Onko yrityksellänne tarve testaus-, testausautomaatio- tai DevOps-osaajalle?

Etsittekö riveihinne motivoitunutta tekijää ottamaan erilaisia testaustehtäviä haltuun? Tulisiko alan uusimmilla tiedoilla ja taidoilla varustettu tekijä tarpeeseen? Toteuttamamme Smart Testing Discovery -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte löytää yrityksenne seuraavan testaus-, testausautomaatio tai DevOps-osaajan joustavalla ja mutkattomalla tavalla. Rekrytoi nyt kauttamme kasvutarinanne seuraava avaintekijä!

Testaus on kaiken laadun tae. IT-ala suuntaa kohti kasvua poikkeuksellisista ajoista huolimatta ja uusista testauspuolen osaajista on kova kysyntä. Mutta mistä löytää motivoituneet tulevaisuuden avaintekijät, jotka pysyvät kehityksen aallonharjalla?

Kaakkois-Suomen, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueilla järjestettävä Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa auttaa yritystänne löytämään riveihinne juuri teidän tarpeisiinne sopivat testauksen, testausautomaation tai DevOpsin osaajat joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin haasteet ja säätämisen minimiin. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme teille lähteä kasvattamaan!

Kerromme mielellämme lisää joulukuun alussa alkavasta koulutusohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää mahdollisuutta tarttua tilaisuuteen

Joulukuussa alkava Smart Testing Discovery -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa testauspuolen osaajien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Miten koulutusohjelma toimii sitten käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen testauksen, testausautomaation ja DevOpsin aihealueista Suomen johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

 • Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille. Sitoudutte ohjelmaan vasta oikean henkilön löydyttyä. 

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

 • Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

 • Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat Smart Testing Discovery -koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

 • Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus testausta ja koodausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän kaavailemaan rooliin

Smart Testing Discovery -koulutusohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa testauksen, testausautomaation tai DevOpsin tehtävissä, ja ohjelmaan hakeekin osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne! Aiemmista toteutuksistamme yritykset ovat löytäneet uuden osaajan mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Test Engineer 
 • Testausautomaation kehittäjä 
 • Ohjelmistosuunnittelija 
 • Testauspäällikkö 
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti 
 • DevOps-asiantuntija
 • Manuaalitestaaja

Ohjelma koostuu yhteensä 20–25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aihealueita:

 • Testiautomaatiotyökalujen valinta ja käyttöönotto
 • Robot Frameworkin perusteet (asennus, testien luonti ja ylläpito)
 • Robot Frameworkin jatkokurssi (Python, skriptaus, testikirjastot, APIt)
 • DevOps: Intruduction ja Version Control
 • DevOps: Cloud Computing & Provisioning (sis. Ansible)
 • ISTQB Foundation + ISTQB Foundation -sertifikaatti 
 • Perfomance testing, Jmeter
 • Tietoturvatestaus

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi data-analytiikan avaintekijä!

Ota yhteyttä

person

Kaakko:
Liisa Marsio

Project Manager
liisa.marsio@saranen.fi
040 583 8818
Niko_Rautiainen

Häme:
Niko Rautiainen

Project Manager
niko.rautiainen@saranen.fi
044 406 5303

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.