07.12.2022 — Koulutusohjelmat yrityskokemukset

Rekrytoiva koulutusohjelma on mutkaton ratkaisu Hopkinsille

Saranen
Kirjoittaja
Saranen

Sarasen rekrytoivasta koulutusohjelmasta on muodostunut tärkeä rekrytointikanava digitaaliseen markkinointiin keskittyvälle Hopkinsille. Vauhdikkaan kasvun tueksi Hopkinsilla tarvitaan jatkuvasti uusia käsipareja. Uudet asiantuntijat löydetään helposti ja nopeasti rekrytoivan koulutusohjelman avulla.

“Saranen tarjoaa meille rekrytoivan koulutusohjelman kautta harjoittelijoita, jotka saamme palkata vakituisiksi työntekijöiksi harjoittelujakson päättyessä. Tähän mennessä olemme löytäneet taloon yhteensä kymmenen konsulttia ohjelman kautta. Se tarkoittaa reilua kolmasosaa työntekijöistämme”, kertoo Hopkinsin Operatiivinen johtaja Suvi Miettinen.

Katso alta Hopkinsin kokemuksesta tehty video.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma kasvattaa arvokkaita digimarkkinoinnin ammattilaisia

Vuonna 2016 perustettu Hopkins on yksi Suomen nopeimmin kasvavista digitoimistoista, työllistäen tätä nykyä lähes 40 henkilöä. Hopkinsilla uusia työntekijöitä on aiemminkin koulutettu alalle, mutta nyt harjoittelijat kasvavat työtehtäviinsä Sarasen rekrytoivassa koulutusohjelmassa. Osallistujat saavat koulutuksen aikana yhtäläiset valmiudet toimia monipuolisissa digimarkkinoinnin työtehtävissä, minkä jälkeen kukin heistä rakentaa Hopkinsilla omanlaista urapolkuaan.

Rekrytoiva koulutusohjelma on ollut meille oivallinen ratkaisu rekrytoinnin haasteisiin. Kouluttaminen on meidän mielestämme ollut aina hyvä asia. Nyt meidän ei tarvitse itse etsiä sopivia harjoittelijoita, vaan saamme ne suoraan Saraselta. Rekrytoivan koulutusohjelman aikana kandidaatit oppivat työssä tarvittavat perustaidot ja -tiedot, minkä jälkeen heistä kehittyy nopeasti valmiita konsultteja. Heistä moni on myös edennyt meillä esihenkilö- ja kehitystehtäviin ”, Suvi kertoo.

Saranen&Hopkins_kuvitus

 

Koulutusohjelmaan valitaan motivoituneita persoonia, jotka sopivat osaksi työyhteisöä

 Hopkinsin ja Sarasen yhteistyö rekrytointien parissa on kantanut hedelmää jo useiden vuosien ajan. Suvin mukaan tiiviin kumppanuuden myötä Saranen on oppinut tuntemaan hyvin Hopkinsin kulttuurin ja vastaamaan heidän yksilöllisiin rekrytarpeisiin. Valitut harjoittelijat ovat sopeutuneet erinomaisesti osaksi Hopkinsin tiimiä, ikään kuin he olisivat olleet talossa aina. Erilaisista taustoista tulevat työntekijät koetaan rikkautena Hopkinsin monimuotoisessa työyhteisössä, jossa jokainen voi omalla osaamisellaan tukea toisia.

Voin ehdottomasti suositella Sarasen rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Kandidaattien koulutus on suunniteltu vastaamaan meidän tarpeisiin ja näin ollen harjoittelijoiden työelämävalmiudet ovat hyvät. Tavallisesti rekrytointi vaatii meiltä paljon resursseja, mutta Sarasen avulla löydämme tarvittavat osaajat omaa aikaamme säästäen. Koulutusohjelman kautta olemme saaneet Hopkinsille mukavia ja erittäin fiksuja digimarkkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä. He tulevat monesti hyvin erilaisista taustoista, mikä on mahtavaa - näin täydennämme toinen toisiamme työyhteisössä”, Suvi toteaa.