eCommercePro - in Collaboration with Google

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Uusimaa
Työnhakijoiden hakuaika 24.1.-24.2.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta 25.3.2020 alkaen

Yrityksenne digiliiketoiminta tehokkaaksi verkkokaupan ja digimarkkinoinnin spesialistien avulla!

Verkkokauppa ilman digitaalisen liiketoiminnan spesialistia on kuin vene ilman airoja – tuloksiin on vaikea päästä pelkkiä käsiä heiluttelemalla. Digitaalisen markkinoinnin ja eCommerce-käytäntöjen jatkuva kehittäminen yrityksien liiketoiminnassa onkin nyt ja tulevaisuudessa yhä suuremmassa painoarvossa. Kehityksen keskelle tarvitaan tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme on hieno väylä löytää uudet osaajat digiliiketoimintanne tehostamiseksi!

Helmikuussa alkavan eCommercePro in collaboration with Google -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yrityksenne voi rekrytoida uusia digialan tekijöitä monipuolisiin kaupan ja markkinoinnin tehtäviin. Ohjelmaan valitut tekijät saavat käsiinsä tuoreimmat tiedot ja taidot alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina ja ovat valmiita kasvattamaan liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla yrityksessänne merkittävällä tavalla.

Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus

Koulutusohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin (noin 20-25 koulutuspäivää). Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta. Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavat aiheita:

 • Verkkokaupan sisällön suunnittelu ja konseptointi
 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Web-analytiikka (Google Analytics)
 • Google Ads & Analytics -sertifikaatti
 • Konversio-optimointi & verkkokaupan seuranta
 • CRM & markkinoinnin automaatio 
 • Display& remarketing 
 • Sähköpostimarkkinointi (MailChimp & A/B-testaus)
 • Sosiaalinen media & lisämyynti
 • Verkkokaupan kasvattaminen & kansainvälistyminen
 • Verkkokaupan logistiikka

Miten voisimme vaikuttaa teidän yrityksenne kehitykseen?

Kerromme mielellämme lisää alkavasta eCommercePro in collaboration with Google -ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, minkälaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Vaivattoman rekrytoinnin pilarit

 1. Säästätte aikaa: Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaalisimmat kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden kautta valitsette itse sopivimmat henkilöt juuri teille.
 2. Asiantuntija yrityksenne tarpeeseen: Ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi.
 1. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia: Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.
 2. Korkealaatuinen koulutus Googlen, sekä muiden alan asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä: Googlen työkalut ja ekosysteemi ovat elintärkeä osa digitaalisen markkinoinnin palapeliä, ja osallistujat saavat käsiinsä parhaat tiedot ja taidot eri alojen huippuasiantuntijoiden kouluttamina.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Ohjelma käynnistyy maaliskuussa 2020. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Oletko työnhakija?

Tutustu ohjelmaan

Katso kaikki avoimet koulutukset

Ohjelmakalenteriin

Kokemuksia Sarasesta

23.10.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla motivoituneita osaajia – Case: LogiSystems Oy

LogiSystems Oy lähti mukaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 löytääkseen joukkoonsa toiveiden mukaisen...

Lue lisää
28.09.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Kasvutarinoita Google-ohjelmiemme osallistujilta

Olemme toteuttaneet useita rekrytoivia koulutusohjelmaa yhteistyössä TE-palveluiden ja Googlen kanssa. Pyysimme muutamaa osallistujaamme kertomaan, miten...

Lue lisää
23.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Hobby Hall löysi lisää osaamista verkkokaupan tehtäviin rekrytoivista koulutusohjelmista

Verkkokauppa Hobby Hallissa lähdettiin etsimään vaihtoehtoisia tapoja rekrytoinnille, kun valmiit verkkokaupan osaajat olivat kiven alla. Kahdesta...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Sandra_Valikoski_640x640-1

Sandra Välikoski
Team Manager
050 354 4015
sandra.valikoski@saranen.fi