eCommercePro

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Työnhakijoiden hakuaika 24.1.-24.2.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta 25.3.2020 alkaen

TEHOKAS VÄYLÄ KASVATTAA UUSIA VERKKOKAUPAN JA DIGIMARKKINOINNIN OSAAJIA TIIMIINNE

Kaipaako tiimisi uutta osaajaa, joka osaa nostaa verkkokauppaliiketoimintanne uudelle tasolle?

eCommercePro in collaboration with Google -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat ja kouluttavat uusia osaajia verkkokaupan monipuolisiin kaupan ja markkinoinnin tehtäviin. Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ja saa samalla reilun 20 päivän ainutlaatuisen ja laadukkaan asiantuntijakoulutuksen verkkokaupasta, digitaalisesta markkinoinnista ja työkaluista.

RISKITÖN REKRYTOINTITAPA YRITYKSILLE

Säästä aikaa

Määrittelemme kanssanne ensin teidän osaajatarpeenne, jonka jälkeen huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Yrityksenne sitoutuu ohjelmaan vasta, kun teille löytyy sopiva osaaja, jonka päätätte ottaa yritykseenne koulutettavaksi. Valitsemanne henkilö työskentelee koulutussopimuksella kokopäiväisesti yrityksessänne kuuden kuukauden ajan ja osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan resurssitarpeeseen.

Vähennä rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman erillistä rekrytointimaksua. Työhallinto tukee kustannuksissa, joten taloudellinen panostuksenne on merkittävästi suorarekrytointia pienempi.

eCommercePro-ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, Ohjelmisto- & e-business ry:n, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelma käynnistyy keväällä 2020. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Oletko työnhakija?

Tutustu ohjelmaan

Katso kaikki avoimet koulutukset

Ohjelmakalenteriin

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Sandra_Valikoski_640x640-1

Sandra Välikoski
Project Manager
050 354 4015
sandra.valikoski@saranen.fi