Rooli kehitysalalta Analytics Training Campin avulla!

Innostutko lukujen pyörittämisestä ja pulmien ratkaisemisesta, muutenkin kuin pelkän mututuntuman perusteella? Oletko kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Hae mukaan Analytics Training Campiin ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

Dataa on ympärillämme kaikkialla ja sen määrä kasvaa tauotta – itseasiassa, 90% kaikesta maailman datasta on luotu vasta viimeisen kolmen vuoden aikana. Datan tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa onkin toimialasta riippumatta äärimmäisen tärkeää yrityksien päivittäisen toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta.

Loppumattomasta datasta ja uusimmista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niiden merkitystä ei osata lukea. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla. Oulussa järjestettävä Analytics Training Camp auttaa sinua syventämään omaa tietotaitoasi ja löytämään oman roolisi datan tulkkina!

Kenelle koulutus sopii?

Training Campin tavoitteena on kouluttaa uusia data-analytiikan osaajia Oulun talousalueelle, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus sopii sekä alaan vasta tutustuville, että data-analytiikkaan jo enemmän perehtyneille asiantuntijoille, jotka haluavat syventää oman osaamisensa seuraavalle tasolle. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta – tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä alan osaajaksi!

Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tiedot ja taidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

  • Olet dataorientoitunut ja ratkot pulmat tietoon pohjaten
  • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio alaa kohtaan, ja haluat oppia jatkuvasti uutta mittaamisesta ja analytiikasta
  • Sinulla saattaa olla kokemusta data-analytiikasta harrastuksien, työn tai opiskelujen parista
  • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky ja olet luontainen ongelmanratkaisija

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Analytics Training Camp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu ensisijaisesti Oulun talousalueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Tavoitteemme on tarjota sinulle vahva tuki uuden työpaikan löytymiseksi, sekä auttaa sinua kehittämään ammatillista osaamistasi.

Training Campin lopputuloksena harjoitustyö

Data-analytiikan Training Camp on 35 päivää kestävä lyhytkoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden suunnittelemana. Koulutuksessa käsitellään muun muassa:

  • Data-analytiikan perusteita
  • Edistyneempiä data-analytiikan menetelmiä ja työkaluja
  • Datan vaikutusta liiketoiminnan kehittämisessä ja työprosesseissa
  • Datan käsittelyä ja oleellisen tiedon tunnistamista
  • Oman harjoitustyön rakentamista

Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan harjoitustyön, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Koulutusohjelman lopputulos on siis todella käytännönläheinen – mitä paremmin pystyt esittämään omaa osaamistasi ja potentiaaliasi yrityksille työnhaussa, sitä houkuttelevampi osaaja olet työmarkkinoilla!

Koulutus alkaa 23.3.2020 ja päättyy 13.5.2020. Lähiopetuspäivät järjestetään Oulussa.

Oulun työmarkkinoilla suuri kysyntä data-analytiikan osaajista

Kuten sanottua, datan määrä maailmassa kasvaa tauotta ja uusista data-analytiikan osaajista on nyt ja tulevaisuudessa suurta kysyntää. Analytics Training Camp -koulutus on siis todella ajankohtainen ja se on oiva mahdollisuus viedä taitosi alalle, jossa työllistymisnäkymät ovat erinomaiset. Hae mukaan nyt ja vaikuta uramahdollisuuksiisi merkittävällä tavalla!

Tervetuloa Analytics Training Camp -hakijainfoon torstaina 20.2.2020 klo 12.00 kuulemaan lisää ohjelman tavoitteista, sekä tapaamaan koulutusohjelman järjestäjät henkilökohtaisesti! Infotilaisuus järjestetään osoitteessa: Teknologiantie 1, 90590 Oulu, Amerikka koulutustila.

Haastattelut käynnistyvät ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, älä siis epäröi vaan hae heti mukaan!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.