Code Academy - Varsinais-Suomi

Nouse uuteen työhön ohjelmistoalalle – 12 paikkaa tulevaisuuden devaajille

Sukella koodiin ja löydä omannäköinen työ ohjelmistoalalta

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Herättääkö koodaus sinussa kiinnostusta? Saatko työskentelyysi polttoainetta monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä? Haluaisitko syventää osaamistasi ohjelmistoalan parissa ja suunnata uusiin tehtäviin, jossa pääset juoksuttamaan koodia kohdilleen mm. ohjelmistokehityksen, web-ohjelmoinnin, UI/UX-kehityksen, mobiilikehityksen tai DevOpsin keinoin? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Tarjoamme sinulle ja 11 muulle ohjelmistotehtävistä kiinnostuneelle sauman nousta kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, taustastasi riippumatta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin tehtäviin!

Varsinais-Suomen alueella avoimia mahdollisuuksia löytyy monenlaisten devaustehtävien parissa. Jo useat sadat henkilöt ovat työllistyneet kymmenistä järjestämistämme Code Academy ohjelmista muun muassa ohjelmistokehittäjän, IT-projektipäällikön, Software Engineerin, Web Developerin, UI/UX -kehittäjän, Back-/Frontend Developerin, IT-tukihenkilön ja järjestelmätestaajan eri tasoisiin rooleihin. Kerro meille siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Ohjelmistoalan tehtävät taipuvat moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu jo 12. kertaa Varsinais-Suomen alueella järjestettävän Code Academy RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ ohjelmistoalan roolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Intohimosi ohjelmistoalaa kohtaan sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen tulevat olemaan suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. 

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Ohjelmisto ja e-business ry:n, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssaLue lisää, tee urasi vaikuttavin siirto ja aloita uusi työ todellisen kasvualan osaajana!

Tutustu lisää koulutukseen aiemmin järjestetystä TE-livestä! Lähetyksessä pääset kuulemaan lisää koulutuksesta, työnantajista ja työtehtävistä - katso tallenne TE-livestä tästä!

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Suurimpia valttejasi tulevissa tehtävissä ovat esimerkiksi

Ratkaisukeskeinen ajattelutapasi

ratkaisukeskeisyys-icon

Lähestyt tehtäviä analyyttisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella etkä hätkähdä, jos et pääse ratkaisuun kertaheittämällä. Aina ei siis tarvitse olla heti oikeassa, ei edes joka kerta.

Intohimosi uuden oppimiseen

Oppiminen-kasvu

Uteliaisuus uusia aiheita, teknologioita ja työskentelytapoja kohtaan, sekä innostus oman osaamisen kehittämiseen ovat suuressa arvossa, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Kiinnostuksesi IT- ja ohjelmistoalaan

Yleinen ohjelmointi

Innostuksesi koodia ja tekkiä kohtaan toimivat polttoaineena tulevissa tehtävissäsi roolista riippumatta. 

Koodi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Lue tästä lisää avoimista rooleista!

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - ohjelman monet hyödyt

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Code Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ohjelmisto ja e-business ry:n, Sarasen ja ohjelman  yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista ohjelmointi- ja IT-alan asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • DevOps-asiantuntija
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Backend/Frontend Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Ohjelmoinnin perusteet
 • Web-ohjelmoinnin perusteet
 • Tietokantojen perusteet
 • UX/UI-suunnittelu
 • Back-end ohjelmointi
 • Autentikointi sekä API-rajapintojen testaus ja toteutus
 • Ketterät menetelmät
 • DevOps
 • Pilvipalvelut
 • Projektinhallinta
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen-1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

saranen osallistujatarina
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
 
Lue koko juttu täältä!

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

saranen osallistujatarina code academy
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code academy saranen osallistujatarina
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Mahdollisuuksia on mm.

 • Ohjelmistokehitystehtävissä: Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!
 • Pilviteknologioiden parissa:Haluatko syventyä pilviteknologioihin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.
 • IT-projekteissa: Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit - mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 
 • Käyttöliittymäsuunnittelun parissa: Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX-tehtävissä.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan!

Ihmisten ja yritysten elämä digitalisoituu. Laitteiden ja ohjelmistojen määrä kasvaa ja tietoa syntyy aina enemmän.

Integraatiot yhdistävät ohjelmistot ja alustat ja toimivat kokonaisuuden ydinroolissa. Laadukas integraatio on enemmän. Se päättelee, automatisoi, jäljittää, jalostaa. Hallitsee valtavan määrän tietoa ja järjestelmiä. Nostaa kokonaisuuden uudelle tasolle.

Sitä on Devikone. 

Etsimme nyt joukkoomme Integraatiokehittäjää kasvamaan tulevaisuuden koodariksi. Tässä tehtävässä laitatte yhdessä tiiimin kanssa digitalisaation rattaat liikkumaan rakentamalla eri järjestelmien välisiä tiedonsiirtoja. Tehtävässä hyödynnät olemassa olevia ja luot uusia moderneja API-rajapintoja, joiden avulla asiakkaan digitaalinen arki helpottuu entisestään. Käytät työssäsi monipuolisesti eri sovellustyökaluja, sekä hyödynnät eri konttiteknologioita, pilvialustoja ja DevOps-työkaluja. Käyttämiämme teknologoita ovat mm. Java, Camel, SQL, Power Bi, Azure, Red Hat Linux, Quarkus, OpenShift ja monia muita.  Pääset keskustelemaan tietokantojen kanssa, sekä osallistut yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa ratkaisujen suunnitteluun ja määrittelyn, sekä dokumentointiin. Mikäli sinulta löytyy oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja palavaa innostusta saada järjestelmät juttelemaan keskenään – niin olet etsimämme tyyppi! Eduksi tehtävässä on ymmärrys moderneista ohjelmointikielistä, DevOps työtapojen tuntemus ja perustietämys integraatioista. Jos omaat intohimoa tekemiseen, halukkuutta ja kykyä työskennellä tiimissä, sekä hyvät kommunikaatiotaidot ja tiedonnälkää, niin meiltä löytyy loput. Tarjoamme sinulle monipuolisen kasvuroolin näköalapaikalla yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Tervetuloa mukaan!

 

LogiSystems Oy on 2016 perustettu ohjelmistotalo, jolla heti perustettaessa oli vankka osaaminen ja pitkät juuret logistiikka-alan ratkaisuihin liittyen. LogiSystems Oy on erikoistunut tilaus-toimitusketjujen hallintaan niin erilaisia logistiikkapalveluja ostavien kuin kuljetuspalveluja tarjoavien yritysten näkökulmasta. Ratkaisut on toteutettu kolmella tuotteella, KuljetusVelho, TilausVelho sekä PoikkeamaVelho, joista löydät lisätietoa kohdasta Palvelut ja Tuotteet. LogiSystems Oy on suomalainen yritys, jolle on myönnetty Avainlippu® merkiksi kotimaisesta työstä.

Etsimme nyt tiimimme Technical Support Specialistia kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi. Tässä roolissa olet avainasemassa auttamassa asiakkaitamme ja varmistamalla tätä kautta palvelun toimivuuden, sekä laadukkuuden myös jatkossa. Työskentelet asiakkaiden tukena ja keskeisin tehtäväsi on vastata asiakkaiden yhteydenottoihin. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakasyhteydenpito, tukipyyntöjen välittäminen, käyttöohjeiden laadinta ja käyttöongelmien ratkaisut – millä varmistetaan sujuva viestintä asiakkaiden ja eri toimijoiden välillä. Monipuolisten työtehtävien ansiosta roolissa on myös mahdollista kasvaa osittain koodauksen pariin esim. backend-kehittäjän rooliin. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. HTLM, CSS, PHP, JavaScript, SQL, .NET ja C#. Eduksi tehtävässä on kokemus tietokannoista, integraatioista ja ohjelmistoarkkitehtuurista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaaja, vaan pääset kasvamaan roolissasi. Mikäli olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen, sekä omaat positiivisen- ja ratkaisukeskeisen asenteen – niin pärjäät meillä varmasti! Tässä tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Meillä on toimisto Turussa, mutta välillä etätyöt ovat myös sovittavissa. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Mediconsult Saga® on suomalaiseen soteen kehitetty asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus, joka yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon saman järjestelmäkokonaisuuden alle.

Etsimme nyt tiimimme Ohjelmistokehittäjää  työskentelemään sotealan digitalisaation eturivissä. Rakennamme sotealan IT-ratkaisuja, jotka parantavat kansalaisten hoidon laatua ja vaikuttavuutta, sekä edistävät suomalaista hyvinvointia. Tässä tehtävässä pääset kehittämään nykyaikaisia tietojärjestelmiä yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Työssäsi pääset sukeltamaan ohjelmiston toiminnallisuuden, arkkitehtuurin ja käyttöliittymän suunnitteluun, sekä toteutukseen, dokumentointiin ja testaukseen. Eduksi tässä tehtävässä on tekninen tausta, kokemus ohjelmistokehityksestä, eri teknologioista (mm. Java/JavaScript, SpringBoot, JavaEE, Docker, TypeScript, Angular & React), palvelimista tai käyttöliittymistä. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin oikeaa tyyppiä kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi. Mikäli sinulta löytyy motivaatiota ja halua oppia – niin meiltä löytyy loput! Toimipisteemme sijaitsee Salossa (myös. Helsinki, Kuopio, Joensuu ja Oulu) ja etätyöskentely on myös sovittavissa. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Etsimme nyt Junior Software Developeria kasvavaan tiimiimme. Mikäli dataan pohjautuva laitekehitys, älykkäät IoT-ratkaisut, koneoppimisen salat tai sulautetut järjestelmät tuntuvat omalta, niin saatat olla etsimämme tyyppi. Kiinnostus työskennellä laitteiden kehittämisen ja viimeisimpien teknologioiden (mm. C, C++, Zephyr OS / FreeRTOS, Linux, Wirepas, Agile & DevOps), sekä asiakkaiden ongelmienratkaisun parissa on ehdottomasti eduksi. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja kokeilunhalua. Sinulta voi löytyä takataskusta vaikkapa matemaattista taustaa, insinöörimäistä kiinnostusta alaan tai kokemusta ohjelmistokehityksestä tai elektroniikkasuunnittelusta. Tärkeintä kuitenkin on halu ja motivaatio työskennellä kasvuhakuisessa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja mahdollisesti koko yrityksen tekemiseen tulevaisuudessa. Tässä tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen-tai englanninkielentaitoa. Voit työskennellä Salon toimistollamme tai sovitusti hybridimallilla kotitoimistolla. Tervetuloa mukaan!

Olemme verkko-oppimisen asiantuntijoita.
Meiltä saat ratkaisut kaikkiin digioppimisen tarpeisiisi – sisällöntuotantoon, verkko-oppimisteknologiaan ja verkkopedagogiikkaan.  Tuemme ja opastamme asiakkaitamme kaikissa verkkokouluttamisen vaiheissa.

Etsimme joukkoomme teknistä henkilöä. Työssä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan laajasti eri töihin niin ohjelmoinnin, teknisen tuen, dokumentoinnin, testauksen ja tuotteistuksen tehtäviin. Teemme töitä rennolla otteella, mutta erittäin ammattimaisesti. Kanssamme pääset sukeltamaan verkko-oppimisen maailmaan!

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 708753

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 22.8. - 19.9.2022

Koulutuksen ajankohta: 26.10.2022-25.4.2023

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää n 25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutuspäivät järjestetään pääosin etänä.

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

TE-liven infotilaisuuden tallenne

Katso alta 1.9. järjestetyn TE-live infotilaisuuden tallenne!

Lähetyksessä oli mukana Katri Raitala Saraselta, lisäksi kuulemme aiemmista koulutuksista työllistyneiden sekä koulutuksen kautta rekrytoineen yrityksen edustajan mietteitä.

 

Yhteistyössä