Työelämän digitaidot haltuun 30 päivässä – opi lisää digiliiketoiminnasta maksuttoman lyhytkoulutuksen kautta!

Haluatko kehittää digitaitojasi, mutta sopivaa saumaa uuden opiskelulle ei ole löytynyt? Tahdotko kasvattaa osaamistasi erilaisista työalustoista, teknologioista ja digitaalisen liiketoiminnan aihealueista? Nyt on saumasi hakea 30 päivän maksuttomaan lyhytkoulutukseen – hae mukaan pian ja vie osaamisesi seuraavalle tasolle!

Koulutus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden tutustua digitaalisen liiketoiminnan perusteisiin ja uusimpiin teknologioihin, sekä vahvistaa osaamistasi kattavan ja helposti lähestyttävän kokonaisuuden kautta. Tästä koulutuksesta irtoaa varmasti uusia oppeja taskuusi, olipa taustasi mikä tahansa! Aiempaa kokemusta digitaalisesta liiketoiminnasta et siis välttämättä tarvitse – tärkeintä on halusi kehittää taitojasi alan aiheiden parissa!

Kiinnostuitko aiheesta? Pidimme hakijainfotilaisuuden aiemmasta ohjelmatoteutuksesta Facebook Livessä! Katso n. 30 minuutin infon tallenne täältä!

Yksi koulutus, monta hyvää syytä hakea

1. Maksuttoman koulutuksen kautta uusimmat taidot haltuun

Pohjois-Karjalan alueelle toteutettavan Työelämän digitaidot haltuun -lyhytkoulutuksen tavoitteena on kannustaa kaikkia digitaalisesta liiketoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä kasvattamaan osaamistaan erilaisten digitaitojen ja teknologioiden parissa. Koulutus järjestetään etätoteutuksena ja opiskelu onnistuu kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Voit siis jaksottaa opiskelua helposti omien aikataulujesi mukaisesti.

Lyhytkoulutus on työvoimakoulutusta ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.


2. Saat uusia oppeja taskuusi

Koulutuksen aikana käydään kattavasti erilaisia kokonaisuuksia alan johtavien kouluttajien opastuksella. Ohjelman jälkeen, sinulla on loistava ymmärrys digiliiketoiminnan perusteista (mm. asiakaskokemus, yrityksen digimarkkinointi, verkkokaupan perustaminen, data-analytiikan perusteet, palvelumuotoilu ja johdatus ohjelmistokehitysalaan) sekä käytännön vinkkejä näiden hyödyntämiseen. Opitut asiat ovat helposti siirrettävissä tuleviin työtehtäviisi, harrastuksiisi tai tuleviin projekteihisi, taustastasi tai toimialasta riippumatta. Näiden lisäksi, asiantuntijamme tarjoavat sinulle tukea ja ohjausta mm. opiskeluun, käyttöliittymiin ja etäkokouskäytäntöihin liittyen.

 

3. SC Career Campuksen palvelut urasuunnitelmiesi tukena

Kaikilla koulutukseen osallistuvilla on mahdollisuus hyödyntää SC Career Campuksen urakiihdyttämön maksuttomia palveluita. Career Campuksen kautta voit osallistua mm. työnhaun onlinevalmennukseen, sekä varata aikoja päivystävälle uravalmentajalle. SC Career Campuksen työnhaun apu sekä valmennukset koetaan arvokkaaksi - palvelun piirissä olevien palautteiden keskiarvo on 4,8/5!

4. Konkreettisia lopputuloksia ja mahdollisuus mm. Googlen sertifikaattiin

Olemme toteuttaneet Työelämän digitaidot haltuun -koulutuksia aiemmin mm. Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon sekä Varsinais-Suomen alueilla. Aiemmat opiskelijat ovat toteuttaneet monia erilaisia konkreettisia toimenpiteitä ohjelman aikana ja sen jälkeen, mm:

  • Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus käytäntöön
  • Blogin perustaminen joko itselle tai omalle toiminimelle / yritykselle
  • Googlen digimarkkinointisertifikaatin suorittaminen
  • Yritystoiminnasta kiinnostuneille oman tuotteen / palvelun markkinointi- tai liiketoimintasuunnitelman muodostaminen
  • Ohjelmoinnin perusteiden opiskelu
  • Henkilöbrändäystä ja toteutusta somekanavien avulla itselle / yritystoiminnalle
  • Instagram- ja Facebook-profiilien rakentamista ja suunnittelua yritystoimintaa tai toiminimeä varten

Kuka voi hakea koulutukseen?

Koulutus on suunnattu kaikille työttömille, lomautetuille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omia digitaitojaan ja syventää osaamistaan digitaalisen liiketoiminnan parissa. Kiinnostus aihetta kohtaan on tärkeintä – aiempaa kokemusta aihealueiden parista et siis välttämättä tarvitse! Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi

Campus Manager
anne.kauppi@saranen.fi
050 400 28 88

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai koulutussisällöistä? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön!

Hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Koulutus on suunnattu kaikille työttömille, lomautetuille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omia digitaitojaan ja syventää osaamistaan digitaalisen liiketoiminnan parissa. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta!

Koulutusnumero:698169

2. Jätä yhteystietosi Saraselle

Jätä yhteystietosi koulutuskumppani Saraselle! Profiilin täyttäminen vie sinulta vain muutaman minuutin. Olemme sinuun yhteydessä hakuajan edetessä ja kerromme jokaiselle tilannetietoa hakuprosessin etenemisestä ja valinnoista. Olemme koulutukseen valittuihin henkilöihin yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.