DigiExpert Data & Analytics

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta

Rekrytoiva koulutusohjelma data-analytiikan asiantuntijatehtäviin

Haluatko uuden uran datan ja analytiikan parissa? Koulutusohjelman aikana koulutamme 10 uutta osaajaa erilaisiin kasvuyritysten data- ja analytiikkatehtäviin. Data on ajankohtaisempi aihe kuin koskaan – viimeistään nyt jokainen menestyvä yritys tarvitsee asiantuntevia tekijöitä tiedon analysointiin ja hyödyntämiseen. Ala on hurjassa kasvussa, ja uusia töitä on tarjolla rutkasti nyt ja tulevaisuudessa.

Muun muassa CGI Advanced Analytics, Dain Studios, D2 Solutions, Alessa, Thermo Fisher Scientific, Digia sekä useat muut yritykset Uudellamaalla etsivät nyt tulevaisuuden data-analytiikkoja rekrytoivan koulutusohjelman, DigiExpertin (F.E.C.) kautta. Yritysten tavoitteena on kasvattaa sinut datan ja analytiikan asiantuntijaksi ja rekrytoida sinut koulutusohjelman päätteeksi. Urakehityksesi datan ja analytiikan moniosaajaksi DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta mahdollistavat Uudenmaan TE-palvelut, ELY-keskus, yhteistyöyritykset ja Saranen Consulting.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri.

 

Etsimme juuri sinua, tuleva data-analytiikan ammattilainen

Digitalisaation ja teknologioiden nopean kehittymisen myötä tiedon kerääminen, analysointi ja hyödyntäminen liiketoiminnan polttoaineena on tänä päivänä jokaisen menestyvän yrityksen agendalla. Data tuo uusia mahdollisuuksia tekoäly- ja koneoppimissovelluksille sekä antaa perustan yritysten kasvulle.

Uusi urasi voi löytyä data-analytiikan tehtävistä, jos olet motivoitunut kehittämään osaamistasi, uudet teknologiat kiinnostavat sinua ja haluat urallasi uuteen vauhtiin. Alalle etsitään kuumeisesti erityisesti akateemisia osaajia, joilla on taustaa esimerkiksi tutkimuksen parista matemaattisilla ja luonnontieteellisillä aloilla. Lisäksi kaupallinen osaaminen ja kokemus esimerkiksi laskentatoimesta, markkinoinnista, rahoituksesta sekä insinöörialoilta on erittäin kysyttyä!

Voit päästä mm. seuraavanlaisiin rooleihin yhteistyöyrityksiimme koulutusohjelman myötä:

 • BI-konsultti
 • Data Analyst
 • Master Data -asiantuntija
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Business Analyst
 • Data Scientist
 • Data Engineer
 • Raportointiasiantuntija
 • Järjestelmäasiantuntija

Koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä konkreettisissa työtehtävissä jatkuvasti oppien. Työssä oppimisen tueksi saat kattavan ja käytännönläheisen koulutuksen data-analytiikan asiantuntijoiden toimesta osaamisesi vahvistamiseksi. Koulutusohjelman tärkeimmät tavoitteet ovat osaamisen kehittäminen, ammatillinen verkostoituminen ja uuden työn saaminen yhteistyöyrityksestä koulutusohjelman päätteeksi!

 

Koulutus varmistaa kehittymisen uusiin töihin

Koulutusohjelmassa saat kattavan ja ensiluokkaisen asiantuntijakoulutuksen, jollaista et muualta löydä. Sisällöt on rakennettu alan eturivin asiantuntijoiden kanssa, jotta ne varmasti antavat sinulle avaimet data-analytiikan tehtäviin ja vastaavat myös työnantajien osaamistarpeisiin. Koulutuksessa saat uutta osaamista mm. näistä teemoista:

 • Data-analytiikka osana liiketoimintaa ja strategiaa
 • R, Python
 • Koneoppiminen
 • Tietokannat
 • Tiedon kokonaisarkkitehtuuri, datavarastot, ETL
 • Datalaket
 • Pilviteknologiat, AI ja IoT
 • Visualisoinnin työkalut

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sain hyvän väylän päästä sisään yritykseen. Konseptina koulutusohjelma sisältää sekä päivittäistä työssäoppimista että sitä tukevaa koulutusta.

- Alumnimme kommentti rekrytoivasta koulutusohjelmasta

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää
20.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Työttömyys päättyi rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Kävin työttömänä useissa työhaastatteluissa, mutta niistä joko ei kuulunut mitään, tai sain vastaukseksi, että joku toinen on palkattu hakemaani tehtävään....

Lue lisää
19.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti ensimmäisen työntekijän palkkaamisen

Kun Notarecin perustajalle, Sofia Järnströmille, tarjoutui mahdollisuus palkata HR- ja rekrytointiasioista innostunut alanvaihtaja, päätti Notarec lähteä...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Janne-Länsisyrjä_640x640-1

Janne Länsisyrjä
Project Manager
040 543 1684
janne.lansisyrja@saranen.fi

Kirsi_Havu_640x640

Kirsi Havu
Team Manager, Recruitment Programs
050 444 9157
kirsi.havu@saranen.fi