DigiExpert

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy 25.5.2020
Koulutuksen kesto 6kk
Koulutuksen ajankohta 1.2.2020 - 31.12.2020

Uutta osaamista ja uusia työ- ja uramahdollisuuksia digitalisaation asiantuntijoille Uudellamaalla

Haku päättynyt!

---

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Oletko sinä vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija, joka kaipaa uusia haasteita? Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta suunnata uraasi esim. ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen, digitaaliseen liiketoimintaan, IT-infrajärjestelmien ylläpitoon, pilviteknologioihin, ERP-järjestelmiin, prosessi- ja automaatiokehitykseen, palvelumuotoiluun tai data-analytiikkaan. Tänä syksynä tavoitteenamme on mahdollistaa 20 motivoituneelle ja innokkaalle oman osaamisen kehittäjälle uuden uran alku digimaailmassa.

Toteutamme DigiExpert F.E.C -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C. - Futher Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä yhteistyöyritysten kanssa.

Vuonna 2019 tämän koulutuksen avulla päädyttiin mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • Marketing & Sales Communication Researcher
 • Business Analyst
 • BI-konsultti
 • Data Engineer
 • Data Scientist
 • Technical Consultant
 • konesaliasiantuntija
 • järjestelmäasiantuntija
 • Production Specialist
 • Software Tester
 • Producer
 • 2D Artist / Animator
 • Level Designer
 • SAP-asiantuntija
 • IT Solution Owner
  • Cyber Security
  • Cloud and Connectivity
  • Digital Workplace

Tavoitteena työsuhde

DigiExpert tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi digitaalisten ratkaisujen parissa. Koulutusohjelma kestää 6 kk. Sen ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme. Ohjelma sisältää 95-100 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä ja 20-25 päivää tietopuolista koulutusta, josta vähintään 16 päivää on lähiopetusta.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka, kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi ja mahdollistaa täten työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Koulutusohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan yhteistyöyrityksen. Voit halutessasi etsiä yrityspaikkaa myös itse, ja halutessasi saat siihen meiltä apua.

Kenelle?

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen - paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille.

Valintakriteerinä koulutukseen on soveltuva koulutus tai aiempi työkokemus. Myös vahva, haettavaa tehtävää tukeva harrastuspohja, esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, katsotaan eduksi. Soveltuvan koulutustaustan tehtäviin tarjoaa korkeakoulututkinto, tai opistotasoinen tekninen tai kaupallinen tutkinto; esimerkiksi IT-tradenomi, insinööri, KTM tai tradenomi, tietojenkäsittelyn FM, DI, datanomi tai matematiikan FM. Lisäksi arvostamme erityisesti mahdollista aiempaa kokemusta digitaalisten ratkaisujen parista esim. koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tärkeää on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittää osaamistasi digitalisaation muutosten vaatimaan suuntaan.

Ohjelman tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Toteutamme DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä. Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17.

Kiinnostuitko? Jätä heti hakemuksesi ohjelmaan, sillä haastattelut ovat jo meneillään ja yritykset odottavat kiinnostavia ehdokkaita vauhdittamaan digikehitystään!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

11.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Alanvaihdot digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtäviin rekrytoivalla koulutusohjelmalla

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan koulutusohjelmat tarjosivat Lindalle ja Annelle tavan työllistyä uudelle uralle. Molemmat päätyivät eri koulutusohjelmien...

Lue lisää
08.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Onnistuneita rekrytointeja DigiTalous Akatemiasta

Espoolainen tilitoimisto on löytänyt rekrytoivan koulutuksen avulla työntekijöitä, joilla osaaminen ja asenne ovat kohdillaan. DigiTalous Akatemia -rekrytoivan...

Lue lisää
02.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Jalka oven väliin digimarkkinoinnin tehtäviin – Johannes päätyi intohimonsa pariin

Tuore Growth Hacker Johannes Suni istuu Draivi Media Oy:n toimistolla Helsingin keskustassa. Johannes päätyi Draivi Medialle Sarasen, ELY-keskuksen ja...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Helmi_Kunnas_640x640-1

Helmi Kunnas
Project Coordinator
040 58 57 993
helmi.kunnas@saranen.fi

Sandy_Svahn_640x640

Sandy Svahn
Senior Project Manager, Recruitment Programs
040 560 4612
sandy.svahn@saranen.fi