Lisäpotkua myyntiin ja markkinointiin – lopputuloksena yrityksellesi räätälöity maksuton digimarkkinointisuunnitelma

Etsitkö tapoja kehittää yrityksenne digi-, some- tai verkkokauppamarkkinointia? Haluatko tukea digihaasteisiin ja uusia näkemyksiä näiden selättämiseksi? Digital Marketing Bootcampin kautta saat mahdollisuuden vastaanottaa uusimmat ideat ja konkreettiset kehitysehdotukset digimarkkinoinnin kehittämiseksi. Lähde mukaan ja käytä ainutlaatuinen tilaisuus eduksesi – osallistuminen on maksutonta!

Markkinoinnista ja myynnistä on nykyään vaikea puhua ilman digiä, dataa ja analytiikkaa, olipa ala tai työtehtävä mikä tahansa. Markkinoiden jatkuvasti muuttuessa uudet ideat ja toimintatavat ovat tarpeellisia, jopa välttämättömiä, jotta kehityksen aallolla olisi vaivattomampi ratsastaa.

Tarjoamme tähän haasteeseen vetoapua Digital Marketing Bootcampin kautta. Google Suomen kanssa yhteistyössä järjestettävä ohjelma auttaa sinua viemään yrityksenne digimarkkinointia tai -myyntiä seuraavalle tasolle, sekä tuomaan tuoreita ehdotuksia tavoitteiden täyttämiseksi. Lopputuloksena saatte yrityksellenne räätälöidyn digimarkkinointisuunnitelman.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lue lisää ja ota suoraan yhteyttä ohjelman yhteyshenkilöön, tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeemme kautta!

Yhteistyöyrityksille räätälöity digimarkkinointisuunnitelma

Haemme nyt ohjelmaan mukaan yhteistyöyrityksiä, joille Digital Marketing Bootcamp -koulutuksen osallistujat pääsevät laatimaan ryhmätyönä tehdyn kirjallisen digimarkkinoinnin ja -myynnin kehityssuunnitelman. Kokonaisuudessa käydään läpi mm. sosiaalisen median mainontaa ja strategiaa, hakukonemainontaa ja verkkosivujen optimointia.  

Painotukset ja läpikäydyt aihealueet mukautuvat aina yhteistyöyrityksen toiveisiin pohjautuen, jotta ideat olisivat mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä käytäntöön. Jokaisesta osa-alueesta tehdään arvio nykytilanteesta sekä ehdotetaan konkreettisia toimenpiteitä näiden kehittämiseksi. Digimarkkinointisuunnitelma sisältää mm. seuraavia aiheita: 

  • Yrityksen digimarkkinoinnin nykytilan SWOT
  • Paikallinen näkyvyys, kotisivut ja hakukoneoptimointi
  • Maksullisen markkinoinnin kanavat
  • Sosiaalinen media
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Verkkokauppa

Kuinka suomalaiset yritykset voivat menestyä yhä kansainvälistyvämmässä maailmassa? Katso Google Suomen kanssa toteutetun webinaarin tallenne täältä!

Miten pääset mukaan ohjelmaan?

Jos kiinnostuit ohjelmasta ja mahdollisuudesta digimarkkinointisuunnitelmaan, ota suoraan yhteyttä ohjelman yhteyshenkilöön, tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeemme kautta!

Ohjelmaan osallistuminen on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Osallistuaksesi, sinun tulee olla valmis:

  • Esittelemään yrityksesi Bootcampin opiskelijoille, sekä kuvaamaan yrityksesi nykytilanteen ja tavoitteet digitaalisen markkinoinnin saralla (1h ohjelman alussa). 
  • Osallistumaan digimarkkinointisuunnitelmien presentointipäivään, jossa pääset tutustumaan suunnitelmaan sekä keskustelemaan lopputuloksesta ryhmän kanssa (n. 2h)

Mikäli kiinnostuneita yrityksiä on enemmän kuin digimarkkinointisuunnitelmia tekeviä opiskelijaryhmiä, valitsemme yritykset mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita siis kiinnostuksestasi pikaisesti – olemme yhteydessä kaikkiin kiinnostuneisiin yrityksiin.

Ota yhteyttä

liisa-marsio-640x640-1

Liisa Marsio

Project Manager
liisa.marsio@saranen.fi
040 583 8818

Nostetta ja lisäpotkua yrityksesi digimarkkinointiin

Digimarkkinointi

Yleinen markkinointi

SEO / SEM

SEO-SEM

Sosiaalinen media

SoMe

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Millaisten aiheiden parista haluaisitte saada lisää tulitukea? Kerro meille ja sparraillaan yhdessä, miten voisimme löytää uusia työkaluja tai näkökulmia yrityksenne markkinointiin liittyen! Konkreettisten ja tarpeisiinne räätälöidyn digimarkkinointisuunnitelman lisäksi saatte oivan mahdollisuuden tutustua ohjelman osallistujiin ja löytää samalla tulevan digimarkkinoinnin avaintekijänne.