DigiExpert

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy 13.12.2020
Koulutuksen kesto 6kk
Koulutuksen ajankohta 1.2.2020 - 31.12.2020

Uutta osaamista ja uusia työ- ja uramahdollisuuksia digitalisaation asiantuntijoille Uudellamaalla

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.  

Oletko sinä vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija, joka kaipaa uusia haasteita? Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta suunnata uraasi esim. ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen, digitaaliseen liiketoimintaan, IT-infrajärjestelmien ylläpitoon, pilviteknologioihin, ERP-järjestelmiin, prosessi- ja automaatiokehitykseen, palvelumuotoiluun tai data-analytiikkaan.

Tänä syksynä tavoitteenamme on mahdollistaa 15 motivoituneelle ja innokkaalle oman osaamisen kehittäjälle uuden uran alku digimaailmassa.

Toteutamme DigiExpert F.E.C - rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C - Further Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä yhteistyöyritysten kanssa.

DigiExpert -koulutusohjelman avulla voit päästä hakeutumaan moniin erilaisiin rooleihin ICT-toimialalla. Aiemmin tämän ohjelman kautta on päädytty mm. seuraaville aloille:

  • Ohjelmistosuunnittelu, -kehitys, -testaus
  • Digitaalinen markkinointi
  • Bisnesanalytiikka, Data Science
  • Konsultointi
  • Myynti
  • IT-infrajärjestelmät
  • Pilvipalvelut
  • ERP-asiantuntija
  • Pelikehitys, pelituotanto

Tavoitteena työsuhde

DigiExpert tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisten ratkaisujen parissa. Koulutusohjelma kestää 6 kk. Sen ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme. Ohjelma sisältää 95–100 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä ja 20–25 päivää tietopuolista koulutusta, josta vähintään 16 päivää on lähiopetusta. HUOM! Kaikki koulutusohjelman lähiopetus toteutetaan tällä hetkellä etäopetuksena. Yritystyöskentelyjaksot toteutetaan kohdeyrityksen toimintaohjeiden mukaan.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka, kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi ja mahdollistaa täten työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Koulutusohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan yhteistyöyrityksen. Voit halutessasi etsiä yrityspaikkaa myös itse, ja halutessasi saat siihen meiltä apua.

Kenelle?

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen - paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille.

Valintakriteerinä koulutukseen on soveltuva koulutus tai aiempi työkokemus. Myös vahva, haettavaa tehtävää tukeva harrastuspohja, esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, katsotaan eduksi. Soveltuvan koulutustaustan tehtäviin tarjoaa korkeakoulututkinto, tai opistotasoinen/ammatillinen tekninen tai kaupallinen tutkinto; esimerkiksi IT-tradenomi, insinööri, KTM tai tradenomi, tietojenkäsittelyn FM, DI, datanomi tai matematiikan FM. Lisäksi arvostamme erityisesti mahdollista aiempaa kokemusta digitaalisten ratkaisujen parista esim. koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tärkeää on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittää osaamistasi digitalisaation muutosten vaatimaan suuntaan.

Ohjelman tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemuksesi ohjelmaan, sillä haastattelut ovat jo meneillään ja yritykset odottavat kiinnostavia ehdokkaita vauhdittamaan digikehitystään!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea DigiExpertiin, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 694733

Jätä hakemuksesi

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiilisi

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

pinja-heimala-saranen-consulting

Pinja Heimala
Project Coordinator
040 849 3962
pinja.heimala@saranen.fi

Sandy_Svahn_640x640

Sandy Svahn
Senior Project Manager, Recruitment Programs
040 560 4612
sandy.svahn@saranen.fi