Uutta osaamista ja uusia työ- ja uramahdollisuuksia digitalisaation asiantuntijoille Uudellamaalla

Koulutusohjelman hakujakso on päättynyt

---

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.  

Oletko sinä vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija, joka kaipaa uusia haasteita? Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta suunnata uraasi esim. ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen, digitaaliseen liiketoimintaan, IT-infrajärjestelmien ylläpitoon, pilviteknologioihin, ERP-järjestelmiin, prosessi- ja automaatiokehitykseen, palvelumuotoiluun tai data-analytiikkaan.

Tänä syksynä tavoitteenamme on mahdollistaa 15 motivoituneelle ja innokkaalle oman osaamisen kehittäjälle uuden uran alku digimaailmassa.

Toteutamme DigiExpert F.E.C - rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C - Further Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä yhteistyöyritysten kanssa.

DigiExpert -koulutusohjelman avulla voit päästä hakeutumaan moniin erilaisiin rooleihin ICT-toimialalla. Aiemmin tämän ohjelman kautta on päädytty mm. seuraaville aloille:

  • Ohjelmistosuunnittelu, -kehitys, -testaus
  • Digitaalinen markkinointi
  • Bisnesanalytiikka, Data Science
  • Konsultointi
  • Myynti
  • IT-infrajärjestelmät
  • Pilvipalvelut
  • ERP-asiantuntija
  • Pelikehitys, pelituotanto

Tavoitteena työsuhde

DigiExpert tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisten ratkaisujen parissa. Koulutusohjelma kestää 6 kk. Sen ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme. Ohjelma sisältää 95–100 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä ja 20–25 päivää tietopuolista koulutusta, josta vähintään 16 päivää on lähiopetusta. HUOM! Kaikki koulutusohjelman lähiopetus toteutetaan tällä hetkellä etäopetuksena. Yritystyöskentelyjaksot toteutetaan kohdeyrityksen toimintaohjeiden mukaan.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka, kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi ja mahdollistaa täten työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Koulutusohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan yhteistyöyrityksen. Voit halutessasi etsiä yrityspaikkaa myös itse, ja halutessasi saat siihen meiltä apua.

Kenelle?

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen - paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille.

Valintakriteerinä koulutukseen on soveltuva koulutus tai aiempi työkokemus. Myös vahva, haettavaa tehtävää tukeva harrastuspohja, esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, katsotaan eduksi. Soveltuvan koulutustaustan tehtäviin tarjoaa korkeakoulututkinto, tai opistotasoinen/ammatillinen tekninen tai kaupallinen tutkinto; esimerkiksi IT-tradenomi, insinööri, KTM tai tradenomi, tietojenkäsittelyn FM, DI, datanomi tai matematiikan FM. Lisäksi arvostamme erityisesti mahdollista aiempaa kokemusta digitaalisten ratkaisujen parista esim. koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tärkeää on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittää osaamistasi digitalisaation muutosten vaatimaan suuntaan.

Ohjelman tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Ota yhteyttä

Mira_Tapiola_640x640

Mira Tapiola

Senior Project Specialist
mira.tapiola@saranen.fi
045 171 6787

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön.