olla asiakkaan luotetuin toimituskumppani osaamisen laadun, laajuuden ja toiminnan helppouden kautta. Kaikkien automaatioratkaisujemme pohjana on kattava kokemus tuotannon automaatiojärjestelmistä. Tätä tukee konsernin vahva osaaminen mekaniikka- ja sähkösuunnittelusta.
 

Lue lisää Comatec Automationista:  www.comatec.fi/comatec-automation/  

Sovellussuunnittelija 
Etsimme 18 hengen tiimiimme uutta osaajaa sovellussuunnittelutehtäviin teollisuusautomaation pariin. Tehtävässä toimit käytännössä avustavassa roolissa projekteissa kokeneemman suunnittelijan apuna tehden käyttöliittymiä ja ohjelmanpätkiä, sekä käyttöönottoa ja testausta. Tehtävässä on hyötyä, mikäli sinulla aiempaa ohjelmointitaustaa, suunnitteluohjelmistot ovat sinulle entuudestaan tuttuja tai jos olet työskennellyt aiemmin teollisuuden parissa. Tärkeimmässä roolissa on kuitenkin halusi oppia ja kiinnostuksesi alaa kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Academy-jakson aikana työskentely tapahtuu toimipisteellämme Lappeenrannassa/Imatralla, mutta jatkossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä myös osittain etänä.
 

Tehtävässä saat tueksesi hyvän työporukan ja työyhteisön tuen oppimisesi tueksi sekä pääset katsomaan teknologian jatkuvaa kehitystä ympäristössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä hyvät etenemismahdollisuudet. 

Comatec Automation
Comatec Automation on teollisuuden automaatioon erikoistunut yritys. Toimintamme perusta on olla asiakkaan luotetuin toimituskumppani osaamisen laadun, laajuuden ja toiminnan helppouden kautta. Kaikkien automaatioratkaisujemme pohjana on kattava kokemus tuotannon automaatiojärjestelmistä. Tätä tukee konsernin vahva osaaminen mekaniikka- ja sähkösuunnittelusta.
 

Lue lisää Comatec Automationista: www.comatec.fi/comatec-automation/ 

Sähkö/automaatiosuunnittelija
Etsimme 15 hengen tiimiimme uutta jäsentä kasvamaan sähkö/automaatiosuunnittelijan tehtäviin. Aiemmalta työ- ja koulutustaustaltasi voit olla joko sähkö- tai automaatiopuolelta tai vaihtoehtoisesti soveltavasti myös muilta tekniikan aloilta, kuten kemiantekniikasta tai LVI-puolelta. Toivoisimme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta suunnittelutyökalujen käytöstä, erityisesti Autocadin, Cadmaticin, ePlanin tai ProElinan tuntemuksesta on hyötyä tehtävässä. Myös aiempi kokemus prosessiteollisuudesta / teollisuuden kunnossapidosta auttaa sinua ymmärtämään toimintaympäristöämme. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimin sisäisesti kuin asiakastyöskentelyssä. Academy-jakson aikana työskentely tapahtuu toimipisteellämme Imatralla, mutta jatkossa on mahdollisuus tehdä työtä myös osittain etänä.
 

Tehtävässä saat tueksesi hyvän työporukan ja työyhteisön tuen oppimisesi tueksi sekä pääset katsomaan teknologian jatkuvaa kehitystä ympäristössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä hyvät etenemismahdollisuudet. 

Roolikuvaus tulossa pian!

Lue lisää Elektrika Solutionsista: www.elektrika.fi 

Enekos Oy suunnittelee ja valmistaa mittatilaustyönä kone- ja automaatioratkaisuja eri teollisuuden aloille. Kehitämme automaatiosovelluksia teollisuuden kaikkiin tuotantotarpeisiin ja räätälöimme ratkaisumme asiakkaan tuotantoon optimoituna. Lukuisia Enekos koneita ja -järjestelmiä on toiminnassa eri puolilla maailmaa. Enekos on perustettu vuonna 1987, joten osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen ja monipuoliseen kokemukseemme.

Lue lisää Enekosista: www.enekos.fi  

Etsimme noin parinkymmenen hengen tiimiimme uutta tiimiläistä kasvamaan mekaniikkasuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vielä, vaan tärkeintä on innostuksesi ja halusi kehittyä alan ammattilaiseksi. Hyötyä kuitenkin on, jos sinulla on teknisen alan koulutus tai muuta kautta hankittua kokemusta, esimerkiksi koneiden ja laitteiden korjaamisesta tai tietokoneella suunnittelutyökalujen käyttämisestä.  

Käytännössä työtehtävät pitävät sisällään mekaniikkasuunnittelua SolidWorks-työkalulla. Lisäksi pääset oppimaan myös projektipäällikön rooliin sekä mukaan asiakaskäynneille. Olet tiimipelaaja, mutta työtehtäviin perehdyttyäsi myös itsenäinen työskentely sujuu sinulta ongelmitta. Toimipisteemme sijaitsee Heinolassa, mutta suunnittelutyötä voi tarvittaessa tehdä myös osittain etänä.  
 
Tarjoamme sinulle paikan innovatiivisesta tiimistä, jossa pääset tekemään monipuolisia projekteja kokeneen tiimin tukemana. Tiimissämme on hyvä ilmapiiri ja olemme joustavia. Meillä on oma koneistamo sekä eri alojen ammattilaisia mm. kokoonpano-, asennus-, sähkö- ja softaosaajia omasta takaa, eli pystymme tekemään paljon itse saman katon alla. 
Entop on mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt insinööritoimisto, joka suunnittelee ja tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Vuosikymmenten kokemus eri teollisuudenaloilta antaa meille mahdollisuuden tarjota arvokasta näkemystä erilaisista haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä ja Tampereella. Entopilla työskentelee lähes 40 suunnittelualan asiantuntijaa, joilta löytyy monialaisesti erikoisosaamista eri teollisuuden aloilta. 

Lue lisää Entopista: www.entop.fi 

Haemme tiimiimme uutta henkilöä kasvamaan mekaniikkasuunnittelijan tehtäviin suunnittelemaan erilaisia koneita ja laitteita. Projektimme ovat monipuolisia ja kestoltaan muutamista viikoista useisiin vuosiin. Toivomme, että sinulla on taustallasi konetekniikan insinööriopintoja tai vaihtoehtoisesti työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä keskeisessä roolissa on CAD-suunnittelutyökalut, joten toivomme, että sinulla olisi kokemusta niiden käytöstä jo entuudestaan. Lisäksi etua on, mikäli sinulla on tuntemusta erilaisista koneista ja laitteista, esimerkiksi niiden korjaamisesta. Tärkeintä kuitenkin on kiinnostuksesi alaa kohtaan sekä halusi kasvaa tehtävään. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä tarvitaan myös stressinsietokykyä, sekä hyvät kommunikointitaidot ovat tärkeitä niin tiimityöskentelyssä kuin tarvittaessa myös asiakastyöskentelyssä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja projektien parissa. Meillä pystyt kehittymään asiantuntijana sekä tuemme urakehitystä mentorointimallimme kautta. Meillä on matalan tason organisaatio ja kokeneet asiantuntijat ovat tukenasi tehtävään kasvamisessa. 

Etec Energy & Automation Oy on julkisen, yksityisen sektorin ja teollisuuden monipuolinen alihankkija ja palvelukumppani. Olemme joustavia sekä asiakaslähtöisiä ja pyrimme aina etsimään ratkaisun asiakkuuden ehdoilla.  

Lue lisää Etecistä: www.etec.fi 

Haemme tiimiimme Imatralle uutta jäsentä automaatioinsinöörin tehtäviin. Tulevat työtehtäväsi sisältävät suunnittelutehtäviä, logiikkaohjelmointia, pääosin Siemensin logiikoilla ja käyttöliittymillä, sekä järjestelmätestausta. Toivoisimme sinulta jonkinlaista aiempaa kokemusta alalta tai vaihtoehtoisesti harrastuneisuutta ohjelmoinnin parista. Insinööriopinnot antavat parhaimman taustan tehtävään, mutta huomioimme myös muunlaisella taustalla hakevat henkilöt.  

Työtehtävät vaativat kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöskentelytaitoja, lisäksi työskentelet asiakkaidemme kanssa. Työskentely tapahtuu pääosin toimipisteellämme Imatralla, mutta osittainen etätyöskentely on mahdollista osaamisesi karttuessa. Lisäksi työtehtävät tulevat sisältämään jonkin verran matkustamista, pääosin Suomessa, mutta myös ulkomailla. 

Etecillä panostetaan innovaatioihin ja halutaan olla luomassa kestävämpää tulevaisuutta. Meiltä saat osaavan tiimin tueksesi. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja. Käytössämme on modernit laitteistot ja henkilöstöedut. 

Etec Energy & Automation Oy on julkisen, yksityisen sektorin ja teollisuuden monipuolinen alihankkija ja palvelukumppani. Olemme joustavia sekä asiakaslähtöisiä ja pyrimme aina etsimään ratkaisun asiakkuuden ehdoilla.  

Lue lisää Etecistä: www.etec.fi 

Roolikuvaus tulossa pian!

Etteplan
Etteplan on teknologiapalveluyritys, joka on erikoistunut ohjelmistoihin ja sulautettuihin ratkaisuihin, suunnitteluun ja teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme luomaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaation ja digitalisoinnin avulla. Asiakkaamme edustavat laajasti eri toimialoja, mikä mahdollistaa erittäin monipuoliset työmahdollisuudet haastavien ja mielenkiintoisten asioiden äärellä.
 

Uskomme vahvasti, että terve tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä luo työntekijöissämme inspiraatiota, jolla on positiivinen vaikutus heidän työhönsä. Meillä on kiehtova, kansainvälinen työympäristö ja olemme ylpeitä rennosta yrityskulttuuristamme. Olemme myös ylpeitä osaamisestamme ja kyvystämme auttaa asiakkaitamme menestymään palveluidemme avulla. 

Brändilupauksemme "Engineering with a difference" heijastuu kaikessa mitä teemme. 

Lue lisää Etteplanista: www.etteplan.com  

Projektisuunnittelija
Etsimme Etelä-Karjalaan joukkoomme uutta osaajaa kasvamaan sähkö- ja automaatioalan projektisuunnittelijaksi. Tämä asiakaskeskeinen rooli vie sinut suunnittelu- ja projektikoordinointityöhön aina esisuunnittelusta toimitukseen saakka. Aktiivisen ja vastuullisen työskentelyotteesi lisäksi tehtävässä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimin sisällä kuin asiakkaiden suuntaan.
 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta teknisen alan koulutusta sekä että sinulla olisi jo jonkinlaista aiempaa kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta. Myös muunlainen kokemus teollisuuden parista auttaa sinua hahmottamaan toimintaympäristöämme. Tärkeintä kuitenkin on halusi kehittää osaamistasi ja kasvaa alan ammattilaiseksi asiantuntijatiimimme tukemana. Plussaa on, mikäli sinulla on ymmärrystä instrumentointisuunnittelusta ja PI-kaavioista. Academy-jakson aikana tulet työskentelemään toimistollamme, mutta osaamisesi karttuessa voit tehdä töitä jatkossa myös etänä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa laaja-alaiseen ja vastuulliseen työtehtävään sekä kasvumahdollisuuden pääsuunnittelijatasolle. Urapolkuasi pystytään muovaamaan mielenkiinnonkohteidesi mukaan. 

 

Etteplan
Etteplan on teknologiapalveluyritys, joka on erikoistunut ohjelmistoihin ja sulautettuihin ratkaisuihin, suunnitteluun ja teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme luomaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaation ja digitalisoinnin avulla. Asiakkaamme edustavat laajasti eri toimialoja, mikä mahdollistaa erittäin monipuoliset työmahdollisuudet haastavien ja mielenkiintoisten asioiden äärellä.
 

Uskomme vahvasti, että terve tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä luo työntekijöissämme inspiraatiota, jolla on positiivinen vaikutus heidän työhönsä. Meillä on kiehtova, kansainvälinen työympäristö ja olemme ylpeitä rennosta yrityskulttuuristamme. Olemme myös ylpeitä osaamisestamme ja kyvystämme auttaa asiakkaitamme menestymään palveluidemme avulla. 

Brändilupauksemme "Engineering with a difference" heijastuu kaikessa mitä teemme. 

Lue lisää Etteplanista: www.etteplan.com  

Automaatiosuunnittelija

Roolikuvaus tulossa pian!

Finnos
Finnos on kasvava ja dynaaminen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan maailman parhaita tekoälypohjaisia mittaustyökaluja metsäteollisuuteen sahoille. Vahvasti eri mittaustekniikoihin sekä ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneella osaamisellamme erotuimme muista. Tavoitteemme on yhdistää uudella tavalla kaikki sahaprosessista saatava tieto, joko omilla tekniikoilla mitattuna tai muihin järjestelmiin integroituen. Yhdistetystä tiedosta eli datafuusiosta luomme asiakkaillemme lisäarvoa raaka-ainesäästön ja tarkemman lajittelun muodossa.    


Lue lisää Finnoksesta: www.finnos.com    

PLC-ohjelmoija
Etsimme joukkoomme uutta osaajaa kasvamaan PLC-ohjelmoijan rooliin. Tulevassa roolissa pääset työskentelemään kansainvälisellä mittakaavalla kovatasoisen tiimin kanssa, joka tukee sinua tehtäviisi kasvamisessa. Toivomme sinulta teknisen alan taustaa sekä aiempaa tuntemusta logiikkaohjelmoinnista ja teollisuuden automaatiosta koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta. Tärkeintä on halusi oppia uutta ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Myös muu aiempi kokemus teollisuudesta sekä ohjelmointitausta on hyödyksi tehtävässä. Tiimityön lisäksi tuleva työsi tulee sisältämään myös itsenäistä työskentelyä. Tehtävässäsi pääset matkustamaan kuukausittain sekä Suomen sisällä että Pohjoismaissa.   

Kempower Oyj

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Group Oy:n 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. 

Lue lisää Kempowerista: www.kempower.com   

 Software engineer / R&D engineer
Etsimme tuotekehitystiimiimme uutta osaajaa kasvamaan sähköisen liikenteen pikalatausratkaisujen ja siihen liittyvien sulautettujen järjestelmien kehittäjäksi. Tulevissa työtehtävissäsi pääset keskittymään uusien ominaisuuksien koodaamiseen ja integraatioihin laitteiden välillä sekä pääset tutustumaan myös IoT-rajapintoihin. Tehtävässäsi pääset hyödyntämään tiimityöskentelytaitojasi sekä haastamaan ongelmanratkaisukykyäsi. 
 
Tehtävässäsi keskeisessä roolissa ovat C ja C++ -ohjelmointikielet sekä sulautettu Linux kehitysympäristönä. Toivoisimme, että sinulla olisi näistä ohjelmointikielistä aiempaa tuntemusta opintojen, työkokemuksen ja/tai harrastuneisuuden kautta. Plussaa on, mikäli sinulla on elektroniikkataustaa tai kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä. Academy-jakson aikana työskentelet vähintään puolet ajasta läsnä Lahden tai vaihtoehtoisesti Tampereen toimipisteellä. 

Kempowerilla pääset työskentelemään pikalatausalan huipulla kansainvälisessä ympäristössä ja edistämään sähköisen liikennöinnin tulevaisuutta. Käytössäsi ovat edistyneet ohjelmistot ja tukenasi Kempowerin ammattitaitoinen tiimi. Meillä on avoin ja joustava työkulttuuri, jossa jokaista työntekijää kuunnellaan. Uskomme tiimien rajat ylittävään yhteistyöhön ja toivomme, että olet aktiivisesti mukana niin toimintamme kasvattamisessa kuin tavoitteidemme saavuttamisessa. 

Makron on teollisuuden kokonaistoimittaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Valmistamme koneita ja laitteita teknologiayritysten sopimusvalmistajana. Makronin pääkonttori on Lahdessa, automaatiokeskusvalmistus Suomessa ja konepajavalmistus Virossa. Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 100 ammattilaista. MAKRON – A Promise to Complete.

Lue lisää Makronista: www.makron.fi 

Oletko kiinnostunut kasvamaan teollisuuden automaatiosuunnittelun ammattilaiseksi? Meillä on sinulle tarjolla monipuolinen rooli PLC-suunnittelun ja käyttöönoton tehtävissä! Automaatiosuunnittelijana toimit suunnittelu- ja käyttöönottotehtävissä eri teollisuudenalojen projekteissa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat projektitoimittajat, kone- ja laitevalmistajat, tuotantolaitokset ja meriteollisuuden toimittajat. Vaihtelevissa asiakasprojekteissa pääset käyttämään ongelmanratkaisutaitoasi ja kehittämään osaamistasi.

Soveltuva taustan tehtävään antaa esimerkiksi soveltuva tekninen koulutus (esim. automaatio-, mekatroniikka- tai sähkö-, ohjelmisto- tai tietotekniikan opinnot), aiempi kokemus PLC-ohjelmoinnista ja automaatiosuunnittelusta tai muissa tehtävissä teollisuudessa työskentelystä, myös käyttöönottokokemuksesta on hyötyä. Vaihtoehtoisesti voit olla myös harrastuneisuuden kautta kerryttänyt kokemusta alaan liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi ohjelmoinnista. Tärkeimmässä roolissa on kuitenkin asenteesi, kiinnostuksesi tekniikkaa kohtaan sekä halu kasvaa tuleviin tehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään myös työtä asiakkaidemme kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys on keskeisessä roolissa tässä tehtävässä. Toivomme sinulta lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä myös itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kasvavassa yrityksessä ja nähdä maailmaa mielenkiintoisissa työtehtävissä. Tukenasi tehtävään kasvamisessa on osaava työyhteisö. Rekrykoulutuksen jälkeen tavoitteena on vakituinen työsuhde, johon kuuluvat kattavat henkilöstöetuudet, kuten liikunta- ja hyvinvointietu sekä laaja sairauskuluvakuutus.

Makron on teollisuuden kokonaistoimittaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Valmistamme koneita ja laitteita teknologiayritysten sopimusvalmistajana. Makronin pääkonttori on Lahdessa, automaatiokeskusvalmistus Suomessa ja konepajavalmistus Virossa. Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 100 ammattilaista. MAKRON – A Promise to Complete.

Lue lisää Makronista: www.makron.fi 

Etsimme neljän hengen sähkösuunnittelutiimiimme uutta jäsentä kasvamaan sähkösuunnittelijan tehtäviin. Sähkösuunnittelijana Makronilla pääset mukaan eri teollisuudenalojen asiakasprojekteihin, toimituksen määrittelyvaiheesta loppudokumentaatioon saakka. Pääasiallinen tehtäväsi on sähkösuunnittelu Cadmatic- tai Eplan-ohjelmilla, ja toimit myynnin tukena tarjouslaskentatehtävissä. Teet tiivistä yhteistyötä Makronin sähkökeskusvalmistuksen kanssa ja pidät yhteyttä asiakkaisiin. Satunnaisesti työ edellyttää myös matkustamista Suomessa ja maailmalla.  

Toivomme, että sinulla on koulutustausta sähkö- tai automaatiotekniikan alalta, mieluiten AMK-tasolta, mutta myös muunlaiset taustat ovat mahdollisia. Tehtävään kasvamisessa on erityisesti hyötyä, mikäli sinulla on sähköasennuskokemusta entuudestaan tai jos sinulla on kokemusta työn tai vapaa-ajan harrastuneisuuden kautta ohjelmoinnista tai koneiden ja laitteiden korjaamisesta. Tärkeimmässä roolissa on kuitenkin asenteesi, kiinnostuksesi tekniikkaa kohtaan sekä halu kasvaa tuleviin tehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään myös työtä asiakkaidemme kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys on keskeisessä roolissa tässä tehtävässä. Toivomme sinulta lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä myös itsenäistä työskentelyotetta.   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kasvavassa yrityksessä. Tukenasi tehtävään kasvamisessa on osaava työyhteisö. Rekrykoulutuksen jälkeen tavoitteena on vakituinen työsuhde, johon kuuluvat kattavat henkilöstöetuudet, kuten liikunta- ja hyvinvointietu sekä laaja sairauskuluvakuutus.

Makron on teollisuuden kokonaistoimittaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Valmistamme koneita ja laitteita teknologiayritysten sopimusvalmistajana. Makronin pääkonttori on Lahdessa, automaatiokeskusvalmistus Suomessa ja konepajavalmistus Virossa. Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 100 ammattilaista. MAKRON – A Promise to Complete.

Lue lisää Makronista: www.makron.fi 

Etsimme tiimiimme uutta alasta innostunutta henkilöä kasvamaan mekaniikkasuunnittelijan tehtäviin. Mekaniikkasuunnittelijana pääset mukaan asiakkaidemme kone- ja laitesuunnitteluprojekteihin. Työssäsi laadit valmistus- ja kokoonpanopiirustuksia SolidWorksin, Inventorin tai Creon työkaluilla, tuotat asiakasdokumentteja ja pidät yhteyttä asiakkaan kanssa. Meillä on asiakkaita mm. selluteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden ja kiertotalouden alalla.

Toivoisimme sinulta soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi konetekniikan opintoja) tai aiempaa työkokemusta alalta, vaihtoehtoisesti tehtävään on mahdollisuus ponnistaa vahvan harrastuneisuuden kautta koneiden ja laitteiden parissa sekä jos sinulla on aiempaa kokemusta 3d-suunnitteluohjelmien käytöstä. Keskeisimmässä roolissa on asenteesi sekä halu ja kyky oppia uutta. Lisäksi odotamme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kasvavassa yrityksessä. Tukenasi tehtävään kasvamisessa on osaava työyhteisö. Rekrykoulutuksen jälkeen tavoitteena on vakituinen työsuhde, johon kuuluvat kattavat henkilöstöetuudet, kuten liikunta- ja hyvinvointietu sekä laaja sairauskuluvakuutus.

MJV Automation

MJV Automation Oy on vaativia ja laadukkaita teollisuuden automaatiopalveluja tuottava yritys. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa luotettavia ja tehokkaita automaatio- ja ohjausjärjestelmiä erilaisten prosessien, koneiden ja laitteiden tarpeisiin. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on laadukkaan toimintamme avain ja yrityksen tärkein voimavara. Meiltä löytyy kokemusta ja asiantuntemusta monilta eri teollisuuden aloilta ja meillä on myös vahva osaaminen sähkö- ja automaatiokeskusten sekä erikoiskeskuksien suunnittelusta ja valmistuksesta. MJV Automation Oy toimii emoyhtiönä konsernissa, johon kuuluvat tytäryhtiöt JTL-Control Oy, JTL-Automation Oy ja MJV-Service Oy. Yhteensä meitä on käytettävissä n. 60 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. Toimintaperiaatteitamme ovat kunnioitus, luottamus, vastuullisuus ja yhteistyö.  

Lue lisää MJV Automationista: www.mjvautomation.fi    

Automaatiosuunnittelija

Haemme 10 hengen tiimiimme uutta henkilöä kasvamaan automaatiosuunnittelijan tehtäviin. Puhallamme yhteen hiileen ja teemme yhteistyötä tiimimme sisällä muodostaen eri kokoisiin projekteihin erilaisia projektitiimejä asiantuntijoidemme kesken. Pääset siis kasvamaan tuleviin tehtäviisi kokeneiden asiantuntijoidemme tukemana. Työ on monipuolista ja pitää sisällään suunnittelun lisäksi mm. testausta, käyttöönottoa ja asiakkaan kouluttamista. Teknisten taitojen lisäksi roolissa korostuu oma-aloitteisuus ja kommunikointitaidot.  

Tehtävän kannalta olisi optimaalista, jos taustaltasi löytyisivät insinööriopinnot sähkö/automaatiotekniikasta tai mekatroniikan puolelta. Etua on, jos ePlanin ohjelmiston käyttö ja Siemensin logiikat ovat sinulle tuttuja entuudestaan. Automaatiosuunnittelijan tehtävien lisäksi pääset myöhemmässä vaiheessa toimimaan myös projektien vetäjänä sekä vastaamaan tutuista asiakkuuksistamme. Tuleva roolisi tulee sisältämään matkustamista asiakkaiden luokse kotimaassa ja ulkomailla muutamia kertoja vuodessa. 

OT-Control Oy suunnittelee ja valmistaa asiakaskohtaisia sähkö- ja automaatioratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Osaamisemme ja yli 30 vuoden kokemuksen ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden vaativiinkin erikoistarpeisiin. Erityisen vahvaa osaamisemme on puu- ja sahateollisuuden automatisointiprojekteissa. Olemme sitä parempia, mitä vaativampi kone tai konelinja on kyseessä. Olet tervetullut antamaan oman huippuosaamisesi toimialamme ja asiakkaidemme käyttöön

Lue lisää OT-Controlista: www.ot-control.com

Roolikuvaus tulossa pian!

Pronor Control Oy

Pronor Control on sahateollisuuden automaation suunnitteluun ja toimituksiin erikoistunut yritys. 
Toimitamme ohjausjärjestelmiä sahateollisuuden laitteiden ohjaukseen. Palveluihimme kuuluu sähkö- ja automaatiosuunnittelu, komponenttimääritykset, komponenttihankinnat, sähköasennus, logiikkaohjelmointi, käyttöliittymät sekä käyttöönotto ja koulutus. Kaikki tämä häiriöttömän käynnin takaamassa tietokantaympäristössä. 

Lue lisää Pronor Controlista: www.pronorcontrol.fi 

Sähkösuunnittelija

Etsimme yhdeksän hengen tiimiimme uutta osaajaa kasvamaan sähkösuunnittelijan tehtävään, tekemään sahateollisuusautomaation modernisointia. Tehtäväsi sisältää käytännössä sähkösuunnittelua käyttäen CadMatic-työkalua sekä suunniteltujen laitteiden käyttöönottoa.

Tehtävää varten sinulla tulee olla sähköalan koulutus joko ammattikoulu- tai AMK-tasolta ja/tai aiempaa kokemusta teollisuussähkötyöstä, myös esim. asennustyöstä ja halu kasvaa suunnittelijan tehtäviin. Sähköpätevyydet eivät ole välttämättömiä, mutta niistä on etua tehtävässä. Toimistomme sijaitsevat Heinolassa sekä Hollolassa, jonka lisäksi tehtäviä voi tehdä osittain myös etänä. Työ on pääosin toimistotyötä, mutta työ edellyttää muutaman pidemmän matkustuskerran (1-4 vk) muutaman kerran vuodessa, pääosin kotimaassa. 

SofelTech
Sofeltech Oy on täyden palvelun elektroniikkatalo, joka työllistää 20 elektroniikan ammattilaista. Toimintamme perustana on elektroniikan kokoonpano ja testaus. Meiltä saa kaikki elektroniikan, mekaniikan, fotoniikan ja erikoissovellusten suunnittelu- ja ohjelmistopalvelut. 

Elektroniikan ladontalinjan lisäksi teemme paljon käsityötä tuotannossamme, ja voimme tarjota vaativiin elektroniikan sovelluksiin kestävää ja laadukasta kotimaista osaamista. Myös protosarjojen kustannustehokas suunnittelu ja valmistus on varminta osaamisaluettamme unohtamatta johtosarjojen ja ohjauspaneelien suunnittelua ja tuotantoa vaikeisiinkin olosuhteisiin. Valaistuksen ohjaustuotteiden ohella omaksi alueeksemme on muotoutunut anturiteknologia ja siihen liittyvä langaton tiedonsiirto. Kiinteistöalan lisäksi järjestelmämme on osoittautunut soveltuvan hyvin myös teollisuuden käyttöön varsinkin tilanteissa, joissa kaapelointi ja käyttöjännitteen järjestäminen antureille ja siihen liittyville tietoliikenneyksiköille olisi erityisen hankalaa. 
 
Lue lisää Sofeltechista: www.sofeltech.com   

Electrical engineer
Etsimme uutta jäsentä neljän hengen tuotekehitystiimiimme. Meillä on tiimissämme kokeneita asiantuntijoita, jotka auttavat sinua kasvamaan tuleviin tehtäviisi Toivomme, että sinulla on vahva kiinnostus sekä aikaisempaa kokemusta C-ohjelmointikielestä ja elektroniikasta. Sinulla on myös kunnianhimoa oppia lisää alasta ja kehittää taitojasi. Pieni tuotekehitystiimimme tarjoaa ketterän ja joustavan työympäristön sekä mahdollisuuden tuoda esille omia ideoitasi.  

TSP Engineering

TSP Engineering Oy on alkuvuonna 2016 perustettu suunnittelutoimisto, jonka kotipaikka on Kouvola. Perustajilla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista teollisuuden suunnittelutoimeksiannoista, samoin koko henkilökuntamme on alansa hallitsevia ammattilaisia. Pyrkimyksemme on osaamiseen ja asiakkaiden hyvään palveluun perustuen kehittää ja kasvattaa yritystämme. Teemme prosessi-, laitos-, sähkö-, automaatio-, kone-, teräsrakenne- ja turvallisuussuunnittelua seuraavilla teollisuuden aloilla: kemianteollisuus, petrokemianteollisuus, metsäteollisuus, elintarviketeollisuus ja voimalaitokset. 

Lue lisää TSP Engineeringistä: www.tspe.fi   


Automaatiosuunnittelija

Etsimme tiimiimme kasvamaan uutta automaatiosuunnittelijaa monipuolisiin projekteihimme. Taustallasi voi olla esimerkiksi insinööriopintoja eri tekniikan aloilta ja/tai työkokemuksen kautta kerrytettyä osaamista alalta. Lisäksi AutoCAD-ohjelman aiemmasta tuntemuksesta on etua tehtävässä. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi alaa kohtaan sekä halusi oppia ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Projektimme ovat vaihtelevan kokoisia ja pääset tekemään yhteistyötä useiden asiantuntijoidemme tukemana. Työssä tulet olemaan yhteyksissä myös asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta hyviä kommunikointitaitoja sekä aktiivista otetta yhteistyöhön.

TSP Engineering Oy

TSP Engineering on alkuvuonna 2016 perustettu suunnittelutoimisto, jonka kotipaikka on Kouvola. Perustajilla on yli 25 vuoden kokemus erilaisista teollisuuden suunnittelutoimeksiannoista, samoin koko henkilökuntamme on alansa hallitsevia ammattilaisia. Pyrkimyksemme on osaamiseen ja asiakkaiden hyvään palveluun perustuen kehittää ja kasvattaa yritystämme. Teemme prosessi-, laitos-, sähkö-, automaatio-, kone-, teräsrakenne- ja turvallisuussuunnittelua seuraavilla teollisuuden aloilla: kemianteollisuus, petrokemianteollisuus, metsäteollisuus, elintarviketeollisuus ja voimalaitokset. 

Lue lisää TSP Engineeringistä: www.tspe.fi   

Laitossuunnittelija

Etsimme uutta henkilöä tiimiimme kasvamaan laitossuunnittelijan tehtäviin. Tulevat tehtäväsi sisältävät käytännössä putkistojen ja laitteiden suunnittelua. Taustallasi voi olla esimerkiksi insinööriopintoja eri tekniikan aloilta ja/tai työkokemuksen kautta kerrytettyä osaamista alalta. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi alaa kohtaan sekä halusi oppia ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta suunnittelutyökalujen käytöstä, erityisesti AutoCADin tai e3d-työkalun osaamisesta on suuri etu. Projektimme ovat vaihtelevan kokoisia ja pääset tekemään yhteistyötä useiden asiantuntijoidemme tukemana. Työssä tulet olemaan yhteyksissä myös asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta hyviä kommunikointitaitoja sekä aktiivista otetta yhteistyöhön. 

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen joustavuuden ja matalan organisaation. Kokenut tiimimme tukee sinua tehtäviin kasvamisessa ja meillä on rento meininki.

 • Automaatiojärjestelmien asiantuntija
 • Electrical engineer
 • Software engineer
 • R&D engineer
 • Sähkötekniikan asiantuntija
 • Tuotekehitysinsinööri
 • Konsultti älykkään teollisuuden projekteihin
 • Projektipäällikkö
 • Teollisuuden älykkäiden järjestelmien asiantuntija 

Kenelle ohjelma soveltuu?

Mahdollisuudet taipuvat RekryKoulutuksen kautta useaan muottiin ja voit suunnata uusiin tehtäviin monella taustalla. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia henkilöitä, olitpa esimerkiksi alalle astuva tulevaisuuden tekijä taikka jo kokemusta enemmän kerryttänyt osaaja.

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Hakijoiden taustoissa voivat erottua eduksi esimerkiksi jokin näistä:

 • insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja vaikkapa automaatio-, sähkö- tai konetekniikan parista tai ammattiopintoja samoilta aloilta
 • tausta sähköasennuksen, sähkötekniikan tai energia/materiaalitekniikan parista
 • tausta teollisuudesta, esimerkiksi huollon parista
 • ohjelmointiin liittyvästä harrastuneisuudesta on myös hyötyä useissa avoimissa tehtävissä
 • tai vahva motivaatio alalle voi jo toimia sopivana ponnahduslautana uusimpien teknologioiden oppimiseen.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, rekrytoivien yritysten sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 7.3.2023. - 3.4.2023

Koulutuksen ajankohta: 3.5.2023- 26.10.2023

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestetään TE-live -infotilaisuus 3.4. klo 14. Seuraa suoraa lähetystä ja osallistu chatissä keskusteluun eli kysy ja tarkenna kaikki mitä haluat tietää! https://te-live.fi/lahetykset/LWXiMuuzw

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää noin 30 % asiantuntijakoulutusta ja noin 70 % käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

 • Tuotantoautomaation uusimmat teknologiat ja järjestelmät
 • Logiikkaohjelmointi, PLC
 • CAD-suunnittelu
 • IoT-teknologiat
 • C / C++ -ohjelmointi​
 • Projektinjohto ja konsultointi teknisissä projekteissa

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Industry 4.0 & Automation Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Kaakkois-Suomi:  TE-palveluiden hakemuksen täyttämisen jälkeen jää odottamaan hakemuksesi käsittelyä. Otamme yhteyttä sinuun, kun hakemuksesi on hyväksytty TE-palveluiden puolella.

Häme: Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili alta.

Koulutusnumero (Kaakkois-Suomi): 712832

Koulutusnumero (Häme): 712869

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili (Häme)

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

TE-live infotilaisuus

Ohjelmasta järjestetään TE-infolivetilaisuus to 23.3.2023 klo 14.00. Voit halutessasi lähettää TE:n sivuilla ennakkokysymyksiä RekryKoulutuksesta. TE-infolivesivut löydät täältä!  

TE-infotilaisuudesta tulee myös tallenne sivuille

 

Yhteistyössä