HealthTech Academy

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Varsinais-Suomi
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto
Koulutuksen ajankohta

Hakuaika on päättynyt!

Terveysteknologia-alan kasvu vaatii uusia osaajia

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?


Mitä on meneillään terveysteknologian toimialalla?


Jos työura alalla kiinnostaa, kuuntele Podcatista mitä edellytyksiä henkilöltä vaaditaan.
Saranen Consultingin Mikko Myllykoski haastattelee alan Grand Old Man Tom Ståhlbergia.

KUUNTELE PODCAST »


HealthTech Academy on toimivaksi todettu konsepti työllistyä kasvualalle!


HealthTech Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. 6 kuukautta kestävän koulutusohjelman (9.12.2019-11.6.2020) aikana työskentelet yhteistyöyrityksessäsi ja saat osallistua 20–25:een työssäoppimistasi tukevaan lähiopetuspäivään. Tavoitteena on löytää työpaikka yhteensä 12 henkilölle terveysteknologia-alan yrityksissä Turussa.

Varsinais-Suomen alueella olevat yritykset etsivät uusia tulevaisuuden osaajia erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen, laadunvarmistukseen, ohjelmistopuolen asiantuntijatehtäviin, laitehuoltoon, laboratoriotyöhön, projektinhallintaan, kaupallisiin tehtäviin ja moniin muihin työtehtäviin.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä.


Mikä ihmeen rekrytointiohjelma?

”Ohjelman kautta pääsin sisälle haluamaani yritykseen, johon tuskin olisin päätynyt ilman ohjelmaa, ja sain kattavan perehdytyksen terveysteknologia-alan säädöksiin.”

”HealthTech Academy on erinomainen keino löytää uusia uramahdollisuuksia tai laajentaa vanhaa osaamista, joten suosittelen ehdottomasti ohjelmaa kaikille terveysteknologia-alasta kiinnostuneille ihmisille, taustasta riippumatta!”

– HealthTech Academy -ohjelman aiemmat osallistujat 


Oletko etsimämme osaaja?

Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen parissa. HealthTech Academy rekrykoulutuksen avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

  • bioinformatiikasta tai luonnontieteistä
  • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
  • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
  • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
  • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
  • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
  • myynnistä ja markkinoinnista tai
    terveysalasta

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia ohjelmasta

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi

Yhteistyössä