Kaikki ohjelmat

HealthTech Academy

Löydä uusi työ ja nouse osaajaksi todelliselle kasvualalle RekryKoulutuksesta!

Löydä työpaikka kasvualan pulssilta – suuntaa kiihdytyskaistalta eri rooleihin healthtech-alalle

Hakuaika päättynyt

---

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla tulevaisuuden alalla, jossa työmahdollisuudet taipuvat useaan eri muottiin? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi? Etsimme nyt Varsinais-Suomessa nousevia sekä kokeneita healthtech-alan tekijöitä kasvamaan uuteen rooliin RekryKoulutuksen kautta!

Kasva RekryKoulutuksesta terveysteknologia-alalle useisiin erilaisiin rooleihin, mm. tuotekehityksen (ohjelmisto, laite tai kemia), laadunhallinnandata-analytiikan, myynninmarkkinoinnin, projektihallinnan, laitehuollon ja laboratoriopuolen tehtäviin. Avoimia paikkoja on yhteensä 12 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia. Tutustu tarkemmin rooleihin 👉

Tekijöidensä näköisiä paikkoja tulevaisuuden alalta

HealthTech on vauhdikkaasti kasvava ala, jossa uudet teknologiat, regulaatiot ja kansainvälinen kehitys vaikuttavat palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävällä tavalla, mikä luo alalle paljon uusia työpaikkoja. Suomi on tämän kehityksen eturintamassa ja uusista alan tuntevista osaajista on nyt huutava kysyntä.

HealthTech Academy RekryKoulutuksen kautta saat mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti siihen miltä seuraava työpaikkasi voisi näyttää ja löytää omannäköisen roolisi terveysteknologia-alalta. Mahdollisuuksia on moneksi ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uusina tuleville tekijöille, alanvaihtajille ja hieman kokeneemmillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan alan parissa.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu kuuden kuukauden pituisen RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työ asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Uramahdollisuudet eivät rajoitu healthtech-alalla yhteen muottiin, vaan voit suuntautua ohjelmasta mm. tuotekehityksen (ohjelmisto, laite tai kemia), laadunhallinnan, data-analytiikan, myynnin tai markkinoinnin, projektihallinnan, laitehuollon tai laboratoriopuolen tehtäviin. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, asiantuntemustasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

 

HealthTech Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, HealthTech Finland ry:n, koulutusjärjestäjä Sarasen sekä useiden rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

Ohjelmasta järjestettiin TE-live -infotilaisuus 19.12. Katso tallenne tämän sivun lopusta!

Lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Näin pääsemme myös edistämään haastattelut avoimiin rooleihin nopeammin!

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat? Tässä muutama esimerkki uramahdollisuuksista!

Tuotekehitys, laadunvalvonta

Oppiminen-kasvu

Monipuolisia tehtäviä healthtech-tuotteiden parissa. Toimi kehityksen tukipilarina.

Kehitys- ja projektitehtävät

Asiantuntija

Saatko asiat tapahtumaan tai ideat syttymään? Mahdollisuuksia mm. ohjelmistokehityksen, data-analytiikan, projektien ja IT-tehtävien parissa. 

Tutkimus-, laite- ja laboratoriotehtävät

Kirjanpito

Haluatko suunnata hoito-, tutkimus- tai labratyön pariin? Tai kiinnostaako laitehuolto tai mekaniikka?

Myynti ja markkinointi

SEO-SEM

Saatko ideat tuottamaan tulosta? Suuntaa myynnin tai markkinoinnin tehtäviin terveysteknologia-alalle. 

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat. HealthTech Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin.

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, HealthTech Finland ry:n ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme HealthTech Academy -ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmisto-, järjestelmä-, tuotekehittäjä
 • Regulaatio- ja laatuasiantuntija
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Customer Success Manager
 • Data-analyytikko
 • MDR-asiantuntija
 • Laboratoriopuolen asiantuntija
 • Bioprosessi-insinööri
 • R&D-scientist
 • Tuotepäällikkö
 • Asiakaspalvelukoordinaattori
 • Myyntineuvottelija, Sales Manager
 • Markkinoinnin asiantuntija
 • Palvelu-, huolto- tai hankintakoordinaattori
 • Tuotantosuunnittelja
 • Kemisti
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Terveysteknologia-alan toimintaympäristöt ja ekosysteemit
 • Tuotteistaminen ja kaupallistaminen
 • Terveteknologia-alan erityissääntelyt ja regulaatiot
 • Data-analyysit
 • Projektijohtaminen
 • Liiketoiminnan palvelumuotoilu
 • Asiantuntijamyynti, kansainvälisyys
 • Lean
 • Uusimpien teknologioiden ja digiratkaisujen hyödyntäminen healthtech-alalla
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Hakuprosessi sujui tosi nopeasti. Koen tehneeni alusta alkaen samoja työtehtäviä kuin muutkin, sain hypätä suoraan syvään päätyyn. On tullut sellainen olo, että kuuluu joukkoon. Rekrytoiva koulutusohjelma voi olla hyvä ratkaisu henkilölle, jolla on motivaatiota ja halua kehittyä, mutta joka ei ole vielä kohtannut oikeaa työnantajaa.

-Minna Wesén, laatuteknikko, Uniogen

Minna Wesén
Missään koulussa ei pysty opiskelemaan terveysteknologiaa, sillä alalle ei ole suoraa koulutusta. Tämä koulutus opettaa alalla vaadittua regulaatiota eli lainsäädäntöä ja säätelyä. Kävin haastattelussa tiistaina ja jo perjantaina sain tietää yrityksen tarjoavan minulle paikkaa koulutusohjelman kautta. Heti haastatteluvaiheessa minulle olikin tullut sellainen olo, että tämä voisi olla minun juttuni.

-Max Johansson, R&D Quality Specialist, LM-Dental

testimonial-referenssi-kuvitus-1
Suosittelen ohjelmaa terveysteknologiasta kiinnostuneille, joko alan vaihtona, paluuna alalle muualla vietetyn ajan jälkeen tai alan tiedon syventämisenä ja oman osaamisen kehittämisenä. Ohjelmaan kuului monipuolinen teoriaosuus terveysteknologiapuolelta. Luennoitsijat olivat alansa parhaimmistoa, joilta sai hyvän tietopohjan ja paljon käytännön esimerkkejä.

-Maria Enkvist, Toimistopäällikkö, LymphaTouch Oy

healthtech-academy-saranen-web
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

💡 Klikkaa plussista lisätietoja!

DelSiTech is an innovative drug delivery and development company that works with its partners to turn their active agents into novel and commercially attractive therapeutic drug products.

DelSiTech provides the technology and expertise for solving drug delivery problems. The company’s technology is based on amorphous silica (SiO2) matrix and sol-gel encapsulation technique which have significant competitive advantages over other technologies.

In addition, the company is developing its own pipeline of supergeneric/505(b)(2) products to address significant unmet medical and commercial needs. The lead product, a long acting antiviral product for chronic hepatitis B, will enter the clinic in 2023.

DelSiTech is an innovative drug delivery and development company that works with its partners to turn their active agents into novel and commercially attractive therapeutic drug products.

DelSiTech provides the technology and expertise for solving drug delivery problems. The company’s technology is based on amorphous silica (SiO2) matrix and sol-gel encapsulation technique which have significant competitive advantages over other technologies.

In addition, the company is developing its own pipeline of supergeneric/505(b)(2) products to address significant unmet medical and commercial needs. The lead product, a long acting antiviral product for chronic hepatitis B, will enter the clinic in 2023.

Timeline Oy toimii lääke- ja terveysteknologiayritysten strategisena kumppanina, tarjoten kokonaisvaltaisia, laadukkaita myynnin- ja markkinoinnin palveluita ajanvarauspalveluista digitaaliseen myyntiedustukseen. Meillä on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisten brändien kanssa työskentelystä.  Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden moninaisia tarpeita.

Masternet Oy kehittää ohjelmistoratkaisuja lääke-esittelyihin, koulutuksiin, työvuoroihin, viestintään sekä asiakkuudenhallintaan.

Medtime Pro -ohjelmistolla on jo yli 3000 terveydenhuollon, lääketeollisuuden ja muiden toimialojen käyttäjää.

Modernit ohjelmistoratkaisut vievät liiketoiminnan kilpailukykyä eteenpäin ja yksinkertaistavat monivaiheisen arjen välttämättömyyksiä. Suomalaisella työllä rakennettu Medtime Pro -ohjelmisto on suunniteltu turvamaan sekä tehostamaan terveydenhuollon ja lääketeollisuuden toimijoiden digitaalisia tarpeita helppokäyttöisillä ja käyttäjiä palvelevilla ominaisuuksilla.

Maailman parasta biopankkiverkostoa rakentamassa

Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB:n tehtävä on kehittää Suomen terveys- ja biolääketieteellisen tutkimuksen kilpailukykyä tuomalla Suomen biopankkien ja niiden taustaorganisaatioiden tietovarannot tutkijoiden saataville. FINBB:n toiminta luo arvoa sen jäsenille ja omistajille tuottamalla palveluita kansallisella tasolla.

FINBB on osuuskuntamuotoinen yritys, jonka omistajia ovat kuusi Suomen suurinta sairaanhoitopiiriä ja yliopistoa sekä Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos (THL). Jäsenbiopankkeja on kahdeksan.

FINBB on toiminut tammikuusta 2020 lähtien eurooppalaisen biopankkiverkosto BBMRI-ERIC:n kansallisena koordinaattorina. Verkoston toiminnassa ovat mukana kaikki Suomen yksitoista biopankkia.

LED Tailor on siniseen LED-valoon perustuvia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja kehittävä ja valmistava suomalaisyritys. Ratkaisuillamme parannetaan pintahygieniaa ja ilmanlaatua mm. terveydenhuollossa, teollisuudessa ja sisäilmaongelmakohteissa.

Tehtävässä pääset heti kiinni yrityksen talouden hoitoon Netvisor-ympäristössä. Kokemus jostain taloushallinnon ohjelmistosta on eduksi työtehtävien nopeaan omaksumiseen. Ajan saatossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ostoasiantuntijaksi ollen tärkeä osa yrityksen menestystä.

Labquality is the global forerunner in healthcare and health-tech quality. Labquality is a Finnish company providing services to healthcare and medical technology industries, promoting quality and patient safety via independent quality assessments, certification, regulatory consulting, and training services. Labquality offers external quality assessment schemes that are designed for medical laboratories and point-of-care testing sites to monitor and improve their performance and quality. Labquality offers global regulatory and quality services for medical devices and in vitro diagnostics. Currently, we serve customers in over 60 countries.

 

We are looking for a Clinical Study Specialist for a permanent, full-time employment relationship. You will join our CRO Services team in Finland, which serves medical device manufacturers and clinical investigation sponsors in various assignments related to generating and demonstrating clinical evidence of medical devices. The content of the work is versatile and responsible and varies from hands-on tasks such as on-site monitoring of clinical investigations to scientific writing and performing database searches for clinical evaluations. Our international customer base consists of large established global players, start-up companies and everything in between.

We offer you a versatile and challenging position with a lot of responsibility in the field of clinical investigations and technical documentation of medical devices. As a new Quality Maker, you will join our team of outstanding quality experts who offer you an international professional network to grow and succeed in your position and career.

Your qualifications:

 • Technical / biological / clinical academic education.
 • Prior knowledge and work experience in clinical investigations and/or clinical evaluations of medical devices.
 • Experience in applying relevant regulations and standards, such as ISO 14155, ISO 13485, EU Medical Devices Regulation (2017/745), GMP and GCP. Experience in EU IVD Medical Devices Regulation (2017/746), ISO 20916 and IVD Clinical performance studies is an advantage.
 • Excellent organizational, communication and influencing skills.
 • A positive service attitude.
 • Ability to handle multiple tasks simultaneously and work independently.
 • Experience in using electronic documentation management systems and eCRF/eTMF/CTMS is an adantage.
 • Excellent English language skills (oral and written). Finnish and German language skills are a benefit.

Your work:

 • Various tasks and responsibilities in planning, implementing, and executing the operational side of clinical investigations of medical devices. E.g. site management, monitoring.
 • Gathering of clinical evidence, writing and updating clinical evaluation plans and reports of medical devices.
 • Performing systematic literature searches and appraisal of data to analyze the available clinical literature for a variety of medical devices.
 • Writing and reviewing of documentation in line with applicable regulatory requirements. Follow up on industry trends and developments to continually update Labquality’s internal quality system and well as customer’s devices’ technical file documentation.
 • Interaction with all required external parties (the sponsor, study sites, study nurses) involved in the projects and investigations.
 • Interaction with internal parties and colleagues to drive action and improvement where needed.

PerkinElmer-konserni on maailman johtavia terveysteknologian yrityksiä ja se on sitoutunut innovoimaan terveemmän maailman puolesta. PerkinElmer toimii yli 150 maassa, ja sillä on Suomessa noin 580 työntekijää. Turussa toimii yksi PerkinElmerin suurimmista tuote­kehitys- ja valmistusyksiköistä (Wallac Oy), jossa kehitetään ja valmistetaan laitteita, reagensseja ja ohjelmistoja sekä tehdään tutkimusta sairauksien seulontaa varten.

TA Traineena pääset osallistumaan rekrytointeihin toimimalla rekrytoivien esihenkilöiden tukena. Rekrytointeja tehdään moniin eri rooleihin, mutta nyt haussa on erityisesti life science -roolien parissa työskentelevä henkilö. Tausta tai ymmärrys mm. kemiasta, biokemiasta, bioanalytiikasta tai muusta vastaavasta on hyödyksi.

Tehtävässä pääset tekemään töitä vahvasti ihmisten parissa ja hyvät kommunikointitaidot ovat välttämättömät. Järjestelmällisyys ja tarkkuus sekä sujuva englannin kielen taito on olennaista. Osa esihenkilöistä saattaa työskennellä Suomen ulkopuolella eli meillä pääset mukaan todella kansainväliseen työympäristöön!

Uniogen—Enabling diagnosis and care at the first appointment. Our mission is to use advanced diagnostics to quickly identify pathogens and prevent their spread. Offering healthcare providers and patients with faster, easier, and more cost-effective diagnostics.

Uniogen is a global pioneer in clinical diagnostics, point-of-care testing, and instrumentation for life sciences. With our unique point-of-care tests, we provide patients and healthcare with faster, easier, and more cost-effective diagnostics of infectious diseases, cardiovascular diseases, and cancer—among others. Our mission is to enable diagnosis and care for patients at the first appointment.

Vuonna 2013 perustettu Fine Medical Finland Oy on vahvasti kasvava suomalainen sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden maahantuoja. Yritys on lunastanut paikkansa sairaanhoitopiirien luotettavana yhteistyökumppanina ja sopimustoimittajana.

Etsimme joukkoomme kenttämyyjää/edustajaa vastaamaan laajan tuotesortimenttimme tutuksi tekemisestä asiakkaillemme. Ymmärrys tuotteidemme käyttötarkoituksesta on ehdoton etu, mutta kokemus alalta ei ole välttämättömyys. Asenne ja halu oppia taas on.

Työssä tulee olemaan matkustamista asiakkaiden luona eli matkustusvalmius on oltava. Alue määritellään henkilön mukaan, muta tehtävää on ainakin pääkaupunkiseudulla sekä Varsinais-Suomessa.

 • Ohjelmisto-, järjestelmä-, tuotekehittäjä
 • Regulaatio- ja laatuasiantuntija
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Customer Success Manager
 • Data-analyytikko
 • MDR-asiantuntija
 • Laboratoriopuolen asiantuntija
 • Bioprosessi-insinööri
 • R&D-scientist
 • Tuotepäällikkö
 • Asiakaspalvelukoordinaattori
 • Myyntineuvottelija, Sales Manager
 • Markkinoinnin asiantuntija
 • Palvelu-, huolto- tai hankintakoordinaattori
 • Tuotantosuunnittelja
 • Kemisti

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea HealthTech Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 711063

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Koulutuksen ajankohta: 15.2.2023 - 14.8.2023 (lomajakso 26.6.-30.6.2023)

Hakuaika: 12.12.2022 - 10.1.2023

Infotilaisuus: Koulutuksesta järjestettiin TE-live infotilaisuus 19.12. klo 13. Tallenteen löydät tämän sivun lopusta.

Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus osallistujan ja rekrytoivan yrityksen välille. Osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutuksen sisältö

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta (25 päivää) ja 70% (95 päivää) käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Koulutuspäivät järjestetään suomeksi ja ne toteutetaan lähiopetuksena Turussa.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Terveysteknologia-alan toimintaympäristöt ja ekosysteemit
 • Tuotteistaminen ja kaupallistaminen
 • Erityissääntelyt ja regulaatiot
 • Data-analyysit
 • Projektijohtaminen
 • Liiketoiminnan palvelumuotoilu
 • Asiantuntijamyynti, kansainvälisyys
 • Lean
 • Uusimpien teknologioiden ja digiratkaisujen hyödyntäminen healthtech-alalla

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Olet meitä varmasti kiinnostava hakija, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

 • luonnontieteistä tai bioinformatiikasta
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
 • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
 • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • myynnistä, markkinoinnista tai tuotehallinnasta
 • terveysalasta

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille.

TE-liven tallenne

Missasitko 19.12. järjestetyn TE-live -infotilaisuuden? Katso tallenne alta tai TE-liven sivuilta osoitteessa: https://te-live.fi/lahetykset/qCHCPG5ix