Uudelle koodausuralle Mimmit koodaa -RekryKoulutuksella!

Haku päättynyt

---

Miltä kuulostaisi ura nopeasti kasvavalla ohjelmistoalalla ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Oletko miettinyt mahdollisuutta uuden uran käynnistämiselle rekrytoivan koulutusohjelman avulla? Nyt, jos joskus, on loistava hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ ohjelmistoalalla Mimmit koodaa -RekryKoulutuksen kautta!

Mimmit koodaa -ohjelma on perehdyttänyt jo 6000 naista ohjelmoinnin saloihin. Nyt suosittu Mimmit koodaa -ohjelma laajenee uuteen kuuden kuukauden rekrytoivaan koulutusohjelmaan, joka auttaa sinua konkreettisesti löytämään oman roolisi ja urasi alalta, josta työt eivät lopu.

Valtakunnallisen rekrytoivan koulutusohjelman kautta yritykset eri puolilla Suomea etsivät riveihinsä tulevaisuuden ohjelmistoalan osaajia kouluttautumaan useisiin eri rooleihin. Oletko sinä etsimämme tulevaisuuden softa-alan ammattilainen?

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

Tekijöitä etsitään useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Mimmit koodaa -RekryKoulutuksen kautta pääset panostamaan omaan ohjelmistokehittäjän uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa.

Ohjelman aikana työskentelet ohjelmistoalan tehtävissä yhdessä yhteistyöyrityksistämme, ja pääset soveltamaan oppimaasi suoraan käytännön työtehtävissä. Koulutusohjelman tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi.

Yhteistyöyrityksemme etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden osaajia ohjelmistoalalle mm. seuraaviin roolehin: 

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Web-ohjelmoija
 • Ohjelmistokonsultti
 • Projektipäällikkö
 • UX-suunnittelija
 • Testaaja
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Määrittelijä

Mimmit koodaa -RekryKoulutus avaa ovia monille eri urille, ja rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville koodareille, että jo kokeneimmillekin ohjelmistokehittäjille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Asiantuntijakoulutuksen avulla kehität osaamistasi

Kuuden kuukauden mittaisessa Mimmit koodaa -RekryKoulutuksessa on uudesta koodarinurasta unelmoivalle loistava kokonaisuus: Pääset tekemään käytännön työtehtäviä ja samalla kehittymään asiantuntijakoulutuksessa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot sekä opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina. Pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi käytännön projektien parissa.

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden laajasta koulutustarjonnastamme.

Koulutuksen aikana tullaan käsittelemään esimerkiksi seuraavia aihealueita:

 • Ohjelmistokehityksen prosesseja: Scrum, Lean ja DevOps
 • Ohjelmointikielien ja kirjastojen osalta esimerkiksi Javascript, React, Angular
 • HTML5- ja CSS3-tekniikat
 • Tietokannat ja SQL
 • Mobiiliohjelmoinnin ja pilvipalveluiden (Azure, AWS) perusteita
 • Muina aiheina esimerkiksi tietoturvallinen ohjelmistokehitys, järjestelmäintegraatiot sekä käyttöliittyminen testaaminen

Millainen kokemus on olla mukana rekrytoivassa koulutusohjelmassa? Lue, mitä parhaillaan Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa mukana oleva Johanna, on mieltä koulutusohjelmasta!

Olisiko sinusta Mimmit koodaa -RekryKoulutukseen?

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä ohjelmistokehitysalalle.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Vaihtoehtoisesti osaamisesi voi myös perustua mm. aiempiin Mimmit koodaa -ohjelman koulutuksiin tai vapaa-ajalla tehtyyn itseopiskeluun. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija jos sinulla on IT-alaan liittyvä alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi, insinööri, tradenomi, KTM, datanomi tai merkonomitutkinto). Kaikista tärkeintä on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä web-ohjelmistokehityksen osaajaksi.

Voit myös osoittaa osaamisesi Mimmit koodaa Bootcamp -verkkokoulutuksessa, josta saat lisäksi erinomaiset eväät RekryKoulutukseen! Haku Bootcampiin päättyy 2.9.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella. Tarkistathan siis, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Monta hyvää syytä hakea

Monia avoimia työtehtäviä

 • Yritykset ovat etsimässä tulevaisuuden osaamista useisiin erilaisiin työtehtäviin ympäri Suomea. Työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin tuoreille koodareillekin.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Saat laadukasta asiantuntijakoulutusta web-ohjelmistokehityksestä. Koulutukset järjestetään verkossa, joten voit opiskella vaikka kotisohvaltasi.

Alalla riittää tekemistä

 • Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve – työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset.

Työllisty asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

 • Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittymään. RekryKoulutuksen tavoitteena on työllistyminen ohjelman päätyttyä – tilastollisesti jopa 85 % ohjelmaan osallistuvista saa ohjelman aikana uuden työn!

Mimmit koodaa on vaikuttava yhteisö

Mimmit koodaa -ohjelman tavoitteena on tasa-arvon, diversiteetin ja osaajien kasvattaminen ohjelmistoalalle. Softa-ala on edelleen valitettavasti yksi sukupuolittuneimmista toimialoista. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta. Lue lisää Mimmit koodaa -ohjelmasta!

”Olen ihan hirveän innoissani näistä koulutusohjelmista, koska tässä on ihan oikeasti konkreettinen mahdollisuus päästä ohjelmistoalalle uralle.” -Milja Köpsi, Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä.

Lue lisää Milja Köpsin mietteitä nyt järjestettävästä koulutusohjelmasta tästä!


Kaipaatko vielä lisää tietoa ohjelmasta? Katso hakijainfotilaisuutemme Facebookista

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon valintaprosessin etenemisestä mahdollisimman nopeasti. Hae mukaan ohjelmaan alta!

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!