Kaikki ohjelmat

Microsoft Akatemia rekrytoiva koulutus

Haluatko ottaa haltuun Microsoftin Power Platformin kokonaisuuden ja ryhdittää samalla osaamistasi tekoälyn saralla?

Kasvatamme yhteensä 40 uutta osaajaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla uusiin tehtäviinsä. Olethan mukana menossa?

Alue:
Uusimaa
Pirkanmaa
Varsinais-Suomi
Ohjelma-aika:
Ohjelma alkaa 27.3.
Hakuaika:
Hakuaika: 1.2.-29.2.

Uuden urasi potentiaali?

Kuinka hyvin tunnet Microsoftin mahdollisuudet? Yleisesti ottaen Microsoftin Power Platform -työkalut on suunniteltu helpottamaan liiketoiminnan käyttöön tarkoitettujen sovellusten, raporttien ja automaatioiden luomista. Power Platformin pyrkimys on tarjota käyttöliittymä, joka on käyttäjäystävällinen liiketoimintaosaajille. Platformin käyttö ei myöskään vaadi syvällistä ohjelmointiosaamista.

Microsoft Akatemia on rekrytoivaa koulutusta, jonka aikana työskentelet 5-6 kk yhteistyöyrityksessä uusien tehtäviesi parissa. Samalla osallistut Power Platformin mahdollisuuksiin keskittyviin asiantuntijakoulutuspäiviin ja kasvatat oman osaamisesi vastaamaan nykypäivän tarpeita sekä tulevaisuuden vaatimuksia. Ohjelma sisältää tekoälyyn keskittyvän koulutusviikon.

Ohjelmasta järjestettiin  TE-live -hakijainfotilaisuus 13.2.  Hyppää TE-liven tallenteeseen tästä!
brain-icon-2-1

Keitä etsimme?

Oppiminen-purpleObjektiivisia
ajattelijoita

Objektiivinen ajattelija pyrkii käsittelemään tietoa, arvioimaan tilanteita ja tekemään päätöksiä mahdollisimman puolueettomasti ja objektiivisesti, eli ilman ennakkoasenteita.

Asiantuntija-purple

Ongelmanratkaisusta innostuvia

Ongelmanratkaisusta innostuva nauttii haasteiden kohtaamisesta ja niiden ratkaisemisesta. 

Koulutusta-purple

Uuden oppimisesta motivoituvia

Uuden oppimisesta motivoitunut henkilö innostuu jatkuvasta tiedon hankkimisesta ja uusien taitojen kehittämisestä.

Ketkä etsivät?

Mukana ohjelmassa on useita eri yrityksiä etsimässä uutta osaamista. Tässä niitä muutama!

SoftAvenue-logo-main-rgb
Alvor logo sand no background
Helsingin Yliopisto
Mallow_logo_hor_RGB
Vaaja_logo black
Frendy_logo_sin_600px-1
Vetonaula logo-yellow
muokattu Office Management logo (1)
muokatt-SecureCloud_logo (1)
Magic_Cloud_logo
greenstep
Navakka_logo

Rekrytoiva koulutus, mikä juttu?

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja uuden asiantuntijaosaamisen nopeasti ja tehokkaasti yhteen pakettiin, urasi vaiheesta riippumatta.

Microsoft Akatemia rekrytoiva koulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksien, TE-palveluiden, Microsoftin,  kouluttajakumppanien, rekrytoivien yrityksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

saranen-te-ely-logot-1
Kasva nopeasti uuteen työhön

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5,5-6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Koulutusohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Näin pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin.

Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Microsoft Akatemian kouluttajina toimii mm. CRM-käyttöönottokonsultti Tommi Oksanen sekä työelämätaidoissa Sarasen kokeneet uravalmentajat.

Lue lisää koulutuskokonaisuudesta tästä.

Vähennä työn hakuammuntaa ja hakemuksien määrää

Me Sarasella toimimme työnhaun agenttinasi. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Sarasen Microsoft Akatemia oli elämäni parhaita päätöksiä, enkä ole vuosiin tuulettanut niin kovaa kuin silloin kun kuulin että pääsin ohjelmaan mukaan. Ohjelma yhdisti minut ja täydellisen työpaikan joka on alansa huippuja, jossa on kannustava ja rento ilmapiiri ja joka antaa minun kasvaa uutena IT-alan ammattilaisena omaan tahtiini. Microsoft Akatemia on ehdottomasti paras vaihtoehto, jos olet vaihtamassa alaa ja olet kiinnostunut IT-alasta!
niko-a-microsoft-azure-data-akatemia-saranen-rekrytoiva-koulutusohjelma-rekrykoulutus

Niko Apajainen, Cloud Consultant, Knowit

Itselleni parasta Microsoft Akatemiassa ehdottomasti oli oman suunnan ja fokuksen löytäminen työurallani. Haaveena oli aina tehdä "sitä jotain" IT-alalla, mutta Saranen auttoi sen löytämisessä ja antoi työkalut siellä menestymiseen.
ville-m-azure-data-akatemia-saranen-osallistuja-referenssi

Ville M., Junior Consultant, Verco

RekryKoulutus antoi minulle valtavasti varmuutta työelämään. Luotan itseeni ja omaan osaamiseeni aiempaa enemmän ja tiedän, ettei minun tarvitse olla täydellinen osaaja menestyäkseni uralla. Koulutusohjelman aikana sain paljon tärkeitä kontakteja alalta ja uskon, että ne helpottavat työnhakua tulevaisuudessa.
sini-nelio

Sini Aalto

Kaiken kaikkiaan koulutus oli tosi hyvä. Eniten yllätyin siitä, kuinka suuri vaikutus jo yhdellä koulutuspäivällä voi olla omaan osaamiseen. Työskentelyni on parantunut dramaattisesti koulutuksen jälkeen. Ehkä kyse on siitä, että oma tekeminen urautuu helposti vuosien varrella. Koulutusohjelman aikana oli aikaa reflektoida omaa osaamista ja päivittää se ajantasaiseksi.
Janne_Blom_pieni_nelio

Janne Blom, Etteplan

Olen suorittanut rekrytoivan koulutusohjelman kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran lähdin mukaan ohjelmaan 10 vuotta sitten, kun halusin muuttaa oman urani suuntaa. Tällöin huomasin rekrytoivan koulutusohjelman olevan erinomainen väylä päästä sisälle yrityksiin, joissa on hyviä uramahdollisuuksia.
Marle_kokemus

Marle Heiskanen, Rantalainen

Työskentelin hotellissa Revenue Managerina, kun korona rantautui Suomeen ja jouduin lomautetuksi tuhansien muiden tapaan. Jossain vaiheessa tajusin, että nyt olisi erinomainen tilaisuus hakeutua mukaan Sarasen rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Olin kuullut ohjelmasta aiemmin, sillä pari ystävääni oli löytänyt uuden uran sitä kautta. Jutellessani aiheesta enemmän, sain kuulla paljon hyvistä kokemuksista ja ihmisten menestystarinoista.
petri-dagmar-kokemus

Petri Hänninen, Dagmar

Microsoft_Power_Platform_logo

Sertifioi itsesi kysytyksi osaajaksi.

Microsoft Akatemian myötä sinulla on mahdollisuus suorittaa (maksutta) arvostettu PL-200 eli "Power Platform Functional Consultant Associate" -sertifikaatti.

Sertifikaatin myötä todistat tuleville työnantajillesi tuntevasi Power Platform-alustan kattavasti ja laajennat uramahdollisuuksiasi Microsoft-teknologioita käyttävien organisaatioiden piireissä.

Sertifikaatti ei ainoastaan vahvista osaamistasi, vaan luo vankan perustan tuleville sertifikaateille, kuten kehittäjä- ja arkkitehtisertifikaateille tai Dynamics 365 CE -sertifikaateille. 

Hae mukaan nyt.

Kiinnostuitko ohjelmaan hakemisesta? Jätä hakemus matalalla kynnyksellä! TE-palveluiden hakemuksen lisäksi tarvitsemme Sarasen osaamisprofiilin täyttämisen, jotta voimme edistää paikkaasi ohjelmassa.

Huomaa, että jokaisella alueella täytetään oma TE-palveluiden hakemus + oma Sarasen hakuprofiili.


Hakuaika ohjelmaan päättyy 29.2.
Hae mukaan
Uusimaa
Hakuohjeet

Voit hakea Microsoft Akatemia rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Koulutusnumero: 719227

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Varsinais-Suomi
Hakuohjeet

Voit hakea Microsoft Akatemia rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Koulutusnumero: 719260

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Pirkanmaa
Hakuohjeet

Voit hakea Microsoft Akatemia rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

Täytä ensin TE-palveluiden hakemus sekä sen jälkeen Sarasen osaamisprofiili.

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Koulutusnumero: 719391

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin pystymme syventymään tilanteeseesi ja auttamaan uratavoitteidesi saavuttamisessa.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kysymyksiä? Meillä on vastauksia.

Heräsikö kysyttävää ohjelmasta, koulutuksesta, avoimista rooleista tai jostain muusta? Katso alta usein kysytyt kysymykset tai ota suoraan yhteyttä. Autamme mielellämme.

Uusimaa

emilia-ropponen-640x640-web

Emilia Ropponen
044 460 2340 (Soittoajat maanantaisin ja perjantaisin klo 14-15)
emilia.ropponen@saranen.fi

Pirkanmaa

taru-kaaja

Taru Kaaja
044 460 2272 (Soittoajat maanantaisin ja torstaisin klo 14-15)
taru.kaaja@saranen.fi

Varsinais-Suomi

Leivo_Samuel
Mikä ihmeen Microsoft Akatemia?

Microsoft Akatemia on rekrytoivaa työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistää Microsoft Platformin osaajat koulutuksen yhteistyöyrityksiin koulutusjakson päätteeksi.

Microsoft Akatemia yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja työssäoppimisen tehokkaasti yhteen pakettiin. Ohjelman ajasta noin 30% on asiantuntijakoulutusta ja loput 70% työssäoppimista. 

Koulutuspäivinä osallistuja saa asiantuntijakoulutuksen lisäksi mahdollisuuden verkostoitua muiden koulutusta käyvien osaajien kanssa.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla.

Koulutusohjelma sopii liiketoiminta- ja/tai teknologiaymmärrystä omaaville työnhakijoille, joilla on halukkuutta suunnata uraansa low-codea, pilvipalveluita, data-analytiikkaa ja tekoälyä hyödyntäviin rooleihin. Tekninen taustakoulutus/-ymmärrys, liiketoimintaymmärrys tai myynnin kokemus siis auttavat sinua ohjelmaan hakiessa, mutta ennen kaikkea etsimme motivaatiota ja kiinnostusta kasvaa Microsoft-teknologioiden osaajaksi.

Sinun ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Koulutussisältö?

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Power Platform Fundamentals
 • Power Platform Functional Consultant 
 • Power Platform sertifikaatti
 • Microsoft 365 Fundamentals
 • Microsoft Power Apps​
 • Power Automate​
 • Power BI​
 • Dataverse​
 • Power Pages​
 • Integraatiot​
 • Tekoäly
 • Asiakastarpeet ja projektit, konsultatiivinen työote​ 
Ohjelman pituus ja ajankohta?

Ohjelman kesto on
5,5 kk Uudellamaalla
6 kk Varsinais-Suomessa
6 kk Pirkanmaalla.

Koulutusohjelman ajankohta Uudellamaalla: 27.3.2024-10.9.2024 (lomajakso 22.7.-26.7.2024)

Koulutusohjelman ajankohta Pirkanmaalla: 27.3.-24.9.2024

Koulutusohjelman ajankohta Varsinais-Suomessa: 27.3.-24.9.2024

Toteutustapa ja kieli?

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista.

Koulutus järjestetään pääosin etätoteutuksena. Poikkeuksena Uusimaa, jossa tietopuolinen koulutus järjestetään suurimmaksi osaksi lähiopetuksessa Espoon Otaniemessä. Koulutukseen sisältyy myös joitakin Online -päiviä. Tietopuolisen opetuksen koulutuspäiviä on noin 1–2 kertaa viikossa. Loput koulutuksesta opiskelija suorittaa työssä oppimalla yhteistyöyrityksessä yrityksen käytäntöjen mukaisesti joko etänä, työpaikalla tai hybridimallilla -tyyppisesti.

Ohjelman koulutuskieli on suomi (vaadittava suomen kielen taito B1.1).

Microsoft Akatemia järjestetään Uudenmaan alueella RekryKoulutuksena ja Varsinais-Suomessa sekä Pirkanmaalla F.E.C.-toteutuksena. 

Voit lukea halutessa kirjoittamamme tekstin "F.E.C.-koulutus: Mitä se tarkoittaa ja miten siihen haetaan"? (Juonipaljastus; voit hakea koulutusohjelmaan perinteisen haun lisäksi myös etsimällä itse  itsellesi yhteistyöyrityksen).

Työllistyminen

Koulutuksen tarkoituksena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman kautta. Tämä voi tapahtua ohjelman päätteeksi, tai jopa ohjelman aikana. Keskimäärin yli 80% osallistujista rekrytoituu uuteen rooliin koulutusohjelman päätteeksi.

Kuinka hakuprosessi etenee? Entä koulutusohjelma?

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi potentiaaliselle yhteistyöyrityksellesi kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.

Voit tutustua hakuprosessiin sekä koulutusohjelman kulkuun tarkemmin täältä!

Mistä löydän TE-liven tallenteen?

Etkö päässyt TE-liveen tai haluatko vielä palata sen pariin? Näet sen tallenteen tästä alapuolelta 👇

 

 

Rekrytoivat yritykset

Tutustu tässä tarkemmin Microsoft Akatemiassa mukana oleviin yrityksiinsä ja heillä avoinna oleviin tehtäviin Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Monet yrityksistä ovat avoimin mielin liikkeellä, joten älä takerru liikaa yritysten kirjaamiin toiveisiin! 

Päivitämme alle avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten hae rohkeasti mukaan! Yleisesti ottaen ohjelmasta voi työllistyä mm. seuraaviin rooleihin: 

 • Power Platform-asiantuntija
 • System Specialist
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Junior Consultant
 • Technical Architect
 • Projektipäällikkö
 • ERP-asiantuntija
 • M365 developer / asiantuntija

Klikkaa plussasta ja lue, mitä yritykset kertovat itsestään sekä toiveistaan hakijaa kohtaan!

Rekrytoivat yritykset Uudellamaalla

Alvoration Oy | Process Automation Developer Trainee

Espoo

Alvoration Oy

Alvoration on pieni, mutta tehokas asiantuntijayritys, joka keskittyy työn automatisointiin ja sujuvoittamiseen hyödyntämällä moderneja työkaluja, kuten Microsoft Power Platformia sekä UiPathin työkaluja. Toteutamme asiakkaillemme automaatiokehitystä sekä tukea. Lisäksi järjestämme työpajoja ja koulutuksia aiheeseen liittyen.

Process Automation Developer Trainee

Prosessiautomaation kehittäjänä pääset suunnittelemaan ja rakentamaan automaatioita sekä tarjoamaan asiakkaillemme teknistä tukea ja osaamista Power Platform -työkalujen, erityisesti Power Automaten parissa. Vaikka tekninen tausta on plussaa, arvostamme henkilöitä, joilla on aktiivinen asenne uuden oppimista kohtaan sekä valmius ryhtyä toimiin ja ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakkaisiimme.

Helsingin Yliopisto | Process Automation Trainee

Helsinki

Helsingin Yliopisto

Helsingin yliopisto, älykkään automaation tiimi:

Helsingin yliopistossa työskentelee kokonaisuudessaan yli 8000 henkilöä, joista automaatio palvelee yli tuhatta henkilöä - työtehtävissä sekä työsuhteen eri vaiheissa. Automaatiokehitystä johdetaan älykkään automaation tiimissä, joka kuuluu osaksi isompaa ryhmää. Automaatioita toteutetaan sekä itse että niitä hankitaan kumppanilta. Älykkään automaation tiimin tehtävä on tuottaa laadukasta, tarkoituksenmukaista ja kannattavaa automaatiopalvelua muille yliopiston yksiköille, sekä perehdyttää ja kouluttaa henkilöstöä automaatioon liittyvissä asioissa. 

Process Automation Trainee

Prosessiautomaation harjoittelijana pääset suunnittelemaan, määrittelemään, rakentamaan ja erityisesti tukemaan automaatioita, jotka palvelevat satoja yliopistolaisia. Teet yhteistyötä ja olet vuorovaikutuksessa useiden eri tiimien kanssa automaation kehitysprosessin aikana.

Automaatiototeutukset tehdään pienessä, 3 hengen automaatiotiimissä, jossa tehtävään kuuluu olennaisena osana nykyisten automaatioiden ylläpito ja jatkokehitys. Vaikka tekninen tausta on tässä tehtävässä plussaa, arvostamme henkilöitä, joilla on innokas asenne uuden oppimista kohtaan ja halua palvella muita yliopistolaisia.

Mallow Oy

Helsinki

Lisätietoja tulossa!

SoftAvenue Oy | Support Specialist / System Specialist

Helsinki

SoftAvenue

Me SoftAvenuella lähdemme siitä, että asiat ratkeavat aina.

IT-palvelutarjoajana olemme turvallinen kumppani, sillä meiltä eivät konstit lopu kesken. Löydämme ratkaisut kiperiinkin tilanteisiin, emmekä koskaan jätä asiakastamme pulaan.

Tuotamme 25 kokeneen asiantuntijan voimin monipuolisia IT-palveluita rautaisella ammattitaidolla, aina asiakkaamme tarpeiden pohjalta. Hoidamme hommamme jämptisti ja ammattimaisesti.

Olemme auttaneet asiakkaitamme ratkaisevalla asenteella jo vuodesta 1995 tuottamalla heille IT-loppukäyttäjätukea, järjestelmätukea, kapasiteettipalveluita, pilvipalveluita sekä toteuttaneet yritystoimintaa tehostavia IT-hankkeita. Lue meistä lisää täältä. 

 

Support Specialist / System Specialist

Tule mukaan huippujoukkoon!

Me SoftAvenuella arvostamme kovaa asennetta hoitaa hommat kuntoon. Ammattitaito, kehittyminen ja asiakaspalveluhenkisyys ovat toimintamme perusta. Persoona merkkaa meille paljon. Haluamme, että olet aidosti osa tiimiämme.

Tulet työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa. Työsi sisältää ongelmanratkaisutehtäviä, projektityöskentelyä, myynnin teknistä tukemista ja uusien teknologioiden käyttöönottoja asiakkaillemme.

Työssä pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään asiantuntijana. Pääset myös työskentelemään yhdessä asiakkaidemme kanssa ja voit tuoda oman näkemyksesi eri teknologioiden tarjoamista hyödyistä. 
Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, rohkeutta tarttua haasteisiin ja positiivista elämänasennetta.

Secure Cloud Oy | Security Automation Specialist / Trainee

Helsinki

Secure Cloud Oy

Olemme vuonna 2017 perustettu yksityinen, pääosin henkilöstön omistama identiteettien hallintaan ja kyberturvaan keskittynyt palveluyhtiö. Tarjoamme sekä konsultointipalveluita että moderneja tietoturvaratkaisuja digitaalisten identiteettien hallintaan, loppukäyttäjien suojaamiseen ja pilven tietoturvaan.      

Asiakastyössämme hyödynnämme uusimpia teknologioita ja johtavia toimittajia. Ihminen on meille aina tärkein, siksi usein aloitamme yhteistyön selvittämällä lähtötilanteen ja tavoitteet sekä eri etenemismahdollisuudet. Arvomme ovat luota-kunnioita-arvosta. Lue meistä lisää täältä 

 

Security Automation Specialist / Trainee

Haemme huipputyyppiä täydentämään kasvavaa tiimiämme ja oppimaan osana asiakasprojekteja ja omia kehityshankkeitamme. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä, uusien teknologioiden parissa ja vaikuttamaan omaan työrooliisi. Työ itsessään on hybiridityötä.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kiinnostusta tietoturvasta, halua oppia uusia asioita ja kykyä dokumentoida tehdyt ratkaisut. Päivittäisissä tehtävissä pääset selättämään monimutkaisetkin identiteetinhallintaan ja tietoturvaan liittyvät prosessit - mielellään mahdollisimman yksinkertaisilla ratkaisuilla. Tulet toimimaan osana eri kokoisia projektitiimejä - yksin töitä ei tarvitse tehdä.

 
Vetonaula Oy | Junior Data Engineer

Espoo

Vetonaula Oy

Hyppää mukaan modernin IT-ulkoistustalon jengiin. Vetonaula tarjoaa tuottavaa, joustavaa ja poikkeuksellisen reilua tietotekniikan ulkoistuspalveluja yrityksille ja organisaatioille. Suunnittelemme asiakkaillemme hyödyllisen IT-kokonaisuuden ja vastaamme sen toiminnasta, tuesta ja palvelun jatkuvasta kehityksestä.

Junior Data Engineer

Haemme Microsoft Academy -RekryKoulutuksen kautta Junior Data Engineer -osaajaa Espooseen. Työskentelemme myös joustavasti hybridinä ja etänä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.  

Junior Data Engineer -roolissa parannat asiakkaidemme toimintaa datan hyödynnyksellä, yksinkertaisilla automatisoinneilla sekä miniapeilla ja työnkuluilla, jotka kytkeytyvät yrityksen tietojärjestelmiin.
Esimerkkejä keisseistä:
Datan käytettävyyden parantaminen visualisoimalla.
Datan kerääminen eri alustoilta ja laitteilta.
Datan jalostaminen esimerkiksi yhdistelemällä dataa eri lähteistä.
Dataan perustuvat automaattiset toiminnot ja työnkulut.

Toivomme, että sinulla on jo perusosaamista yritysten IT-infrasta ja olet saanut kokemusta esim. IT-tuki tai IT-asiantuntijan rooleista ja viihdyt asiakaspalvelutyössä.

Tule meille kasvamaan Junior Data Engineeriksi, jos tiedät olevasi hiomaton timantti, joka tunnistaa itsensä näistä:
•Ymmärrät perusasiat tietojen hilloamisesta ja hahmotat kokonaisuuksia tiedonhallinnassa
•Osaat tai haluat oppia Microsoft Power BI perusteet ja datan visualisointi
•Osaat tai haluat oppia Microsoft Power Apps / no code tai low code appeja
•Osaat tai haluat oppia Microsoft Power Automate -työnkulkuja

Office Management | IT-asiantuntija

Espoo

Office Management

Office Management Finland palvelee pk-sektorin yrityksiä ja -yhteisöjä Espoosta ja Tampereelta käsin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinajohtajien kokonaisvaltaisia IT- ja esitystekniikanratkaisuja. Suomen tiimissämme työskentelee 45 henkilöä ja olemme osan Pohjoismaista Office Management Groupia. Emoyhtiömme Ruotsissa on perustettu jo 30 vuotta sitten. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

IT-asiantuntija

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia IT-asiantuntijoita. Voit osaamisesi, kokemuksesi sekä tavoitteidesi mukaan sijoittua yrityksessä tuki-, käyttöönotto- tai konsultointitiimiin. 

Microsoft Academyn koulutussisältöjen ja työssäoppimisen avulla pääset perehtymään työhön sekä ottamaan omaa asiantuntemusaluetta haltuun hyvässä ohjauksessa. 

Tarjoamme asiakkaillemme pilvipohjaisia IT-ratkaisuja, joten aikaisempi kokemus Microsoftin pilvipalveluista kuten M365, Azure jne. katsotaan eduksi. Odotamme kaikilta hakijoilta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Oma auto on välttämätön käyttöönotto- ja konsultointitiimissä. 

Tukitiimissä pääset aitiopaikalta palvelemaan asiakkaitamme sekä ratkomaan monipuolisesti IT-ongelmia. Ratkomme valtaosan vikatilanteista etäyhteyden välityksellä, mutta ajoittain avautuu myös mahdollisuus suorittaa työt asiakkaidemme tiloissa. Tehtävässä hyvän pohjan antaa asiakaslähtöinen ajattelutapa sekä kyky viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Viihdyt hyvin dynaamisessa ympäristössä. 

Käyttöönottotiimissä asennetaan myymämme ratkaisut ja laitteet. Microsoft 365, päätelaitteet sekä erilaiset verkkoratkaisut tulevat tutuksi tässä tehtävässä. Käyttöönotot suoritetaan asiakkaidemme tiloissa ja siksi oma auto on edellytys. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kiinnostusta kehittyä markkinoiden kehittyessä. 

Konsultointitiimissä työskentelee kokeneet tekniset asiantuntijamme tarjoten asiakaskohtaisia ratkaisuja esimerkkisi tietoturvaan ja tekoälyyn liittyen. Hyvän pohjan antaa useamman vuoden kokemus tai syvällinen kiinnostus edellä mainituista osa-alueista.

Frendy | IT-tukihenkilö

Helsinki

Nautitko ongelmanratkaisusta ja vaihtelevista IT-alan työtehtävistä? Etsimme nyt Helsinkiin Service Desk -tehtäviin uutta iloista kollegaa moniasiakasympäristöön. Etsimällämme henkilöllä on mieluiten jo kokemusta IT-alalta työtehtävien tai koulutuksen kautta sekä toivomme sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja halua oppia uutta. Jos nämä osuivat kohdallesi, hae meille Sarasen koulutusohjelman kautta.

 

FRENDY

Frendy syntyi vuonna 2021 pitkän linjan IT-yrittäjien huomiosta: Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet IT-palveluille kasvavat tietotyön lisääntymisen myötä, mutta samanaikaisesti kehittyneimmät IT-palvelut ovat usein vain suurimpien yritysten saatavilla. Frendy täyttää tämän tyhjiön palvellen pieniä ja keskisuuria yrityksiä parhaalla mahdollisella osaamisella Hangosta Rovaniemelle. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu muun muassa käyttäjätuki, laitteet, lähiverkot, tietoturva, konesali- ja pilvikapasiteettipalvelut sekä konsultointi- ja asiantuntijapalvelut.

Frendy on muodostunut useasta menestyneestä IT-alan asiantuntijayrityksestä, ja tulevaisuuden kasvussa Frendyä tukee pääomasijoittaja Procuritas. Frendyllä työskentelee noin 350 IT-osaajaa, jotka toimivat 15 paikkakunnalta käsin. Frendy haluaa panostaa henkilöstönsä osaamiseen ja hyvinvointiin, hyviä uramahdollisuuksia unohtamatta.

IT-tukihenkilö

Pääasialliset tehtäväsi koostuvat työskentelystä Frendyn Käyttäjätuen tiimissä moniasiakasympäristössä, jossa työskentely tapahtuu eri asiakasyrityksille ja -ympäristöille. Otat vastaan tukipyyntöjä sähköpostitse ja puhelimitse ja ratkaiset asiakkaiden ongelmia etäyhteyksillä. Frendyn asiakkaiden tukipyynnöt painottuvat Windows-ympäristöön, mutta myös Apple-ympäristö on osalla asiakkaista käytössä. Tehtävässä eduksi on tuntemus Windows-työasemista ja kokemus kyseisen ympäristön ongelmien ratkaisuista. Teknistä osaamista tärkeämpää on kuitenkin kyky kohdata asiakkaita ja kommunikoida heidän kanssaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tehtävässä tarvitset hyvää loogista päättelykykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja itsenäisen työskentelyotteen. Moniasiakasympäristössä edellytetään lisäksi taitoa sisäistää uusien järjestelmien käyttö.

Greenstep Oy | Power Apps -kehittäjä

Helsinki

Greenstep Oy

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on lämminhenkinen perheyritys, joka on aina ollut monella tapaa greenstepiläisten yritys. Jaamme esimerkiksi 10 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilöstöllemme, joka tekee päivittäin loistavaa työtä tukeakseen asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Missionamme on auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä. Yli 700 asiantuntijaamme tukee eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme ensiluokkaisten taloushallinto-, palkanlaskenta-, HR-, CFO-,ERP-, analytiikka-, laki- ja vastuullisuuspalveluiden kautta.

Power Apps -kehittäjä

Etsimme nyt uutta tekijää analytiikkapalveluihin kasvamaan Power Apps -kehittäjäksi. Työssäsi tulet työskentelemään asiakasprojekteissa sekä myös sisäisissä projekteissa. Olet Power Apps:n ja muiden Power Platform -teknologioiden avulla sujuvoittamassa asiakkaiden erilaisia prosesseja ja työnkulkuja, suunnittelemassa erilaisia kyselyjä tai hallintasovelluksia.

Sopivan taustan tehtävässä kehittymiseen antaa esimerkiksi kaupallinen tai tietotekninen koulutus, mutta koulutustausta ei ole missään mielessä ratkaiseva. Näkemys yritysten tarpeista, liiketoiminnasta ja siitä, miten prosesseja voi uusin digitaalisin ratkaisuin kehittää, antaa hyvän pohjan teknisten ratkaisujen haltuunottoon. Aiempi IT-kokemus ja myös oma harrastuneisuus antaa hyvä pohjan ponnistaa eteenpäin.

Voit työskennellä PK-seudulla, Turussa tai Tampereella sekä etätyökäytäntöjemme mukaisesti.

 

Rekrytoivat yritykset
Varsinais-Suomessa

Greenstep Oy | Power Apps -kehittäjä

Turku

Greenstep Oy

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on lämminhenkinen perheyritys, joka on aina ollut monella tapaa greenstepiläisten yritys. Jaamme esimerkiksi 10 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilöstöllemme, joka tekee päivittäin loistavaa työtä tukeakseen asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Missionamme on auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä. Yli 700 asiantuntijaamme tukee eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme ensiluokkaisten taloushallinto-, palkanlaskenta-, HR-, CFO-,ERP-, analytiikka-, laki- ja vastuullisuuspalveluiden kautta.

Power Apps -kehittäjä

Etsimme nyt uutta tekijää analytiikkapalveluihin kasvamaan Power Apps -kehittäjäksi. Työssäsi tulet työskentelemään asiakasprojekteissa sekä myös sisäisissä projekteissa. Olet Power Apps:n ja muiden Power Platform -teknologioiden avulla sujuvoittamassa asiakkaiden erilaisia prosesseja ja työnkulkuja, suunnittelemassa erilaisia kyselyjä tai hallintasovelluksia.

Sopivan taustan tehtävässä kehittymiseen antaa esimerkiksi kaupallinen tai tietotekninen koulutus, mutta koulutustausta ei ole missään mielessä ratkaiseva. Näkemys yritysten tarpeista, liiketoiminnasta ja siitä, miten prosesseja voi uusin digitaalisin ratkaisuin kehittää, antaa hyvän pohjan teknisten ratkaisujen haltuunottoon. Aiempi IT-kokemus ja myös oma harrastuneisuus antaa hyvä pohjan ponnistaa eteenpäin.

Voit työskennellä PK-seudulla, Turussa tai Tampereella sekä etätyökäytäntöjemme mukaisesti.

 

Rekrytoivat yritykset
Pirkanmaalla

Vaaja Consulting Oy | Konsultti/Kehittäjä/Tekninen arkkitehti

Tampere

Vaaja Consulting

Vaaja Consulting on yritysohjelmistoihin ja pilviratkaisuihin keskittynyt yritys. Riveissämme ovat parhaat ja innostuneimmat henkilöt, jotka auttavat takaamaan asiakkaidemme IT-hankkeiden menestyksen. Meillä on kokemusta erityisesti Microsoftin teknologioin toteutetuista ratkaistuista.

Oikeat resurssit ovat avain hankkeiden onnistumiseen. Kokeneina IT-alan toimijoina ymmärrämme, etteivät yritystason referenssit takaa menestystä, mikäli yhteistyö projektitiimin ja asiakkaan kesken ei toimi. Uskomme, että moderni strateginen kumppanuus voi syntyä asiakasyrityksen ja yksilön välille, jolloin molemmat hyötyvät.

Pidämme jatkuvasti huolta osaamisestamme ja kehitämme sitä aktiivisesti myös asiakastoimeksiantojen ulkopuolella.

Konsultti/Kehittäjä/Tekninen arkkitehti

Etsimme ennen kaikkea uteliasta, ennakkoluulotonta ja luotettavaa työkaveria - hyvää tyyppiä. Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, kunhan on kova draivi kehittyä.

Office Management | IT-asiantuntija

Tampere

Office Management

Office Management Finland palvelee pk-sektorin yrityksiä ja -yhteisöjä Espoosta ja Tampereelta käsin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinajohtajien kokonaisvaltaisia IT- ja esitystekniikanratkaisuja. Suomen tiimissämme työskentelee 45 henkilöä ja olemme osan Pohjoismaista Office Management Groupia. Emoyhtiömme Ruotsissa on perustettu jo 30 vuotta sitten. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

IT-asiantuntija

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia IT-asiantuntijoita. Voit osaamisesi, kokemuksesi sekä tavoitteidesi mukaan sijoittua yrityksessä tuki-, käyttöönotto- tai konsultointitiimiin.

Microsoft Academyn koulutussisältöjen ja työssäoppimisen avulla pääset perehtymään työhön sekä ottamaan omaa asiantuntemusaluetta haltuun hyvässä ohjauksessa.

Tarjoamme asiakkaillemme pilvipohjaisia IT-ratkaisuja, joten aikaisempi kokemus Microsoftin pilvipalveluista kuten M365, Azure jne. katsotaan eduksi. Odotamme kaikilta hakijoilta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Oma auto on välttämätön käyttöönotto- ja konsultointitiimissä.

Tukitiimissä pääset aitiopaikalta palvelemaan asiakkaitamme sekä ratkomaan monipuolisesti IT-ongelmia. Ratkomme valtaosan vikatilanteista etäyhteyden välityksellä, mutta ajoittain avautuu myös mahdollisuus suorittaa työt asiakkaidemme tiloissa. Tehtävässä hyvän pohjan antaa asiakaslähtöinen ajattelutapa sekä kyky viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Viihdyt hyvin dynaamisessa ympäristössä.

Käyttöönottotiimissä asennetaan myymämme ratkaisut ja laitteet. Microsoft 365, päätelaitteet sekä erilaiset verkkoratkaisut tulevat tutuksi tässä tehtävässä. Käyttöönotot suoritetaan asiakkaidemme tiloissa ja siksi oma auto on edellytys. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kiinnostusta kehittyä markkinoiden kehittyessä.

Konsultointitiimissä työskentelee kokeneet tekniset asiantuntijamme tarjoten asiakaskohtaisia ratkaisuja esimerkkisi tietoturvaan ja tekoälyyn liittyen. Hyvän pohjan antaa useamman vuoden kokemus tai syvällinen kiinnostus edellä mainituista osa-alueista.

Magic Cloud Oy | Junior pilvipalveluasiantuntija

Tampere/Porvoo

Junior pilvipalveluasiantuntija

Onko intohimonasi teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?

Haemme teknologiasta kiinnostunutta, oppimisnälkäistä uutta Junior pilvipalveluasiantuntijaa tiimiimme Tampereelle tai Porvooseen! Meillä pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa pilvipalveluiden asiantuntijayrityksessä.

Tavoitteemme on saada sinut tärkeäksi osaksi tiimiämme työskentelemään asiakasympäristöjen ja sisäisten kehitysprojektiemme parissa. Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja koostuvat osaamisesi mukaan mm. palvelinten ylläpitotehtävistä, vianetsinnästä, asiakastuesta sekä työskentelystä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa.

Tulet loistamaan Junior pilvipalveluasiantuntijana, kun omaat seuraavaa:

Meille on tärkeintä, että sinulla on halua oppia, kehittyä sekä ottaa vastuuta. Odotamme intohimoa ja osaamista ongelmanratkaisuun sekä vianetsintään. Toivomme, että sinulla olisi käsitystä ja kokemusta Windows-palvelinten ylläpidosta ja itseohjautuva työskentelyote.

Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Greenstep Oy | Power Apps -kehittäjä

Tampere

Greenstep Oy

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on lämminhenkinen perheyritys, joka on aina ollut monella tapaa greenstepiläisten yritys. Jaamme esimerkiksi 10 % vuosittaisesta tuloksestamme henkilöstöllemme, joka tekee päivittäin loistavaa työtä tukeakseen asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Missionamme on auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä. Yli 700 asiantuntijaamme tukee eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme ensiluokkaisten taloushallinto-, palkanlaskenta-, HR-, CFO-,ERP-, analytiikka-, laki- ja vastuullisuuspalveluiden kautta.

Power Apps -kehittäjä

Etsimme nyt uutta tekijää analytiikkapalveluihin kasvamaan Power Apps -kehittäjäksi. Työssäsi tulet työskentelemään asiakasprojekteissa sekä myös sisäisissä projekteissa. Olet Power Apps:n ja muiden Power Platform -teknologioiden avulla sujuvoittamassa asiakkaiden erilaisia prosesseja ja työnkulkuja, suunnittelemassa erilaisia kyselyjä tai hallintasovelluksia.

Sopivan taustan tehtävässä kehittymiseen antaa esimerkiksi kaupallinen tai tietotekninen koulutus, mutta koulutustausta ei ole missään mielessä ratkaiseva. Näkemys yritysten tarpeista, liiketoiminnasta ja siitä, miten prosesseja voi uusin digitaalisin ratkaisuin kehittää, antaa hyvän pohjan teknisten ratkaisujen haltuunottoon. Aiempi IT-kokemus ja myös oma harrastuneisuus antaa hyvä pohjan ponnistaa eteenpäin.

Voit työskennellä PK-seudulla, Turussa tai Tampereella sekä etätyökäytäntöjemme mukaisesti.

Navakka Group Oy | Ohjelmistokehittäjä

Tampere

Navakka Group Oy

Navakka Group Oy on suomalainen yrittäjävetoinen asiantuntija- ja ohjelmistoyhtiö, jonka keskiössä on vahvasti Microsoftin Business Applications -ratkaisutarjooma pilvestä. Palveluidemme ytimen muodostavat toiminnanohjausratkaisun käyttöönotto-, kehitys- ja konsultointipalvelut, sekä järjestelmän tuki- ja ylläpitopalvelut. Osaamisen ja menestyksen osoituksena olemme yksi harvoista Microsoftin Business Application -ratkaisukumppaneista. Meiltä löydät Suomen johtavat ja osaavimmat Dynamics 365 Business Central -ammattilaiset eli #erpistit.

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme innostunutta ohjelmistokehittäjää tekniseen tiimiimme. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten sovellusten ja automaatioiden parissa Microsoftin Power Platformia hyödyntäen.

Tehtävä:
Kehität ja ylläpidät sovelluksia ja automaatioita ensisijaisesti Microsoft Power Platform ratkaisuilla. Osallistut asiakkaiden liiketoimintatarpeiden analysointiin ja teknisten ratkaisujen suunnitteluun.

Edellytykset: 

 • Aiempaa ohjelmointiosaamista

 • Ymmärrystä ja innostusta low-code-työkaluista ja niiden tuomista mahdollisuuksista

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun.

 • Ymmärrys ERP-järjestelmistä ja yritysten toiminnanohjauksesta on ehdottomasti hyödyksi.

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja loistavat mahdollisuudet osaamisesi kasvattamiseen.

 • Iloisen ja kannustavan työyhteisön, toiminnanohjauksen huippuammattilaiset ovat myös sinun käytettävissäsi.