Datasta riittää tekemistä – kehity asiantuntijaksi intensiivikoulutuksen avulla!

Onko sinulla hyvät ongelmanratkaisutaidot? Innostaako sinua uramahdollisuudet data-analytiikan parissa ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Verkkokoulutuksena toteutettava Analytics Bootcamp auttaa sinua kehittymään data-analytiikan asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Hae mukaan pian ja vie taitosi kasvualalle!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Datan, tiedolla johtamisen ja analytiikan tehokas hyödyntäminen korostuu kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat muutoksessa ja digitalisaatio kiihtyy entistä voimakkaammin.

Loppumattomasta datasta ja uusimista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niiden merkitystä ei osata lukea. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla.

Koulutus järjestetään verkossa. Opiskelu onnistuu siis kätevästi vaikka kotisohvaltasi ja voit jaksottaa opiskelun omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi. Koulutus on osallistujille maksuton.

 Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää data-analytiikasta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus data-analytiikasta ei välttämätöntä

Intensiivikoulutuksen tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja data-analytiikan maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus sopii niin alaan tutustuville tekijöille, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Koulutus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää data-analytiikkaosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta.

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Analytics Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja asiantuntijakouluttajien kanssa. Ohjelmaan osallistuvat voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa sekä työmarkkinatukea.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus

Analytics Bootcamp on 20 päivän mittainen intensiivikoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla. Ohjelman yksi suurimmista eduista on sen käytännönläheisyys, jonka ansiosta opitut tiedot ja taidot ovat mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Data-analytiikan perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa
  • Tietokannat, tietovarastojen hyödyntäminen, analyysit
  • Datan visualisoinnin perusteet ja työkalut
  • Ohjelmointi osana data-analytiikkaa (Python, R-keili)
  • Pilvipalvelut, IoT, koneoppiminen
  • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)

 Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi.

Yrityksissä suuri pula data-analyytikoista – työllisty Analytics Pron kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin syksyllä alkavaan Analytics Pro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Analytics Pron aikana työskentelet data-analyytikkona yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi suoraan käytännön työtehtävissä. Analytics Pron kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneita hakijoita.  Analytics Bootcamp tarjoaakin oivan mahdollisuuden osoittaa kehityspolkusi konkreettisesti ja lunastaa uusi työpaikka omaa urakehitystäsi tukien. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta jo ennestään kokemusta, voit löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Alan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja useat Pirkanmaan yritykset etsivätkin tulevaisuuden osaajia erilaisiin data-analytiikan rooleihin. Ohjelma avaa siis ovia hyvin monenlaisille urapoluille.

Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.