Kaikki ohjelmat

eCommercePro

Rekrytoi uusi markkinointiosaaja joustavasti ja mutkattomasti

Joustavaa uuden osaamisen rekrytointia - löydä kauttamme uusi markkinointiosaajanne!

Pohditko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoinnille? Etsitkö motivoitunutta tekijää viemään markkinoinnin ideat ajatuksesta käytäntöön? eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon, verkkokaupan tai markkinoinnin analytiikan asiantuntijan joustavasti ja mutkattomasti.

Ota meihin lomakkeella yhteyttä tai soita suoraan ohjelman yhteyshenkilöille ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Liiketoiminnan kehityksestä on vaikea puhua ilman digimarkkinointia ja analytiikkaa. Aihe on yhä ajankohtaisempi etenkin nyt, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan ja verkkokauppojen rooli arjessamme on kasvanut räjähdysmäisellä vauhdilla. Kasvun keskellä uusista digimarkkinoinnin osaajista on huutava kysyntä, mutta mistä löytää kasvuhaluiset tekijät?

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

"Lähdimme etsimään koulutusohjelman kautta ennen kaikkea motivoitunutta ja hyvää tyyppiä, joka sopisi tiimiimme."
 
Lue blogistamme Hobby Hallin onnistumiset uuden digimarkkinointiosaajan rekrytoimisesta.

Vastaamme uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla

Koulutusohjelma tarjoaa loistavan väylän uuden osaamisen rekrytoinnille. Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen digimarkkinoinnin aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi ja ohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen. Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne. Lue lisää mahdollisuuksista alta ja ota yhteyttä!

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Googlen ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Ota yhteyttä

emmi_heimonen

Emmi Heimonen

Project Manager (Itä-Suomi)
emmi.heimonen@saranen.fi
044 517 1301
Essi-Ahonen

Essi Ahonen

Project Manager (Keski-Suomi)
essi.ahonen@saranen.fi
044 460 2100

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Digimarkkinointi ja verkkokauppa

Yleinen markkinointi

Sisältömarkkinointi, SEO & SEM

SoMe

Data- ja web-analytiikka

SEO-SEM

Koordinaattorit ja asiantuntijat

Asiantuntija

Millaista osaamista olet etsimässä? Kerro siitä meille! Löydetään yhdessä seuraava markkinoinnin avaintekijänne!

Uuden ajan rekrytointia - monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Mutkatonta ja tarpeeseen räätälöityä rekrytointia

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

Useita rooleja tarjolla
Vähennät rekrytoinnin haasteita ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Oppiminen-kasvu
Saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

Koulutusta
Motivoituneet, kyvykkäät ja kasvuhalukkaat tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus digimarkkinointia kohtaan sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Oikea tekijä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.