Sinusta tulevaisuuden koodari?

Haku päättynyt

---

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Kymenlaaksossa järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, josta työt eivät lopu. Hae mukaan pian ja koodaa uratarinasi seuraava kappale!

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. Koodausosaaminen on tulevaisuuden työmarkkinoilla entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kehittyvillä markkinoilla yhä suurempi tarve. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti tekijöitä ohjelmistokehityksen ja siihen liittyvien tehtävien pariin.

Code Bootcamp auttaa sinua löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta, kokemuksestasi riippumatta. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Code Bootcamp on 20 päivän intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii niin alaan tutustuville, ohjelmistokehityksen parista vastavalmistuneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Koulutus antaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää koodausosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta.

Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi oman harrastuneisuuden, itsenäisen opiskelun tai koodausprojektien kautta. IT-alan tutkinto (esim. datanomi, IT-tradenomi, DI, insinööri) katsotaan myös eduksi.

Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti Kaakkois-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Ainutlaatuisen koulutuksen lopputuloksena oma demo

Code Bootcamp on 20 päivän mittainen ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, demon rakentamisen sekä itsenäisten harjoitusten avulla. Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan demon, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään. Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi.

Yrityksissä mittava koodaripula - työllisty Code Academyn kautta

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin syksyllä alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksestä ohjelman päätteeksi. Code Academyn aikana työskentelet ohjelmistokehittäjänä yhdessä yhteistyöyrityksistämme ja pääset soveltamaan oppimaasi suoraan käytännön työtehtävissä. Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa kehityspolkusi konkreettisesti ja lunastaa uusi työpaikka omaa urakehitystäsi tukien. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo ennestään kokemusta, voit hyvin löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Alan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja useat Kotkan, Kouvolan, Lappeenrannan ja Imatran yritykset etsivätkin tulevaisuuden koodareita erilaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin. Ohjelma avaa omia monenlaisille urapoluille – tuleva roolisi voi olla esimerkiksi:

  • Ohjelmistokehittäjä
  • Ohjelmistosuunnittelija
  • Järjestelmäasiantuntija
  • IT-tukihenkilö
  • Sovellusasiantuntija
  • Software Engineer
  • Front End -kehittäjä
  • Web Developer
  • UI/UX -kehittäjä
  • Backend Developer

Koulutuksemme tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden työllistyä alalle, josta työt eivät tule loppumaan. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta!

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? Annamme miellämme lisätietoja! Pinja Heimala, Saranen Consulting 040-8493962 / pinja.heimala@saranen.fi Tavoitat Pinjan puhelimitse tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00-14.00.

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.