DigiTalentPro

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Hakuaika päättyy 31.12.2020
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutuksen ajankohta 1.1.2020 - 31.12.2020

Työpaikka digitaalisen liiketoiminnan pelikentältä

Haetko uusia urapolkuja? Tai etsitkö kiinnostavia työmahdollisuuksia digialalta Varsinais-Suomen alueelta? Lähde mukaan ja nappaa roolisi digivallankumouksessa!

Huom! Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti. DigiTalentPron haku on käynnissä ja ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti, mutta valintoja koulutusohjelmaan ei voida toistaiseksi tehdä poikkeustilanteen aikana. Olemme hakijoihimme säännöllisesti yhteydessä hakuprosessin tilanteesta – hae siis rohkeasti mukaan!

---

DigiTalentPro on 3-5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistyä yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle räätälöidyn koulutuspaketin, mikä suunnitellaan aina sinun ja yhteistyöyrityksen tarpeita vaativaksi. Todennäköisen työpaikan lisäksi investoit omaan osaamisesi ja sen kehittämiseen, sekä tulevaisuuden uranäkymiisi myös pidemmällä aikajänteellä. Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksistämme. DigiTalentPro -ohjelman suorittaneista n. 90% on saanut ohjelman päätteeksi työsuhteen.

Ohjelmaan haettuasi saat Saraselta asiantuntevaa tukea työnhakuun ja vipuvartta seuraavan työpaikan saamiseksi. Hakijanamme pääset hyödyntämään myös valtakunnallista Sarasen Career Campus -palvelua, jonka tavoitteena on kiihdyttää urakehitystäsi yksilöidyn uravalmennuksen ja yhteisömme avulla. Lue lisää SC Career Campuksesta.

Kasva digitalisaation asiantuntijaksi

Haemme yhteistyöyrityksillemme uusia osaajia hyvin erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin. Työtehtävät tarjoavat sinulle mahdollisuuden hypätä seuraavalle tasolle digialan asiantuntijaroolissa, tai päästä kiinni digitaalisen liiketoiminnan koukeroihin ensimmäistä kertaa. Taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit suunnata ohjelman kautta esimerkiksi kaupallisiin, teknisiin tai hallinnollisiin työtehtäviin. 

Ohjelman kautta voit työllistyä esimerkiksi seuraavien tehtäväalueiden pariin:

 • Verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat
 • Ohjelmistokehitys ja -testaus
 • Ohjelmistorobotiikka ja automatisointi
 • Data-analytiikka
 • Terveysteknologia
 • Lähituki / Helpdesk
 • Pelinkehitys ja graafinen suunnittelu
 • Sähköinen palkka- ja taloushallinto
 • Projektinhallinta, viestintä, HR
 • Järjestelmäasiantuntijat ja tietoliikenneasiantuntijat
 • Pilvipalveluiden asiantuntijat

Lista ei ole kaikenkattava ja työnkuvat mukautuvat mielenkiintoasi ja yrityksen tarpeita vastaaviksi – tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Kenelle koulutus sopii?

DigiTalentPro on työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen.

Koulutus- ja kokemusvaatimukset vaihtelevat eri tehtävissä – tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi digitaalisen liiketoiminnan kentältä ja halu työllistyä. Osaamisesi voi perustua esimerkiksi työkokemukseen, opintoihin tai harrastuneisuuteen.

Asiantuntijakoulutus päivittää osaamisesi

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksistämme. Voit myös vaihtoehtoisesti etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen oman verkostosi kautta. Toteutamme DigiTalentPro -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea DigiTalentProhon, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 690715

 

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Mukana olevat yritykset

Bonalive Biomaterials Ltd on innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava terveysteknologia-alan yritys. Valmistamme ja myymme bioaktiivista lasia sisältäviä, ihmiskehoon implantoitavia tuotteita, jotka edesauttavat luun uudistumista. Keihäänkärkemme on tuote, joka estää bakteerien kasvua ilman paikallisia antibiootteja. Lääkäreiden ja potilaiden kokemat hyvät tulokset ovat ohjanneet päivittäistä tekemistämme meillä Bonalivessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa ja eri puolilla maailmaa sijaitsevat asiakkaat pitävät toiminnan vahvasti kansainvälisenä. Tutustu BonAliveen lisää

Ketä etsimme? 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnosta ja raportoinnin tehtävistä. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ennen kaikkea haluat kehittyä ja ajan myötä lisää vastuuta.

Toivomme sinulta: 

 • Kiinnostusta taloushallintoa ja raportointia kohtaan
 • Excel-osaaminen ja kiinnostus IT:tä kohtaan
 • Mielenkiintoa sekä rutiini- että kehitystehtäviä kohtaan
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
 • Järjestelmällistä työotetta ja hyvää päätöksentekokykyä
 • Motivaatiota ja halua kehittää itseäsi

Plussaa on, jos olet innostunut terveysteknologiasta, haluat kehittää IT-taitojasi ja/tai sinulla on jo kokemusta Oracle NetSuite -toiminnanohjausjärjestelmästä.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom Oy tuottaa erityisesti talotekniikka-alalle suunnattua Ecom Taloushallinnon ohjelmistoa. Lisäksi tytäryhtiömme Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille. Lue lisää Finago Ecomista.

Ketä etsimme? 

Ecomin jatkuvan kehittymisen seurauksena tarvitsemme joukkoomme uutta sovellusasiantuntijaa. Jos ihmisten auttaminen saa sinut syttymään, tehokkuus on toinen nimesi ja haluat oppia paljon uutta, saatat olla hyvinkin hakemamme henkilö.

Toivomme sinulta: 

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Kiinnostusta IT-asioihin ja erilaisiin ohjelmistoihin
 • Tarttumapintaa/kokemusta taloushallinnosta
 • Motivaatiota ja halua kehittää itseäsi
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan

Sovellusneuvojat Ecomilla auttavat asiakkaita ohjelmiston arkisen käytön kanssa. Työpäivät kuluvat erilaisten asiakaskontaktien parissa auttaen asiakkaitamme ohjelmiston käyttöön liittyvien asioiden kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja ammattitaito ovat meille kunnia-asia. Tuletkin olemaan tärkeä linkki varmistamassa hyvää palvelua asiakkaillemme. Lisäksi työhösi tulee kuulumaan proaktiivinen asiakkaidemme kontaktointi.

Uskomme, että pystymme ohjelmistollamme auttamaan asiakkaitamme pääsemään omiin tavoitteisiinsa ja haluamme käydä aktiivisia keskusteluja asiakaskuntamme kanssa. Me tarjoamme sinulle aktiivisen työympäristön, jossa on puitteet kohdillaan. 

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Vist Intelligence is a revolutionary retail analytics company aiming to expand it’s current success to all parts of the globe. Visit has been a forerunner in analyzing people's movement inside physical premises in a privacy guaranteed manner.

As an example, we currently help around 70% of Shopping Centers in Finland to optimize their customer experience by using our technologies. Read more about Visit Intelligence.

You might be the one we are looking for if you

 • Have some experience of software development via studies, work or self-improvement/portfolio/courses
 • Are familiar with Javascript and HTML
 • Have a passion for customer-facing web applications and want to understand how typical modern web applications work
 • Understand the basics of Node.js backend
 • Utilize and create RESTful API’s
 • Communication and documentation skills in English

You don’t need to master the technologies mentioned above yet. What truly matters is your motivation to develop yourself during the training program!

We offer

 • Challenging and creative environment where you can use the latest technologies
 • Flexible and team-oriented environment where you have a true possibility to impact on product and technologies
 • Possibility to grow together with the company

If you are interested especially on this role, make sure to mention it in your Saranen profile.

NordicEdu Oy tarjoaa hyöty- ja opetuspelejä sekä erilaisia räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja yritysten ja organisaatioiden oppimisen tueksi pelillistämisen keinoin. Luomme hyödyllisiä, opetuksellisia ja hauskoja pelikokemuksia eri aloilla toimiville asiakkaillemme, hyvin erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Olemme pieni ja ketterä toimija, jonka suunta on vahvasti kasvussa. Tutustu meihin lisää nettisivuillamme!

Ketä etsimme?

Etsimme joukkoomme tekijää, joka auttaisi meitä, kun kehitämme yrityksellemme oman, ”NordicEdumaisen” tavan tarttua projekteihin ja viemään tekemisemme uudelle tasolle!

Meille tärkeintä on oikea asenteesi ja halu kehittää yrityksemme toimintaa projektihallinnan ja asiakastyön parissa, ei jokin tietty aiempi kokemus ja tausta. Työkulttuurissamme korostuvat vahvasti rohkeus ja mahdollisuus tuoda omia ideoita esiin. Meillä saa myös olla eri mieltä – arvostamme faktoja, rehellisyyttä ja hyväntuulista tekemistä!

Tulet nauttimaan töistä, jos sinua kiinnostaa esimerkiksi: 

 • Asiakkaan tarpeiden tulkinta tiimille tehtäviksi töiksi (asiakkaan ääni sisäisesti!) 
 • Projektityö, projektinhallinta 
 • Tiimityö, tiimin johtaminen esimerkillä (haluat jakaa osaamistasi muille!) 
 • Ohjelmistokehitys (ei tarvitse itse koodata!) 
 • Tekninen myynti / tuotevastuu (tässä tehtävässä ei ole uusasiakasmyyntiä!) 
 • Oppiminen, pelaaminen, käyttäjäkokemus (tätä me teemme!) 

Meillä pääset kehittymään niissä asioissa, mitkä itse koet tärkeäksi, joten kerro rohkeasti myös omat toiveesi koulutussisällöstä!

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen. 

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia ohjelmasta

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Vio_Varjonen_2019_640x640-1

Vio Varjonen
Project Manager
045 1105 205
vio.varjonen@saranen.fi

Yhteistyössä