eCommercePro - in Collaboration with Google

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Uusimaa
Työnhakijoiden hakuaika 24.1.-24.2.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta 25.3.2020 alkaen

Yrityksenne digiliiketoiminta tehokkaaksi verkkokaupan ja digimarkkinoinnin spesialistien avulla!

Verkkokauppa ilman digitaalisen liiketoiminnan spesialistia on kuin vene ilman airoja – tuloksiin on vaikea päästä pelkkiä käsiä heiluttelemalla. Digitaalisen markkinoinnin ja eCommerce-käytäntöjen jatkuva kehittäminen yrityksien liiketoiminnassa onkin nyt ja tulevaisuudessa yhä suuremmassa painoarvossa. Kehityksen keskelle tarvitaan tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito – koulutusohjelmamme on hieno väylä löytää uudet osaajat digiliiketoimintanne tehostamiseksi!

Helmikuussa alkavan eCommercePro in collaboration with Google -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yrityksenne voi rekrytoida uusia digialan tekijöitä monipuolisiin kaupan ja markkinoinnin tehtäviin. Ohjelmaan valitut tekijät saavat käsiinsä tuoreimmat tiedot ja taidot alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina ja ovat valmiita kasvattamaan liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla yrityksessänne merkittävällä tavalla.

Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus

Koulutusohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin (noin 20-25 koulutuspäivää). Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta. Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavat aiheita:

 • Verkkokaupan sisällön suunnittelu ja konseptointi
 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Web-analytiikka (Google Analytics)
 • Google Ads & Analytics -sertifikaatti
 • Konversio-optimointi & verkkokaupan seuranta
 • CRM & markkinoinnin automaatio 
 • Display& remarketing 
 • Sähköpostimarkkinointi (MailChimp & A/B-testaus)
 • Sosiaalinen media & lisämyynti
 • Verkkokaupan kasvattaminen & kansainvälistyminen
 • Verkkokaupan logistiikka

Miten voisimme vaikuttaa teidän yrityksenne kehitykseen?

Kerromme mielellämme lisää alkavasta eCommercePro in collaboration with Google -ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, minkälaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Vaivattoman rekrytoinnin pilarit

 1. Säästätte aikaa: Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaalisimmat kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden kautta valitsette itse sopivimmat henkilöt juuri teille.
 2. Asiantuntija yrityksenne tarpeeseen: Ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi.
 1. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia: Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.
 2. Korkealaatuinen koulutus Googlen, sekä muiden alan asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä: Googlen työkalut ja ekosysteemi ovat elintärkeä osa digitaalisen markkinoinnin palapeliä, ja osallistujat saavat käsiinsä parhaat tiedot ja taidot eri alojen huippuasiantuntijoiden kouluttamina.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Ohjelma käynnistyy maaliskuussa 2020. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Oletko työnhakija?

Tutustu ohjelmaan

Katso kaikki avoimet koulutukset

Ohjelmakalenteriin

Kokemuksia Sarasesta

23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää
20.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Työttömyys päättyi rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Kävin työttömänä useissa työhaastatteluissa, mutta niistä joko ei kuulunut mitään, tai sain vastaukseksi, että joku toinen on palkattu hakemaani tehtävään....

Lue lisää
19.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti ensimmäisen työntekijän palkkaamisen

Kun Notarecin perustajalle, Sofia Järnströmille, tarjoutui mahdollisuus palkata HR- ja rekrytointiasioista innostunut alanvaihtaja, päätti Notarec lähteä...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Sandra_Valikoski_640x640-1

Sandra Välikoski
Team Manager
050 354 4015
sandra.valikoski@saranen.fi