DigiTalentPro

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Hakuaika päättyy 31.12.2020
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutuksen ajankohta 1.1.2020 - 31.12.2020

Työpaikka digitaalisen liiketoiminnan pelikentältä

Haetko uusia urapolkuja? Tai etsitkö kiinnostavia työmahdollisuuksia digialalta Varsinais-Suomen alueelta? Lähde mukaan ja nappaa roolisi digivallankumouksessa!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti. DigiTalentPron haku on käynnissä ja ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti – hae siis rohkeasti mukaan!

---

DigiTalentPro on 3-5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistyä yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle räätälöidyn koulutuspaketin, mikä suunnitellaan aina sinun ja yhteistyöyrityksen tarpeita vaativaksi. Todennäköisen työpaikan lisäksi investoit omaan osaamisesi ja sen kehittämiseen, sekä tulevaisuuden uranäkymiisi myös pidemmällä aikajänteellä. Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksistämme. DigiTalentPro -ohjelman suorittaneista n. 90% on saanut ohjelman päätteeksi työsuhteen.

Ohjelmaan haettuasi saat Saraselta asiantuntevaa tukea työnhakuun ja vipuvartta seuraavan työpaikan saamiseksi. Hakijanamme pääset hyödyntämään myös valtakunnallista Sarasen Career Campus -palvelua, jonka tavoitteena on kiihdyttää urakehitystäsi yksilöidyn uravalmennuksen ja yhteisömme avulla. Lue lisää SC Career Campuksesta.

Kasva digitalisaation asiantuntijaksi

Haemme yhteistyöyrityksillemme uusia osaajia hyvin erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin. Työtehtävät tarjoavat sinulle mahdollisuuden hypätä seuraavalle tasolle digialan asiantuntijaroolissa, tai päästä kiinni digitaalisen liiketoiminnan koukeroihin ensimmäistä kertaa. Taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit suunnata ohjelman kautta esimerkiksi kaupallisiin, teknisiin tai hallinnollisiin työtehtäviin. 

Ohjelman kautta voit työllistyä esimerkiksi seuraavien tehtäväalueiden pariin:

 • Verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat
 • Ohjelmistokehitys ja -testaus
 • Ohjelmistorobotiikka ja automatisointi
 • Data-analytiikka
 • Terveysteknologia
 • Lähituki / Helpdesk
 • Pelinkehitys ja graafinen suunnittelu
 • Sähköinen palkka- ja taloushallinto
 • Projektinhallinta, viestintä, HR
 • Järjestelmäasiantuntijat ja tietoliikenneasiantuntijat
 • Pilvipalveluiden asiantuntijat

Lista ei ole kaikenkattava ja työnkuvat mukautuvat mielenkiintoasi ja yrityksen tarpeita vastaaviksi – tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Kenelle koulutus sopii?

DigiTalentPro on työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen.

Koulutus- ja kokemusvaatimukset vaihtelevat eri tehtävissä – tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi digitaalisen liiketoiminnan kentältä ja halu työllistyä. Osaamisesi voi perustua esimerkiksi työkokemukseen, opintoihin tai harrastuneisuuteen.

Asiantuntijakoulutus päivittää osaamisesi

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan roolin yhteistyöyrityksistämme. Voit myös vaihtoehtoisesti etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen oman verkostosi kautta. Toteutamme DigiTalentPro -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea DigiTalentProhon, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 690715

 

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel Leivo Saranen Consulting

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Yhteistyössä