Mimmit koodaa RekryKoulutus

Koodaa urasi seuraava rivi ja suuntaa ohjelmistoalalle taustastasi riippumatta

Tähtäimessä ohjelmistoala? Liity osaksi muutosta ja koodaa urallesi uusi rivi Mimmit koodaa RekryKoulutuksesta

Kiinnostaako koodaus? Haetko lisäpotkua alanvaihtoon tai etsit omannäköisiä työmahdollisuuksia softa-alan parissa? Mimmit koodaa RekryKoulutuksen kautta sinulle ja 12 muulle mimmille avautuu tilaisuus koodata uusi rivi urallesi, kokemuksestasi riippumatta.

Joten, mikäli nautit ongelmanratkaisusta ja haluat hyödyntää tulevissa työtehtävissäsi uteliasta mieltäsi – ja samalla kasvattaa devausosaamistasi – olet ehdottomasti oikeassa paikassa.

Lue lisää, hae mukaan ja löydä oma roolisi alalta, josta työt eivät tule loppumaan!

Mimmit koodaa RekryKoulutus luo uusia uramahdollisuuksia ja muovaa alaa

Ohjelmisto- ja e-business ry:n Mimmit koodaa -ohjelma edistää sekä IT-alaa että laadukkaan softan syntymistä, sillä vain monimuotoisuudella maailmaan saadaan parempaa teknologiaa. Ohjelma laajenee nyt toista kertaa järjestettävään Sarasen Mimmit Koodaa RekryKoulutukseen, jonka tavoitteena on työllistää ohjelmistokehityksestä ja softasta kiinnostuneita naisia IT-alan tehtäviin asiantuntijakoulutuksen kautta. Lopputuloksena pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava työpaikkasi voisi näyttää. Lue lisää ohjelman kokonaisuudesta ja toteutuksesta tästä.

Mimmit koodaa on vaikuttava yhteisö, joka tavoittaa valtakunnallisesti jopa 10 000 mimmiä – koodaaminen siis todella kiinnostaa.

 

Kiinnostuksesi koodausta kohtaan sekä innostuksesi oman asiantuntijuuden kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi ohjelman aikana!

Milja-Kopsi---Photo_Jyri-Keronen-4-1"Rekrytoiva koulutus on erinomainen vaihtoehto alanvaihtajille, jotka haluavat hyödyntää aiempaa osaamistaan, oppia uutta ja siirtyä nopeasti uusiin asiantuntijarooleihin.”

 

-Milja Köpsi, Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä.

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ohjelmisto ja e-business ry:n sekä rekrytoivien yrityksien kanssa. 

Ota yhteyttä

Mira_Tapiola-Garcia-640x640

Mira Tapiola-Garcia

Senior Project Specialist
mira.tapiola@saranen.fi
045 171 6787

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Suurimmat valttisi hakiessasi ohjelmaan ovat

Intohimosi ongelmanratkaisu-tehtäviin

mimmit-ongelmanratkaisu-icon

Kiinnostuksesi koodaushommia kohtaan

mimmit-koodaus-icon

Halusi oppia ja kehittää devausosaamistasi

mimmit-kehitys-icon

 Koodi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

 

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Nopeasti nostetta uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Mimmit koodaa RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

mimmit-koodaa-tyosopimus-icon
Löydä omannäköisiä tehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. 

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme ohjelmistoalan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Front-end-kehittäjä
 • Wordpress-kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Projektipäällikkö
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Testaaja
mimmit-koodaa-useita-rooleja-icon
Hanki ajantasaisinta osaamista

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta.

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • ohjelmoinnin perusteet
 • resilienssi ja uuden oppiminen
 • HTML5 ja CSS3 -tekniikat
 • Javascript ja Typescript
 • Tietokannat ja SQL
 • Mobiiliohjelmointi: Android & iOS
 • Konsultatiivinen työskentely
 • DevOps: ketterät menetelmät, jatkuva integraatio ja toimitus
 • Oman uran johtaminen
mimmit-koodaa-uusi-osaaminen-icon
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennä työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

mimmit-koodaa-tyonhaku-icon

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
0 / 0

Hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Mimmit koodaa rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen TE-palveluiden tai kuntakokeilun asiakas. 

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 708283

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Vinkkejä hakuun

🎯    Hyödynnä sinulle sopivat hetket koodaustaitojen kasvattamiseen – halukkuus oman koodausosaamisen jatkuvaan kehittämiseen (ja konkreettiset näytöt tästä) ovat pelkkää CV:tä tärkeämpiä.

💡    Hyviä vinkkejä itseopiskeluun löytyy täältä: https://mimmitkoodaa.ohjelmistoebusiness.fi/pohjois-karjala/

💥    Aloita hyvissä ajoin myös esim. oman GitHub-profiilin rakentaminen, jolla pystyt konkreettisesti osoittamaan käytännön osaamistasoasi tuleville työnantajille. Sinun ei missään nimessä tarvitse olla valmis osaaja, mutta osaamistason määrittäminen auttaa myös varmistamaan, että sinulle löytyy juuri sinulle sopiva työnantaja ja oikeanlainen mahdollisuus kehittymiseen.

🔎    Pohdi sinulle mahdollisia kiinnostavia työnantajia – tuo niitä esiin profiilissasi hakuvaiheessa tai voit halutessasi jo olla niihin suoraan yhteydessä ja tiedustella heidän halukkuuttaan juuri sinun rekrytoimiseen RekryKoulutuksen kautta.

💯    Mieti jo valmiiksi, mitkä osaamisalueet sinun aiemmasta kokemuksestasi olisivat erityisen hyödyllisiä tulevalle työnantajalle myös ohjelmistokehitystehtävissä (näitä varmasti on), jotta osaat myös näitä asioita korostaa profiilissasi hakuvaiheessa.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Kiinnostuksesi koodausta kohtaan sekä innostuksesi oman asiantuntijuuden kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija sillä me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi ohjelman aikana!

Ohjelmaan osallistuu monia IT-alan yhteistyöyrityksiä ja avoinna olevia työmahdollisuuksia on erilaisia ja eritasoisia. Tämän vuoksi voit suunnata uusiin tehtäviin hyvin monenlaisella taustalla – olitpa ensimmäistä oman alan työtä tavoitteleva tulevaisuuden osaaja, uusia uramahdollisuuksia pohtiva alanvaihtaja tai jo aiempaa kokemusta omaava tekijä. 

Koulutus on työvoimakoulutusta ja se on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 15.8. - 12.9.2022

Koulutuksen ajankohta: 6.10.2022-3.4.2023

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, koulutusjärjestäjä Saranen, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Tietopuolista koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • ohjelmoinnin perusteet
 • resilienssi ja uuden oppiminen
 • HTML5 ja CSS3 -tekniikat
 • Javascript ja Typescript
 • Tietokannat ja SQL
 • Mobiiliohjelmointi: Android & iOS
 • Konsultatiivinen työskentely
 • DevOps: ketterät menetelmät, jatkuva integraatio ja toimitus
 • Oman uran johtaminen

Ohjelma on osallistujille maksuton.