Suuntaa uuteen työhön ohjelmistokehittäjäksi Ambientialle

Hakuaika päättynyt

---

Oletko kiinnostunut aloittamaan uuden työn koodauksen parissa monien mahdollisuuksien Ambientialla? Haluatko kasvattaa ohjelmistoalan osaamistasi uudelle tasolle työtehtäviesi ohella tapahtuvan asiantuntijakoulutuksen myötä? Hei hyvä, olet oikeassa paikassa! Ambientia Academy RekryKoulutukseen etsitään nimittäin motivoituneita tulevaisuuden devaajia Ambientialle Joensuuhun

Ohjelmassa on useita mahdollisuuksia eri taustaisille henkilöille Ambientialla – olitpa sitten kiinnostunut enemmän backendfrontend, fullstack tai pilviteknologioiden parissa työskentelystä

Mikäli kiinnostuit, niin käy pian jättämässä hakemus näiden ohjeiden mukaan! 👇

Meillä on koodillesi kasvun paikka

Alkuvuodesta 2023 starttaavan Ambientia Academy RekryKoulutuksen kautta etsitään uusia kykyjä kasvamaan erilaisiin softankehitysrooleihin. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työ Ambientialla ohjelmistokehittäjän roolissa uusia työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta (n. 20 % ohjelman ajasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin Ambientialla työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Ohjelma järjestetään yhteistyössä Ambientian, Sarasen, ELY-keskuksen sekä TE-palveluiden kanssa.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – ohjelman tarkoituksena on auttaa sinut kehittymään uuteen koodausrooliisi.

Ota yhteyttä

emmi_heimonen

Emmi Heimonen

Project Manager
emmi.heimonen@saranen.fi
044 517 1301

Onko sinulla kysyttävää avoimista paikoista tai ohjelman sisällöstä?

Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva asiantuntijaksi 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi ura? Mitä jos valitsisit molemmat.

Ambientia Academy RekryKoulutus on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja tulevaisuudessa. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut ohjelmistokehittäjäksi vakituiseen työsuhteeseen Ambientialle 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen, taustastasi riippumatta.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ambientian ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Oppiminen-kasvu
Löydä omannäköinen roolisi

Kerro meille minkälaisten teknologioiden ja projektien parissa haluaisit päästä meillä työskentelemään!

Ambientia on monien mahdollisuuksien talo. Kiinnostipa sinua sitten back- tai frontend, pilviteknologiat tai fullstack-kehittäjän ura – ohjelmasta löydät väylän näihin tehtäviin.

Yleinen ohjelmointi
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Saat ajantasaisinta koulutusta alan huipulta ja viet asiantuntijuutesi seuraavalle tasolle.

Saat ohjelman aikana laadukasta täsmäkoulutusta uuteen rooliisi liittyen alan johtavilta tekijöiltä (n. 20 % ohjelmasta on tietopuoleista opetusta) ja pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi suoraan käytännön työtehtävien parissa.

Ohjelman koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealuesta:

 • web-ohjelmointi (Javascript, React)
 • back end -ohjelmointi (Node.js, Java)
 • tietokannat
 • pilvipalvelut
 • ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät
 • DevOps
 • tietoturvallinen ohjelmistokehitys
Koulutusta
Uraasi tukeva työyhteisö

Meitä Ambientialaisia on eri puolilla Suomea yli 200. Olemme välitön työyhteisö, jossa panostamme ihmisten oppimiseen ja kasvuun. Tästä ovat esimerkkinä eri osaamisalueiden kehittämiseksi kootut Tribet.

Pääpaino tehtävissämme on asiakkaillemme toimitettavassa projektityössä. Asiakaskuntamme on monipuolinen ja kättemme jälki näkyy monenlaisissa projekteissa julkisen sektorin eri toimijoista esimerkiksi autoverkkokauppa.fi:n kaltaisiin oman alansa edelläkävijöihin.

Lue lisää Ambientiasta työntantajana.

ambientia-logo-red

Millaista on työskennellä Ambientialla?

Kuumotus karisi hyvin nopeasti harjoittelun alettua. Iso kiitos siitä kuuluu tiimiläisilleni, jotka ovat rentoa väkeä. He ovat olleet isona apuna. Sitä mukaa kun projektista ymmärtää pikkuhiljaa yhä enemmän, myös tekeminen helpottuu.
       

- Kasperi Järvi, fullstack-koodari

kasperi-ambientia-academy-refe
Ambientia on ollut uudelle koodarille todella hyvä työpaikka. Kattava perehdytys ja harjoittelujakso Ambientialla mahdollistivat sen, että pääsin laittamaan opit käytäntöön nopeasti.
     

- Iita Kostian, ohjelmistokehittäjä

iita_manninen copy
0 / 0

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Ambientia Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa tai kuntakokeilussa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-palveluiden hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti. 

Koulutusnumero: 710304

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi Ambientialle. Anna siis motivaatiosi ja persoonasi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta pääsemme tutustumaan sinuun ja keskustelemaan työmahdollisuuksista mahdollisimman nopeasti!

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Kuka voi hakea?

Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja.  

Syvä motivaatio teknologioita kohtaan, sekä innostus ja pitkäjänteisyys oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. 

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, -testauksesta, IT-alalta, pilvipalveluista, käyttöliittymäsuunnittelusta tai järjestelmistä työkokemuksen, opiskelujen, harrastuksien tai muiden projektiesi kautta. Soveltuva taustasi voi siis olla kaupallinen tai tekninen. 

Ohjelmaan valituista tehdään turvallisuusselvitys.

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Ambientia yrityksenä

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys. Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Monet asiakkaamme toimivat julkisella sektorilla tai kaupan, palveluiden ja teollisuuden aloilla, mutta palvelemme kaikkia organisaatioita, jotka haluavat valjastaa digitalisaation paremman huomisen luomiseen.

Ammattitaitoisen porukkamme joukossa pääset mukaan toteuttamaan yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja mutkattomassa etäorganisaatiossa. Meitä kuvaa hyvin sanonta: vakavasti mutta ei vakavana!

 

Olemme toimineet jo vuodesta 1996 lähtien. Konsernin liikevaihto 2020 oli 20,9 miljoonaa €.

Meillä on kumppanuussuhteet ja sertifioituja ammattilaisia mm. Magento-, Liferay-, Atlassian- ja Red Hat-teknologioista. Lisäksi teemme yhteistyötä mm. Arvo Partnersin ja Shero Commercen asiantuntijoiden kanssa.

Ambientialla on kuusi toimistoa Suomessa: Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Kuopiossa. Etätyöt ovat ok! Kun tehtävä ja tilanne sallivat, voit työskennellä kotoa, junasta tai laiturilta – mikä hyvältä tuntuu ja sopii muuhun elämääsi. Tärkeintä meille ovat työn tulokset.

Projektityö tehdään meillä hajautetuissa tiimeissä, ja lähin työkaverisi voi tehdä töitä aivan toisella puolella Suomea tai jostakin maailmalta.

Voit tutustua tekemisen meininkiimme ja potentiaalisiin uusiin kollegoihin urasivuillamme niin videoiden kuin uratarinoiden kautta. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitä, tähtikuvaajia, polkujuoksijoita, lautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200.

Tutustu urasivuilta myös kattaviin työsuhde-etuihimme!

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika : 11.11.-7.12.2022

Ohjelman ajankohta: 2.1.2023 - 3.7.2023

Hakijainfotilaisuus: TE-live 22.11. klo 10.30. Linkki tapahtumaan: https://te-live.fi/lahetykset/XJZtzqG0F

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut Ambientialle vakituiseen työsuhteeseen 6 kk asiantuntijakoulutuksen päätteeksi.

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Ohjelma toteutuu ensisijaisesti työssäoppimisen (80 % koulutusajasta) kautta Ambientialla. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohella 20 % koulutusajasta on varattu tietopuoliselle koulutukselle, johon kuuluu sekä asiantuntijakoulutusta, että ohjattua itseopiskelua.

Koulutuksen aikana pääset syventymään Ambientialla käytettäviin ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden teknologioihin asteittain. Sinun ei siis tarvitse hypätä suoraan syvään päätyyn - me autamme ja annamme sinulle tarvittavan tuen tulevassasi roolissasi menestymiseen. Koulutukset järjestetään suomeksi. 

Koulutussisältö koostuu mm. seuraavista aihealuesta:

 • web-ohjelmointi (Javascript, React)
 • back end -ohjelmointi (Node.js, Java)
 • tietokannat
 • pilvipalvelut
 • ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät
 • DevOps
 • tietoturvallinen ohjelmistokehitys

Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus Ambientian kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

TE-live hakijainfotilaisuus

Jäikö suora lähetys välistä? Katso tallenne alta tai TE-liven nettisivuilla osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/XJZtzqG0F. TE-liven sivuilla voit vilkaista myös tallennechattiin, jossa näet katsojien osallistujille lähetyksen aikana esittämät kysymykset sekä niihin vastaukset. Tallenne tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä.
 

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.