Code Training Camp

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto
Koulutuksen ajankohta

Hakuaika on päättynyt!

NAPPAA URAMAHDOLLISUUS OHJELMISTOKEHITYKSEN PARISSA OSALLISTUMALLA CODE TRAINING CAMP – TÄYDENNYSKOULUTUKSEEN

Code Training Camp on 35 päivää kestävä täydennyskoulutus, joka keskittyy sulautettujen järjestelmien ohjelmointiin. Koulutus sisältää 27 lähiopetuspäivää ja 8 etäpäivää. Asiantuntevat kouluttajamme auttavat sinua kehittämään taitojasi, jonka lisäksi pääset työstämään myös itsenäisiä tehtäviä. Koulutuksemme on käytännönläheistä, jotta opitut tietotaidot ovat mahdollisimman hyvin siirrettävissä työelämään.


Pääset tekemään konkreettisen ohjelmointidemon työnäytteeksesi

Code Training Camp -koulutuksen tavoitteena on, että ohjelman aikana jokainen osallistuja tekee konkreettisen ohjelmointidemon, joka toimii myöhemmin työnäytteenäsi töitä hakiessa. Ohjelmointiosaaminen on todella konkreettista, joten mitä paremmin pystyt esittämään omaa osaamistasi ja potentiaaliasi yritykselle työnhaussa, sitä houkuttelevampi osaaja olet työmarkkinoilla. Koulutuksessa käsiteltävät teknologiat tarkentuvat vielä myöhemmin.

 

Oulun yritykset tarvitsevat sinua

Oulussa on paljon yrityksiä, jotka tekevät laiteläheistä ohjelmistokehitystä. Yritysten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarvetta uusille osaajille löytyy, mutta päteviä osaajia on heikosti tarjolla. Code Training Camp -koulutuksemme on siis todella ajankohtainen ja hyvä mahdollisuus päästä alalle, jossa osaavista työntekijöistä on pulaa.

Mikäli aihe kiinnostaa ja koet, että koulutus edesauttaa työllistymistäsi IT-alalle, hae mukaan koulutukseen! Mitään vaatimustasoa osaamiselle koulutuksessa ei ole. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy jonkinlaista taustaa ohjelmistokehitykseen tai IT-alalle joko koulutuksen, työn tai harrastuneisuuden kautta.

Kesto: 35 päivää
Aloituspaikkoja: 15
Ajankohta: 30.8.–17.10.2019

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

23.04.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

AnalyticsBootcamp osallistujakokemus: Ringa Sirppiniemi

Analytics Bootcamp oli tehokas yleiskatsaus data-analytiikan maailmaan, joka tarjosi tilaisuuden nähdä vilaukselta sitä moniulotteista kokonaisuutta, josta...

Lue lisää
17.04.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Analytics Bootcamp osallistujakokemus: Mikko Vedru

Suosittelen Sarasen palveluita henkilöille, jotka haluavat tehdä muutoksia elämäänsä, oletpa sitten työtön tai vain nykyiseen työhön/yrittäjyyteen...

Lue lisää
12.04.2019 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Analytics Bootcamp osallistujakokemus: Jyrki Auer

Käyn parhaillaan Sarasen Analytics Bootcampia, joka on vastaavanlainen valmennus kuin Summer Camp. Kiinnostuin Analytics Bootcampista, koska se antaa...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Henri_Haakana_2019_640x640

Henri Haakana
Project Coordinator
050 436 5858
henri.haakana@saranen.fi

Yhteistyössä