Kaikki ohjelmat

HealthTech Academy

Haluatko löytää työpaikan kasvualan pulssilta? Useat terveysalan yritykset etsivät nousevia sekä kokeneita tekijöitä kasvamaan uuteen rooliin healthtech-alalle rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Ohjelmassa on yhteensä 24 avointa paikkaa ja se järjestetään toukokuusta alkaen Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pohjois-Savossa.

Alue:
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Pohjois-Savo

Ohjelma alkaa:
15.5.2024 (kesto 6 kk)
Hakuaika:
18.3.-15.4.2024
Pohjois-Savossa hakuaika alkaa pian!

Suuntaa ohituskaistalta eri rooleihin healthtech-alalle

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla tulevaisuuden alalla, jossa työmahdollisuudet taipuvat useaan eri muottiin? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi? 

HealthTech Academy F.E.C rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden kehittää taitosi uudelle tasolle ja suunnata kohti sinua kiinnostavia rooleja. Ohjelman tarkoituksena on kasvattaa osaamistasi laadukkaiden koulutuspäivien sekä uudessa työssä tapahtuvan oppimisen kautta. Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät mukana oleviin yrityksiin koulutusohjelman päätyttyä.

Avoimia rooleja ohjelmassa on erilaisia ja eritasoisia mm. tuotekehityksen (ohjelmisto, laite tai kemia), laadunhallinnan, data-analytiikan, myynnin, markkinoinnin, projektihallinnan, laitehuollon ja laboratoriopuolen tehtäviin. 

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Tällöin ehdimme etsiä rauhassa sinulle sopivimman yrityksen.

TE-live hakijainfotilaisuus järjestetään maanantaina 8.4. klo 13. Hyppää linjoille/katso tallenne täältä!

Pohjois-Savossa hakuajan on tarkoitus alkaa pian! Päivitämme hakuohjeet sivuillemme haun alkaessa.

Keitä etsimme?

Oppiminen-kasvuUuden oppimisesta motivoituneita

Kiinnostaako uudet aiheet ja tulevaisuuden teknologiaratkaisut?

Asiantuntija

Ratkaisukeskeisiä osaajia

Rakastatko ongelmanratkaisutehtäviä, etkä hätkähdä, vaikka et aina löytäisi perille heti? Ongelmanratkaisusta innostuva nauttii haasteiden kohtaamisesta ja niiden ratkaisemisesta. 

Koulutusta

Pohjatiedoilla varustettuja

Onko sinulla taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi terveysalasta, luonnontieteistä ja bioinformatiikasta, laadunhallinnasta, tekniikasta, ohjelmistoalalta tai vaikkapa myynnistä ja markkinoinnista? Ohjelmassa etsitään hyvin moniin eri tehtävänkuviin!

Rekrytoiva koulutus, mikä juttu?

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja uuden asiantuntijaosaamisen nopeasti ja tehokkaasti yhteen pakettiin, urasi vaiheesta riippumatta.

HealthTech Academy F.E.C rekrytoiva koulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, HealthTech Finland ry:n, kouluttajakumppanien, rekrytoivien yrityksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

saranen-ely-te-logot-healthtech-logot

 

Kasva nopeasti uuteen työhön

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5,5-6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Koulutusohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Näin pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin.

Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Tutustu avoimiin rooleihin tarkemmin sivun lopusta!

Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. 

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta tästä.

Vähennä työn hakuammuntaa ja hakemuksien määrää

Me Sarasella toimimme työnhaun agenttinasi. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Hakuprosessi sujui tosi nopeasti. Koen tehneeni alusta alkaen samoja työtehtäviä kuin muutkin, sain hypätä suoraan syvään päätyyn. On tullut sellainen olo, että kuuluu joukkoon. Rekrytoiva koulutusohjelma voi olla hyvä ratkaisu henkilölle, jolla on motivaatiota ja halua kehittyä, mutta joka ei ole vielä kohtannut oikeaa työnantajaa.
Lue lisää
Minna_Wesen_some

Minna Wesén, laatuteknikko, Uniogen

Missään koulussa ei pysty opiskelemaan terveysteknologiaa, sillä alalle ei ole suoraa koulutusta. Tämä koulutus opettaa alalla vaadittua regulaatiota eli lainsäädäntöä ja säätelyä. Kävin haastattelussa tiistaina ja jo perjantaina sain tietää yrityksen tarjoavan minulle paikkaa koulutusohjelman kautta. Heti haastatteluvaiheessa minulle olikin tullut sellainen olo, että tämä voisi olla minun juttuni.
Lue lisää

Max Johansson, R&D Quality Specialist, LM-Dental

Suosittelen ohjelmaa terveysteknologiasta kiinnostuneille, joko alan vaihtona, paluuna alalle muualla vietetyn ajan jälkeen tai alan tiedon syventämisenä ja oman osaamisen kehittämisenä. Ohjelmaan kuului monipuolinen teoriaosuus terveysteknologiapuolelta. Luennoitsijat olivat alansa parhaimmistoa, joilta sai hyvän tietopohjan ja paljon käytännön esimerkkejä.
Lue lisää

Maria Enkvist, Toimistopäällikkö, LymphaTouch Oy

RekryKoulutus antoi minulle valtavasti varmuutta työelämään. Luotan itseeni ja omaan osaamiseeni aiempaa enemmän ja tiedän, ettei minun tarvitse olla täydellinen osaaja menestyäkseni uralla. Koulutusohjelman aikana sain paljon tärkeitä kontakteja alalta ja uskon, että ne helpottavat työnhakua tulevaisuudessa.
sini-nelio

Sini Aalto

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.
Lue lisää

Anne Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.
Lue lisää
ecommercepro-referenssikuva-johannes

Johannes Suni, Growth Hacker

Ota koulutuksissa mm. terveysteknologia-alan regulaatiot tutuiksi

Terveysteknologia-ala on tiukasti säädelty, ja regulaatioiden tunteminen on avainasemassa alan työntekijöillä, oli rooli sitten mikä tahansa. HealthTech Academy tarjoaa katsauksen terveysteknologian regulaatioihin ja auttaa sinua hankkimaan tarvittavat taidot ja tiedot alalla menestymiseen.

Koulutusohjelmassa pääset myös syventymään tarkemmin mm. terveysteknologian toimintaympäristöön ja ekosysteemiin, tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen, data-analyyseihin, palvelumuotoiluun, myyntiin sekä uusimpien digiratkaisujen, kuten tekoälyn hyödyntämiseen.

Koulutusohjelman sisältö

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ohjelmaan matalalla kynnyksellä! TE-palveluiden hakemuksen lisäksi tarvitsemme Sarasen osaamisprofiilin täyttämisen, jotta voimme edistää paikkaasi ohjelmassa.

Huomaa, että jokaisella alueella täytetään oma TE:n hakemus + oma Sarasen hakuprofiili.

Hae mukaan
Uusimaa
Hakuohjeet

Voit hakea HealthTech Academy F.E.C rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

1. Jätä hakemus TE-palveluille
Jätä hakemus
2. Täytä Sarasen osaamisprofiili
Täytä osaamisprofiili
Varsinais-Suomi
Hakuohjeet

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

Huom! Ohjelmaan hakeminen tapahtuu Varsinais-Suomen alueella DigiTalent-ohjelman kautta.

1. Jätä hakemus TE-palveluille
Jätä hakemus
2. Täytä Sarasen osaamisprofiili
Täytä osaamisprofiili
Pohjois-Savo
Hakuaika alkaa pian!

Pohjois-Savossa hakuajan on tarkoitus alkaa pian! Päivitämme hakuohjeet, kun hakuaika alkaa.

Kysymyksiä? Meillä on vastauksia.

Heräsikö kysyttävää ohjelmasta, koulutuksesta, avoimista rooleista tai jostain muusta? Katso usein kysytyt kysymykset tai ota suoraan yhteyttä. Autamme mielellämme.

Uusimaa
emilia-ropponen-640x640-web

Emilia Ropponen
044 460 2340 (soittoajat ma klo 14-15 sekä pe klo 14-15)
emilia.ropponen@saranen.fi


Varsinais-Suomi
Leivo_Samuel
Mikä ihmeen HealthTech Academy?

HealthTech Academy F.E.C (Further Educated with Companies) on rekrytoivaa työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistää osaajat koulutuksen yhteistyöyrityksiin koulutusjakson päätteeksi.

HealthTech Academy yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työssäoppimisen tehokkaasti yhteen pakettiin. Ohjelman ajasta noin 30% on asiantuntijakoulutusta ja loput 70% työssäoppimista. 

Koulutuspäivinä osallistuja saa asiantuntijakoulutuksen lisäksi mahdollisuuden verkostoitua muiden koulutusta käyvien osaajien kanssa.

Avoimia paikkoja ohjelmassa on Uudellamaalla 15, Varsinais-Suomessa (DigiTalent) 6 ja Pohjois-Savossa 3.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Olet meitä varmasti kiinnostava hakija, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

 • luonnontieteistä tai bioinformatiikasta
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
 • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
 • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • myynnistä, markkinoinnista tai tuotehallinnasta
 • terveysalasta

Sinun ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

Koulutussisältö?

Koulutusohjelma suunnitellaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa palvelemaan mahdollisimman hyvin huomioimaan yritysten nykytarpeita sekä tulevaisuuden kehityssuuntia. Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Terveysteknologia-alan toimintaympäristöt ja ekosysteemit
 • Tuotteistaminen ja kaupallistaminen
 • Erityissääntelyt ja regulaatiot
 • Data-analyysit
 • Projektijohtaminen
 • Liiketoiminnan palvelumuotoilu
 • Asiantuntijamyynti, kansainvälisyys
 • Lean
 • Uusimpien teknologioiden ja digiratkaisujen hyödyntäminen healthtech-alalla
Ohjelman pituus ja ajankohta?

Ohjelman ajankohta: 15.5.-6.11.2024 (6 kk)

Työllistyminen

Koulutuksen tarkoituksena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman kautta. Tämä voi tapahtua ohjelman päätteeksi, tai jopa ohjelman aikana. Keskimäärin yli 80% osallistujista rekrytoituu uuteen rooliin koulutusohjelman päätteeksi.

Toteutustapa ja kieli?

HealthTech Academy F.E.C-koulutusohjelma kestää n. kuusi kuukautta (120 päivää) sisältäen n. viisi kuukautta (95–100 päivää) työskentelyä yhteistyöyrityksessä sekä 20-25 päivää tietopuolista opetusta, joista 16 päivää lähiopetuksessa Espoon Otaniemessä.

Yhteistyöyrityksessä työskentely tapahtuu paikan päällä, hybridinä tai etänä yrityksen omien käytäntöjen mukaisesti.

Ohjelman koulutuskieli on suomi (vaadittava suomen kielen taito B1.1).

Miten F.E.C -koulutus eroaa RekryKoulutuksesta?

Suurin ero piilee siinä, että sinulla on mahdollisuus etsiä koulutukseen myös itse oma yhteistyöyritys. 

Jos haluat lukea tarkemmin aiheesta ja tietää kuinka se käytännössä tapahtuu, tutustu sivuillamme olevaan blogitekstiin "F.E.C-koulutus: Mitä se tarkoittaa ja miten siihen haetaan".

Kuinka hakuprosessi etenee? Entä koulutusohjelma?

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi potentiaaliselle yhteistyöyrityksellesi kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.

Voit tutustua hakuprosessiin sekä koulutusohjelman kulkuun tarkemmin täältä!

Hakijainfotilaisuus 8.4. klo 13

Ohjelmasta järjestetään TE-live hakijainfotilaisuus maanantaina 8.4. klo 13.

Tervetuloa kuulemaan lisää ohjelmasta! Voit lähettää ennakkoon kysymyksesi TE-liven sivuilla sekä myös esittää kysymyksiäsi koko lähetyksen ajan anonyymisti chatin kautta.

Linkki tilaisuuteen sekä jälkikäteen tallenteeseen: https://te-live.fi/lahetykset/x0kxHGowj

Avoimet roolit ja rekrytoivat yritykset

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti. Listaamme alle hakuajan aikana jatkuvasti uusia avoimia rooleja.

Terveysalan yritykset etsivät osaajia hyvin erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallintaan tai tekniskaupallisiin tehtäviin, kuten terveysteknologiatuotteiden myynti- ja markkinointitehtäviin, data-analytiikkarooleihin sekä projektienhallintaan

Tuleva roolisi voisi olla esimerkiksi:

 • Regulaatio- tai laatuasiantuntija
 • Customer Success Manager
 • QA Technician
 • Projekti-insinööri
 • MDR-asiantuntija
 • Laboratoriopuolen asiantuntija
 • Hankintainsinööri
 • Tuote- ja laitekehitys
 • Tuotepäällikkö
 • Projektipäällikkö
 • Koordinaattori
 • Myyntineuvottelija, Sales Manager
 • Palvelu-, huolto- tai hankintakoordinaattori
 • Tuotantosuunnittelja
 • Ohjelmisto-, järjestelmä-, tuotekehittäjä
Sisällöntuottaja | Mehiläinen

Uusimaa

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa palveluitaan Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Virossa. Mehiläisen tehtävänä on luoda yhdessä parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Yrityksenä olemme kasvava sekä jatkuvasti kehittyvä. Meillä jokaisella on mahdollisuus osallistua, ideoida ja luoda uutta asiakkaidemme parhaaksi. Suhtaudumme ennakkoluulottomasti toimintamme kehittämiseen ja viemme rohkeasti ideat toteutukseen saakka, jo 114-vuoden ajan.

Tervetuloa osaksi Mehiläisen tarinaa!

Laatuasiantuntija | Sharkmed Oy

Uusimaa/Hyvinkää

Sharkmed Oy on kotimainen äkillisten terveysriskien hallintaan erikoistunut yritys. Olemme toimineet vuodesta 2000 lähtien.

Valikoimistamme löytyy kattavasti taktisia ensihoitotuotteita sekä ensihoito- ja ensiaputarvikkeita sekä myös omaa tuotantoa taktisissa suojautumistuotteissa ja -kantolaitteissa. Teemme yhteistyötä maailman johtavien laite- ja tuotevalmistajien kanssa; mm. TacMed Solutions, North American Rescue, LESS ja Physio-Control Inc . Maahantuomme myös laadukkaita PAX-ensihoitolaukkuja ja -reppuja.

Roolikuvaus tulossa!

Asiantuntija analytiikkatiimiin | DelSiTech Oy

Varsinais-Suomi

We offer a unique opportunity to join a rapidly growing drug development and drug delivery technology company with a highly interesting global business. In this position you will be able to work in analytical development as well as a drug development with excellent prospects to move ahead in your career. As a small dynamic company, we have a great working climate and co-workers with common values and mutual trust. We are a dynamic and innovative company at the forefront of scientific research and development and we are seeking a talented individual to grow and join our team.

Specialist for the pharmaceutical development

We are seeking new talent to grow and work in close collaboration with analytical scientists, formulation scientists and project managers. Key qualifications for this position include a background in chemistry, microbiology, chemical engineering, demonstrated laboratory proficiency, and excellent English communication skills. Working within a diverse and dynamic team environment, you will have ample opportunities for professional growth, driven by your passion for learning and dedication to laboratory practices. An advantage is that you have strong motivation to acquire new skills, adapt quickly, and thrive in a fast-paced work setting. The task will be refined based on our needs, your expertise and interests, so tell us about you and apply to us.

Markkinointikoordinaattori | LED Tailor Oy

Varsinais-Suomi

LED Tailor on siniseen LED-valoon perustuvia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja kehittävä ja valmistava suomalaisyritys. Ratkaisuillamme parannetaan pintahygieniaa ja ilmanlaatua mm. puhdastiloissa, terveydenhuollossa, teollisuudessa ja sisäilmaongelmakohteissa.

Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Teemme jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä yhdessä laajan kansainvälisen verkoston kanssa. Olemme Euroopan ensimmäinen siniseen valoon perustuvia desinfiointiratkaisuja toimittava yritys. Nyt etsimme joukkoomme kasvamaan uusia tekijöitä.

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä terveysteknologian alalla ja arvostamme avointa kulttuuria 15 hengen tiimissämme. Suhtaudumme intensiivisesti työhömme ja meillä pääsee tekemään monipuolisesti. Voit tutustua tästä lisää meihin.

Markkinointikoordinaattori

Markkinointikoordinaattorin rooli on meillä kokonaan uusi tehtävä. Tehtävä tulee tarkentumaan sopivan henkilön löydyttyä osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Tarkoitus on lähteä kasvattamaan orgaanista näkyvyyttämme sekä kehittämään markkinointiamme. Jos sinulla on kiinnostusta kasvaa markkinoinnin alalla ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta esim. B2B-markkinoinnista, sisällöntuotannosta, hakukoneoptimoinnista, kotisivujen kehittämisestä, kasvumarkkinoinnista tai sosiaalisen median kanavista, niin haluamme kuulla sinusta lisää. Tässä tehtävässä on myös eduksi mahdollinen terveysteknologia-alan tunteminen.

Account Manager / B2B-myyjä | LED Tailor Oy

Varsinais-Suomi

LED Tailor on siniseen LED-valoon perustuvia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja kehittävä ja valmistava suomalaisyritys. Ratkaisuillamme parannetaan pintahygieniaa ja ilmanlaatua mm. puhdastiloissa, terveydenhuollossa, teollisuudessa ja sisäilmaongelmakohteissa.

Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Teemme jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä yhdessä laajan kansainvälisen verkoston kanssa. Olemme Euroopan ensimmäinen siniseen valoon perustuvia desinfiointiratkaisuja toimittava yritys. Nyt etsimme joukkoomme kasvamaan uusia tekijöitä.

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä terveysteknologian alalla ja arvostamme avointa kulttuuria 15 hengen tiimissämme. Suhtaudumme intensiivisesti työhömme ja meillä pääsee tekemään monipuolisesti. Voit tutustua tästä lisää meihin.

Account Manager / B2B-myyjä

Etsimme kansainväliseen myyntiimme uutta tavoitteellista tekijää kasvamaan terveysteknologian alalle. Meillä on uniikki teknologia ja uniikit tuotteet, jotka ovat tieteellisesti todennettu toimiviksi.

Markkinamme ovat laajat ja kaipaammekin nyt uusasiakashankintaan uutta kommunikointitaitoista henkilöä kasvattamaan liiketoimintaamme.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, tuloshakuista asennetta ja kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeet. Työskentelemme suomen ja englannin kielillä.

Tässä tehtävässä pääsee kasvamaan innovatiivisen terveysteknologia-alan asiantuntijamyyjäksi.

Lisäksi monia muita rooleja!

Päivitämme rooleja hakuajan aikana

Huomioithan, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä!

Lisäksi haemme yrityspaikkoja hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan ja kerro mitkä sinun urahaaveesi terveysteknologia-alalla ovat!