Code Academy Varsinais-Suomi

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Hakuaika päättyy 25.5.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 10.6. - 2.12.2020

Löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Haku on päättynyt!

---

Innostaako sinua koodaus? Kiinnostaako uusi työ ohjelmistokehityksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Koodaa urasi seuraava kappale koulutusohjelmamme kautta. Nyt jos joskus on oikea hetki hakea!

Ohjelmistokehityksen merkitys korostuu jatkuvasti koodin ja datamäärän hallitessa tulevaisuuden markkinoita. Koodareista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden myllerryksen keskellä kasvava kysyntä, ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville osaajillekin.

Turun alueen yritykset etsivätkin nyt Code Academyn kautta tulevaisuuden osaajia IT-alalle monenlaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Oletko etsimämme tekijä?

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Code Academyn kautta pääset panostamaan omaan ohjelmistokehittäjän uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Yritykset etsivät koulutusohjelmamme kautta tulevaisuuden osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Full Stack Developer
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI / UX Designer
 • Sovellusasiantuntija
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Junior Software Developer

Ohjelma avaa ovia monille eri urille ja rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville koodareille, että jo kokeneimmillekin ohjelmistokehittäjille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, lomautetuille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä ohjelmistokehityksen tehtäviin.

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Sinulla on aiempaa kokemusta työn tai harjoittelun kautta ohjelmistokehityksestä ja IT-alalta, tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta.
 • Olet ICT-alasta kiinnostunut ja sinulla on teknistä osaamispohjaa (esim. front/back end, sulautetut järjestelmät, mobiilikehitys, UX, Java, pilvipalvelut, tietokantaosaaminen)
 • Haluat käyttää luovuutta tai graafista osaamistasi ja olet kiinnostunut esim. UI, UX tai Web-designista
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan korkeakoulututkinto (tietojenkäsittely, IT-tradenomi, DI, tietotekniikka, luonnontieteet)

Arvostamme hakijoiltamme kaikkea ohjelmointiin ja IT-alaan liittyvää kokemusta – meidän tehtävämme on löytää sinun taustaasi ja kokemukseesi sopiva rooli.

Hae ohjelmaan jo tänään! Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Yrityksissä mittava koodaripula – työllisty asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus, Ohjelmisto- ja eBusiness ry ja rekrytoiva yritys.

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi käytännön projektien parissa.

Koulutuspäivien aiheina ovat mm.

 • Front end (HTML + CSS)
 • Jacascript, React, Node
 • Pilvipalvelut AWS ja Azure
 • Käytettävyys ja käyttöliittymät, UX / UI -design
 • Backend
 • Mobiilikehitys ja -ohjelmointi
 • Tietokannat

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä.

Hae siis huoletta mukaan! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja teemme esivalintoja parhaillaan. 

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, lomautettuna tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Yhteistyössä