Löydä yrityksellesi uusi digimarkkinoinnin, verkkokaupan tai analytiikan avaintekijä!

EcommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan digimarkkinoinnin, verkkokaupan tai markkinoinnin analytiikan asiantuntijan helposti ja mutkattomasti.

Liiketoiminnan kehityksestä on vaikea puhua ilman digimarkkinointia ja analytiikkaa. Aihe on yhä ajankohtaisempi etenkin nyt, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan ja verkkokauppojen rooli arjessamme on kasvanut räjähdysmäisellä vauhdilla. Kasvun keskellä uusista digimarkkinoinnin osaajista on huutava kysyntä, mutta mistä löytää kasvuhaluiset tekijät?

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Lue myös blogistamme miten Hobby Hall löysi uuden digimarkkinoinnin avaintekijän ohjelmamme kautta. 

Tulevana syksynä Uudenmaan alueella järjestettävän eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yrityksenne voi rekrytoida uusia digialan osaajia monipuolisiin kaupan ja markkinoinnin tehtäviin. Ohjelmaan valitut tekijät saavat käsiinsä tuoreimmat tiedot ja taidot alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina ja ovat valmiita kasvattamaan liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla yrityksessänne merkittävällä tavalla.

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Koulutusohjelma vastaa digimarkkinoinnin, verkkokaupan ja markkinoinnin analytiikan asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen digimarkkinoinnin ja data-analytiikan aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, Googlen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat erittäin tutuiksi.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus dataan pohjautuvaa digimarkkinointia kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

 

Ota yhteyttä

miikka-enbuske

Miikka Enbuske

Project Manager (Pohjois-Pohjanmaa)
miikka.enbuske@saranen.fi
044 491 5132

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Verkkokaupan spesialistiroolit

ecommercepro-icon-ecom-specialist

Konversiot, verkkokauppa, some ja muut monipuoliset digimarkkinoinnin tehtävät.

Data, analytiikka ja tekniset roolit

ecommercepro-icon-seo-analytics-specialist

Markkinoinnin analytiikka, automaatiot, teknologiat ja muut tekniset tehtävät. 

Sisältömarkkinointi, SEO & SEM

ecommercepro-icon-content-specialist

Hakukoneoptimointi ja -markkinointi, sisällöntuotanto yms. suunnittelutyö.

Markkinoinnin konsulttiroolit

ecommercepro-icon-consultant

Liiketoiminnan kehitystehtävät, asiakasrajapinta ja projektit. 

Tuoreinta osaamista koulutusohjelmasta! Ota yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtävien avaintekijä!