Webinaari

Tekoäly, teknologiamurros ja työelämän trendit yli 55-vuotiaille

Webinaarimme kautta saat tuoreimman tiedon teknologioiden kehityksestä ja olennaisimmista trendeistä tulevaisuuden työelämässä. 

 

Mitä työelämän teknologinen murros tarkoittaa työllistymisen näkökulmasta?

Miten teknologia vaikuttaa työelämään? Mihin suuntaan työelämän trendit ovat kehittymässä? Tule mukaan webinaariin, jossa teknologiayhtiö Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman ja Sarasen toimitusjohtaja Janne Lindfors keskustelevat tulevaisuuden työelämästä, teknologisista trendeistä sekä teknologian vaikutuksesta työelämään. Yhtenä tarkastelukulmana on 55+ -vuotiaiden työllistymisen erityispiirteet. 

Teknologinen kehitys ja kokeneemman työllistäminen

Työmarkkinoiden murroksen ja muutostilanteiden keskellä mieleen saattaa nousta monenlaisia kysymyksiä. Hakisinko uutta työtä? Lähtisinkö opiskelemaan? Tavoittelisinko yrittäjyyttä tai suuntaisinko kenties kokonaan uudelle alalle? Miten pysyä mukana teknologisessa kehityksessä? Miten tekoäly vaikuttaa eri työrooleissa? Vaihtoehtoja on monia, eikä yhtä oikeaa vastausta välttämättä olekaan olemassa. 

Webinaarimme kautta saat tuoreimman tiedon teknologioiden kehityksestä ja olennaisimmista trendeistä tulevaisuuden työelämässä. Eräänä tarkastelunäkökulma on nimenomaan yli 55+ -vuotiaiden uudelleentyöllistyminen. Webinaarin lopussa puhutaan myös 55+ -vuotiaiden uudistetusta muutosturvasta.

1-break-greyWebinaari: Tekoäly, teknologiamurros ja työelämän trendit yli 55-vuotiaille

nuoli-icon-punainen

Katso tallenne

1-break-grey

puhuja-icon-violet

Mistä puhutaan? 

 
2-bullet-point-plus-redTeknologinen murros: AI:n merkitys on isompi kuin siirtyminen pilveen.

 

2-bullet-point-plus-redMitä tapahtuu suomalaisessa työelämässä? Trendit ja työllistymisen keinot yli 55-vuotiailla tämän päivän taloustilanteessa.

 

2-bullet-point-plus-redTeknologinen harppaus yksilön näkökulmasta: Miten pysyä mukana?

 

2-bullet-point-plus-redYli 55-vuotiaana takaisin työmarkkinoille: Mitä pitäisi erityisesti huomioida?

 

2-bullet-point-plus-redYli 55-vuotiaan muutosturva: Miten kannattaa käytännössä toimia?

 

Puhujat

 

Janne Lindfors

CEO, Saranen

janne-lindfors-saranen

Janne Lindfors on seurannut tiiviisti suomalaisia ​​työmarkkinoita ja ICT-kasvuyrityksiä yli 20 vuoden ajan Sarasen toimitusjohtajana ja neuvonantajana useissa kasvuyrityksissä. Ennen Sarasta hän johti kansainvälistä ICT-ohjelmaa Aalto-yliopistossa.

Aki Antman

CEO, Sulava

aki-antman-sulava

Aki on on yksi Sulavan perustajista ja yhtiön toimitusjohtaja. Aki on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1992 lähtien. Hän on ollut jo vuosikausia yksi Suomen arvostetuimmista IT-vaikuttajista. Akilla on kansainvälinen näkökulma teknologiseen kehitykseen mm. tekoälyyn, uusien palveluiden innovointiin sekä teknologisen murroksen vaikutuksiin eri työrooleihin.

 

Katso tallenne

Tallenteen pääset katsomaan täyttämällä lomakkeen. 

Webinaari tallennettiin Helsingin Postitalon studiolla 6.9.2023

Haussa uusi ura?

Autamme sinua ottamaan seuraavan askeleen urapolullasi uudistamalla osaamistasi. Samalla vahvistamme potentiaaliasi ja työmahdollisuuksiasi.

Löydä uusi ura

Muutostilanteen kohtaaville

Olemme tukenasi muutostilanteessa kanssakulkijana, oivalluttajana ja auttajana.

Löydä potentiaalisi