Code Academy – Häme

Nouse uuteen työhön ohjelmistoalalle – 12 paikkaa tulevaisuuden devaajille

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen parista Code Academysta

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, pilvipalvelut tai vaikkapa DevOps? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasitämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi työ mielenkiintoisten ohjelmistoalan tehtävien parissaKoodi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin  voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. frontinbackin, pilviteknologioiden, DevOpsin tai UI/UX-tehtävien pariin.  

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekin devaajille. Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitystehtäviin Päijät- ja Kanta-Hämeen alueilla.

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin tässä aihealueessa. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

 

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää uudet työtehtävät ja korkeatasoisen ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on suunnattu Päijät- ja Kanta-Hämeen alueiden työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Ohjelmisto- ja e-business ry:n sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
040 673 6381
laura.hovi@saranen.fi

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Monenlaisia mahdollisuuksia ohjelmistoalan parissa

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Haluatko syventyä pilviteknologioiden pariin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.

IT-projektitehtävät

Asiantuntija

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 

Käyttöliittymät

Front-end

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX -tehtävissä.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Koodi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Code Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy -RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Code Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme ohjelmistoalan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px

Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 


Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan!

Profit Software Oy on finanssialalle järjestelmäratkaisuja ja konsulttipalveluita toimittava yritys, jolla on yli 300 työntekijää. Lisäksi tarjoamaamme kuuluvat analytiikka- ja tiedolla johtamisen ratkaisut useille toimialoille. Toimintaa meillä on 7 eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Olemme täyden palvelun IT-yritys, jolle asiakaskokemus ja -tyytyväisyys on kaiken tekemisen lähtökohta. Meille on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja toimia kumppanina, joka auttaa kehittämään asiakasyrityksen toimintaa ihmislähtöisellä ja laadusta tinkimättömällä tavalla.

Etsimme mukavaan joukkoomme innokkaita ja motivoituneita ohjelmistokehittäjiä. Porukkaamme sopii tekijä, jolla on reipas asenne, rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin sekä hyvät kommunikointitaidot. Erityisesti arvostamme kiinnostusta teknologioihin, kuten C#, .Net, Javascript ja React. Työskentelemme kiinnostavien asiakkuuksien parissa mielenkiintoisissa projekteissa, minkävuoksi onkin tärkeää, että viihdyt sekä tietokoneen ääressä, että myös asiakastyön parissa. Suomen kielen lisäksi englannin kielen taitaminen on meillä tärkeää. Aiemmasta soveltuvasta työkokemuksesta ja -koulutustaustasta on etua, mutta meille kaikista tärkeintä on osaamisesi sekä halusi kehittyä ja oppia uutta. Meillä työtäsi tukevat mentori, esihenkilö ja koko talon väki. Lue blogistamme, kuinka esimerkiksi Mikan ja Heidin työt lähtivät alkujaan Profit Softwarella käyntiin.

SW-TECH Oy on tuotekehitykseen ja konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka toimittaa asiakkaille innovatiivisia, räätälöityjä, nykyaikaisiin tekniikoihin ja työkaluihin perustuvia ohjelmistoratkaisuja. Meille tärkeää on tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja asiantuntijuutta. SW-Techillä työskentelee tällä hetkellä 10 hengen porukka, jolle tärkeää on tehdä töitä tosissaan, mutta hymy huulilla.

Haemme nyt kasvavaan porukkaamme ohjelmistokehittäjiä monipuolisiin tehtäviin. Aiempi IT-alan tausta, ohjelmointikielien tuntemus tai vaikkapa kokemus testauksen puolelta on ehdottomasti etu. Meillä on käytössä esim. Python, Java, C#, Javascript, React ja AWS. Mikäli osaamista löytyy jostain kielestä/teknologioista jo paremmin uskomme, että pääset varmasti helpommin kiinni töihin ja vauhtiin uusien oppimisessa. Tärkeimpiin arvoihimmekin kuuluu innovoinnin ja vastuullisuuden lisäksi oppiminen, ja meille pitkää kokemustaustaa tärkeämpää onkin palava halusi oppia uutta, innostuneisuus koodausta ja IT-alaa kohtaan sekä aito halu kehittää omaa osaamistasi ja tarttua rohkeasti toimeen.

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys. Olemme osa Administer-konsernia. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. Edistämme asiakkaidemme arjen helppoutta sähköisillä talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjausratkaisuilla ja haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani, joka tukee, palvelee ja tuottaa aitoa lisäarvoa. Meillä EmCellä työskentelee 70 ammattilaista ja koko Administer-konsernissa yli 600 työntekijää.

Kasvamme jatkuvasti ja haemme joukkoomme uusia koodarikykyjä. Meillä työskentelee motivoitunutta porukkaa, jotka tekevät töitä pilke silmäkulmassa ja auttavat mielellään. Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta oman osaamisalueen toteuttamiseen ja työntekoon. Porukkaamme sopiikin oma-aloitteinen ja päättäväinen henkilö, jolle itseohjautuvuus työnteossa on tuttua. Olemme Microsoft-teknologioita hyödyntävä talo ja arvostamme osaamista teknologioista kuten NET., C#, SQL, Angular ja React. Meille kaikista tärkeintä on kova motivaatiosi, rohkeutesi tarttua toimeen ja halusi oppia uutta. Meillä pääset työllistymään mielenkiintoisiin moderneihin sovelluskehitysprojekteihin ja kasvamaan alan osaajaksi.

Pinja on kasvava 500 ammattilaisen yhteisö. Liiketoimintamme sisältää 13 omaa ohjelmistovetoista tuotetta asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä, sekä vahvat asiantuntijapalvelut niin ohjelmistojen, business intelligencen kuin ICT:n ja pilvialustojen parissa. Asiantuntijapalvelumme ovat kysyttyjä ja tuotteidemme kansainvälistyminen pitää huolta, että backlogeilla tekemistä riittää.

Etsimme työstään innostuvia tulevaisuuden tekijöitä kehittymään ohjelmistosuunnittelijoiksi eri tuotetiimeihimme sekä asiantuntijapalveluihimme. Voit keskittyä työssäsi frontendiin, backendiin tai kasvaa koko ketjun hallitsevaksi fullstack-osaajaksi.
Käytämme työssämme monipuolisesti alan yleisimpiä työkaluja, mm. seuraavia:
- C#, Microsoft .Net Core & Azure Cloud Platform
- PHP (Yii, Laravel, Symfony)
- React & Angular
- Magento
- JavaEE, Java Spring
 
Hae tekemään merkityksellisiä projekteja huippuporukassa mielenkiintoisiin asiakkuuksiin. Meillä on hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet sekä tarjolla monipuolisia haasteita uran varrelle.

Nome Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa mittaavan- ja ennakoivan kunnossapidon tuotteita ja palveluita. Päämääränämme on ylläpitää ja parantaa asiakkaidemme tuotannon kilpailukykyä. Ennaltaehkäisemme yllättäviä laiterikkoja, samalla tuotannon turvallisuus parantuu ja ympäristövahinkojen riski pienenee. Palveluiden lisäksi meillä on laaja tarvike- ja laite-edustus ja valmistamme online-kunnonvalvontajärjestelmiä jotka voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen ja kohteen mukaan.  Meillä työskentelee seitsemän hengen mukava tiivis porukka, joka on sijoittunut Hämeenlinnaan ja Oulunsaloon.

Etsimme joukkoomme ohjelmoinnista ja automaatiosta kiinnostunutta ohjelmistokehittäjää projektitehtäviin. Projektimme ovat mielenkiintoisia ja käytännön läheisiä. Toteutamme usein esimerkiksi erilaisten mittausten rajapinta ja IoT-ratkaisuja. Käytännössä asiakkaalla voi esimerkiksi olla tarve viedä olemassa olevilta antureilta mittaustieto pilvitietokantaan, tai olemassa olevaan järjestelmään. Tällöin Nome voi auttaa rajapintojen, tiedonsiirron, pilvitietokantojen ja selainpohjaisten näyttöjen rakentamisessa. Porukkaamme sopii aihepiiristä kiinnostunut ja motivoitunut tekijä, jolla rohkeutta tarttua oma-aloitteisesti uusiin haasteisiin. Eduksi on kokemus teollisuusympäristöissä toimimisesta ja yhtenä esimerkkinä vaikkapa sähkötausta höystettynä kovalla ohjelmointikiinnostuksella helpottaisi tulevissa tehtävissä onnistumista. Suomen kielen lisäksi englannin kieltä voi tarvita työssä jonkin verran. Projekteissa käytetään usein asiakkaan määrittämiä kieliä, mutta arvostamme osaamista esim. kielistä C, C#, Java, JavaScript, Python, TypeScript ja tietokannoista MySQL, Mariadb, Postgresql, Sqlite. Aiemmasta soveltuvasta työkokemuksesta ja -osaamisesta on etua, mutta meille kaikista tärkeintä on motivaatiosi ja halusi kehittyä ja oppia uutta.

ISKU on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. ISKUn tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. ISKU suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa ISKU toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi ISKU toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Ranskassa, Puolassa, Kazakstanissa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. ISKU on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. ISKU on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45 001 -standardien mukaiset. Lisäksi ISKUlla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken ISKUn käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Etsimme kuusihenkiseen järjestelmäasiantuntijan joukkoomme uutta osaajaa. Pääset mukaan auttavaiseen ja mukavaan porukkaan, jossa vallitsee erinomainen tiimihenki. Porukkaamme sopii henkilö, jolla on teknistä osaamistaustaa, hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä halu asioiden kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Lisäksi hyvät kommunikointitaidot ovat tärkeässä roolissa työskennellessäsi osana tiimiä sekä muiden sidosryhmien kanssa. Arvostamme mikäli sinulla on kokemusta ja näkemystä 3D-mallien tekemisestä sekä toimimisestä järjestelmien parissa. Suomen kielen lisäksi englannin kielen taitaminen on meillä tärkeää. Porukkamme työskentelee Lahdessa, joten toiveena olisi, että tuleva uusi osaaja työskentelisi ainakin pääsääntöisesti myös Lahden toimistolta käsin.

Virnex on 100 hengen kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla. Autamme asiakkaita sekä pilvipalveluihin liittyvässä tietojärjestelmäkehityksessä että liikkeenjohdon konsultointi- ja strategiatarpeissa. Meillä on toimistot Lahdessa ja Espoossa, jonka lisäksi meillä on mahdollista työskennellä myös hybridimallilla osittain etänä.

Kasvamme jatkuvasti ja haemme joukkoomme uusia koodarikykyjä. Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa, joilla riittää mielenkiintoisia haasteita ratkaistavaksi. Meille asiakkaiden etu on tärkeintä, jonka vuoksi onkin tärkeää, että viihdyt sekä tietokoneen ääressä, että myös asiakkaiden parissa. Kielitaidon osalta suomen ja englannin kielellä pärjäät meillä mainiosti. Alan koulutus on etu ja lisäksi arvostamme osaamista teknologioista, kuten javascript, java, php sekä SQL. Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta sekä frontend- että backend koodauksesta, mutta emme kuitenkaan odota, että olet jo valmis osaaja ja tuemmekin sinua kasvumatkallasi alan huippuosaajaksi.

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille.  www.kempower.com

Haluamme olla luomassa yhteiskuntaa, jossa liikenne toimii täysin sähköisesti, tehden maailmasta puhtaamman ja kestävämmän. Intohimonamme on auttaa asiakkaitamme siirtymään kohti päästötöntä tulevaisuutta ja heidän saavutuksensa ohjaavat meitä. Vastuullisuus, kestävyys ja rehellisyys luovat pohjan luotettavuudelle. Uskomme, että rajat ylittävä tiimityö luo menestystä ja iloa kaikkeen, mitä teemme. Edelläkävijänä meillä on rohkeus ajatella ja toimia eri tavalla. Opimme uutta jatkuvasti.

Nykyään meitä kempowerilaisia on yli sata, ja kasvamme edelleen kovaa vauhtia. Ohjelmistopuolella meillä on kaksi tiimiä: laturia kehittävät sulautettujen ohjelmistojen kehittäjät ja testaajat sekä pilvipalveluiden tiimi. Pilvipalveluiden tiimimme hakee nyt innokasta koodarinalkua kehittymään meidän tulevaksi frontend-kehittäjäksi.

Roolissasi pääset kehittämään AWS-pohjaisia sovelluksiamme moderneilla web-kehitystyökaluilla, esim.  JavaScript, Angular, Typescript, HTML5, ja ketterillä menetelmillä. Tavoitteenasi on osaltasi kehittää asiakkaillemme helppokäyttöisiä, mobiilioptimoituja käyttöliittymiä latauspisteidemme hallinnoimiseksi. Tiimissämme on jo rentoa, osaavaa porukkaa, joten tukea kehittymiseesi on tarjolla. Olemme valmiit antamaan sinulle haasteita ja vastuuta sitä mukaa kun taitosi ja nälkäsi kasvavat. Olemme kansainvälinen yritys, joten tarvitset suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille.www.kempower.com

Haluamme olla luomassa yhteiskuntaa, jossa liikenne toimii täysin sähköisesti, tehden maailmasta puhtaamman ja kestävämmän. Intohimonamme on auttaa asiakkaitamme siirtymään kohti päästötöntä tulevaisuutta ja heidän saavutuksensa ohjaavat meitä. Vastuullisuus, kestävyys ja rehellisyys luovat pohjan luotettavuudelle. Uskomme, että rajat ylittävä tiimityö luo menestystä ja iloa kaikkeen, mitä teemme. Edelläkävijänä meillä on rohkeus ajatella ja toimia eri tavalla. Opimme uutta jatkuvasti.

Nykyään meitä kempowerilaisia on yli sata, ja kasvamme edelleen kovaa vauhtia. Ohjelmistopuolella meillä on kaksi tiimiä: laturia kehittävät sulautettujen ohjelmistojen kehittäjät ja testaajat sekä pilvipalveluiden tiimi. Nyt haemme sulautettujen ohjelmistojen tiimiimme elektroniikasta ja ohjelmistoista kiinnostunutta tulevaisuuden järjestelmätestaajaa.

Roolissasi tulet testaamaan latauslaitteidemme ja ohjelmistojemme yhteentoimivuutta konkreettisilla tuotteilla järjestelmätestauslaboratoriossamme. Yhteistyössä ohjelmistotiimisi ja laboranttiemme kanssa ajat testitapauksia ja myös kirjoitat niitä itse, sekä hallitset ohjelmointivirheitä ja virhetilanteiden lokeja. Pääset testaamaan, miten käyttöliittymämme toimii yhdessä laturin ja siihen integroitujen laitteiden, kuten maksupäätteen, kanssa. Tehtävässä pääset myös ajamaan sähköautoilla, joten ajokortti tarvitaan. Sähköturvallisuuskortistakaan ei ole haittaa. Suurimman osan työskentelyajasta olet kuitenkin näppäimistön takana. Olemme kansainvälinen yritys, joten tarvitset suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi. 

Meillä menestyt, kun olet innokas ja innovatiivinen, ja automaatioilla ja sulautetuilla ohjelmistoilla on paikka sydämessäsi. Tulet tulevaisuudessa ottamaan haltuun teknisen ympäristömme, mm. AWS-pohjaiset järjestelmämme, Linuxin, Robot Frameworkin ja Pythonin. Me tuemme sinua kasvussasi ja olemme valmiit antamaan sinulle haasteita ja vastuuta sitä mukaa kun taitosi ja nälkäsi kasvavat. 

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 705791

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 14.3. - 4.4.2022

Koulutuksen ajankohta: 28.4. - 21.10.2022

Infotilaisuus: Tiistaina 22.3. klo 14 https://te-live.fi/lahetykset/RJF9f230U

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutuspäivät järjestetään etänä.

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

TE-liven tallenne

Ohjelmasta järjestettiin TE-live-infotilaisuus 22.3. – voit katsoa tallenteen alta! Mukana Saraselta Project Manager Eeva Teivaala ja Adafy Oy:ltä Ohjelmisto Arkkitehti/koulutusvastaava Panu Oksala kertomassa lisää nyt järjestettävästä ohjelmasta.