Työnhaun verkkovalmennus

 

 

 

Vie työnhakusitaitosi uudelle tasolle! Ilmainen työnhaun verkkovalmennus urasi johtamisen tueksi

Kaipaavatko työnhakutaitosi hieman päivittämistä? Haitko jo unelmatyöhösi, mutta jäit haussa rannalle? Pohditko, miten voisit oikeasti erottautua hakijamassasta? Ota seuraava askel urallasi tämän ilmaisen työnhaun valmennuksen parissa!  

Valmennuksessa opit muun muassa tunnistamaan osaamistasi ja omia vahvuuksiasi. Lisäksi opit rakentamaan hissipuheen, CV:n ja LinkedIn-profiilin. Kun nämä palikat ovat hallussasi, olet jo pitkällä seuraavan uratavoitteesi saavuttamisessa! 

Verkkovalmennuksen sisältö:

  • Itsetuntemus: oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
  • Hissipuhe työnhaussa
  • Millainen on houkutteleva CV
  • LinkedIn-profiili kuntoon
  • Piilotyöpaikat – miten päästä niihin käsiksi?

Ottamalla nämä aiheet haltuun, luot vankan perustan tehokkaaseen urasuunnitteluun sekä tulokselliseen työnhakuun. Varsinkin, jos edellisestä työnhaustasi on jo vierähtänyt tovi, voi tulla yllätyksenä, kuinka merkittävässä roolissa oman osaamisen myyminen ja omien verkostojen hyödyntäminen kilpailluilla työnhakumarkkinoilla on.  

Hanki etulyöntiasema muihin työnhakijoihin 

Verkkovalmennus sisältää sinulle runsaasti sisältöä, mutta helposti sulatettavalla tavalla! Olemme koonneet sen niin, että saat tähän hetkeen oikeasti relevanttia osaamista työnhakuusi liittyen. Valmennuksen tehtävät ovat tarkoitettu sinun uratavoitteitasi varten, ja emme kerää tai arvostele vastauksia.  

Ota etulyöntiasema muihin työnhakijoihin nähden viilaamalla työnhakutaitosi timanttisiksi avullamme. Mukaan valmennukseen pääset näppärästi täyttämällä oheisen lomakkeen!