30.09.2021 — Tapahtuma

Lataa webinaaritallenne: Kuinka suomalaiset yritykset voivat menestyä yhä kansainvälistyvämmässä maailmassa? Yhteistyössä Google Suomi

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Maailmanlaajuinen pandemia on kiihdyttänyt yritysten siirtymistä verkkoon. Verkkokaupan nopean kasvun myötä myös kansainvälinen kilpailu korostuu entisestään. Miten suomalaiset yritykset voivat menestyä kansainvälistyvämmässä kilpailussa? Miten verkkokauppa kehittyy Suomessa ja maailmalla? Entä miten kehitys vaikuttaa yritysten sesonkeihin, kuten Black Fridayihin valmistautumiseen?

Uusimmassa webinaarissamme vastaamme näihin kysymyksiin ja kerromme suomalaisten yritysten mahdollisuuksista menestyä yhtä kansainvälistyvämmässä maailmassa.

Webinaari on toteutettu yhteistyössä Sarasen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Google Suomen kanssa. Webinaaria moderoi Sarasen Mare Grannenfelt, ja Googlen asiantuntijat Krista Pohjanlehto ja Fedor Babkin keskittyvät osuuksissaan kahteen teemaan: yritysten digitaaliseen maturiteettiin ja verkkokaupan kehitykseen.

Pääset lukemaan lisätietoja ja lataamaan tallenteen täältä.
Tallenteen kieli on englanti ja se on tallennettu 22. syyskuuta 2021.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja 

Työn tekeminen muuttuu kaikilla aloilla. Menestyvät yritykset osaavat johtaa osaamista proaktiivisesti ja ennakoida muuttuvat osaamistarpeet. Me Sarasella haluamme tukea asiakkaitamme tulevaisuuden osaamisen kasvattamisessa ja tuoda esille erilaisia keinoja rakentaa uudistuvia organisaatioita.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa.

Webinaarisarjan aiemmat jaksot löydät Sisältöpankistamme.

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

08.10.2021 — Uutinen

Etsimme nyt useita uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiin!

Etsimme nyt rekrytoivien koulutusohjelmien tiimiin sekä myynnillisiä projektipäälliköitä (eri puolille Suomea) että aikaansaavia projektiasiantuntijoita...

Lue lisää
16.04.2021 — Uutinen

Näin teet koodauksesta ammatin – livetapahtuma torstaina 22.4.

Oletko ottamassa ensiaskeleitasi kohti koodarin ammattia? Tai pohdit, miten tehdä koodausharrastuksestasi ammatti? Saranen järjestää torstaina 22.4....

Lue lisää