Kaikki ohjelmat

Cyber & Cloud Academy - Keski-Suomi

Suuntaa IT- ja ohjelmistoalan tehtäviin ja kasva kysytyksi osaajaksi - 15 paikkaa

Suuntaa kiihdytyskaistalta moniin IT- ja ohjelmistokehitystehtäviin Keski-Suomessa

Hakuaika päättynyt

---

 

Etsitkö uusia väyliä hyödyntää osaamistasi IT-alan asiantuntijatehtävissä tai pohditko kenties alanvaihtoa? Ovatko ongelmanratkaisutehtävät polttoainetta mielellesi ja haluat tehdä työtä kasvualan ytimessä asiantuntijuuttasi samalla kasvattaen? Tai haluatko kenties syventää koodausosaamistasi uusien tehtävien parissa? Etsimme Keski-Suomen alueelta nousevia sekä kokeneita IT-alan tekijöitä kasvamaan uuteen rooliin RekryKoulutuksen kautta!

Olipa tähtäimessäsi asiantuntijarooli IT-alan tehtävissä esimerkiksi kyber- ja tietoturvan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden, järjestelmien, helpdesk/service desk -tehtävien parissa tai kenties ensimmäinen IT-alan duunisi, me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Avoimia paikkoja RekryKoulutuksessa on yhteensä 15 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia. 

Find the information about this program in English below!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja

Cyber & Cloud Academy RekryKoulutuksen kautta saat mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti siihen miltä seuraava työpaikkasi voisi näyttää ja löytää omannäköisen roolisi IT-alalla. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu kuuden kuukauden pituisen RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työ asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Ohjelman kautta voit suunnata esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:


 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden profiilin kautta. Hakemuksesi jälkeen pääsemme sparraamaan sinun kanssasi millaiset tehtävät sinua kiinnostavat eniten, jotta voimme löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiitoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

 

 

Cyber & Cloud Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, koulutusjärjestäjä Sarasen sekä useiden rekrytoivien yrityksien kanssa. 

 

Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

 Lue lisää ja ota kiihdytyskaista uusiin IT-tehtäviin!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota meihin yhteyttä!

IT-alan tehtäviä kokemuksesta riippumatta

Haetko mahdollisuuksia hyödyntää jo valmista IT-osaamistasi?

SEO-SEM

Onko sinulla valmista kosketuspintaa IT-alaan esim. kyber- ja tietoturvan, ohjelmistokehityksen, data-analytiikan tai vaikkapa konsultatiivisen työskentelyn parista? Mahtavaa! Kauttamme pääset syventämään taitojasi entisestään uusien työtehtävien kautta. Osaamisesi ei tarvitse olla tiettyyn kieleen tai tekkiin sidottua - etsimme tekijöitä hyvin monenlaisilla taustoilla!

Vai tähtäimessä ensimmäinen IT-alan roolisi tai kenties alanvaihto?

Asiantuntija

Oletko tietokoneista ja tietoturvasta innostuva IT-harrastaja tai esimerkiksi alalta soveltuvan tutkinnon omaava osaaja? Tai onko asiakaslähtöinen tekeminen sinulle vaistomaista ja etsit väylää hyödyntää taitojasi uudella alalla? Ohjelma avaa monia ovia erilaisiin junioritason IT-rooleihin kuin myös Service desk- ja IT-tuen tehtäviin.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! IT-alan mahdollisuudet taipuvat kauttamme moneksi ja rooleja on tarjolla mm. IT-tuen, kyber- ja tietoturvan ja järjestelmätehtävien parissa kokemukseesi katsomatta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Vaikuta urasi suuntaan - Ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva uuteen työhön nopeasti

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Cyber & Cloud Academy RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin. Edellisessä tietoturvaan keskittyneessä toteutuksessa kaikki osallistujat työllistyivät ohjelman päätteeksi.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme IT-alan koulutusohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita IT-alan koulutuksistamme

Kahden vuoden työttömyysjakson aikana lähetin satakunta hakemusta ja kävin kymmenissä haastatteluissa, joista sain aina saman vastauksen: ”Vaikutat hyvältä tyypiltä, mutta työkokemusta puuttuu.” Tämä on hyvä systeemi, jossa saa hurjasti oikeaa työkokemusta kuuden kuukauden aikana. Se on todella korvaamatonta.

Lue tamperelaisen Henrin kokemukset täältä!

-Henri Korkeila, QA Engineer, Oscar Software

integration-api-academy-henri-korkeila-ohjelmistorobotiikka-testimonial
Rekrytoiva koulutusohjelma oli ammattimaisen hyvin toteutettu koulutusohjelma. Osallistujista pidettiin hyvä huoli ja koulutustarjonta oli niin monipuolinen, että jokainen varmasti sai omaan kiinnostuksensa kohteeseen jotain uutta opittavaa. Kouluttajat olivat kokeneita ja päteviä.

Tärkein hyöty itselle oli tietysti työllistyminen. Työssäoppimisjaksoilla työnantaja tutustui minuun ja minä työantajaan. Työsopimusta allekirjoittaessamme tiesimme jo kumpikin, mihin olimme sitoutumassa. Lisäksi pääsin laajentamaan ja ajanmukaistamaan omaa osaamistani ammatillisesti. Lue lisää!

-Kari Lepoaho, Järjestelmäasiantuntija, IT/Web ja BI-alustat, Tamro Oyj

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Minulla ei ole mitään aiempaa IT-taustaa, mutta olin kiinnostunut oppimaan. Tässä työssä on paljon itsestä kiinni millä asenteella on mukana ja kuinka nopeasti oppii. Työssä on parasta ehdottomasti uuden oppimisen lisäksi se, kun onnistuu ja saa välittömän palautteen asiakkaalta.

- Laura Bäck, Service Desk Specialist, SD Academy alumni, Tietoevry

saranen-testimonial-hakijakokemus-1
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

saranen-testimonial-hakijakokemus-2
0 / 0

Avoimet roolit

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

Tietoturva-asiantuntijoita

Etsimme joukkoomme vahvistusta kasvamaan tietoturva-asiantuntijoiden joukkoon. Innostus oman ammattitaitosi kehittämiseen ovat tärkeimpiä valttejasi, olet sitten urasi alussa tai jo kokeneempi asiantuntija. Toivomme sinulta löytyvän IT-alan taustaa, voit olla esimerkiksi työskennellyt tai kouluttautunut alalla. Päämäärämme on auttaa sinua kasvamaan uuteen rooliisi. Arvostamme hakijoilta muun muassa itsenäistä työotetta, intohimoa ongelmanratkaisuja kohtaan, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta tietoturvaa kohtaan.

2M-IT

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia. 

Cloud Developer

Etsimme joukkoomme vahvistusta kasvamaan monipuolisiin rooleihin ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden parissa. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan sekä innostus oman ammattitaitosi kehittämiseen ovat tärkeimpiä valttejasi, olet sitten urasi alussa tai jo kokeneempi asiantuntija. Päämäärämme on auttaa sinua kasvamaan uuteen rooliisi. Arvostamme hakijoilta muun muassa analyyttista ajattelutapaa, intohimoa ongelmanratkaisuja kohtaan ja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta pilvipalveluita kohtaan. Toivomme myös sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa. Toimipaikkasi voi sijaita joko Jyväskylän tai Tampereen toimipisteellä.

Etteplan

Etteplan on teknologiapalveluyhtiö, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisuihin, laite- ja laitossuunnitteluratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin.  Autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaatioiden ja digitalisaation avulla.

AWS-ohjelmistokehittäjä

AWS ohjelmistokehittäjä roolissa olet vahvasti mukana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa - suunnittelemassa ja toteuttamassa erityisesti AWS:n ratkaisuihin perustuvia kokonaisuuksia. Yksi mahdollinen painopistealue voi olla myös, että keskityt enemmän tietoturvaan tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi front end kehitykseen. Myös front end roolissa pääset roolissa laaja-alaisesti hyödyntämään myös AWS:n korkeamman tason palveluita. 

Toimistomme on Jyväskylän Crazy Townilla, ja teemme työtä joustavasti sekä paikan päällä toimistolla että omilla etätoimistoillaan. Tiimimme on mainio sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Toimimme avoimesti, innokkaasti, ennakkoluulottomasti ja viemme asioita nopeasti eteenpäin, mutta huomioimme laadukkuuden joka tilanteessa. Jos tämä kuulostaa sinulta, istut varmasti hyvin tiimiimme.

Meillä ei ole lukittuja ennakkokriteereitä AWS ohjelmistokehittäjän taustan suhteen. Meille ratkaisevaa on into, halu ja kyvykkyys kasvattaa osaamistamme ja palveluitamme eteenpäin. Hae siis rohkeasti ja kerro meille osaamisestasi ja tavoitteistasi!

Skillwell Oy

Sloganimme on ”Skillwell – awsome partner”. Se tarkoittaa, että haluamme olla asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme erinomaisen luotettava ja pitkäaikainen kumppani. Tähän tarinaan ja sen toteuttamiseen sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi.

Rakennamme pilveen ympäristöjä ja sovelluksia. Tämä on se ydin, johon keskitymme asiakasprojekteissamme. Pilvessä teknologiavalintamme on Amazon Web Services (AWS), ja haluamme olla Suomen parhaita ja arvostetuimpia AWS-kumppaneita.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on timanttinen tiimi Jyväskylän toimistolla. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja meillä on vahvaa osaamista erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä, pilvipalveluista ja integraatioratkaisuista. 

Oman tiimimme lisäksi meillä on takanamme yli 1600 hengen kansainvälinen osaajaverkosto, josta löytyy kovan tason osaajia projektiin kuin projektiin.

Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Asiakkaamme tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin. Haluamme kannustaa ja tukea myös työntekijöidemme kehittymistä yrityksemme rinnalla.

Tänä päivänä Midare on edelleen 100 % suomalainen asiantuntija- ja palvelutalo. Yritysasiakkaita löytyy aina Helsingistä Rovaniemelle asti, ja kivijalkamyymälämme ovat Seinäjoella ja Jyväskylässä.  Midaren tehtävänä on tarjota sujuvaa ja mielekästä arkea yrityksille ICT-ratkaisuiden parissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme ottamaan parhaan hyödyn irti ICT-ratkaisuista ja kehittämään omaa toimintaansa niitä hyödyntäen.  Meille asiakkuus tarkoittaa aina kumppanuutta ja toiminnan ytimessä ovat ihmisläheinen palvelu sekä asiakkaan edun ajaminen pitkässä juoksussa. Tavoitteenamme on tarjota alamme paras palvelukokemus, joka ikisessä asiakaskohtaamisessa. 

Järjestelmäasiantuntija

Etsimme joukkoomme vahvistusta kasvamaan omaan rooliinsa ja pääset kartuttamaan kokemusta ja oppimaan uutta. Meillä toimitaan matalalla organisaatiolla, joten toimintamme on joustavaa ja haasteet taklataan yhdessä oppimalla. Arvostamme avointa keskustelua, nopeita päätöksiä ja huumoria. Meillä työnsä sankarit pärjäävät omana itsenään ja vierastamme turhanpäiväistä virallista pönötystä.

 Tiimissä asiakkuudet ovat pääosin yrityssektorilta sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Järjestelmäasiantuntijan tehtävät mukautamme osaamisesi mukaan. Asiakasratkaisuissa käytämme parhaita teknologioita ja palveluita. Plussaa on myös, jos sinulta löytyy kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä ja tietoverkoista.  

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin. 
Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa. 

Järjestelmäasiantuntija

Tier 2 -järjestelmäasiantuntijana päivittäiset tehtäväsi liittyvät palvelinten käyttöjärjestelmiin, sovelluksiin ja kapasiteettipalveluihin liittyviin muutoksiin ja häiriönhallintaan. Käsittelet Tier2-jonoon saapuvia tikettejä ja hoidat niihin liittyviä dokumentointitehtäviä. Lähitukitehtävät, kuten laitevaihdot sekä tietoteknisten ongelmien kartoitukset ja ratkaisut, Decensin yritysasiakkaiden tiloissa ovat myös osa työnkuvaasi. Tier 2 -järjestelmäasiantuntijana pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä muiden Decensin asiantuntijoiden kanssa. 

Zaibatsu on suomalainen pelialan yritys, joka auttaa kumppaneitaan paitsi kehittämään hienoja pelejä, myös soveltamaan pelialan vaatimaa korkeaoktaanista kehitysosaamista muihin koodiprojekteihin.

Software developer trainee

Etsimme joukkoomme teknisesti orientoitunutta henkilöä sovelluskehityksen tiimiimme vastaamaan eri projektien toteutuksesta. Pilviosaaminen on tärkeää nykyaikaisessa ohjelmistokehityksessä ja myös meillä moni järjestelmä pyörii AWS:n tai Azuren päällä. Tässä tehtävässä toivomme sinulta teknistä koulutusta tai kokemusta työelämästä, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin halusi ja motivaatiosi oppia ja kehittyä sovelluskehityksen asiantuntijaksi! Arvostamme perustietämystä ohjelmoinnista eri kielillä esimerkiksi harrastuneisuuden pohjalta. Työkielenä meillä on Suomi, mutta toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle viihtyisät työtilat Jyväskylän keskustasta ja mukavat kollegat, ketkä jo odottavat sinua mukaan tiimiin. 

 • Tietoturva-asiantuntija
 • Kyberturva-asiantuntija
 • Pilvipalveluasiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • SOC-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-projektipäällikkö
 • Lähi- tai käyttötuen roolit
 • Konsulttiroolit
 • Helpdesk-osaaja

Hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Cyber & Cloud Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 712066

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Samalla vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 23.1. - 20.2.2023

Koulutuksen ajankohta: 23.3. - 20.9.2023

Infotilaisuus: Ohjelmasta järjestetään TE-miitti -infotilaisuus tiistaina 7.2.. klo 13. Tule tapaamaan koulutuksen järjestäjiä sekä rekrytoivia yrityksiä. Liven aikana voit myös esittää sinua askarruttavia kysymyksiä. Liity tapahtumaan tästä.

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää  asiantuntijakoulutusta (n. 30% ohjelman kokonaisuudesta) sekä käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutusten opetuskielenä on suomi. 
 
Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Kyberturvallisuus
 • pilvipalvelujen perusteet
 • teknisen toimintaympäristön ja palvelimien hallinnan perusteet
 • tietoturvaprosessit
 • tietoturvauhkien, hyökkäyksien ja haavoittuvuuksien tunnistaminen
 • taktiikoiden ja toimintatapojen tunnistaminen
 • tietoturvatyökalujen hyödyntäminen
 • monitorointi ja analysointimenetelmät

Briefly in English

Are you looking for new ways to utilize your skills in IT , or are you perhaps considering a career change? Does problem-solving fuel for your mind? We are looking for up-and-coming and experienced IT professionals from Central Finland region to grow into a new role through recruitment training program!

The recruitment of new Talent takes place through the Cyber & Cloud Academy recruitment training program, which offers a unique opportunity to start work in an expert role through expert training that supports your new tasks.

Through the six-month long program, you can head on, for example, the following tasks:

 • Software developer
 • Data security/Cybersecurity expert roles
 • SOC Analyst
 • System expert roles
 • IT Project Manager roles
 • IT support roles
 • Helpdesk expert roles
 • Service desk roles
 • Consultant roles

There are total of 15 open positions in the program to various partnering companies locating in Central Finland area. The contents of the tasks vary by company, and you can tell all recruiting companies about your background and skills conveniently through one profile.

The program is organized in close cooperation with Saranen, ELY-keskus, TE-palvelut and the recruiting companies. The recruitment training program is targeted for unemployed jobseekers, or people facing the prospect of unemployment.

The program schedule is 23.3. - 20.9.2023. During the program, the main focus (about 70 %) is on learning about your new role, in a cooperative company - in practical tasks and real projects.

The expert training (about 30 %) contains high-quality specialty training for the following subjects:

 • Cybersecurity
 • Cloud platforms
 • Technical operating environment
 • Cyber security processes
 • Identifying security threats, attacks and vulnerabilities
 • Utilization of information security tools

The trainings will be in Finnish.

How to apply?

1. Fill in the application for TE-palvelut training number 712066

For more information on applying and benefits during training, contact Training Advice on 0295 020702.

2. Also fill in your skills profile to Saranen's recruitment system

In the competency profile, it is important to carefully present your background, goals and aspirations for the tasks you want through the program.

Applications are already processed during the application period. Applying early for the training might increase your chances of being selected. The application period ends on 20.2.2023

Information about recruiting programs and financial benefits paid during the training is available by phone on 0295 020 702 Mon-Fri from 9 am to 4.15 pm or at www.facebook.com/koulutusneuvonta or on the website https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/ te services / telephone services / telephone training counseling with chat service Mon-Fri 9-16.

Saranen’s contact information: Niina Heikkinen, Project Specialist. You can reach Niina by e-mail (niina.heikkinen@saranen.fi) or by phone (044 025 5628).

Yhteistyössä