10.05.2023 — Uutinen

Saranen X Skillcode – Rakennamme yhdessä vaikuttavia osaamisratkaisuja

Kirjoittaja
Jenni Kankkunen & Janne Lindfors

Nykyosaajien osaamisen uudistaminen sekä jatkuva oppiminen ovat keskeisiä osaamispulan ratkaisun keinoja. Vauhdittaaksemme oppimisratkaisujen kehittämistä ja niihin panostamista, eriytämme Sarasesta 10.5.2023 uudenlaisen modernin oppimisyhtiön, Skillcode Oy:nYhtiö on Suomen ensimmäinen oppimisyhtiö, jonka missiona on luoda liiketoimintalähtöisiä ja aidosti vaikuttavia oppimisratkaisuja yritysten kasvun mahdollistamiseksi. Yhdessä Skillcode ja Saranen pystyvät rakentamaan kokonaisvaltaisia ja entistäkin vaikuttavampia osaamisratkaisuja työelämän muuttuviin tarpeisiin. 

Rakennamme yhdessä vaikuttavia osaamisratkaisujayhteiskunnan, yritysten ja yksilöiden tarpeisiin

Re-ja up-skilling oppimisohjelmat, johdon osaamistyöpajat, sekä erilaiset valmennukset toteuttaa jatkossa Skillcode.  Saranen toimii edelleen kokonaisvaltaisena osaamisen johtamisen kumppanina. Saranen tukee rekrytoivien koulutusohjelmien kautta osaamisen hankinnassa ja muutospalveluiden kautta sopeutustilanteissa.  

Skillcode ja Saranen tulevat jatkossa tekemään tiivistä yhteistyötä yhä vaikuttavampien ja työelämälähtöistempien oppimispolkujen rakentamisessa.  Uskomme, että yhdessä pystymme vastaamaan yhä paremmin markkinan laajentuviin ja nopeasti kehittyviin osaamis- ja oppimistarpeisiin aina uuden osaamisen hankinnasta, osaamisen kehittämiseen ja tarvittaessa luopumiseenkin liittyen. 

Yhdessä olemme enemmän!

Jatkossa löydät Osaamisen uudistamiseen liittyvät palvelut täältä! 

Janne Lindfors, Saranen & Jenni Kankkunen, Skillcode

 

Suosituimmat

Saattaisit olla myös kiinnostunut...

25.11.2022 — Uutinen

Muutosturvalaki täydentyy 2023

Yhteistoimintalakiin liittyvä muutosturva saa alkuvuodesta 2023 lisäosan. Muutosturvan täydennyksellä pyritään parantamaan 55-vuotiaiden ja sitä vanhempien...

Lue lisää
29.09.2022 —

Nouse palkkahallinnon tehtäviin Accountorilla

Oletko kiinnostunut palkanlaskijan tai palkka-assistentin työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa näihin rooleihin. Järjestämme nimittäin Accountorin kanssa...

Lue lisää