Kaikki ohjelmat

Smart Testing Discovery

Rekrytoi joustavasti osaajia erilaisiin testaus- ja ohjelmistotehtäviin

Uuden ajan rekrytointia - löydä testaus-, ohjelmisto tai IT-osaaja joustavasti koulutusohjelmasta

Etsittekö riveihinne motivoitunutta tekijää ottamaan erilaisia IT-tehtäviä haltuun? Tulisiko alan uusimmilla tiedoilla ja taidoilla varustettu tekijä tarpeeseen? Toteuttamamme koulutusohjelman kautta voitte löytää yrityksenne seuraavan testaus-, testausautomaatio tai DevOps-osaajan joustavalla ja mutkattomalla tavalla.

Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä kasvutarinanne seuraava avaintekijä!

Testaus ja laadukas ohjelmistosuunnittelu on kaiken laadun tae. IT-ala suuntaa kohti kasvua poikkeuksellisista ajoista huolimatta ja uusista alan osaajista on kova kysyntä. Mutta mistä löytää motivoituneet tulevaisuuden avaintekijät, jotka pysyvät kehityksen aallonharjalla?

Pirkanmaan alueella järjestettävä Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma auttaa yritystänne löytämään riveihinne juuri teidän tarpeisiinne sopivat testauksen, testausautomaation, DevOpsin tai ohjelmistosuunnittelun osaajat joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin haasteet ja säätämisen minimiin. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme teille lähteä kasvattamaan!

Kerromme mielellämme lisää kesäkuussa alkavasta koulutusohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Monta hyvää mahdollisuutta tarttua tilaisuuteen

Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa testauspuolen osaajien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Miten koulutusohjelma toimii sitten käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen testauksen, testausautomaation ja DevOpsin aihealueista Suomen johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

 • Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille. Sitoudutte ohjelmaan vasta oikean henkilön löydyttyä. 

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

 • Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

 • Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat Smart Testing Discovery -koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

 • Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus testausta ja koodausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän kaavailemaan rooliin

Smart Testing Discovery -koulutusohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa testauksen, testausautomaation tai DevOpsin tehtävissä, ja ohjelmaan hakeekin osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne! Aiemmista toteutuksistamme yritykset ovat löytäneet uuden osaajan mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Test Engineer 
 • Testausautomaation kehittäjä 
 • Ohjelmistosuunnittelija 
 • Testauspäällikkö 
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti 
 • DevOps-asiantuntija
 • Manuaalitestaaja

Ohjelma koostuu yhteensä 20–25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aihealueita:

 • Testiautomaatiotyökalujen valinta ja käyttöönotto
 • Robot Frameworkin perusteet (asennus, testien luonti ja ylläpito)
 • Robot Frameworkin jatkokurssi (Python, skriptaus, testikirjastot, APIt)
 • DevOps: Intruduction ja Version Control
 • DevOps: Cloud Computing & Provisioning (sis. Ansible)
 • ISTQB Foundation + ISTQB Foundation -sertifikaatti 
 • Perfomance testing, Jmeter
 • Tietoturvatestaus

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi testaus- ja ohjelmistoalan avaintekijä!

Ota yhteyttä

niko rautiainen saranen consulting

Niko Rautiainen

Project Manager
niko.rautiainen@saranen.fi
044 406 5303

Etsittekö uutta tekijää testaus-, DevOps tai muiden IT-tehtävien pariin? Ota yhteyttä - etsitään yhdessä seuraava avaintekijänne!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Testausautomaatio

software-academy-icons-test-automation-1

IT-projektitehtävät

ecommercepro-icon-consultant

DevOps

software-academy-icons-devops

Ohjelmistokehitys

code-academy-icons-ohjelmistokehitys

Tuoreinta osaamista koulutusohjelmasta! Ota yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi avaintekijänne!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.