Code Academy - Varsinais-Suomi

Nouse uuteen työhön ohjelmistoalalle – 12 paikkaa tulevaisuuden devaajille

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen parista Code Academysta

Hakuaika päättynyt!

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, pilvipalvelut tai vaikkapa DevOpsEtsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasitämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi työ mielenkiintoisten ohjelmistoalan tehtävien parissaKoodi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin  voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. frontinbackin, pilviteknologioiden, DevOpsin tai UI/UX-tehtävien pariin.  

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekin devaajille. Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitystehtäviin Varsinais-Suomen alueelle. 

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Osallistu perjantaina 8.4. klo 13 järjestettävään TE-live -infowebinaariin! Liven kautta pääset syventymään avoimiin työmahdollisuuksiin sekä ohjelman sisältöön tarkemmin, esittämään sinua askarruttavia kysymyksiä sekä tutustumaan ohjelman järjestäjiin. Siirry liven tapahtumasivulle tästä!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti  yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin tässä aihealueessa. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

 

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää uudet työtehtävät ja korkeatasoisen ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Ohjelmisto- ja e-business ry:n sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Monenlaisia mahdollisuuksia ohjelmistoalan parissa

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

Innostaako sinua esim. front-endback-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Haluatko syventyä pilviteknologioiden pariin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.

IT-projektitehtävät

Asiantuntija

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 

Käyttöliittymät

Front-end

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX -tehtävissä.

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Koodi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Code Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy -RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Code Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme ohjelmistoalan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Konsultointi

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen-1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

saranen osallistujatarina
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
 
Lue koko juttu täältä!

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

saranen osallistujatarina code academy
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code academy saranen osallistujatarina
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan!

Vuonna 1994 perustettu Hoist Group on majoitusalan teknologiaratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Hoist Group tarjoaa tuotteita ja palveluja yksityisille hotelleille, hotelliketjuille ja muille majoitusalan yrityksille kaikkialla EMEA-alueella.

Etsimme kasvavaan tiimiimme Frontend-koodaria. Olet motivoitunut ja sitoutunut tyyppi, kuka on mahdollisesti ehtinyt kerryttää koodaus-osaamista (CSS, JavaScript, HTML jne.) esim. harrastuneisuuden kautta. Tehtävään ei ole työ- tai koulutustausta-vaatimuksia, vaan etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joka osaa tarpeen tullen myös kysyä ja kyseenalaistaa. Vaatimuksina tähän tehtävään on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Työskentelet tiimin kanssa pääsääntöisesti toimistolla, mutta meillä etätyöt ovat myös sallittuja. Meiltä saat mukavan työporukan ja mahdollisuuden oppia, sekä kasvaa tulevaisuuden koodariksi kansainvälisessä yrityksessä.

LogiSystems Oy on v.2016 perustettu nuori ja innovatiivinen yritys, jonka missiona on auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan logistiikan vaivattomassa hallinnassa. Olemme erikoistuneet erilaisten logistiikkapalveluiden tarjoamiseen kolmella eri tuotteella; KuljetusVelho, TilausVelho ja PoikkeamaVelho. Liiketoimintamme kasvaa tällä hetkellä erittäin voimakkaasti ja voimme tarjota uudelle osaajalle haastavaa, sekä mielenkiintoista työtä kokeneempien osaajien tuella.

Etsimme nyt kasvavaan tiimimme full stack tai back-end ohjelmistosuunnittelijaa. Meillä pärjäät varmasti, mikäli sinulla on motivaatio kohdillaan, sekä haluat tavoitteellisesti kehittää omaa osaamistasi. Tässä tehtävässä eduksi on kokemus erilaisista teknologioista (HTLM, CSS, PHP, JavaScript, SQL, .NET & C#.), tietokantaosaamisesta, integraatioista, mobiiliratkaisuista, sekä ohjelmistoarkkitehtuurista. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin oikeaa tyyppiä kasvamaan meille tulevaisuuden osaajaksi! Tässä tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, sekä halu oppia uutta. Meillä on toimisto Turussa, mutta välillä etätyöt ovat myös sovittavissa. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo ja meillä työskentelee yli 100 kielialan ammattilaista. Olemme Suomen ja Pohjoismaiden johtava kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja, sekä puhutun, että kirjoitetun kielen analyysiin, tuottamiseen ja hallintaan, olipa haasteena sitten monikielisyys, saavutettavuus, löydettävyys, tehokkuus tai laatu.

Etsimme nyt tiimimme back-end ohjelmistokehittäjää kasvamaan tulevaisuuden koodariksi! Meillä pärjäät varmasti, mikäli olet motivoitunut, oma-aloitteinen, sekä uskallat kysyä ja tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta tai tiettyä koulutustaustaa – me koulutamme sinut työtehtävän saloihin. Meillä voi kasvaa vähitellen myös kehitystehtäviin järjestelmätuen tehtävien ohella.

Tiimiin pääsee tutustumaan paikan päällä Turun keskustan toimistollamme, ja voit työskennellä halutessasi pääosin joko toimistolla tai etänä. Eduksi tässä tehtävässä on tekninen kokemus - esimerkiksi erilaisista IT-ympäristöistä ja käyttöjärjestelmistä (Linux, Windows), tietokantaosaamisesta (MySQL, MongoDB), versionhallinnasta sekä ohjelmointikielistä (esim. PHP, Python, Node.js).

Meillä pärjäät hyvin joko suomen tai englannin kielellä. Mikäli sinulta löytyy halu oppia ja kehittyä, meiltä löytyy loput. Räätälöimme tehtävänkuvan tapauskohtaisesti, joten ennen kaikkea etsimme oikeaa tyyppiä mukaan kasvutarinaamme. Tervetuloa tiimiin!

PerkinElmer on globaali teknologiayritys, jonka tavoitteena on luoda terveempi maailma meille jokaiselle. Suomessa asiantuntemuksemme keskittyy sikiöiden ja vastasyntyneiden seulontaan liittyviin ratkaisuihin. Täällä työn merkityksellisyys nousee aivan uudelle tasolle. Kun työskentelet meillä, sinulla on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti vauvojen ja äitien elämään.

Suunnittelemme ja toteutamme itse laadukkaat ja innovatiiviset ohjelmistoratkaisumme sekä tuotteemme. Tämän vuoksi haemme tiimiimme uusia osaajia kasvamaan ratkaisujemme asiantuntijoiksi. Käyttämiämme teknologioita ovat esimerkiksi C#, Angular, PostgreSQL, WPF/Blazor sekä pilviteknologioita (Azure, AWS) ja näiden osaamista pääset syventämään koulutusohjelman aikana. Toivomme, että sinulta löytyy loogista ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä sekä rohkeutta ja pitkäjänteisyyttä uuden oppimiseen. Meillä pääset työskentelemään aidosti kansainvälisessä organisaatiossa ja toivomme, että sinulla on hyvä englannin kielen taito. Suomen toimipisteemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsee Turussa, mutta ohjelmistokehityksen rooleissa voit vapaasti työskennellä myös kokonaan etänä.

Meille on tullut jo useita osaajia Sarasen koulutusohjelman kautta ja odotamme innokkaasti tapaamistasi. Tutustutaan ja mietitään yhdessä, olemmeko sopivia toisillemme!

Mirion Technologies (RADOS) Oy on Turussa sijaitseva ionisoivan säteilyn mittalaitteita suunnitteleva ja valmistava yritys, joka kuuluu kansainväliseen Mirion-konserniin. Mirion-konsernissa työskentelee maailmanlaajuisesti yli 2500 ammattilaista, erilaisten säteilyn mittaukseen, havainnointiin ja suojautumiseen tarkoitettujen tuotteiden parissa. Kehitämme korkean teknologian tuotteita asiakkaillemme, jotka toimivat mm. ydinvoimaloissa, puolustus- ja väestönsuojelutehtävissä, sairaaloissa, laboratorioissa ja erilaisilla teollisuuden aloilla. ”Driving innovation in radiation safety, measurement & science.

Etsimme tiimiimme Junior Software Developeria kasvamaan tulevaisuuden osaajaksi. Tässä tehtävässä pääset alkuun oppimaan mm. ympäristöistä, testauksesta ja raportoinnista. Osaamisen kehittyessä oppiminen jatkuu mm. tietokantojen, sekä tilastojen analysoinnin muodossa tilanteesta riippuen. Eduksi tässä tehtävässä on kokemus erilaisista tietokannoista, erilaisista teknologioista (mm. C#, Rscript, Python, SQL, C, & C++) ja tuotekehityksestä. Tässä tehtävässä pärjäät varmasti, mikäli sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen, olet tavoitteellinen ja aidosti kiinnostunut aiheesta. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Kokemus teknisistä ympäristöistä- ja työstä katsotaan myös eduksi, mutta ennen kaikkea etsimme oikeaa henkilöä.  Pääset mukaan huipputiimiin ja saat kaiken tarvittavan tuen alkuun pääsemiseksi. Toimistomme sijaitsee Turussa ja työskentelemme pääsääntöisesti lähityössä. Tervetuloa mukaan!

Etsimme kasvavaan tiimimme Junior Software Developeria (front-end tai back-end). Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa koodauskokemusta tai koulutustaustaa, niin se on ehdottomasti hyödyksi, mutta ennen kaikkea etsimme oikeaa tyyppiä kasvamaan tähän rooliin. Eduksi tässä työtehtävässä on kokemus erilaisista teknologioista (mm. JavaScript, Node.js, SQL, Azure), tietokannoista ja projektijohtamisesta, sekä matemaattisesta taustasta. Menestyt tässä tehtävässä varmasti, mikäli sinulla on positiivinen asenne, halu oppia uutta ja kasvaa meillä tulevaisuuden koodariksi. Toimipisteemme sijaitsee Salossa ja työskentelemme pääsääntöisesti paikan päällä. Tervetuloa mukaan tiimiin!

Brighthouse Intelligence on yritys, joka kehittää ratkaisuja sekä etäohjattuihin että autonomisiin järjestelmiin, toimivat ne sitten maalla, merellä tai ilmassa. Tarjontamme kattaa HW-, SW- ja systeemisuunnittelupalveluiden lisäksi mm. erilaiset älykkäät tilannekuva-, tiedonsiirto- ja tietoturvajärjestelmät sekä etäohjauskeskukset. Lisää tietoja löytyy brighthouse.fi linkin takaa.

Etsimme SW-tiimiimme lisävoimia suunnitteluun, painottuen rautaläheiseen back-end puoleen, mutta front-end puolen UI-tehtävät ovat myös mahdollisia. Tässä työtehtävässä ovat eduksi kaikki aikaisempi softan tekemiseen liittyvä harrastuneisuus/työkokemus, sekä kokemus eri teknologioista (mm. C++, C# & .NET) ja kehittämistyöstä. Ensisijaisesti kuitenkin haemme meille sopivaa henkilöä kasvamaan koulutusohjelman kautta saumattomaksi osaksi toimivaa työyhteisöämme. Tässä tehtävässä positiivinen asenne, yhteistyökykyisyys ja halu oppia kantaa jo pitkälle! Mikäli sinulta löytyy motivaatiota ja halua kehittyä, niin meillä on mahdollista edetä uralla tulevaisuuden koodariksi. Toimistomme sijaitsee Turussa Kupittaalla ja työskentelemme joustavasti paikan päällä, sekä etänä riippuen työtehtävistä. Tervetuloa mukaan tiimiin!

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 706043

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 23.3. - 19.4.2022

Koulutuksen ajankohta: 16.5. - 8.11.2022

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutuspäivät järjestetään etänä.

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

TE-liven tallenne

Haluatko kuulla vielä lisää? Katso 8.4. järjestetyn TE-liven tallenne alta! 

 

Yhteistyössä