Koodista riittää tekemistä - opi lisää ohjelmistokehityksestä lyhytkoulutuksessa!

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa opiskelulle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa päästä ohjelmistoalalla alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Pohjois-Pohjanmaan alueelle toteutettava Code Training Camp auttaa sinua kehittymään ohjelmistoalan osaajaksi ja työllistymään alalle, jossa tekemistä riittää. Nyt on loistava mahdollisuus oppia lisää koodauksesta!

Koodaustaidot, data-analytiikka ja erilainen ohjelmisto-osaaminen ovat nykyajan työmarkkinoilla entistä kysytympiä taitoja, vaikka näiden parissa ei kokopäiväsesti töitä tekisikään. 35 päivän mittainen koodauksen intensiivikurssimme auttaakin sinua kasvattamaan tuoretta osaamista taskuusi, sekä löytämään oman roolisi tältä tulevaisuuden alalta.

Koulutus soveltuu niin alaan tutustuville, kokeneemmille koodareille, kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille – sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa ohjelmistokehityksestä. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton.

Monta hyvää syytä hakea - aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ei välttämätöntä

Kätevän lyhytkoulutuksen kautta koodauksen pariin

  • Code Training Campin tavoitteena on kannustaa uusia osaajia kouluttautumaan IT-alalle ja se soveltuu niin alaan vasta tutustuville, kuin jo hieman kokeneemmillekin koodareille.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

  • Lyhytkoulutuksen aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten ja monipuolisten harjoitusten kautta. Bootcampin yksi suurimmista eduista onkin se, että koulutus ja sen lopputulos ovat hyvin käytännönläheisiä. Opitut tiedot ja taidot ovat siis mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan tuleviin projekteihisi.

Alalla riittää tekemistä ja työllistymisnäkymät ovat erinomaiset

  • Ohjelmistoalan osaaminen on tulevaisuuden työelämässä entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve. Työllistymisnäkyvät ovat erinomaiset ja ohjelma avaa ovia tulevaisuuden suunnitelmillesi ja urapolullesi – pääset hyödyntämään kaikkea oppimaasi kätevästi tulevissa työtehtävissäsi, harrastuksissasi ja muissa projekteissasi!

Syvennä ammatillista osaamistasi kätevän koulutuksen avulla

Code Training Camp on työvoimakoulutus, jonka avulla pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat tulevaisuudessa kilpailevat. Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Tavoitteemme on tarjota sinulle vahva tuki uuden työpaikan löytymiseksi, sekä auttaa sinua kehittämään ammatillista osaamistasi.

Koulutus antaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää koodausosaamistasi, kokemuksestasi riippumatta. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen osaajaksi. Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi oman harrastuneisuuden, itsenäisen opiskelun tai koodausprojektien kautta. IT-alan tutkinto (esim. datanomi, IT-tradenomi, DI, insinööri) katsotaan myös eduksi.

Työvoimakoulutus järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelmaan osallistuvat henkilöt voivat hakea korotettua ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea.

Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.