Kaikki ohjelmat

DigiTalent


Hanki uutta osaamista ja työllisty mm. tekoälyn, markkinoinnin, myynnin ja data-analytiikan pariin

Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Syvennä osaamistasi ja nappaa työpaikka digitaalisen liiketoiminnan pelikentältä

Huomaa, että hakuaika tähän ohjelmaan on päättynyt. Katso täältä avoinna olevat koulutuksemme 

Herättääkö markkinointi sinussa kipinöitä tai kiehtooko tekoälyn maailma? Oletko kiinnostunut digimarkkinoinnista, data-analytiikasta, verkkosivuista tai uusista sisällöistä? Hae kauttamme markkinoinnin ja digitaalisen myynnin osaajaksi ja aloita uusi työ tehtävissä, missä innovointi ei jää pelkästään puheen tasolle! 

Etsimme uusia osaajia DigiTalent rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Se on erinomainen väylä suunnata uudelle alalle, sillä ohjelma on räätälöitävissä kykyjesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan juuri sellaiseen suuntaan, joka parhaiten palvelee sinua. Avoimia tehtäviä ja uramahdollisuuksia on hyvin monenlaisia. Tarjolla on etenkin erilaisia digimarkkinoinnin, myynnin ja eri terveysteknologia-alan rooleja ympäri Varsinais-Suomea. Halutessasi voit etsiä myös itse itsellesi yhteistyöyrityksen. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. 

Ohjelmasta järjestettiin TE-live -infotilaisuus 12.9.. Pääset tutustumaan TE-liven tallenteeseen tämän linkin kautta.  

check-keltainenUusille osaajille ja alanvaihtajille

Oletko ratkaisukeskeinen tyyppi, joka ei pelkää hypätä syvään päätyyn?  Saat koulutuksestamme mukaan kellukkeet, joiden avulla pysyt pinnalla ja kasvat uusiin tehtäviisi taustastasi riippumatta. Kiinnostaisiko sinua jonkin uuden alan juniori- tai specialistitehtävät tai ehkäpä asiakas- ja myyntityö?

check-keltainen

Vastavalmistuneille ja nouseville kyvyille

Onko sinulla jonkin alan koulutus ja vain väylä työelämään puuttuu?  Me autamme sinua ja esittelemme sinut tuleville työnantajille. Ensin haluamme kuitenkin tutustua sinuun! Kerro meille, onko haaveenasi enemmän teknisemmät vai kaupallisemmat tehtävät ja minkälaisessa roolissa kykysi pääsisivät loistamaan parhaiten?

check-keltainen

Alalta jo työkokemusta omaaville ja nouseville kyvyille

Oletko tarkka ja kehittymishaluinen tekijä, joka ei pelkää kehittyä entisestään? Hyppää hommiin, joissa pääset soveltamaan koulutus- ja työkokemustasi yhä paremmin. Pystytkö sinä esimerkiksi viemään ideat käytäntöön ja kehittämään liiketoimintaa dataan pohjautuvan digimarkkinoinnin voimin?

Lukuisat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelman kautta kasvamaan erilaisiin kaupallisiin ja teknisiin tehtäviin. Erityisesti yrityksissä on nyt etsinnässä myynnin, digimarkkinoinnin, sekä data-analytiikan uusia tekijöitä. Voimme räätälöidä sinulle myös oman, vahvuuksiisi perustuvan ohjelman.

Vuosittain useat sadat henkilöt suuntaavat uudelle uralle rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta – oletko sinä seuraava? Tutustu tarkemmin ohjelman mahdollisuuksiin ja tarraa kiinni unelmiesi uraan!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

DigiTalent on n. 6kk pituinen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, joka yhdistää työtehtävät ja uuteen rooliisi räätälöidyn, korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteenamme on löytää aina juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme uusia haastatteluja taukoamatta. Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Training Manager
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

 

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia eri aiheiden parissa, kuten:

Digimarkkinointi

Yleinen markkinointi

Kiinnostaako tehtävät, joissa pääset hyödyntämään laajaa digityökalupakkia? Kasva mm. erilaisiin sisältömarkkinoinnin, verkkokaupan tai markkinoinnin analytiikan tehtäviin.

Analytiikka & Data

Analytics-data

Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Tarkoittaako analyyttinen työote sinulle muutakin kuin pelkkää sananhelinää? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Asiantuntija- ja projektitehtävät

Konsultointi

Näetkö metsän puilta? Oletko ratkaisulähtöinen ajattelija? Kasva kysytyksi tekijäksi ja hyödynnä asiakaslähtöistä otettasi monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. 

Myynti

Yleinen ohjelmointi

Haluatko työskennellä asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä löytämään juuri itselleen sopivimmat ratkaisut? Heittäydy mukaan ja kasva kysytyksi myyjäksi.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

DigiTalent on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme n. 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

DigiTalent on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen ja ohjelman yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista asiantuntijakoulutuksistamme sadat henkilöt ovat työllistyneet mm. seuraaviin rooleihin:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Marketing Specialist
 • Data Analyst
 • Web developer
 • UI/UX-developer
 • Projektipäällikkö
 • Verkkokauppa-asiantuntija
 • Content Specialist
 • Järjestelmäosaaja
 • Cloud Specialist
 • Service Desk Specialist
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Konsultointi

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta!

Koulutusnumero: 712223

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Järjestämme haastatteluja jatkuvasti uusien yrityspaikkojen ja avoimien roolien avauduttua. 

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

Briefly in English

DigiTalent recruitment training programme aims to employ job seekers to partnering companies upon completion of the training period. 

Training programme effectively combines expert training with practical experience. Approximately 20% of the program involves tailored expert training, with the remaining 80% focused on hands-on learning at the workplace.

There are many open positions and career opportunities, especially in data-analytics, digital marketing and healthtech. All of the partnering companies are located in Southwest Finland (Varsinais-Suomi). A partnering company is a prerequisite to being selected.

Substance trainings are customized to fit the needs of the partnering company and the selected participant. Unfortunately, most of the available trainings are held in Finnish but we can aim to acquire trainings in English as well. Substance trainings are mainly held online, but on-the-job learning takes place according to the practices of the partner company (on-premises/remote or hybrid).

The program is organized in close cooperation with ELY-Centre, TE- services, Saranen and recruiting companies.

For whom?

The recruitment training program is targeted for unemployed jobseekers, or people facing the prospect of unemployment.

You can be a future expert starting your career, a recent graduate who has already gained experience in the field, a career changer considering new opportunities, or a already experienced developer looking to upgrade your skills and career path.

How to apply

1. Fill out the TE-services application

Pre-selection for the training is made on the basis of the information from the TE-Services' application, so be sure to justify your application carefully.

2. Fill out your skills profile for Saranen

Please fill out your professional skills profile to Saranen. This profile will be your calling card for recruiting companies.

Make sure you fill both applications carefully!

Got questions?

See frequently asked questions from jobseekers here or contact us directly. We're happy to help.

Samuel Leivo
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.