Kaikki ohjelmat

Salesforce Academy RekryKoulutus

Nouse kysytyksi Salesforce-osaajaksi ja suuntaa uuteen työhön.

Laskeudu uuteen työhösi Salesforce Academyä pitkin!

***** hakuaika päättynyt **********

Miltä kuulostaisi uusi työ kasvualalta ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Kiinnostaako sinua esimerkiksi pilvipohjaiset IT-ratkaisut, järjestelmäosaaminen, kehittäminen, konsultointi tai kouluttaminen? Salesforce Academy tarjoaa sinulle erinomaisen väylän kehittyä alan kysytyksi tekijäksi!

Etsimme uusia Salesforce-osaajia myös Keski-Suomen alueelle. Tutustu Keski-Suomen Salesforce Academyyn tästä!

Olemme järjestäneet jo kahdeksan Salesforce Academy RekryKoulutusta ja sen kautta uuden työpaikan on saanut jo yli 150 osaajaa. Olisitko sinä seuraava?

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat

Uusille Salesforcen osaajille on syntynyt suuri kysyntä, kun yhä useampi yritys hallinnoi asiakasdataansa sähköisesti.  Mikäli CV:stäsi löydät maininnan "Salesforce", niin olet tällä hetkellä äärimmäisen kysytty osaaja.

Salesforce tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia useille eri tekijöille. Nyt käynnistyvän ohjelman kautta mahdollisuuksia on tarjolla esimerkiksi:

kolmioUusille osaajille ja alanvaihtajille

Oletko pilvipalveluista, ongelmanratkaisusta ja teknisistä ratkaisuista innostuva tekijä ja etsit väylää hyödyntää taitojasi uudella alalla? Ohjelman kautta on tarjolla useita junior-tason IT-rooleja. Kiinnostaisiko ura esimerkiksi Salesforcen kehittäjänä tai kouluttajana

neliöVastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Oletko järjestelmällinen ja kehittymishaluinen tulevaisuuden osaaja, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset hyödyntämään ICT-alan tai muun soveltuvan tutkinnon koulutuskokemustasi yhä paremmin. Jos suuntanasi on tavoitella työtä esim. järjestelmäkehitys-, tietokanta- tai vaikkapa konsultatiivissa asiantuntijatehtävissä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Ehkäpä juuri sinä olet seuraava Salesforcen kehittäjä tai pääkäyttäjä!

plussaVastaavista työtehtävistä kokemusta jo omaaville

Oletko IT-alalta jo työkokemusta omaava tekijä ja haluat kasvattaa asiantuntijuuttasi Salesforcen parissa? Kiinnostaako sinua asiakasjärjestelmät, erilaiset kehitystehtävät tai pilvipohjaisten palveluiden hyödyntäminen? Saattaa olla, että joku seuraavista rooleista herättää mielenkiintosi: Sales Cloud – asiantuntija, Service Cloud - asiantuntija, Marketing Cloud – asiantuntija, Kouluttaja, Konsultti tai Business Analyst

 

Salesforce Academy tarjoaa uniikin väylän rakentaa uraa CRM:n parissa

 

Salesforce-Administrator-certificate

Yksi koulutuksen tärkeimmistä tehtävistä on auttaa osallistujia saamaan Salesforce Admin-sertifikaatti. Suorittamalla järjestelmänvalvojan sertifioinnin saat laajempaa tietoa Salesforcen räätälöimisestä, alustan säännölllisestä määrityksestä, käyttäjien hallinnasta ja laajemminkin alustan ominaisuuksista. Salesforce Admin-sertifikaatti on puolueeton todiste kyvyistäsi, joten sen hankkimiseen kannattaa todellakin panostaa.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen, Salesforcen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.  

Contact us

Emilia Ryynänen_kuva-1

Emilia Ryynänen

Project Specialist
emilia.ryynanen@saranen.fi
044 460 2340

Onko sinulla kysyttävää Salesforce Academysta? Ota rohkeasti yhteyttä, me vastaamme mielellämme!

Suurimmat valttisi hakijana

Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen otteesi

Oppiminen-kasvu

Lähestyt tehtäviä analyyttisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella etkä hätkähdä, jos et pääse ratkaisuun kertaheittämällä. Aina ei tarvitse olla heti oikeassa, ei edes joka kerta.

Tekninen tai kaupallinen tausta

Asiantuntija

Sinulla saattaa olla joko kaupallinen tai tekninen koulutus. Myös työkokemuksesi, innostuksesi ja vapaa-ajan harrastusprojektit toimivat näyttöinäsi hakiessasi mukaan.

 

Liiketoiminnan kehittäminen inspiroi sinua

teollisuus-insinoori-icon

Olet kiinnostunut myynnin, asiakkuudenhallinnan, tai palveluiden prosessien kehittämisestä.

 

 

Aiempi CRM tai ERP kokemus

Pilvipalvelut

Sinulla saattaa olla jo kokemusta CRM- tai ERP-alustoista ja tiedät mitä ovat SAP, Dynamics, Oracle jne.

 

 

Hakiessasi mukaan tärkeintä on halusi kehittyä Salesforce-asiantuntijaksi sekä motivaatiosi kasvattaa ammattitaitoasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla asiantuntija hakuvaiheessa, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta Salesforce-ekosysteemistä. Tavoitteenamme on löytää sinulle taustasi ja kiinnostuksesi kannalta parhaiten sopiva rooli.

Salesforce Academy pähkinänkuoressa

Kiihdytä nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Salesforce Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. 

Viisi ja puoli kuukautta kestävän jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme ohjelman päätteeksi. 

85% Salesforce Academyyn osallistuvista henkilöistä on työllistynyt ohjelman kautta.

 

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä tehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi viedä?

Salesforce Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa osaamisesi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

 

Useita rooleja tarjolla
Hanki ajantasaista osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 30% ohjelmasta. Pääset tutustumaan koulutussisältöön tarkemmin täältä. 

Asiantuntijakoulutuksen lisäksi saat ohjelman kautta mahdollisuuden suorittaa arvokkaan Salesforce Administor -sertifikaatin ilmaiseksi. Sertifikaatti on yksi tehokkaimmista keinoista osoittaa asiantuntijuutesi myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Asiantuntija
Saranen työnhakusi agenttina

Vähennä työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Oikea tekijä

Osallistujakommentteja

Hakeuduin Salesforce Academyyn alanvaihtajana. Ohjelma oli minusta erinomainen kokemus; mukaan mahtui kouluttajavetoisia kurssipäiviä, itseopiskelua ja käytännön työskentelyä partneriyrityksessä. Academyn aikana suorittamani Salesforce-sertifioinnit auttoivat mittaamaan osaamiseni tasoa, ja ”sertit” ovat myös arvostettuja alan työnantajien keskuudessa.

Academyn lopussa Accenture tarjosi minulle työpaikkaa Salesforce-konsulttina ja valinta oli helppo. Ala on kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen ja osaajista on kysyntää. Urapolkuja on monenlaisia, ja kun se omalta tuntuva juttu löytyy, on tärkeää olla myös itse aktiivinen oman kehittymisensä kanssa – kysyvä ei tieltä eksy!

-Juha Makkonen, Business & Integration Architecture Senior Analyst, Accenture

salesforce-academy-refe-1-
Salesforce Academy exceeded my expectations in every way. I started my dream job at Avaus and immediately got into Salesforce work together with my new colleagues. If you are interested in Salesforce, I definitely want to encourage you to apply for Salesforce Academy. While learning how to use a new software, you create an excellent network of other SF experts and immediately get to try the things you learned during training in practice. 

Read more here!

 

-Tuija Sihvo, Project Manager, Avaus Marketing Innovations Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services in strategy and consulting, interactive, technology and operations, with digital capabilities across all of these services. We combine unmatched experience and specialized capabilities across more than 40 industries – powered by the world’s largest network of Advanced Technology and Intelligent Operations centres. Our teams serve clients in more than 120 countries. Accenture brings continuous innovation to help clients improve their performance and create lasting value across their enterprises. The vision that drives us is to improve the way the world works and lives. Right now that means helping corporations, organisations and governments to change and to deliver on the promise of technology and human ingenuity.

Haemme joukkomme kasvamaan Salesoforce konsulttia, jolla on teknistä näppäryyttä ja intoa sekä motivaatio oppia asiakkaidemme liiketoiminnasta ja prosesseista. Mikäli sinulla on myynnin tai markkinoinnin taustaa ja aikaisempaa kokemusta sekä halukkuutta projektiluontoiseen tekemiseen, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Alma Media

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme  ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com,  Nettiauto sekä Nettimoto.

Loikka Solutions on moderni myynnin kehittämisen asiantuntija, joka lähestyy myynnin kenttää kokonaisvaltaisesti. Ymmärrämme kuinka myyntituloksiin vaikuttavat tekijät heijastuvat toisiinsa – myyntiprosessit järjestelmiin, järjestelmien tuottama data johtamiseen, ihmisten käytännön toiminta ja taitotaso tuloksiin.

Haemme joukkoomme kasvamaan CRM konsulttia ja voit hyvin olla etsimämme henkilö mikäli sinulla asenne ja motivaatio kohdillaan uuden oppimista kohtaan. Olet rehellinen ja toisia kunnioittava tiimipelaaja, etkä pelkää toimia hektisessä toimintaympäristössä ja projektimaailmassa. Aikaisempaa Salesforce ymmärrystä sinulla ei tarvitse olla, mutta toki auttaa jos olet jo trailheadeja käynyt opiskelemassa ennen ohjelmaan hakeutumista. Sen sijaan arvostamme mikäli olet konfigurointeja tehnyt aiemmin ja sinulla on teknistä ymmärrystä sekä halua oppia asiakkaidemme liiketoimintaa - toimialasta riippumatta

PHM Group

PHM Group on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM Groupin kanssa ei tarvitse miettiä, ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. PHM Groupilta saa molempien parhaat puolet.

Salesforce Admin

Haemme PHM Groupilla Akatemiasta itsellemme Salesforce Admin/pääkäyttäjän rooliin innostunutta Salesforce talenttia. Tulet roolissasi auttamaan meidän Salesforce käyttäjiämme sekä tukemaan kehitystiimiämme Salesforcen parissa.

Mikäli sinulla on aikaisempaa järjestelmä osaamista ja olet kenties toiminut jo aikaisemmin pääkäyttäjän roolissa voisit olla meille erittäin sopiva kollega. Toisaalta asiakaspalvelutaidot ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi ovat meille erittäin oleellisia roolia ajatellen. Mikäli siis olet aktiivinen ja ongelmanratkaisut kiehtovat sekä kollegoiden auttamisesta saat onnistumisen tunteita, niin hae ihmeessä mukaan ohjelmaan!

Kasvatamme merkittävästi asiakkaidemme liiketoimintaa tuomalla parhaat toimintatavat ja nykyaikaiset, tehokkaimmat digitaaliset IT-työkalut yrityksen käyttöön. Kehitämme myynti-, markkinointi-, palvelu-, laatu- ja ERP-prosessien automatisointia parantamaan yrityksen tehokkuutta, joustavuutta, laatua ja älykkyyttä ja nostamaan omistaja-arvoa!

Framery

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä puhelinkoppeja ja työtiloja. Tuotteillamme ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia kymmenissä maailman johtavien yritysten toimistoissa, kuten Microsoftilla, Pumalla ja Teslalla. Itse asiassa, 40 % Forbesin top 100 yrityksistä käyttää Framerya.

Salesforce Admin

Etsimme Akatemian kautta meille admin rooliin tekijää, joka sopii meidän kulttuuriimme ja on innokas oppimaan uutta sekä motivaatiota tehdä kasvua kanssamme. Mikäli olet jo trailheadia Salesforcen parissa tutkinut ja sinulla on viestintä ja kommunikaatio taidot kunnossa sekä paloa päästä Salesforce kenttään töihin, voimme hyvin olla sinun sinulle sopiva yritys. Jos sinulla on tähän päälle jotain teknisempää taustaa tai no-code low-code tekeminen on sinulle tuttua, ponnahdat varmasti meidän tutkallamme entisestä paremmin. Meillä on käytössä Salesforcen lisäksi monia muitakin teknologioita, joten kaikki muukin osaaminen meillä katsotaan eduksi, joten laita matalalla kynnyksellä hakemus sisään ja katsotaan voisimmeko me olla sinulle sopiva kasvualusta.
 

Helvar

Helvar is a specialist in intelligent lighting solutions. Our solutions allow our customers to deliver vastly improved energy efficiency and enhanced human comfort, mood and productivity with lighting.

Salesforce Admin User

We are looking for a Global Salesforce Admin User to join our team in Espoo. The person will be responsible of developing Helvar Salesforce platform as well as training internal users. We value previous experience in project management, ability and willingness to learn new IT-systems and a burning desire to develop oneself.

Fennia

Rakennamme yhdessä tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä, jotta asiakkaamme, omistajamme, voivat yrittää ja elää. Visiomme on olla vetovoimaisin, vastuullinen toimija.

Neljä arvoamme, reilu, vastuullisesti rohkea, kehittyvä ja yhdessä, ohjaavat sitä, miten saavutamme tavoitteemme.

Ihmiset tekevät muutoksen. Fenniassa työskentelee rohkeita edistäjiä eri aloilta, devaajista asiakaspalvelun rautaisiin ammattilaisiin. Jos olet vastuullisesti rohkea ja reilu tiimipelaaja, joka haluaa kehittää asioita yhdessä, voisit sopia joukkoomme.

Koetko sydämesi sykkivän meille? Lue tarkempi tehtävän kuvaus alta ja ryhdy toimeen.

Salesforce-osaaja

Haemme Fenniaan useita Salesforcen parissa viihtyviä henkilöitä. Etsimiämme rooleja Salesforce Academyn kautta voivat olla esimerkiksi devaajan, pääkäyttäjän, tuoteomistajan tai liiketoiminnan kehittäjän kaltaisia, joissa yhdistyy into kasvaa Salesforce pariin ja kehittää yhdessä kanssamme teknologiakyvykkyyksiämme.

Mikäli sinulla on lisäksi vakuuttamisen maailmasta ymmärrystä, niin se on oiva etu ja sitä arvostamme, mutta toki se ei vaatimuksenamme ole. Toisaalta jos olet ollut markkinoinnin, asiakaspalvelun kentässä töissä tai ymmärrät myynninkehittämisen päälle, voisit myös hyvin sopia joukkoomme. Hae siis rohkeasti mukaan ja katsotaan josko tiemme voisivat kohdata.

Finlandia-talo

Finlandia-talo REKRYTOI!

Palvelemme asiakkaitamme uniikissa Pikku-Finlandiassa nyt, kun Finlandia-taloa perusparannetaan. Vuoden 2025 alussa Finlandia-talo avautuu jälleen yleisölle. Vahvistamme nyt Salesforce osaamistamme.

Salesforce Admin

Haemme Finlandia-talolla Akatemiasta itsellemme Salesforce pääkäyttäjän rooliin innostunutta Salesforce talenttia. Mikäli sinulla on aikaisempaa osaamista markkinoinnin tai myynnin parissa ja olet kenties toiminut jo aikaisemmin pääkäyttäjän roolissa voisit olla meille erittäin sopiva kollega. Toisaalta asiakaspalvelutaidot ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi ovat meille erittäin oleellisia roolia ajatellen. Mikäli siis olet aktiivinen ja ongelmanratkaisut kiehtovat sekä kollegoiden auttamisesta saat onnistumisen tunteita, niin hae ihmeessä mukaan ohjelmaan!

Näin haet mukaan

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Salesforce Academy -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 713305

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

 

 

Info ja usein kysytyt kysymykset

Ohjelma on työvoimakoulutusta ja voit hakea ohjelmaan jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Muistathan myös varmistaa, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa. 
Koulutusohjelman pituus on 5,5kk (14.6. - 22.11.2023). Ohjelma sisältää 5 päivän lomajakson. 

Koulutusohjelma yhdistää työssäoppimisen ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin tehokkaalla tavalla. Koulutuksesta noin 70% tapahtuu työssäoppimisena yhteistyöyrityksessä uusien työtehtävien merkeissä. Asiantuntijakoulutuksen osuus toteutuksesta on noin 30%. Ohjattujen asiantuntijakoulutuksen lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua ja valmistautumista mm. sertifikaatin suorittamiseen. 

Koulutusta järjestetään lähiopetuksena.

Ohjelman koulutuskieli on englanti.

Ohjelman alustava koulutuskokonaisuus on jotakuinkin seuraavanlainen:

 • Opening Day of Salesforce Academy
 • Introduction to Salesforce Customer Success
 • Platform and different clouds
 • Getting familiar with Trailhead learning environment
 • How to prepare for the Salesforce admin course
 • Getting familiar with Admin course materials
 • Resilience and active learning
 • Administration essentials for new Admins
 • Preparation day + Salesforce Administration Cerfication
 • Use cases & implementation in Sales Cloud environment
 • Use cases & implementation in Service Cloud environment
 • Trailmixes: Sales & Service Clouds
 • Technical capabilities of the Salesforce
 • Platform: low-code apps
 • Salesforce Analytics
 • Intro to marketing automation & test automation within the platform
 • Communication & consultative skills in tech sector
 • Platform Development: Apex, object-oriented programming, integrations
 • Managing your own career & employment negotiations
 • Salesforce Academy Graduation Day

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme etsimään persoonaasi, osaamiseesi ja uratavoitteisiisi sopivia paikkoja ohjelman yhteistyöyrityksien joukosta. Pääset kertomaan osaamisestasi kaikille ohjelman yrityksille kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat yhteistyöyrityksien haastatteluun. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. 

Voit lukea valintaprosessista lisää täältä. 

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.