Osaamisen uudistaminen

Rakennamme yhdessä vaikuttavia osaamisratkaisuja yhteiskunnan, yritysten ja yksilöiden tarpeisiin.

 

 

 

skillcode-img-1

Jotta tekijät ja taidot kohtaisivat jatkossakin

Saranen ja Skillcode tekevät tiivistä yhteistyötä yhä vaikuttavampien ja työelämälähtöisten oppimispolkujen rakentamisessa. Uskomme, että yhdessä pystymme vastaamaan yhä paremmin markkinan laajentuviin ja nopeasti kehittyviin osaamis- ja oppimistarpeisiin aina uuden osaamisen hankinnasta, osaamisen kehittämiseen ja tarvittaessa luopumiseenkin liittyen. 

Skillcode on Suomen ensimmäinen oppimisyhtiö, jonka missiona on luoda liiketoimintalähtöisiä ja aidosti vaikuttavia oppimisratkaisuja yritysten kasvun mahdollistamiseksi. Yhdessä Skillcode ja Saranen pystyvät rakentamaan kokonaisvaltaisia ja entistäkin vaikuttavampia osaamisratkaisuja työelämän muuttuviin tarpeisiin. Skillcode on Sarasen tapaan osa Baronaa. 

Asiakkailtamme kuultua

"Labin sisällä tapahtuvat koulutuspäivät ovat tärkeitä ja luovat pohjaa osaamiselle. Koulutusta sovelletaan käytäntöön Veikkauksen mentoroinnin avulla. Isoin juttu on työssäoppiminen. Sen osuus oppimatkasta on jopa 80-90%. Oppimista yritetään tukea siten, että aina kun koulutettava oppii jonkin uuden taidon, pääsisi hän soveltamaan sitä heti käytäntöön."

Lue toteuttamastamme re-skilling ohjelmasta lisää tästä
veikkaus-logo

Lauri Halkola, VP, Chief Data & Analytic Officer, Veikkaus

"Kyllähän meillä kaikilla oli vähän sellaisia ennakko-odotuksia siitä, miten homma menisi missäkin. Yllätyimme positiivisesti, kuinka hienosti koulutukset sujuivat ja miten hyvin ne otettiin vastaan."

Lue toteuttamastamme vuorovaikutusvalmennuksesta lisää tästä
fortum-logo

Mikko Päivärinta, General Manager, Fortum

Odotamme yhteydenottoasi

Olemme valmiina sytyttämään oppimisen kipinän.

Heräsikö kiinnostuksesi palveluitamme kohtaan? Tai näetkö, että yhteistyömme vauhdittaisi oppimista? Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin.

Ota yhteyttä

Founder and Business Director, Future Skills Coach

Jenni Kankkunen

Learning Concepts Lead

Marjo Kaukoniemi

Head of Training Services and Partners, Team and social learning Coach

Sami Kohonen