HealthTechPro

HealthTechPro

Rekrytoiva koulutusohjelma terveysteknologia-alan asiantuntijatehtäviin Turussa ja Tampereella

HealthTechPro on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta etsitään nyt 20 uutta terveysteknologia-alan tulevaa ammattilaista monipuolisiin tehtäviin Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan seudulla toimiviin yrityksiin. Koulutusohjelma alkaa syyskuussa 2017 ja sen kesto on puoli vuotta.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi puoleen vuoteen sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä terveysteknologian asiantuntijuuden vahvistamiseksi. Kouluttajina toimivat Healthtech Finland -yhdistyksen regulaatio-asiantuntija Tom Ståhlberg ja muut alan asiantuntijat.

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän HealthTechPro -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Merkityksellinen ja innovatiivinen tulevaisuuden ala

Kansainvälisestikin arvostettu suomalainen terveysteknologiateollisuus on Suomen suurin huipputeknologian vientiala. Innovatiivinen ala tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä ja yrityksissä. Terveysteknologian alalla yhdistyvät merkityksellinen ja tärkeä työ sekä poikkitieteellinen kova osaaminen, jonka avulla tähdätään sekä paikallisesti että globaalisti ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää terveysteknologia-alasta: healthtech.teknologiateollisuus.fi.

Rekrytoivat yritykset

HAKUOHJEET

Kenelle HealthTechPro -koulutusohjelma on tarkoitettu?

Haemme nyt asenteeltaan oikeanlaisia, motivoituneita, dynaamisia ja kehittymishaluisia tekijöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian parissa. Rekrytoiva koulutusohjelma on hyvä keino päästä uudenlaisiin työtehtäviin terveysteknologian toimialalla, sisään mielenkiintoiseen yritykseen tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

HealthTechPro -rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana työvoimakoulutuksena, jonka aikana saat normaalia työttömyystukea. Lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueiden TE-toimistojen asiakkaat ja työnhakijat.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli:

  • olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä
  • pystyt opiskelemaan suomen kielellä, muu kielitaito eduksi

Eduksi on työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuva osaaminen erilaisista terveysteknologia-alaa tukevista tehtävistä tai vahva mielenkiinto ja valmius kehittyä alan asiantuntijaksi.

Lopulliset vaatimukset määrittävät yhteistyöyritysten erilaiset tarpeet, joten kerrothan osaamisestasi ja toiveistasi rohkeasti.

Ohjelmaan hakeminen vaatii kahden eri hakemuksen täyttämistä.

Haku on päättynyt.

Hakemukset jätettyäsi selvitämme sopivuutesi HealthTechPro -koulutusohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Yhteensä aloituspaikkoja on 20 Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Hakuaika Turkuun on päättynyt

1. Jätä työhallinnon hakemus TE-toimiston sähköiseen järjestelmään osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero: 674283).

2. Täytä myös tietosi järjestelmäämme alla olevasta painikkeesta. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Hakuaika Tampereelle on päättynyt

1. Jätä työhallinnon hakemus TE-toimiston sähköiseen järjestelmään osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero: 674533).

2. Täytä myös tietosi järjestelmäämme alla olevasta painikkeesta. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

×