Työpaikka digitaalisen liiketoiminnan pelikentältä

Haetko uusia työ- ja uramahdollisuuksia? Etsitkö väylää suunnata uusiin tehtäviin, joissa pääsisit toteuttamaan itseäsi ja vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan? DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden viedä osaamisesi uudelle tasolle ja aloittaa uuden työn todellisella kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli olet motivoitunut oppimaan uutta ja sinua kiinnostaa työ, missä innovaatiot ja digilähtöisyys ovat muutakin kuin sananhelinää, tämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi roolisi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Työmahdollisuudet taipuvat kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme urapolut rajoitu pelkästään yhteen muottiin – voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen erilaisiin kaupallisiin, teknisiin tai hallinnollisiin työtehtäviin.

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalla tuoreina astuville osaajille, kuin jo kokeneemmillekin ammattilaisille. 

Hae mukaan pian ja nappaa oma roolisi digivallankumouksessa!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteenamme on löytää aina juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Ohjelman kautta voit työllistyä esimerkiksi seuraavien aihealueiden pariin:

 • Verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin tehtävät
 • Ohjelmistokehitys ja -testaus
 • Ohjelmistorobotiikka ja automatisointi
 • Data-analytiikka
 • Terveysteknologia
 • Lähituki / Helpdesk
 • Pelinkehitys ja graafinen suunnittelu
 • Sähköinen palkka- ja taloushallinto
 • Projektinhallinta, viestintä, HR
 • Järjestelmät ja tietoliikenne
 • Pilvipalvelut, järjestelmäkehitys

DigiTalentPro on 3-5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, joka yhdistää työtehtävät ja uuteen rooliisi räätälöidyn, korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on työvoimakoulutusta, ja se on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Lue lisää koulutusohjelman kokonaisuudesta ja suorista hyödyistä tästä.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme uusia haastatteluja taukoamatta. Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksiemme joukosta.

 

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia eri aiheiden parissa, kuten:

Digimarkkinointi

Yleinen markkinointi

Ohjelmistoala

Yleinen ohjelmointi

Analytiikka & Data

Analytics-data

Asiantuntija- ja projektitehtävät

Konsultointi

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 3-5 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. DigiTalentPro yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 3-5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi.  Ohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Koulutusohjelman sisältö räätälöidään osaamisesi ja työroolin mukaisesti. 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit digialaa taivuttaa? DigiTalentPro tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Ohjelmaan aiemmin osallistuneet ovat suunnanneet mm. seuraaviille aloille: 

 • Verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin tehtävät
 • Ohjelmistokehitys ja -testaus
 • Ohjelmistorobotiikka ja automatisointi
 • Data-analytiikka
 • Terveysteknologia
 • Lähituki / Helpdesk
 • Pelinkehitys ja graafinen suunnittelu
 • Sähköinen palkka- ja taloushallinto
 • Projektinhallinta, viestintä, HR
 • Järjestelmät ja tietoliikenne
 • Pilvipalvelut, järjestelmäkehitys
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Tietopohjaista koulutusta on noin 15-25 päivää. 

Ohjelma on osallistujille maksuton. Koulutussisältö räätälöidään jokaisen osallistujan työtehtäviä tukevaksi. Koulutukset voivat sisältää etä- ja / tai lähiopetusta. 

Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Ohjelmaan haettuasi saat Saraselta asiantuntevaa tukea työnhakuun ja vipuvartta seuraavan työpaikan saamiseksi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Konsultointi

Hakuohjeet

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta!

Koulutusnumero: 704539

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Järjestämme haastatteluja jatkuvasti uusien yrityspaikkojen ja avoimien roolien avauduttua. 

Yhteistyössä