Kaikki ohjelmat

DigiExpert F.E.C. Uusimaa

Hanki uutta osaamista ja työllisty ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden tai service deskin pariin

Etsitkö uutta suuntaa IT-alalta? Päivitä osaamisesi ja työllisty nopeasti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

Hakuaika päättynyt

---

Herättääkö koodaus sinussa kiinnostusta? Tai kiinnostaisiko ura pilvipalveluiden parissa? Vai haluaisitko kenties suunnata osaamisesi service desk tehtäviin? DigiExpert rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden viedä osaamisesi uudelle tasolle ja aloittaa uuden työn alalla, jossa tekemistä varmasti riittää – taustastasi riippumatta.

Lukuisat Uudenmaan alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelman kautta kasvamaan erilaisiin IT-alan rooleihin. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle tuoreina astuville osaajille, kuin jo kokeneemmillekin ammattilaisille. Erityisesti yrityksissä on nyt etsinnässä ohjelmistokehityksen, service deskin ja pilvipalveluiden tulevaisuuden tekijöitä. Vuosittain useat sadat henkilöt päivittävät uraansa rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta – oletko sinä seuraava? 

Tutustu tarkemmin ohjelman mahdollisuuksiin ja tarraa kiinni unelmiesi uraan!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

DigiExpert F.E.C. (Further Educated with Companies) on n. 6 kuukauden pituinen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, joka yhdistää työtehtävät ja uuteen rooliisi räätälöidyn, korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteenamme on löytää aina juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme uusia haastatteluja taukoamatta. Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Ota yhteyttä

Mira_Tapiola-Garcia-640x640

Mira Tapiola-Garcia

Senior Project Specialist
mira.tapiola@saranen.fi
045 171 6787

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön. 

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia eri aiheiden parissa, kuten:

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

Innostaako sinua esim. front-end, back-end, web-kehitys, UI/UX-suunittelu, testaus tai DevOps? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Innostaako sinua Azure, pilvipalvelut, analyyttiset asiantuntijatehtävät ja mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten IT-projektien ja cloud-pohjaisten innovaatioiden parissa? Uusista tekijöistä on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan!

Service desk

Konsultointi

Kiinnostaako työskentely ongelmanratkonta-tehtävissä? Tässä työssä pääset toimimaan teknologian ja ihmisen yhdistävänä liimana lähi- tai käyttötuen tehtävissä.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

DigiExpert on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme n. 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

DigiExpert on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista asiantuntijakoulutuksistamme sadat henkilöt ovat työllistyneet mm. seuraaviin rooleihin:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • IT-projektipäällikkö
 • Web developer
 • UI/UX-developer
 • Backend/Frontend developer
 • Järjestelmäosaaja
 • Azure Administrator
 • Cloud Engineer
 • Integration Specialist
 • IT Support Specialist
 • Cloud Specialist
 • Azure Consultant
 • Data Analyst
 • Service Desk Specialist
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!
 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
Siirtyminen johdon assistentin tehtävistä service desk -tehtäviin sujui helposti Sarasen rekrytoivan koulutusohjelman avulla. Tykkään työstäni tosi paljon ja koen, että tämä on mun juttu!

-Susanna, entinen johdon assistentti, nykyinen IT-osaaja, TietoEvry

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.

Lue koko juttu täältä!

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

saranen-testimonial-hakijareferenssi-4-
Ohjelma oli elämäni parhaita päätöksiä, enkä ole vuosiin tuulettanut niin kovaa kuin silloin kun kuulin että pääsin ohjelmaan mukaan. Ohjelma yhdisti minut ja täydellisen työpaikan.

-Niko Apajainen, Cloud Consultant, Knowit

niko-a-microsoft-azure-data-akatemia-saranen-rekrytoiva-koulutusohjelma-rekrykoulutus
0 / 0

Keitä etsimme?

Meille merkitsee eniten halu oppia uutta, rohkeus kokeilla ja kyky tarttua uusiin projekteihin positiivisella otteella. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin seuraavista piirteistä.

 

Pilvipalveluroolit:

 • Olet analyyttinen, hahmotat teknisiä kokonaisuuksia ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Sinusta on kiinnostavaa rakentaa, kehittää ja prosessoida tietomassoja ja haluat syventyä koneoppimisen ja tekoälyn maailmaan
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. tilastotieteistä, data-analytiikasta, IT-alalta, järjestelmäintegraatioista, tietoliikennetekniikasta tai ohjelmistokehityksestä työkokemuksen, opiskeluiden tai harrastuneisuuden kautta
 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat kuten (Azure, AWS, Google cloud, Power BI, Python, R, SQL, tietokannat) herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin
 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, pilviteknologioiden ja monipuolisten data-analytiikkatehtävien parissa
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.

Ohjelmistokehitysroolit:

 • Olet analyyttinen tekijä ja nautit ongelmanratkaisusta
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista
 • Sinulla saattaa olla aiempaa osaamista ja ymmärrystä esim. ohjelmistokehityksestä, -testauksesta, IT-alalta, pilvipalveluista, käyttöliittymäsuunnittelusta tai järjestelmistä työkokemuksen, opiskelujen, harrastuksien tai muiden projektiesi kautta.
 • Erilaiset ohjelmistokielet, tietokannat ja teknologiat herättävät sinussa innostusta ja haluat oppia lisää!
 • Sytyt koodauksesta ja sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät TAI Haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin suunnittelu- ja DevOps-tehtäviin
 • Myös harrastuneisuuden kautta hankittu osaaminen voi jo toimia sopivana ponnahduslautana uusimpien teknologioiden oppimiseen

Service desk / helpdesk roolit:

 • Uusien järjestelmien, asioiden ja käytäntöjen nopea oppiminen on sinulle luontaista.
 • Sinulla on työhösi kehittävä ote ja teet töitä asiakaslähtöisesti.
 • Sinua kiinnostaa monipuoliset ongelmanratkaisutehtävät.
 • Olet kiinnostunut IT-alasta ja motivoitunut oppimaan uutta.
 • Sinulta löytyy työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, myynnistä tai muusta asiakastyöhön ja ongelmanratkaisuun nojautuvista tehtävistä ja haluat viedä taitosi uudelle alalle.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea DigiExpert F.E.C. -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta!

Kuvaa profiilissasi mahdollisimman tarkasti kokemuksesi ja taustasi (mahdollinen alan aiempi työkokemus, koulutukset, itseopiskelut sekä kurssit).

Koulutusnumero: 709430

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Kuvaa profiilissasi mahdollisimman tarkasti kokemuksesi ja taustasi (mahdollinen alan aiempi työkokemus, koulutukset, itseopiskelut sekä kurssit).

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.