Kaikki ohjelmat

Digital Growth Academy - Grow With Google

Nouse uudelle uralle markkinoinnin, verkkosivujen tai analytiikan digirooleihin

Käännä urakompassisi kohti uutta – suuntaa RekryKoulutuksesta kasvun mahdollistajaksi

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Herättääkö esimerkiksi digimarkkinointi, kasvumarkkinointi, data-analytiikka, verkkosivut tai uusien sisältöjen luominen sinussa innostusta ja haet nostetta urallesi? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 11 muulle mahdollisuuden nousta uuteen rooliin kasvutehtävien äärelle – taustastasi riippumatta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kohti uusia ja omannäköisiä asiantuntijatehtäviä Digital Growth Academysta!

Ohjelmassa uusia uramahdollisuuksia Pirkanmaalla laajasti mm. markkinoinnin, markkinoinnin analytiikan, verkkosivujen, sisällöntuotannon, web-kehityksen, UI/UX:n, kasvumarkkinoinnin,  kuin myös erilaisten liiketoiminnan kehittämisen tehtävien parissa.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja – mahdollisuuksia eri taustaisille osaajille

Kokeilemalla, uskaltamalla ja optimoimalla saadaan aikaan hyviä tuloksia kasvumarkkinoinnissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Yritysten kasvun avittamiseksi kaivataankin nyt uusia rohkeita digiosaajia erilaisiin rooleihin. 

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Digital Growth Academy RekryKoulutuksen kautta. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työn asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta.

Ohjelmassa rooleja on tarjolla useita erilaisia ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta.

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

 

Kuusi kuukautta kestävä ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

Tutustu alta tarkemmin ohjelman sisältöihin, avoimiin rooleihin ja tee urasi vaikuttavin siirto!

Ota yhteyttä

Taru_Kaaja_640x640

Taru Kaaja

Project Specialist
taru.kaaja@saranen.fi
044 460 2272

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä Taruun!

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Verkkosivut ja eCommerce

Verkkokauppa

Kehity digimarkkinoinnin huippuosaajaksi ja edistä panoksellasi mm. verkkosivujen optimointia, liidigenerointia, automaatioita tai UI/UX-suunnittelua.

Sisältömarkkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some, hakukonemarkkinointi tai vaikkapa liikkuva kuva? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa näköisiisi tehtäviin!

Markkinoinnin analytiikka

Analytics-data

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Digimarkkinointi ja asiakaskokemus

Yleinen markkinointi

Näetkö metsän puilta? Kiinnostaako tehtävät, joissa pääset hyödyntämään laajaa digityökalupakkia? Kasva erilaisiin digimarkkinointi-, asiakaskokemus- ja projektirooleihin. 

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Digital Growth Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen koulutuksen päätteeksi. Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin.

Digital Growth Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme vastaavista asiantuntijakoulutuksista jo useat sadat henkilöt ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Growth Hacker
 • Business/Web Analyst
 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Business Development Specialist 
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Specialist
 • Customer Experience Specialist
 • UI/UX Developer
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Kuuden kuukauden koulutus sisältää 30% asiantuntijakoulutusta, josta osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että kasvumarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Ohjelma on osallistujille maksuton. Ohjelma sisältää yritystyöskentelyn lisäksi lähiopetuspäiviä sekä harjoitustehtäviä. Ohjelma sisältää yhden viikon lomajakson ajalla 17. - 21.7.2023.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Web-analytiikka (Google Analytics)
 • Google Ads & Analytics -sertifikaatit
 • Markkinointi ja myynti B2B & B2C -ympäristöissä
 • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Konversio-optimointi & verkkokaupan seuranta
 • CRM & markkinoinnin automaatio (Hubspot)
 • Display-marketing & remarketing
 • Sähköpostimarkkinointi (MailChimp & A/B-testaus
 • Seosiaalinen media & lisämyynti
 • Asiakasarvo ja asiakastyytyväisyyskyselyt
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minulle oli silmiä avaavaa tajuta esimerkiksi se, kuinka iso vaikutus erilaisilla työkaluilla on ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Ennen koulutusta en ollut ajatellut, kuinka suuri markkinoinnin maailma on. Suosittelen rekrytoivaa koulutusta kaikille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kehittää itseään

-Miikka Wakkola, Digital Marketing Specialist, Markkinointitoimisto WDS

miikka-wakkola-photoby-jp-kankkunen
Työllistyin Sarasen koulutusohjelman kautta juuri haluamalleni alalle, johon ilman koulutusohjelmaa minun olisi ollut mahdoton työllistyä. Koulutusohjelman aikana käytännön tekemistä pääsi harjoittelemaan rauhassa osaavien ihmisten seurassa. Koulutuspäivistä taas sai paljon ideoita erilaisten työkalujen käyttöön ja osaa näistä itselleni uusista työkaluista hyödynnän edelleen päivittäisessä työssäni. Markkinoinnin ala kehittyy nopeasti ja paljon oli ehtinyt jo muutosta tapahtua muutamassa vuodessa valmistumiseni jälkeen. Koulutuspäivistä saikin hyvin päivitystä omaan osaamiseen.

-Nelli Kamunen-Sinokki, Digital Marketing Specialist / Project Manager, Oddy Digital / Oddy Tech

Nelli_Kamunen-Sinokki_oddy
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro03-nelio-1
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Husky IntelligenceHusky

Intelligence Oy on vuonna 2008 perustettu tamperelainen yritys. Toimitamme yrityksille toiminnanohjaukseen, myyntiin ja johtamiseen liittyviä liikkuvan työn ratkaisuja. Henkilökuntamme koostuu palvelutoimialojen operatiivisen johtamisen ja yrittäjyyden asiantuntijoista sekä ohjelmistokehityksen ja markkinoinnin ammattilaisista. Yrityksemme on nopeasti kansainvälistyvä, muokkautuvin ja alan ennakkoluuloton toimija. Toimipisteemme ovat Suomessa Tampereella ja Yhdysvalloissa Houstonissa. https://huskyintelligence.com/fi/

Ratkaisuasiantuntija

Haemme joukkoomme myyntihenkistä ohjelmistoasiantuntijaa. Tulevat tehtäväsi tulevat sisältämään digitaalisen markkinoinnin tehtävien lisäksi ratkaisumyyntiä ja ohjelmistotuotteen käyttöönottoa, joten toivomme sinulta kokemusta ohjelmistojen käyttöönotosta ja asiakastyöstä. 
Palvelemme asiakkaitamma globaalisti, joten odotamme sinulta hyvää  suomen- ja englanninkielen osaamista. 

Myynninmaailma

Olemme vuonna 2011 perustettu B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on kasvattaa yritysten myyntiä, auttaa niitä menestymään ja edistää sitä kautta myös hyvinvointia yritysten toimialueilla.
Myynninmaailma on osa I-Mediat Oy:tä. Tutustu toimintaamme lisää: www.myynninmaailma.fi

Markkinoinnin asiantuntija

Keskeisenä tehtävänäsi on työskennellä digimarkkinoinnin, somemainononnan, some-sisältöjen, uutiskirjeiden ja hakukoneoptimoinnin parissa yhdessä Myynninmaailman asiantuntijatiimien ja myyntitiimin kanssa yhteistyössä.

Tulet olemaan tiiviisti asiakkaiden kanssa tekemisissä ja keskeisiä työkaluja sinulla tulevat olemaan esimerkiksi MailChimp, HubSpot, Facebook, LinkedIn, Instagram sekä erilaiset Googlen työkalut (Google Ads, Analytics).

Toivomme, että sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta markkinoinnista sekä ymmärrystä liikteoiminnasta.  Myynninmaailma on vahvasti kasvava B2B-markkinointitoimisto, joka kuuluu Ilkka-Yhtymään. Kehitysmahdollisuuksia ja mahdollisuuksia erilaisiin urapolkuihin löytyy sekä Myynninmaailman ja tämän tytäryrityksen Digimogulin sisältä, mutta myös Ilkka-Yhtymän sisältä. Esimiestyö ja henkilöstön tyytyväisyys Myynninmaailmalla ovat huippuluokkaa ja asiantuntijoista pidetään meillä hyvää huolta. 

Medialuotsi

Medialuotsi on tuottanut digitaalisia palveluita suomalaisten yritysten hyväksi jo kolmella vuosikymmenellä. Alalle epätyypillisesti olemme pysyneet kotimaisessa yksityisomistuksessa samalla kokoonpanolla alusta alkaen. Meidän peruspilareihimme on aina kuulunut yksilölliset toteutukset asiakaslähtöisesti ja tästä syystä aktiivisia kanta-asiakkaita onkin kertynyt vuosien varrella useita tuhansia. Suurimmat voimavaramme kautta historian on ollut kuitenkin tietotaito ja osaaminen edustamiimme tuotteisiin ja palveluihin, sekä vankka kokemus eri aloista yrityksen koosta riippumatta. Toteutamme ketterästi kaiken kokoisten yritysten digitaaliset markkinointiratkaisut. Lue lisää: www.medialuotsi.fi

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Tehtävässä tulet työskentelemään vaihtelevasti eri digimarkkinoinnin kanavissa.Eduksi katsotaan, jos digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kanavat ovat jo valmiiksi tuttuja. Olisi mahtavaa jos osaisit tuottaa grafiikkaa, ottaa laadukkaita kuvia ja tehdä sujuvasti videosisältöä, näitä taitoja pääset kehittämään edelleen tehtävien merkeissä. Tehtävissäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Suureksi avuksi on liiketoiminnan ymmärrys, sillä teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

 

 

Creative Crue


Creative Crue on bränditoimisto, joka tunnetaan luovista ideoistaan, digitaalisen markkinoinnin osaamisestaan sekä asiakasymmärryksestään. Teemme vaativia projekteja ja laatumme on korkeatasoista, joten sanomme asiat suoraan mutta jokaisen asiantuntemusta kunnioittaen. Meillä on korkea työmoraali ja haluamme olla ylpeitä jokaisesta työstämme. Jokainen meistä on moniosaaja, jolla on oma syvällinen erikoisosaamisensa sekä kyky ymmärtää muita osaamisalueita ja hyödyntää niitä. Hyödynnämme uusimpia työkaluja ja innovaatioita ensimmäisenä, mutta uskomme että tulevaisuus on ihmisissä.

Tue Tiimiä Oy


TUETIIMIÄ.FI palvelua käyttämällä erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt, koululuokat, päiväkodit, joukkueet, urheiluseurat ja yhdistykset hankkivat varoja toimintaansa. Tuhannet lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden osallistua ja harrastaa! Suomen suurin varainhankinnan tuotevalikoima koostuu vastuullisten kotimaisten HYVÄN TEKIJÄ -YRITYSTEN® tuotteista. Jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä! https://tuetiimia.fi/yritys/

Digital Marketing Specialist

Haemme Digital Marketing Specialistiä TueTiimiä.fi -yritykseen. Tulet toimimaan digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon ja verkkokaupan parissa muun tiimin kanssa. Toivomme, että hakijalla on hallussa mainospuolen hallinta ja sisällöntuotanto kykyä kirjallisesti sekä graafisesti. Lisäksi toivomme, että hakijalla on ymmärrystä somen, analytiikan, dataohjautuvuuden ja mittaamisen osalta. Odotamme hakijalta hyvää suullista sekä kirjallista suomen- ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito on kiva plussa. Toimisto sijaitsee Tampereella. Tiimi kokoontuu yhdessä toimistolle paikan päälle ideoinnin ja innovoinnin merkeissä. Tehtäviä voi hoitaa myös osittain etänä.

 • Growth Hacker
 • Business/Web Analyst
 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Business Development Specialist 
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Specialist
 • Customer Experience Specialist
 • UI/UX Developer

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelman tehtävät taipuvat moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija, koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Olet meitä varmasti kiinnostava hakija, mikäli tunnistat itsesi esimerkiksi joistain seuraavista:

🚀 Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi kasvutehtävien parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!

💡 Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä.

📊 Pidät dataa ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, teknisempi tai kaupallisempi rooli.

💎 Sinulta voi löytyä jo kokemusta digimarkkinoinnista, verkkosivuista/verkkopalveluista, myynnistä, viestinnästä, analytiikasta/tutkimuksesta, liiketoiminnan tai asiakaskokemuksen kehittämisestä aiemman työkokemuksen, opintojen tai harrastuneisuuden kautta.

Lisäksi ilahdumme, jos jokin seuraavista kuulostaa sinulle omalta, tavoiteroolistasi riippuen:

🧿 Kiinnität huomiota visuaalisuuteen ja haluat hyödyntää graafista silmääsi ja / tai valmista osaamistasi (mm. Photoshop, Canva)

📷 Sinulla on kokemusta valo- tai videokuvauksesta esim. harrastuksien kautta ja haluat hyödyntää taitojasi markkinoinnin tehtävissä

💻 Sinua kiinnostaa työskentely verkkosivujen, -palvelujen tai CRM:n kehittämisen parissa – eikä tarttumapintasi eri julkaisualustoista (mm. Wordpress, Hubspot) ole ollenkaan pahitteeksi

✏️ Sinulla on terävä kynä ja olet kiinnostunut sisällöntuotannosta niin someen, verkkosivuille kuin muillekin digialustoille

⚙️ Olet kiinnostunut teknisistä ratkaisuista ja haluat tietää tarkemmin mitä digimarkkinointityökalujen ”konepellin” alla tapahtuu

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Digital Growth Academy - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero: 712070 

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 15.2.-13.3.2023

Koulutuksen ajankohta: 18.4.-12.10.2023


Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutusohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi. Koulutus järjestetään Pirkanmaalla lähitoteutuksena. Koulutus sisältää myös ohjattua itsenäistä opiskelua.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Web-analytiikka (Google Analytics)
 • Google Ads & Analytics -sertifikaatit
 • Markkinointi ja myynti B2B & B2C -ympäristöissä
 • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Konversio-optimointi & verkkokaupan seuranta
 • CRM & markkinoinnin automaatio (Hubspot)
 • Display-marketing & remarketing
 • Sähköpostimarkkinointi (MailChimp & A/B-testaus
 • Seosiaalinen media & lisämyynti
 • Asiakasarvo ja asiakastyytyväisyyskyselyt

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.