Yrityksille

Yrityksille

Onko yrityksellänne tarve testaus-, testausautomaatio- tai DevOps-osaajalle?

Smart Testing Discovery -ohjelman tavoitteena on kouluttaa uusia testaus-, testausautomaatio- ja DevOps-osaajia yritysten erilaisiin työtehtäviin. Koulutusohjelmamme kautta voitte löytää yritykseenne motivoituneen tulevaisuuden huippuosaajan.

Smart Testing Discovery -koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta. Koulutusohjelmaan kuuluu viikon loma.

Valitsemanne henkilö osallistuu koulutuksen aikana noin 25 lähiopetuspäivään. Muun ajan hän työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne valitsemissanne työtehtävissä. Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta ja käsittelevät mm. seuraavia aiheita:

  • Testiautomaatiotyökalujen valinta ja käyttöönotto
  • Robot Frameworkin perusteet (asennus, testien luonti ja ylläpito)
  • Robot Frameworkin jatkokurssi (Python, skriptaus, testikirjastot, APIt)
  • DevOps (JIRA, GIT, Vagrant/Ansible, Docker/Jenkins, Robot Framework)
  • ISTQB Foundation + ISTQB Foundation -sertifikaatti tai Agile Tester -sertifikaatti
  • Perfomance testing, Jmeter
  • Tietoturvatestaus

Riskitön rekrytointitapa yrityksille

Säästä aikaa

Määrittelemme kanssanne osaajatarpeenne, huolehdimme esivalinnasta hakijoiden joukosta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta silloin, kun teille löytyy sopiva osaaja. Valitsemanne henkilö työskentelee koulutussopimuksella kokopäiväisesti yrityksessänne kuuden kuukauden ajan ja osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Uusia osaajia on mahdollista löytää pääosin Uudenmaan, Turun ja Tampereen alueelle, mutta muillekin alueille voidaan osaajia hakea. Ohjelma käynnistyy syksyllä 2019. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Smart Testing Discovery työvoimakoulutus järjestetään Uudellamaalla ja Turussa F.E.C. Further Educated with Companies -mallilla ja Tampereella Rekrykoulutus-mallilla.


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.