DigiExpert

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy 31.12.2020
Koulutuksen kesto 6kk
Koulutuksen ajankohta 1.2.2020 - 31.12.2020

Uutta osaamista ja uusia työ- ja uramahdollisuuksia digitalisaation asiantuntijoille Uudellamaalla

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Oletko sinä vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija, joka kaipaa uusia haasteita? Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta suunnata uraasi esim. ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen, digitaaliseen liiketoimintaan, IT-infrajärjestelmien ylläpitoon, pilviteknologioihin, ERP-järjestelmiin, prosessi- ja automaatiokehitykseen, palvelumuotoiluun tai data-analytiikkaan. Tänä syksynä tavoitteenamme on mahdollistaa 20 motivoituneelle ja innokkaalle oman osaamisen kehittäjälle uuden uran alku digimaailmassa.

Toteutamme DigiExpert F.E.C -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C. - Futher Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä yhteistyöyritysten kanssa.

Vuonna 2019 tämän koulutuksen avulla päädyttiin mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • Marketing & Sales Communication Researcher
 • Business Analyst
 • BI-konsultti
 • Data Engineer
 • Data Scientist
 • Technical Consultant
 • konesaliasiantuntija
 • järjestelmäasiantuntija
 • Production Specialist
 • Software Tester
 • Producer
 • 2D Artist / Animator
 • Level Designer
 • SAP-asiantuntija
 • IT Solution Owner
  • Cyber Security
  • Cloud and Connectivity
  • Digital Workplace

Tavoitteena työsuhde

DigiExpert tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisten ratkaisujen parissa. Koulutusohjelma kestää 6 kk. Sen ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme. Ohjelma sisältää 95-100 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä ja 20-25 päivää tietopuolista koulutusta, josta vähintään 16 päivää on lähiopetusta.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka, kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi ja mahdollistaa täten työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Koulutusohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan yhteistyöyrityksen. Voit halutessasi etsiä yrityspaikkaa myös itse, ja halutessasi saat siihen meiltä apua.

Kenelle?

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen - paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille.

Valintakriteerinä koulutukseen on soveltuva koulutus tai aiempi työkokemus. Myös vahva, haettavaa tehtävää tukeva harrastuspohja, esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, katsotaan eduksi. Soveltuvan koulutustaustan tehtäviin tarjoaa korkeakoulututkinto, tai opistotasoinen tekninen tai kaupallinen tutkinto; esimerkiksi IT-tradenomi, insinööri, KTM tai tradenomi, tietojenkäsittelyn FM, DI, datanomi tai matematiikan FM. Lisäksi arvostamme erityisesti mahdollista aiempaa kokemusta digitaalisten ratkaisujen parista esim. koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tärkeää on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittää osaamistasi digitalisaation muutosten vaatimaan suuntaan.

Ohjelman tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Toteutamme DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä. Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17.

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemuksesi ohjelmaan, sillä haastattelut ovat jo meneillään ja yritykset odottavat kiinnostavia ehdokkaita vauhdittamaan digikehitystään!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea DigiExpertiin, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691113

Jätä hakemuksesi

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiilisi

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää
20.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Työttömyys päättyi rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Kävin työttömänä useissa työhaastatteluissa, mutta niistä joko ei kuulunut mitään, tai sain vastaukseksi, että joku toinen on palkattu hakemaani tehtävään....

Lue lisää
19.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti ensimmäisen työntekijän palkkaamisen

Kun Notarecin perustajalle, Sofia Järnströmille, tarjoutui mahdollisuus palkata HR- ja rekrytointiasioista innostunut alanvaihtaja, päätti Notarec lähteä...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Helmi_Kunnas_640x640-1

Helmi Kunnas
Project Coordinator
040 58 57 993
helmi.kunnas@saranen.fi

Sandy_Svahn_640x640

Sandy Svahn
Senior Project Manager, Recruitment Programs
040 560 4612
sandy.svahn@saranen.fi