Etkö löytänyt sopivaa ohjelmaa? Jätä avoin hakemus!

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinulle sopivaa koulutusohjelmaa. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta voisi löytyä sinua kiinnostavia mahdollisuuksia. Tutustu kuitenkin ensin kaikkiin käynnissä oleviin RekryKoulutusten ja F.E.C.-koulutusten hakuihin ja jätä hakemus suoraan sinua kiinnostaviin ohjelmiin!

Voit päästä mukaan rekrytoiviin koulutusohjelmiimme, jos olet työttömänä, työttömyysuhan alaisena, pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleva tai kuntakokeilun asiakkaana.

Jätä avoin hakemus

 

Rekrytoiva koulutus on väyläsi omannäköisiin tehtäviin

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden viedä osaamisesi uudelle tasolle ja aloittaa uuden työn alalla, jossa tekemistä varmasti riittää – taustastasi riippumatta.

Lukuisat yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmiemme kautta kasvamaan erilaisiin rooleihin mm. IT-alan, ohjelmistoalan, markkinoinnin, myynnin, taloushallinnon ja teknologia-alan pariin. Vuosittain toteutamme yli 60 ohjelmaa eri puolilla Suomea. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle tuoreina astuville osaajille, kuin jo kokeneemmillekin ammattilaisille. 

Ohjelmissamme yhdistyy työssäoppiminen ja asiantuntijakoulutus yhteen kokonaisuuteen. 4-6 kuukauden pituiset ohjelmat sisältävät laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 20-30 % ohjelma-ajasta). Pääpaino RekryKoulutusten ja F.E.C.-koulutusohjelmien aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Voit päästä ohjelmiimme mukaan, jos olet työttömänä, työttömyysuhan alaisena, pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleva tai kuntakokeilun asiakkaana. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Koulutukset järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, rekrytoivien yritysten, koulutuskumppaneiden ja koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa. Ohjelmat ovat osallistujille maksuttomia.

Jätä avoin hakemus

Katso kaikki Sarasen pian alkavat ohjelmat

Katso usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Mira_Tapiola-Garcia-640x640

Mira Tapiola-Garcia

Senior Project Specialist
mira.tapiola@saranen.fi
045 171 6787

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön. 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.