Code Training Camp

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 24.2.2020
Koulutuksen kesto 35 pvä
Koulutuksen ajankohta 13.3.2020 - 5.5.2020.

Uusi ura ohjelmistokehittäjänä Code Training Campin avulla!

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus syventää osaamistasi koulutuksen kautta, tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Osallistu Code Training Camp -täydennyskoulutukseen ja koodaa oman uratarinasi seuraava kappale!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita – nekin alat ja yritykset, jotka eivät ole vielä verkossa, tulevat siellä kohta olemaan. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen tehtävien pariin. Oulussa järjestettävä Code Training Camp auttaa sinua löytämään oman roolisi alalta, omaan kokemukseesi peilaten!

Kenelle koulutus sopii?

Code Training Campin tavoitteena on kouluttaa uusia koodareita ohjelmistokehitysalalle Oulun talousalueelle. Se tarjoaa mahdollisuuden syventää koodausosaamista, sekä tilaisuuden arvioida alanvaihtomahdollisuuksia ohjelmistokehityksen pariin. Training Camp sopii sekä alaan vasta tutustuville, että jo edistyneillemmekin koodareille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla koodauskokemusta – tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä alan osaajaksi!

Koulutuksemme on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tiedot ja taidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

  • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
  • Sinulla on aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta 
  • Olet luontainen ongelmanratkaisija
  • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky
  • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Code Training Camp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu ensisijaisesti Oulun talousalueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Tavoitteemme on tarjota sinulle vahva tuki uuden työpaikan löytymiseksi, sekä auttaa sinua kehittämään ammatillista osaamistasi.

Code Training Campin lopputuloksena harjoitustyö

Code Training Camp on 35 päivää kestävä lyhytkoulutus, jonka aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. Ohjelman sisältö on rakennettu Java-ohjelmointikielen ympärille – koulutus sisältää Javan perusteiden käsittelyä, sekä edistynyttä Java-ohjelmointia.

Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella konkreettisen, omaa osaamistasi korostavan harjoitustyön, jonka avulla pystyt osoittamaan yrityksille oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan.

Koulutusohjelman lopputulos on siis todella käytännönläheinen – mitä paremmin pystyt esittämään omaa osaamistasi ja potentiaaliasi yrityksille työnhaussa, sitä houkuttelevampi osaaja olet työmarkkinoilla!

Koulutus alkaa 13.3.2020 ja lähiopetuspäivät järjestetään Oulussa.

Oulun yritykset tarvitsevat osaamistasi

Oulussa on paljon yrityksiä, jotka etsivät uusia osaajia ohjelmistokehittämisen pariin. Yritysten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarvetta uusille osaajille löytyy, mutta päteviä osaajia on heikosti tarjolla. Code Training Camp -koulutuksemme on siis todella ajankohtainen ja hyvä mahdollisuus päästä alalle, jossa työllistymisnäkymät ovat erinomaiset ja uusista osaajista on huutava pula.

Haastattelut käynnistyvät ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, älä siis epäröi vaan hae heti mukaan!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea Code Training Campiin, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691023

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Kokemuksia Sarasesta

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Henri_Haakana_2019_640x640

Henri Haakana
Project Coordinator
050 436 5858
henri.haakana@saranen.fi

Yhteistyössä