Lisäpotkua myyntiin ja markkinointiin – lopputuloksena yrityksellesi räätälöity maksuton digimarkkinointisuunnitelma!

Etsitkö tapoja kehittää yrityksenne digi-, some- tai verkkokauppamarkkinointia? Haluatko tukea digihaasteisiin ja uusia näkemyksiä näiden selättämiseksi? Digital Marketing Bootcampin kautta saat mahdollisuuden vastaanottaa uusimmat ideat ja konkreettiset kehitysehdotukset digimarkkinoinnin kehittämiseksi. Lähde mukaan ja käytä ainutlaatuinen tilaisuus eduksesi – osallistuminen on maksutonta!

Markkinoinnista ja myynnistä on nykyään vaikea puhua ilman digiä, dataa ja analytiikkaa, olipa ala tai työtehtävä mikä tahansa. Markkinoiden jatkuvasti muuttuessa uudet ideat ja toimintatavat ovat tarpeellisia, jopa välttämättömiä, jotta kehityksen aallolla olisi vaivattomampi ratsastaa.

Tarjoamme tähän haasteeseen vetoapua Digital Marketing Bootcampin kautta. Google Suomen kanssa yhteistyössä järjestettävä ohjelma auttaa sinua viemään yrityksenne digimarkkinointia tai -myyntiä seuraavalle tasolle, sekä tuomaan tuoreita ehdotuksia tavoitteiden täyttämiseksi. Lopputuloksena saatte yrityksellenne räätälöidyn digimarkkinointisuunnitelman.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lue lisää ja ota suoraan yhteyttä ohjelman yhteyshenkilöön, tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeemme kautta!

Yhteistyöyrityksille räätälöity digimarkkinointisuunnitelma

Haemme nyt ohjelmaan mukaan yhteistyöyrityksiä, joille Digital Marketing Bootcamp -koulutuksen osallistujat pääsevät laatimaan ryhmätyönä tehdyn kirjallisen digimarkkinoinnin ja -myynnin kehityssuunnitelman. Kokonaisuudessa käydään läpi mm. sosiaalisen median mainontaa ja strategiaa, hakukonemainontaa ja verkkosivujen optimointia.  

Painotukset ja läpikäydyt aihealueet mukautuvat aina yhteistyöyrityksen toiveisiin pohjautuen, jotta ideat olisivat mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä käytäntöön. Jokaisesta osa-alueesta tehdään arvio nykytilanteesta sekä ehdotetaan konkreettisia toimenpiteitä näiden kehittämiseksi. Digimarkkinointisuunnitelma sisältää mm. seuraavia aiheita: 

  • Yrityksen digimarkkinoinnin nykytilan SWOT
  • Paikallinen näkyvyys, kotisivut ja hakukoneoptimointi
  • Maksullisen markkinoinnin kanavat
  • Sosiaalinen media
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Verkkokauppa

Räätälöidyn suunnitelman lisäksi, yritykset pääsevät halutessaan tutustumaan juuri valmistuneisiin digimarkkinointiosaajiin 18.2. järjestettävässä Matchmaking-rekrytointitilaisuudessa. Jos suunnitelmissanne on ollut tuoda uutta osaamista taloonne, tämä on mahtava sauma sen löytämiselle!

Sarasen, Google Suomen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa.

Miten pääset mukaan ohjelmaan?

Jos kiinnostuit ohjelmasta ja mahdollisuudesta digimarkkinointisuunnitelmaan, ota suoraan yhteyttä ohjelman yhteyshenkilöön, tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeemme kautta!

Ohjelmaan osallistuminen on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Osallistuaksesi, sinun tulee olla valmis:

  • Esittelemään yrityksesi Bootcampin opiskelijoille, sekä kuvaamaan yrityksesi nykytilanteen ja tavoitteet digitaalisen markkinoinnin saralla. (1h helmikuun ensimmäisellä viikolla)
  • Osallistumaan digimarkkinointisuunnitelmien presentointipäivään 18.2., jossa pääset tutustumaan suunnitelmaan sekä keskustelemaan lopputuloksesta ryhmän kanssa (n. 2h)

Mikäli kiinnostuneita yrityksiä on enemmän kuin digimarkkinointisuunnitelmia tekeviä opiskelijaryhmiä, valitsemme yritykset mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita siis kiinnostuksestasi pikaisesti – olemme yhteydessä kaikkiin kiinnostuneisiin yrityksiin.

Ota yhteyttä

Anni Järvinen

Project Manager
anni.jarvinen@saranen.fi
044 7922395