HealthTech Academy

Löydä uusi työ ja nouse osaajaksi todelliselle kasvualalle!

Löydä työpaikka kasvualan pulssilta – HealthTech-yritykset etsivät uusia osaajia moniin eri rooleihin!

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla ja kansainvälisesti merkittävällä tulevaisuuden alalla, jossa työmahdollisuudet taipuvat useaan eri muottiin? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Hae nyt healthtech-alan osaajaksi asiantuntijakoulutuksesta ja kasva uuteen työhön! 

Healthtech on muutakin kuin trendisana - se on tulevaisuuden ala, jossa innovointi ja merkityksellinen tekeminen ei jää pelkästään puheen tasolle. Vauhdikkaasti kasvavalla alalla uudet teknologiat, regulaatiot ja kansainvälinen kehitys vaikuttavat palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävällä tavalla, mikä luo alalle paljon uusia työpaikkoja. Suomi on tämän kehityksen eturintamassa ja uusista osaajista on nyt huutava kysyntä.

Useat Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivätkin nyt HealthTech Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia useisiin erilaisiin rooleihin vauhdittamaan alan kasvutarinaa. Mahdollisuuksia on siis moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uusina tuleville tekijöille, alanvaihtajille ja hieman kokeneemmillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan alan parissa.

Heräsikö kiinnostus? Muista osallistua ohjelman infotilaisuuteen ke 26.1. klo 13 alkaen! Livessä pääset tutustumaan koulutuksen järjestäjiin sekä esittämään mahdollisia kysymyksiä työhön tai koulutukseen liittyen. Siirry liven tapahtumasivulle tästä linkistä. Nähdään linjoilla!

Etsimme osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Uramahdollisuudet eivät rajoitu healthtech-alalla yhteen muottiin, vaan voit suuntautua ohjelmasta mm. tuotekehityksen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallinnan, myynnin tai markkinoinnin, projektihallinnan, laitehuollon tai laboratoriopuolen tehtäviin. Taustasi voi siis olla hyvin monenlainen!

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia, sillä alan teknologia kysyy työntekijöiltä täysin uusia taitoja. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi. Meille merkitseekin eniten into oppia uutta ja kyky suhtautua uusiin haasteisiin positiivisella asenteella.

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, asiantuntemustasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä terveysteknologia-alan tehtäviin.

Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja HealthTech Finland ry:n kanssa. 

Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Näin pääsemme myös edistämään haastattelut avoimiin rooleihin nopeammin!

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Tässä muutama esimerkki uramahdollisuuksista!

Tuotekehitys, laadunvalvonta

Oppiminen-kasvu

Monipuolisia tehtäviä healthtech-tuotteiden parissa. Toimi kehityksen tukipilarina.

Projekti- ja kehitystehtävät

Asiantuntija

Saatko asiat tapahtumaan tai ideat syttymään? Mahdollisuuksia mm. projektien, ohjelmistokehityksen ja IT-tehtävien parissa. 

Tutkimus-, laite- ja laboratoriotehtävät

Kirjanpito

Haluatko suunnata hoito-, tutkimus- tai labratyön pariin? Tai kiinnostaako laitehuolto tai mekaniikka?

Myynti ja markkinointi

SEO-SEM

Saatko ideat tuottamaan tulosta? Suuntaa myynnin tai markkinoinnin tehtäviin. 

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat. HealthTech Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata?Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme analytiikkaohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Regulaatio- ja laatuasiantuntija
 • Customer Success Manager
 • MDR-asiantuntija
 • Laboratoriopuolen asiantuntija
 • Tuotepäällikkö
 • Asiakaspalvelu
 • Koordinaattori
 • Myyntineuvottelija, Sales Manager
 • Markkinoinnin asiantuntija
 • Palvelu-, huolto- tai hankintakoordinaattori
 • Tuotantosuunnittelja
 • Ohjelmisto-, järjestelmä-, tuotekehittäjä
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Terveysteknologia-alan toimintaympäristöt ja ekosysteemit
 • Tuotteistaminen ja kaupallistaminen
 • Erityissääntelyt ja regulaatiot
 • Data-analyysit
 • Projektijohtaminen
 • Liiketoiminnan palvelumuotoilu
 • Asiantuntijamyynti, kansainvälisyys
 • Lean
 • Uusimpien teknologioiden ja digiratkaisujen hyödyntäminen healthtech-alalla
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Defour on joustava ja luotettava kumppani tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja tuotteiden teollistamiseen. Erikoisalaamme on erityisesti vaativien tuotteiden ja laitteiden tuotekehitys, josta meillä on useiden vuosien ja lukuisten työprojektien tuoma kokemus useille teollisuuden aloille. Palvelumme kattaa koko tuotekehityksen elinkaaren ideasta tuotantoon. Olemme suomalainen yritys, joka palvelee asiakkaitaan niin paikallisesti kuin globaalistikin.

Sales Managerina huolehdit nykyisten asiakassuhteiden kehittämisestä sekä uusien kumppanien hankkimisesta. Onnistut tehtävässä, jos olet luonteeltasi utelias ja innostunut sukeltamaan syvemmälle tuotekehitysprosesseihin sekä terveysteknologia-alaan. Sinulla on hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Benete toimittaa Life Analytics -palveluita toiminnallisten ja kognitiivisten häiriöiden havaitsemiseen. Nykyisistä terveys- ja hyvinvointipalveluista poiketen analysoimme ihmisen elämäntapaa kokonaisvaltaisesti, fysiologisten perustietojen mittaamista pidemmälle.

Roolissasi data-analyytikkona pääset tekemään merkityksellistä työtä kanssaihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi. Olemme pieni ja ketterä start-up, jossa työskennellään uusimman terveysteknologian parissa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tai koulutusta esimerkiksi matematiikan, tilastotieteen tai ohjelmoinnin parista. Käytämme teknologioina muun muassa Pythonia, R-kieltä, Sparkia ja Node.js:ää. Mikäli osaat jonkun näistä teknologoista, opit loput varmasti koulutusohjelman aikana. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on halu oppia, itseohjautuva ote tekemiseen sekä vastuuntuntoisuus: meillä kollegaan luotetaan. Käytämme työkielenä englantia.

Benete toimittaa Life Analytics -palveluita toiminnallisten ja kognitiivisten häiriöiden havaitsemiseen. Nykyisistä terveys- ja hyvinvointipalveluista poiketen analysoimme ihmisen elämäntapaa kokonaisvaltaisesti, fysiologisten perustietojen mittaamista pidemmälle.

Roolissasi ohjelmistokehittäjänä teet merkityksellistä työtä kanssaihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi. Olemme pieni ja ketterä start-up, jossa työskennellään uusimman terveysteknologian parissa. Toivomme sinulta aiempaa esimerkiksi koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta kartutettua osaamista ohjelmistokehityksestä. Käyttämiämme teknologioita: node.js, JavaScript, TypeScript, NoSQL, GraphQL ja React. Mikäli osaat jonkun näistä teknologoista, opit loput varmasti koulutusohjelman aikana. Ymmärrys palvelimettoman tietojenkäsittelyn käytännöistä ja pilvi. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on halu oppia, itseohjautuva ote tekemiseen sekä vastuuntuntoisuus: meillä kollegaan luotetaan. Käytämme työkielenä englantia.

Benete toimittaa Life Analytics -palveluita toiminnallisten ja kognitiivisten häiriöiden havaitsemiseen. Nykyisistä terveys- ja hyvinvointipalveluista poiketen analysoimme ihmisen elämäntapaa kokonaisvaltaisesti, fysiologisten perustietojen mittaamista pidemmälle.

CGI on yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemus eri toimialoilta sekä konkreettisiin tuloksiin tähtäävä lähestymistapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Haemme tiimeihimme lisävahvistuksia terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden IT:n pariin mahdollistamaan asiakkaidemme sote-palvelujen tukemisen ja tuottamista järjestelmiämme hyödyntäen (myös hyvinvointialueuudistuksessa). Koulutusohjelma tähtää joko sovellusasiantuntijan rooliin tai käyttöönotto- ja ylläpitotöihin keskittyvään teknisen asiantuntijan rooliin.

Sovellusasiantuntijan roolissa työtehtävät pitävät painotuksesta riippuen sisällään konsultointia, kouluttamista, ylläpidon neuvontaa, helpdesk- ja ylläpitotyötä sekä järjestelmän käyttötestausta. Sovellusasiantuntija toimii asiakasrajapinnassa vastaten mm. tietojärjestelmien muutoksiin liittyvästä asiakaskonsultoinnista, järjestelmien käyttökuntoon saattamisesta sekä pää-/vastuukäyttäjäkoulutuksesta sekä niihin liittyvästä ohjeistuksesta. Koulutusohjelman ajaksi saat tueksesi laajan tiimin IT- ja soteammattilaisia. Tehtävässä voi kuitenkin auttaa menestymään terveydenhuollon koulutus, ymmärrys sote-kentän työnkuluista sekä mahdollinen työkokemus Pegasos-, Uranus- tai OMNI360- potilastietojärjestelmistä tai mahdollisesti muista potilastietojärjestelmistä. Positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne ovat olennaisia tässä tehtävässä samoin kuin aktiivinen ja oma-aloitteinen työtapa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, joten kommunikointitaidot ja hyvä yhteishenki kaikessa tekemisessä ovat tärkeässä roolissa.

CGI on yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemus eri toimialoilta sekä konkreettisiin tuloksiin tähtäävä lähestymistapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Haemme tiimeihimme lisävahvistuksia terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden IT:n pariin mahdollistamaan asiakkaidemme sote-palvelujen tukemisen ja tuottamista järjestelmiämme hyödyntäen (myös hyvinvointialueuudistuksessa). Koulutusohjelma tähtää joko sovellusasiantuntijan rooliin tai käyttöönotto- ja ylläpitotöihin keskittyvään teknisen asiantuntijan rooliin.

Teknisen asiantuntijan roolissa työtehtävät pitävät painotuksesta riippuen sisällään ylläpidon neuvontaa, helpdesk- ja ylläpitotyötä, järjestelmien käyttötestausta, palvelimien ylläpitoa, sekä teknisiä käyttöönottotöitä ja integraatiotöitä. Tekninen asiantuntija toimii vahvassa yhteistyössä eri tiimiemme ja asiakkaiden kanssa vastaten mm. varusohjelmistojen asennuksista palvelimille, sovellustoimituksista, teknisistä ongelmanratkaisuista, sekä erilaisista konfiguraatiotehtävistä. Koulutusohjelman ajaksi saat tueksesi laajan tiimin IT- ja soteammattilaisia. Tehtävässä voi kuitenkin auttaa menestymään kokemus palvelinylläpidosta tai erilaisista integraatio- ja tietoliikenneprojekteista. Positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne ovat olennaisia tässä tehtävässä samoin kuin aktiivinen ja oma-aloitteinen työtapa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, joten kommunikointitaidot ja hyvä yhteishenki kaikessa tekemisessä ovat tärkeässä roolissa tehtävässä.mm. asiakas-, kehitys-ja testiympäristöjen pystyttämistä, ylläpitoa ja kehittämistä, teknisen dokumentaation tuottamista ja ongelmatilanteiden selvitykseen osallistumista. Tehtävässä onnistut mikäli sinulla on kokemusta samantyyppisistä työtehtävistä IT-sektorilla erilaisista teknologioista. Toivomme, että olet aktiivinen, itseohjautuva, järjestelmällinen ja kiinnostunut oppimaan uutta yhdessä muiden järjestelmäasiantuntijoiden muodostamassa tiimissä.

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Vuonna 2016 perustettu ja Helsingissä päämajaansa pitävä Imaqen Oy on nopeasti kehittyvä ja liiketoimintaansa laajentava täysin suomalaisomistuksessa oleva terveysteknologian yritys. Oman tuotekehityksen rinnalla tarjoamme tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille ja autamme muita terveysteknologian yrityksiä kansainvälistymään. Asiakkaamme ovat radiologisen kuvantamisen ammattilaisia sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja eläinlääkärivastaanotoilla. Tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja PACS-ratkaisuja pienien ja suurien kuvantamisyksiköiden tarpeisiin.

Haemme pieneen ja asiantuntevaan tiimiimme full-stack ohjelmistokehittäjää. Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta ohjelmistosuunnittelusta sekä ohjelmistokehitysprojektin hallinnasta. Terveysteknologia-alan regulaatiot ja erityissääntelyt näyttelevät merkittävää osaa kehitysprojekteissamme, joten koulutusohjelman kautta saat viimeisimmän osaamisen näistä teemoista. Käyttämiämme teknologioita ovat muun muassa pilvipalvelut (GCP/ AWS / Azure), .NET, SQL sekä Javascript framework (React / Angular / Blazor). Mikäli sinulla on ratkaisukeskeinen ja joustava asenne, intoa oman osaamisen kehittämiseen, sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, niin menestyt tässä tehtävässä varmasti. Tervetuloa mukaan huipputiimiin!

DelSiTech Oy on Turussa toimiva, nopeasti kasvava lääkekehitys- ja lääkeannosteluyritys, joka kehittää omia lääkkeitä ja tarjoaa lääkekehityspalveluja muille lääkealan yrityksille globaalisti. Yritys hakee jatkuvasti uusia osaajia tuotekehitystehtäviin. Sopivalla hakijalla tulisi olla korkeakoulutaustaa esim. farmasian, tekniikan, materiaalitieteiden, bioteknologian, biokemian tai kemian alalta ja jonkin verran työkokemusta lääke-/bioteollisuudesta tai akateemisen lääke-/biotieteen tai biomateriaalitutkimuksen alasta. Hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito on välttämätöntä sekä kyky tuottaa kirjallisia raportteja. Tärkeintä on asenne työn tekemiseen: olet motivoitunut oppimaan uutta, nopea oppija ja pystyt työskentelemään paineen alla ja tiimeissä. Työnkuva muotoutuu yrityksen tarpeen ja osaamisesi yhdistelmästä.

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedot, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut – olemme myös mukana esimerkiksi 2 miljoonan suomalaisen Omaolo-hankkeessa.

Avainlippu-tunnuksen saaneiden it-ratkaisuidemme kautta helpotamme sotealan ammattilaisten arkea, joten työllämme olemme mukana vaikuttamassa suomalaiseen hyvinvointiin. Olisitko sinäkin yksi meistä?

Sovellusasiantuntijana työhösi kuuluu asiakkaiden työpajojen veto, tarpeiden määrittely, ohjelmistokäyttöönotot, kouluttaminen ja konsultointi. Olet tiiviissä kontaktissa asiakkaidemme kanssa hoitaen tukipyyntöjä puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyden kautta. Tehtävässä osallistut myös tuotekehitykseen asiantuntijan roolissa esimerkiksi määrittelyiden ja validointien osalta. Työskentelet osana ohjelmistopalveluiden osaavaa tiimiä, jossa asioita ratkotaan myös yhdessä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy ratkaisukeskeinen asenne. Tiimityöskentelytaitojen lisäksi osaat hoitaa tehtäviä itsenäisestikin.

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ydinosaamistamme ovat asiakas- ja potilastiedot, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisut – olemme myös mukana esimerkiksi 2 miljoonan suomalaisen Omaolo-hankkeessa.

Avainlippu-tunnuksen saaneiden it-ratkaisuidemme kautta helpotamme sotealan ammattilaisten arkea, joten työllämme olemme mukana vaikuttamassa suomalaiseen hyvinvointiin. Olisitko sinäkin yksi meistä?

Tuotekehitystiimimme tarjoaa mahdollisuuksia mm. Backend- ja Frontend-kehittäjille, ohjelmistotestaajille, devops ja Scrum-osaajille. Mahdollistamme työskentelyn kiinnostavissa projekteissa, ammattitaitoisissa tiimeissä ja nykyaikaisten tekniikoiden sekä ohjelmistojen parissa. Meillä on tarvetta esimerkiksi Javaan ja Javascriptiin, palvelimiin, käyttöliittymiin tai erilaisiin teknologioihin perehtyneille kehittäjille niin aloittelevalla kuin kokeneemmallakin taustalla.

Vuonna 1973 perustettu LM-Dental™, kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy korkealuokkaisia hammashoidon käsi-instrumentteja, niiden seurantajärjestelmää sekä mm. ultraääni- ja jauhepuhdistuslaitteita ja oikomiskojeita. Innovatiivisen tuotekehityksemme ja huippuluokan tuotantoteknologian ansiosta olemme Euroopan nopeimmin kasvava käsi-instrumenttien valmistaja ja Pohjoismaiden markkinajohtaja. Yli 80 % tuotteistamme menee maailmanlaajuiseen vientiin. Meitä LM-Dental™:lla on jo yli 100 ja olemme osa suomalaista Planmeca-konsernia. Tutustu yritykseemme: www.lm-dental.com

  

Haemme kasvavaan tiimimme documentation specialistia/engineeria. Tässä roolissa tuotat, sekä ylläpidät tuotteen teknisiä asiakirjoja lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) mukaisesti. Työskentelet sisäisten tiimiemme kanssa tuote- ja prosessidokumentaatiossa, osallistut tuotekehitysprojekteihin ja kehität loppukäyttäjän teknistä dokumentaatiota. Olet ylpeä korkealaatuisten asiakirjojen tuottamisesta ja työsi täyttää jopa korkeimmat sääntely- ja laatustandardit. Taustaa sinulla voi olla esim. insinöörin tai teknikon koulutuksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Eduksi tässä tehtävässä on kokemus teknisestä dokumentoinnista, dokumenttienhallinnasta, laatupuolesta, tuotekehityksestä ja raportoinnista. Edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen kirjallista taitoa. Työssäsi pärjäät varmasti, mikäli olet tarkka ja perusteellinen, sekä pidät systemaattisesta ja rutiininomaisesta työstä. Ennen kaikkea etsimme tiimiin oikeaa henkilöä, tervetuloa mukaan!

Hydrohex on turkulainen startup yritys, joka tarjoaa uimahalleille ja kylpylöille virtuaalisia vesiliikuntatunteja. Palvelun koeversio esiteltiin Suomessa loppuvuodesta 2018 ja jo vuoden päästä lähes 50 toimijaa oli ottanut palvelun käyttöönsä. Yhtiö on alkanut pandemian jälkeen laajentamaan operaatioitaan myös ulkomaille, ja syyskauden 2021 aikana ensimmäiset 15 ulkomaista toimijaa ovat ottaneet palvelun käyttöönsä Ruotsissa ja Saksassa osoittaen palvelukonseptin toimivuuden myös kansainvälisellä mittapuulla. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa globaali markkinajohtajan asema ja operatiivinen fokus kohdistuu lähitulevaisuudessa pohjoismaiden ja saksankielisen alueen lisäksi Britanniaan. Katso meistä lisää: www.hydrohex.com

Etsimme nyt osaksi kehitystiimiämme graafista osaajaa, jonka intohimona on suunnitella käyttäjäystävällisiä digitaalisia palvelukokemuksia. Hydrohex-palvelun keskiössä on helppokäyttöinen videoiden toistamiseen keskittyvä käyttöliittymä, joka tarjoaa uima-altaassa oleville käyttäjille mahdollisuuden ohjattuun liikuntaan omilla ehdoilla ja omien aikataulujen mukaisesti. Työssäsi osana Hydrohexin kehitystiimiä voit tulevaisuudessa painottua joko toiminnallisuuden ja silmää hivelevien graafisten elementtien yhteen sovittamiseen ja/tai yrityksen videomuotoisten elämysten suunnitteluun ja toteutukseen. Työssä menestymiseksi seuraava ennakkotiedot ja taidot katsotaan eduksi; graafinen suunnittelu, UI-suunnittelu, sekä kuva- ja videoeditointi. On myös eduksi, mikäli sinulla on kokemusta seuraavista työkaluista; Adobe XD, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Davinci Resolve, Adobe Premiere Pro ja Adobe After Effects. Tervetuloa tiimiin!

Hydrohex on turkulainen startup yritys, joka tarjoaa uimahalleille ja kylpylöille virtuaalisia vesiliikuntatunteja. Palvelun koeversio esiteltiin Suomessa loppuvuodesta 2018 ja jo vuoden päästä lähes 50 toimijaa oli ottanut palvelun käyttöönsä. Yhtiö on alkanut pandemian jälkeen laajentamaan operaatioitaan myös ulkomaille, ja syyskauden 2021 aikana ensimmäiset 15 ulkomaista toimijaa ovat ottaneet palvelun käyttöönsä Ruotsissa ja Saksassa osoittaen palvelukonseptin toimivuuden myös kansainvälisellä mittapuulla. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa globaali markkinajohtajan asema ja operatiivinen fokus kohdistuu lähitulevaisuudessa pohjoismaiden ja saksankielisen alueen lisäksi Britanniaan. Katso lisää: www.hydrohex.com

Haemme kasvavaan tiimiimme Account Manageria myynnilliseen rooliin. Myynnin työtehtäviin hakemamme henkilöt ovat asiakkaidemme tarpeille omistautuvia ja ratkaisukeskeisiä ihmisiä, joille ulospäinsuuntautunut ja sopivan kilpailulline, mutta yhteen hiileen puhaltava työtiimi kuulostaa unelmien työympäristöltä. Tavoitteenamme on kiihdyttää yrityksemme asiakashankintaa nopeasti ja avoimia paikkoja onkin tarjolla sekä kotimaisten, että ulkomaisten asiakkuuksien parissa työskentelyssä. Aiempaa myyntikokemusta ei välttämättä tarvita ja saat meiltä ohjelman aikana työhön tarvittavan koulutuksen. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä digitaalista B2B-tuotetta edustavaksi kansainvälisen tason myynnin ammattilaiseksi. Olet mahdollisesti itseohjautuva ja tulosorientoitunut työpersoona, sekä omaat hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikaatiotaidot. Kyky työskennellä tulevaisuudessa myös täysin englanninkielisessä tiimissä on etu työssä pärjäämiseen pitkällä tähtäimellä. Tervetuloa tiimiin!

Hydrohex on turkulainen startup yritys, joka tarjoaa uimahalleille ja kylpylöille virtuaalisia vesiliikuntatunteja. Palvelun koeversio esiteltiin Suomessa loppuvuodesta 2018 ja jo vuoden päästä lähes 50 toimijaa oli ottanut palvelun käyttöönsä. Yhtiö on alkanut pandemian jälkeen laajentamaan operaatioitaan myös ulkomaille, ja syyskauden 2021 aikana ensimmäiset 15 ulkomaista toimijaa ovat ottaneet palvelun käyttöönsä Ruotsissa ja Saksassa osoittaen palvelukonseptin toimivuuden myös kansainvälisellä mittapuulla. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa globaali markkinajohtajan asema ja operatiivinen fokus kohdistuu lähitulevaisuudessa pohjoismaiden ja saksankielisen alueen lisäksi Britanniaan. Katso lisää: www.hydrohex.com

Etsimme kasvavaan tiimiimme Digital Marketing Specialistia. Henkilö, jota etsimme myynti- ja markkinointitiimimme tueksi, omaa vahvan liiketoiminnallisen ajattelutavan ja kyvyn ymmärtää markkinakentän signaaleja kokonaisvaltaisesti. Pääset työssäsi luomaan suuntaviivoja kasvavan ja kansainvälistyvän myyntitiimin tukemiseksi, tarvittaville markkinoinnin toiminnoille. Tärkeää on sekä vahva näkemys brändin kehittämisestä, että dataan ja tuloksiin pohjautuva analyyttisyys, kun valitaan parhaita keinoja levittää yrityksen sanomaa digitaalisissa viestinnän ympäristöissä. Kaiken lisäksi pidät kädet savessa tekemisestä, jota pienen kasvuyrityksen arjessa vaaditaan päivittäin. Työssäsi menestyt, mikäli sinulla on myynnin, markkinoinnin ja viestinnän perusosaamista, ymmärrystä CRM-järjestelmistä, sekä kyky toteuttaa strategisia tavoitteita edistävää tekstimuotoista ja visuaalista sisältöä. Sinulla on kokemusta esim. Adobe Photoshopin tai Adobe Illustratorin käytöstä ja omaat videoeditoinnin perusteet. Kyky työskennellä tulevaisuudessa myös täysin englanninkielisessä tiimissä on etu työssä pärjäämiseksi pitkällä tähtäimellä. Tervetuloa tiimiin!

Hydrohex is a Turku based startup company offering Virtual Aqua Fitness classes for swimming pools. We launched in Finland with our beta version at the end of 2018, and within a year almost 50 swimming pools in Finland started using our product. After the pandemic, we started expanding our business outside of Finland and by autumn of 2021 we had our first 15 international customers in Sweden and Germany happily using Hydrohex product. Our company aims to become a global market leader in our business domain. We are focusing on the UK market next, in addition to the Nordic and German speaking regions. For more information check our website www.hydrohex.com

We are looking for a new addition to our software development team. You will get to work on a customer facing product so the software development needs will be always a priority. What we expect from you (hardskills); you have experience with Javascript, html, css and a backend language, preferably PHP. You should have experience with React Native, including toolchains related to software development in general, such as git, node and gradle. Experience with third party libraries such as Redux is appreciated. Full stack development experience is considered a plus. If you are interested to learn more about this position, please feel free to contact us. Our office is based in Turku, but you are welcome to work in a hybrid mode if you prefer. Welcome to our team!

Cauha Care Solutions on luonut käänteentekevän digitaalisen ratkaisun työuupumuksen ennaltaehkäisyyn. Mind-palveluna tunnettu konseptimme säästää organisaation resursseja ja kustannuksia, havaitsemalla työuupumuksen merkit mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Moniammatillinen tiimimme kehittää järjestelmällisesti palveluamme ja tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy sekä yritys-, että koulutusympäristöistä. Palvelumme opettaa tunnistamaan uupumisen merkit itsessä ja ohjaa tekemään myös oma-aloitteisesti korjaavia liikkeitä, joilla suunta käännetään parempaan. Palvelun ollessa käytössä, esihenkilöiden valmiudet edistää jaksamista tukevaa työkulttuuria, lisääntyvät. 

Customer Success Specialist

Haemme kasvavaan tiimiimme Customer Success Specialistia myynnilliseen rooliin. Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan suoraan asiakasrajapintaamme hoitamaan ja kasvattamaan asiakkuuksiamme. Työtehtäväsi voivat pitää sisällään esim. uusasiakashankintaa, tapaamisten sopimista, sekä asiakastyytyväisyyden ja asiakassuhteiden kehittämistä. Pääset mukaan asiakasprojektiemme fasilitointiin ja kehittämään sosiaalisen median strategiaamme, sekä osallistut viikoittaisiin myyntipalavereihin yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta esim. asiakastyöstä, myynnistä tai vastaavista hallinto- ja toimistotehtävistä. Edellytämme tehtävässä kykyä toimia rutiinitehtävien ohella nopeasti muuttuvissa tilanteissa, tietoteknistä osaamista, sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa. Tehtävässäsi onnistut varmasti, mikäli olet itseohjautuva, sekä sinulla on oma-aloitteinen ja rohkea työote. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin rooliin oikeaa henkilöä mukaan kasvutarinaamme. Tärkeää meille on arvopohjainen työskentely ja se, että koet oman työsi merkitykselliseksi. Tiimimme työskentelee pääsääntöisesti etänä usealla eri paikkakunnalla, mutta tässä tehtävässä on mahdollisuus työskennellä myös osittain toimistotiloissa (1pv/vko). Tervetuloa mukaan tiimiin!

Labmaster Oy on Kaarinassa toimiva yritys, joka kehittää ja valmistaa diagnostisia menetelmiä kliiniseen diagnostiikkaan ja tutkimuskäyttöön. Yrityksen päätuotteita ovat vieritestauslaitteet (point-of-care), jotka perustuvat katodiseen elektrokemiluminesenssi-menetelmään. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 30 alan ammattilaista. Labmasterilla on vahvaa, monialaista, osaamista sekä resursseja liiketoiminnan kotimaiseen, että kansainväliseen skaalaamiseen.

Myyjä

Etsimme nyt kasvavaan tiimimme myyjää. Tarjoamme mielenkiintoisen työkuvan, jossa pääset myymään laadukkaita tuotteita kansainvälisessä ympäristössä ja sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä yrityksen liiketoimintaa. Monipuolinen työnkuva myyjän roolissa koostuu mm. IVD lääkinnällisten tuotteiden myynnistä niin Suomessa, kuin Ruotsissa. Tässä tehtävässä pääset itsenäisesti vastaamaan asiakassuhteista ja niiden ylläpidosta, sekä uusasiakashankinnasta. Sen lisäksi järjestät asiakkaille esittely- ja koulutustilaisuuksia, sekä osallistut messuille mahdollisuuksien mukaan. Kokemus myynnistä, asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta, CRM-järjestelmistä, sekä tilaustietokantojen käytöstä katsotaan eduksi. Toimistomme sijaitsee Kaarinassa, mutta toiminta-alueesi tulee olemaan koko Suomi ja Ruotsi. Sujuva englanninkielentaito ja matkustusvalmius ovat edellytyksiä tehtävässä toimimiseen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, lääkinnällisiin laitteisiin liittyvää toimialaosaamista ja aikaisempaa kokemusta myynnistä. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, mutta menestyt tehtävässä varmasti, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, sekä olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Etsimme ennen kaikkea oikeaa tyyppiä – tervetuloa mukaan tiimiin!

Piiloset (Finnsusp) on Suomen ainoa silmälasilinssi- ja piilolinssinestevalmistaja. Tuotamme uniikkeja kotimaisia silmänhoitotuotteita, jotka on tarkoitettu tuomaan kuluttajille näkemisen iloa ja silmien hyvinvointia. Yrityksemme on kansainvälisesti kasvava, toimintaperiaatteiltaan vastuullinen ja hierarkialtaan matala. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, kilpailukykyiset edut nuorekkaassa työympäristössä, jossa pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme. Tehtaamme sijaitsee Liedossa kehittyvällä Avantin teollisuusalueella ja tuotantomme toimii kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Haemme kasvavaan tiimiimme tuotantopuolen tiiminvetäjää nykyisen tiiminvetäjämme työpariksi. Pääasialliset työtehtäväsi sisältävät tuotannon töiden operatiivista johtamista, päivittäisten tehtävien suunnittelua, laatujärjestelmän mukaista dokumentaatiota ja muuttuvien tilanteiden ratkomista. Varmistat prosessien sujuvuuden, automaattisten linjastojen ja robottien toimintavarmuuden ja kehität toimintatapoja vastaamaan kasvaviin tuotantomääriin. Etsit aktiivisesti ratkaisuja tuotannon haasteisiin ja selvittelet poikkeamia yhdessä laatuosaston kanssa. Huolehdit tuotannon laitteiden huoltosuunnitelmista ja koordinoit korjaus- ja huoltotöitä, sekä teet tuotannon kirjauksia ERP-järjestelmään. Tuotannon toimintoihin kuuluvat liuosvalmistus, puhdastilapullotus, pakkaus, varastotyöt ja välinehuolto. Tiedonkulun varmistaminen ja edistäminen on olennainen osa tehtävää, sekä olet mukana tarkistamassa uusien ohjeiden soveltuvuutta ja selkeyttä. Huolehdit myös, että työohjeet koulutetaan selkeästi työntekijöille ja olet avainroolissa henkilöstön perehdyttämisessä ja kehittymisessä. Taustasi voi olla esim. kemiantekniikan, prosessitekniikan, elintarviketekniikan, pakkaamotoiminnan tai varaston parista. Menestyt tehtävässä varmasti, jos sinulla on innostunut ja aktiivinen ote työhön, sekä kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja ratkaista ongelmia. Lopullinen toimenkuva tehdään yhdessä huomioiden aikaisempi kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Tärkeää on tulla hyvin toimeen ihmisten kanssa ja suhtautua positiivisesti muutoksiin. Aikaisempi kokemus esimiestöistä, työskentelystä laatujärjestelmien esim. ISO 13485 tai GMP alaisena, Oscar Softwaren ERP käytöstä tai steriilien tuotteiden valmistuksesta / puhdastilatuotannosta on eduksi. Työvuorosi tulevat pääsääntöisesti olemaan arkipäivinä klo. 6-22 välillä. Tervetuloa tiimiin!

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea HealthTech Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 704748

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Koulutuksen ajankohta: 16.3.2022 - 12.9.2022

Hakuaika päättyy: 15.2.2022

Koulutuksen toteutuskieli: suomi

Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan ja rekrytoivan yrityksen välille. Osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Terveysteknologia-alan toimintaympäristöt ja ekosysteemit
 • Tuotteistaminen ja kaupallistaminen
 • Erityissääntelyt ja regulaatiot
 • Data-analyysit
 • Projektijohtaminen
 • Liiketoiminnan palvelumuotoilu
 • Asiantuntijamyynti, kansainvälisyys
 • Lean
 • Uusimpien teknologioiden ja digiratkaisujen hyödyntäminen healthtech-alalla

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:
 • luonnontieteistä tai bioinformatiikasta
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
 • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
 • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • myynnistä, markkinoinnista tai tuotehallinnasta
 • terveysalasta

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.