HealthTech Academy - IoT

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy 13.5.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 10.6. - 2.12.2020

Teknologia kohtaa terveyden – löydä uusi työpaikka kehitysalan pulssilta!

Haku päättynyt!

---

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi? Nyt on loistava sauma kasvaa kysytyksi terveysteknologiaosaajaksi ja löytää uusi työ kehitysalalta!

Teknologia on lähempänä terveydenhuoltoa kuin koskaan ja ammattitaitoisista tulevaisuuden terveysteknologian osaajista on todellinen kysyntä. Vauhdikkaasti kehittyvällä alalla uudet teknologiat ja regulaatiot vaikuttavat palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävällä tavalla, mikä luo alalle uusia työpaikkoja.

HealthTech Academy avaa ovia monenlaisille työurille, ja pääkaupunkiseudun yritykset etsivät koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia niin teknisiin ja kaupallisiin rooleihin, kuin myös labra-, bioinformatiikka- ja testauspuolen asiantuntijatehtäviin.

Uudet työt tarvitsevat tekijänsä, oletko etsimämme osaaja?

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Healthtech-ala kehittyy nopeammin kuin mitä uusia osaajia syntyy ja tulevaisuuden ammattilaisista on nyt suuri kysyntä. Yhteistyöyrityksemme etsivät terveysteknologian osaajia monenlaisiin tehtäviin ja avoimia rooleja on tarjolla liiketoiminnan eri osa-alueilta. Roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Regulaatio- ja laatuasiantuntija
 • Customer Success Manager
 • MDR-asiantuntija
 • Laboratoriopuolen asiantuntija
 • Tuotepäällikkö
 • Myyntineuvottelija, Sales Manager
 • Markkinoinnin asiantuntija
 • Palvelu-, huolto- tai hankintakoordinaattori
 • Tuotantosuunnittelja

Rooleja löytyy sekä uransa alussa oleville osaajille, alanvaihtajille, että jo kokeneimmillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan alan parissa. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä, sillä kehittyvä teknologia kysyy työntekijöiltä täysin uusia taitoja. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Hae siis mukaan HealthTech Academyyn ja tartu työpaikkaan kehitysalan pulssilta!

Oletko etsimämme tulevaisuuden healthtech-osaaja?

HealthTech Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille, lomautetuille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä terveysteknologia-alan asiantuntijatehtävien pariin.

Yhteistyöyrityksemme etsivät henkilöitä esimerkiksi tuotekehityksen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallinnan, sovelluskehityksen, teknisen tuotetuen, tuotekehityksen, projektihallinnan sekä healthtech-tuotteiden myynti- ja markkinointitehtäviin. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

 • bioinformatiikasta tai luonnontieteistä
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • sovellus- ja ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • datan ja analytiikan hyödyntämisestä, tietojen analysoinnista
 • tuotekehityksestä
 • myynnistä tai markkinoinnista
 • projekti- tai laadunhallinnasta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka- tai elektroniikkasuunnittelusta
 • sulautetuista järjestelmistä, ohjelmistokielistä
 • terveysalasta ja terveydenhuollossa käytettävistä laitteista tai järjestelmistä

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa healthtech-alan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – tehtävämme on löytää juuri sinun taustaasi sopiva rooli.

Hae ohjelmaan jo tänään – esivalintoja tehdään paraikaa! Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Uusi työ healthtech-alan pulssilta asiantuntijakoulutuksen kautta

HealthTech Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista osaamistasi tukeva asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi.

Terveysteknologia kulkee digitalisaation eturintamassa ja koulutusohjelmassa korostuukin alalla vaikuttavat uudet teknologiat ja regulaatiot (mm. IoT (Internet of Things), tekoäly, robotiikka, MDR-asetus), joiden vaikutus on kaikissa tulevaisuuden healthtech-tehtävissä erittäin merkittävä. Saat kuuden kuukauden mittaisen ohjelman aikana tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi näistä aiheista alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan osaamistasi suoraan yhteistyöyrityksessäsi käytännön työtehtävien ja projektien kautta. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat siis omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.  

Tähtäimessämme on löytää juuri sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn terveysteknologia-alan tehtävien parissa. Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus, HealthTech Finland ry ja rekrytoiva yritys.

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä.

 

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, lomautettuna tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala
Project Coordinator
040 849 3962
pinja.heimala@saranen.fi

Yhteistyössä