Code Academy

Code Academy

Rekrytoiva koulutusohjelma ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin esimerkiksi front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt usealla paikkakunnalla toteutettava Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin.

Code Bootcamp on tehokas väylä päästä kiinni ohjelmistokehitystyöhön jo ennen kuin oikeat käytännön projektit alkavat yhteistyöyrityksessä.

Hae siis mukaan riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta aiemmin vai ei – oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen alaa kohtaan riittää!

Bootcampin kautta Code Academyyn

Bootcampin aikana pääset tutustumaan ohjelmistokehityksen maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla. Bootcamp ei vielä sisällä yritystyöskentelyä, mutta sen aikana etsimme yhdessä sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikan rekrytoivassa koulutusohjelmassa, Code Academyssa, saavat kaikki, joille löytyy yhteistyöyritys. Yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmistokehityksen tehtäviin jatkuvasti. Näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi, sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään taitosi johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka. Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla Code Academyn valinnoissa mukana alusta alkaen!

Lue lisää ja hae mukaan Turun ohjelmaan >> 

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Yhdistä työ ja koulutus

Varsinaisessa Code Academyssa saat työn ohessa noin 25 päivää korkealaatuista koulutusta, joka tukee kehittymistäsi käytännön työtehtävissä. Koulutuksessa päivität taitosi ja kasvat kysytyksi ohjelmistokehityksen ja koodaamisen ammattilaiseksi.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, EcmaScript, JavaScript, jQuery, Rest, AngularJS / Angular2, React Native
  • Back-end ja tietokannat: JavaEE, Java8, Javascript,TypeScript, Node.js, REST services, MongoDB ja PostgreSQL
  • Devops: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework
  • Pilviteknologiat: AWS, Microsoft Azure, Google Cloud
  • Lisäksi verkko-opetuksena lukuisia vaihtoehtoja: omavalintainen ohjelmistokieli opiskeltavaksi: esim. Java, ASP.NET, C# ym.

Tavoitteena työsopimus

Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ohjelman ajaksi koulutussopimus, kun sopiva kumppaniyritys löytyy. Pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Ohjelman tavoitteena on vakituinen työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä.

Koulutusohjelman sisällöt ja kestot saattavat hieman vaihdella eri paikkakunnilla. Paikkakuntia ovat mm. Turku, pk-seutu, Lappeenranta, Joensuu, Tampere, Oulu ja Kuopio.

Haku on nyt auki Varsinais-Suomen Code Bootcampiin, jonka hakuaika päättyy 25.3.2019.

Lue lisää ja hae mukaan!

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.