Kaikki ohjelmat

Mimmit koodaa

Rekrytoi uusi ohjelmistoalan talentti joustavalla tavalla RekryKoulutuksestta

Järjellistä rekrytointia Mimmit koodaa koulutusohjelmasta

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille?

Ohjelmistoja ja teknologiaa on nykyään kaikkialla. Laadukkaan softan kehittäminen kuitenkin vaatii monimuotoisuutta, ja siksi IT-alalle tarvitaan paljon erilaisia ihmisiä ja monipuolista osaamista. Uusien osaajien kasvattaminen alalle on nyt erityisen tärkeää ja sopivia tekijöitä on entistä haastavampi löytää markkinoiden myllerryksen keskellä. Mikä ratkaisuksi?

Web-ohjelmointiin syventyvän Mimmit koodaa -asiantuntijakoulutuksen kautta saatte mahdollisuuden löytää uutta osaamista mutkattomasti juuri kaavailemaan rooliinne, sekä jättää rekrytoinnin huolet ja yleisimmät sudenkuopat minimiin.

"Olemme tehneet koulutusohjelmien avulla valtavan onnistuneita rekrytointeja." Lue tästä miten Surveypal on löytänyt riveihinsä useita osaajia koulutusohjelmiemme kautta!

Kerromme mielellämme lisää alkavasta koulutusohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita ohjelman yhteyshenkilölle ja kerro yrityksenne tarpesta lisää!

Vastaamme uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla

Suosittu Mimmit koodaa -ohjelma tavoittaa kokonaisuudessaan jopa 10 000 ohjelmoinnista kiinnostunutta mimmiä. Nyt syksyllä starttaava, järjestyksessään toista kertaa toteutettava, Mimmit koodaa -RekryKoulutus vastaa web-ohjelmistokehittäjien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen web-ohjelmoinnin aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Milja-Kopsi---Photo_Jyri-Keronen-4-1Näillä ihmisillä on yhteisön tuki taustalla. Se on mielestäni poikkeuksellinen etu.

 

-Milja Köpsi, Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä. 

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja se järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Ohjelmisto- ja e-business ry:n sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. 

Ota yhteyttä

Nina_Sarkki-640x640

Nina Sarkki

Project Manager
nina.sarkki@saranen.fi
044 460 2044
Maarit_Sapman-640x640

Maarit Sapman

Team Lead
maarit.sapman@saranen.fi
050 017 1056

Heräsikö sinulle kysyttävää ohjelmasta ja haluat sparrailla rekryasioiden parissa?

Ota meihin yhteyttä - löydetään yhdessä seuraava avaintekijänne!

Uuden ajan rekrytointia - koulutusohjelman selvät hyödyt

Mutkatonta ja ripeää

Aikaa

Rekrytoinnin alustavat arvioinnit, esivalinnan, hakijakampanjat sekä paperityöt hoidamme me – säästätte aikaa ja energiaa.

Mukautuvaa rekrytointia

Oppiminen-kasvu

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden rekrytoida osaajia erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin, aina tarpeeseenne mukautuen. 

Uusin osaaminen yrityksellesi

Koulutusta

Markkinan kärkikumppanit kouluttavat kandidaattinne, ja hän tuo yritykseenne mukanaan alan tuoreimmat taidot.

Kiireetön päätös työsopimuksesta

Työsopimus -uusi työ

Ennen lopullista rekrytointipäätöstä varmistutte hakijan kanssa käytännön työssä, että sovitte toisillenne.

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus ohjelmistokehitystä kohtaan sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän kaavailemaan rooliin

Ohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa ohjelmistoalan tehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä junior- tai senior-tason paikka! Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

 

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Web-ohjelmoija
 • Ohjelmistokonsultti
 • Projektipäällikkö
 • UX-suunnittelija
 • Testaaja
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Määrittelijä

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutusohjelman aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. 

Ohjelman koulutusteemat mm:

 • Ohjelmoinnin perusteet
 • Resilienssi ja uuden oppiminen
 • HTML5 ja CSS3 -tekniikat
 • Javascript ja Typescript
 • Tietokannat ja SWL
 • Mobiiliohjelmointi - Android & iOS
 • Konsultatiiviset vuorovaikutustaidot ohjelmistoalalla
 • DevOps

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.