28.03.2024 — Uutinen

Tiedote: Mirja Hosionaho aloittaa Sarasen toimitusjohtajana 1.4.2024

Saranen
Kirjoittaja
Saranen

Sarasen toimitusjohtajana toiminut Janne Lindfors siirtyy Oppiminen ja Hyvinvointi – liiketoiminta-alueen vetäjäksi Baronalle. Sarasen toimitusjohtajana aloittaa 1.4.2024 Sarasen nykyisenä operatiivisena johtajana toiminut Mirja Hosionaho. 

janne-lindfors-saranen-consulting"Olen kiitollinen siitä, että olen toimitusjohtajana saanut palvella Sarasen ihmisiä lähes 10 vuoden ajan. Saranen on aina saanut upeita ihmisiä yhteisöönsä. Niin on edelleen. Nyt on luonteva hetki siirtää vastuu eteenpäin. Yhtiö on erinomaisessa kunnossa ja valmis tuleviin työmarkkinan muutoksiin”, väistyvä toimitusjohtaja Janne Lindfors toteaa.

”Saranen saa Mirjasta tavoitehakuisen liiderin, jolla on sydän paikallaan. Mirjalla on lisäksi vahva kokemus yhteistyöstä julkisen sektorin, yritysten ja työnhakijoiden välillä”, Janne jatkaa.

Lähden innolla johtamaan Suomen parhaisiin työpaikkoihin lukeutuvaa asiantuntijaorganisaatiota. Sarasella on loistava tiimi ja hyvät edellytykset jatkaa hienoa kehityskulkuamme muuttuvassa työmarkkinassa. Jatkamme vahvaa yhteistyötä julkisen sektorin toimijoiden, yritysten ja muiden kumppaniemme kanssa. Samalla etenemme vauhdilla kohti työnantajien ja yksilöiden osaamistarpeet huomioivia, vaikuttavia työllisyyspalveluita” sanoo 1.4.2024 toimitusjohtajana aloittava Mirja Hosionaho.

mirja-hosionaho-640x640-4Lisätietoja:
Mirja Hosionaho
mirja.hosionaho@saranen.fi
+358 44 238 2144

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

09.04.2024 — Organisaation muutostilanteet

Inhimillisyys apuun muutosneuvotteluissa

Sanalla muutosneuvottelut – ja sen edeltäjällä, yhteistoiminta- eli yt-neuvotteluilla – on karu kaiku. Vaikka neuvotteluita voidaan käydä monenlaisissa...

Lue lisää
19.03.2024 — Organisaation muutostilanteet

Älä unohda itseäsi, esihenkilö!

Muutosneuvottelut ovat raskaita prosesseja koko työyhteisölle – myös esihenkilöille. Vaikeassa tilanteessa kaikki menee harvoin nappiin, ja esihenkilöiden...

Lue lisää