20.12.2018 — Koulutusohjelmat yrityskokemukset

AnalyticsPro yrityksen kokemus: Bynfo

Kirjoittaja
Saranen Consulting

Bynfo on käyttänyt Sarasen koulutuksia BI-konsulttien kasvattamisessa

Korkeakoulut eivät tarjoa sellaista peruskoulutusta, joka antaisi alasta kiinnostuneille suoraan valmiudet BI-konsultin työhön. Bynfon mielestä on kuitenkin arvokasta saada rekrytoitua lahjakkaita ja innostuneita entry-tason henkilöitä, jotka kokevat analytiikan omimmaksi alakseen.

Tässä meitä on firman koko historian ajan auttanut kumppanimme Saranen Consultingin toteuttama rekrytoiva koulutus. Saranen hakee ja seuloo meille hyviä kandidaatteja, joista valitsemme kriteereihimme sopivimmat noin kuuden kuukauden työharjoitteluun. Koko tuon jakson ajan harjoittelijat saavat täsmäkoulutuksena käytännön ja teoreettista koulutusta meille relevanteissa teknologioissa ja analytiikkamenetelmissä. Ohjelman toimivuudesta kertoo se, että Bynfo on tähän mennessä vakinaistanut jo puolen tusinaa työntekijää rekrytoivan koulutuksen kautta.

Esimerkkejä Bynfon onnistuneista BI-konsulttien rekrytoinneista ovat mm. seuraavat nimikkeet: SAP BW osaaja, SAP BPC konsultti, Database Expert sekä Microsoft SQL Server ja PowerBI konsultit.

Henrik Lares
Partner, CHRO
Bynfo