Big Data

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Työnhakijoiden hakuaika 7.4. - 11.5.
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta Kesäkuu - joulukuu 2020

Löydä yrityksellesi uusi data-analytiikan avaintekijä

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä, mutta oikeita osaajia ei löydy jokaiselta oksalta. Big Data -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksellenne uuden data-analytiikan avaintekijän ajan paineista huolimatta. Nopeasti ja mutkattomasti.

Markkinoiden myllerryksen ja asiakaskentän kasvaneiden tarpeiden seurauksena data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijoista on todellinen kysyntä. Kehityksen keskelle tarvitaan tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme onkin loistava väylä löytää uusi osaaja yrityksenne liiketoimintanne tehostamiseksi!

Kerromme mielellämme lisää kesäkuussa alkavasta Big Data -ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Koulutusohjelma tarjoaa joustavan konseptin uusien henkilöiden löytämiseen, kouluttamiseen ja rekrytointiin poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta, jotta voisitte saattaa yrityksenne tulevaisuuden suunnitelmat maaliin kaavailemallanne tavalla. Big Data -ohjelman kautta voitte rekrytoida uuden osaajan monipuolisiin teknisiin ja liiketoimintalähtöisiin data-analytiikan tehtäviin – tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne.

Kuuden kuukauden mittaisen Big Data -ohjelman kautta valitut osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne, ja saavat samalla kattavan ja ainutlaatuisen koulutuksen alan johtavilta asiantuntijoilta. Koulutussisällöt pyritään rakentamaan niin, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin rekrytoivien yrityksien tarpeita, avoimien roolien vaatimuksia ja tulevaisuuden kasvutavoitteita. Osallistujan rooli voi liittyä yrityksessänne esimerkiksi:

  • Big Datan integrointiin, prosessointiin ja analysointiin
  • Master Data Managementiin
  • R-kieleen ja ohjelmistoympäristöihin
  • DevOpsiin
  • Tietokanta-asiantuntijan tehtäviin, tiedon louhintaan ja klusterointiin
  • Datan analysointiin ja visualisointiin
  • Web-analytiikkaan ja datan käsittelyyn

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, TE-palveluiden ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Neljä hyvää syytä tarttua tilaisuuteen 

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus Big Dataa ja data-analytiikkaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Rekrytointiprosessimme toimii joustavasti verkossa

Tuemme yrityksiä digitaalisissa perehdytysprosesseissa uusin tavoin mm. virtuaalisen mentoroinnin ohjeistuksella ja henkilöstömme tiiviillä tuella. Etätyö on meillä arkipäivää ja olemmekin valmiita valmentamaan yrityksissä aloittavia henkilöitä uusien tehtävien haltuunottoon verkon yli.

Ohjelma käynnistyy kesäkuussa 2020. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Lotta Laakso Saranen Consulting

Lotta Laakso
Project Manager
040 572 5633
lotta.laakso@saranen.fi