Kaikki ohjelmat

Code Academy RekryKoulutus

Laskeudu uuteen työhösi ohjelmistoalalle - 18 uutta mahdollisuutta

Sukella koodiin ja löydä omannäköinen työ ohjelmistoalalta

**** hakuaika päättynyt ******

Herättääkö koodaus sinussa kiinnostusta? Saatko työskentelyysi polttoainetta monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä? Haluaisitko syventää osaamistasi ohjelmistoalan parissa ja suunnata uusiin tehtäviin, jossa pääset juoksuttamaan koodia kohdilleen mm. fronttikehityksen, full stackin, UI/UX-kehityksen, mobiilikehityksen, testauksen tai DevOpsin keinoin? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Tarjoamme sinulle ja 17 muulle ohjelmistotehtävistä kiinnostuneelle sauman nousta kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme oman näköisiin tehtäviin! 

Ota yhteyttä meihin

Emilia Ryynänen_kuva-1

Emilia Ropponen

Training Manager
emilia.ropponen@saranen.fi
044 460 2340

Jäikö jokin mietityttämään, haluatko kysyä jotain? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Emilian soittoajat ovat: 
maanantaisin 14-15
perjantaisin 14-15

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin tästä! 

Tunnistatko itsesi joistain näistä kuvailuista?

Ratkaisukeskeisyys

ratkaisukeskeisyys-icon

Rakastatko ongelmanratkaisutehtäviä, etkä hätkähdä, vaikka et aina löytäisi perille heti?

Uuden oppiminen

Oppiminen-kasvu

Kiinnostaako uudet aiheet ja tulevaisuuden teknologiaratkaisut? 

Pohja kunnossa

Yleinen ohjelmointi

Oletko kerryttänyt ohjelmistoalan taitoja ja haluat syventää osaamistasi?

Kiinnostuksesi alan tehtäviin

kasvu

Haluatko oppia uusia taitoja, taustastasi huomioiden?

Code Academy on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan Uudenmaan alueella yhteistyössä TE-palvelun, ELY-keskuksen, Software Finlandin ja Sarasen kanssa. Ohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille ja sen koulutuskieli on suomi. Koulutuspäivät järjestetään lähitoteutuksena Sarasen Espoon Otaniemen toimistolla. 

Tutustu videolla Sinin ja Nelsonin kokemuksiin ohjelmistoalan koulutusohjelmistamme! 

Code Academy lyhyesti

Kasva asiantuntijaksi ohituskaistaa pitkin

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat 💡

Code Academy yhdistää uudet työtehtävät ohjelmistoalalla ja ajankohtaisen sekä laadukkaan asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin.

Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä aikavälillä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja etenkin tulevaisuudessa.

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseesi 5 kk ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviisi jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsellesi sopivin työtehtävä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista ohjelmointi- ja IT-alan asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Cloud Developer
 • DevOps-asiantuntija
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Backend/Frontend Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Koulutuksen alustava sisältö:

 • Webkehitys: HTML5 & CSS3
 • Javascript   
 • Typescript  
 • Tietokannat ja SQL  
 • Tekoäly ohjelmistokehityksessä  
 • Viestintä ja yhteistyö ketterissä ohjelmistokehitystiimeissä
 • Backend-ohjelmointi
 • DevOps.ketterät menetelmät, jatkuva integraatio ja toimitus
 • Oman uran johtaminen ja työsopimusneuvottelut
 • Työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin. Osaamisprofiilin kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhdellä hakemuksella. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Voit tutustua tarkemmin ohjelman hakuprosessiin ja koulutusohjelman tekemiseen täältä!

Asiantuntija

Osallistujakokemuksia

RekryKoulutukseen hakeminen oli perinteiseen työnhakuun verrattuna erittäin nopeaa ja vaivatonta. Ohjelmaan hakiessani minun ei missään nimessä odotettu olevan valmis osaaja, vaan tärkeintä oli halu oppia uutta. RekryKoulutuksen kautta sain vakituisen työpaikan ja ennen kaikkea pääsin rakentamaan omannäköistä uraa alalle, josta olin haaveillut.
 
Tutustu Sinin uratarinaan tarkemmin täällä.

-Sini Aalto, Test Engineer

sini-nelio
Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
Saranen’s program was rightly structured with a very detail-oriented guided path. It allowed someone like me who had a long break to get back to the industry in a fairly short period of time. In my opinion, the program will benefit both experienced job seekers as well as someone who is looking to get into the technology industry without any prior experience.

Read more here!

-Shikha Varshney, Project Manager, Surveypal

shikha-software-academy-testimonial
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 

Lue koko juttu täältä!

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Näin haet mukaan

1. Täytä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

Koulutusnumero: 716050

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. 

Sortter on suomalainen lainavertailupalvelu, joka tarjoaa kuluttajille sekä yrityksille kattavan rahoitus- ja pankkipalveluiden vertailualustan. Sortterin avulla rahoitustuotteiden vertailu on reilua ja läpinäkyvää. Sortter kilpailuttaa pankeilla ja muilla rahoituslaitoksilla kuukausittain yli 300 miljoonan euron edestä luottohakemuksia. Lue lisää yrityksestä täältä.  
 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • DevOps-asiantuntija
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Backend/Frontend Developer
 • IT-tukihenkilö

Koulutuksen sisältö ja info

 

Code Academy RekryKoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat henkilöt, joiden työsuhde päättyy ennen koulutusohjelman alkua, voivat hakea ohjelmaan. Hakijoiden työnhaun tulee olla voimassa TE-palveluissa tai kuntakokeilussa.

Koulutusohjelman pituus on 5kk. 

Koulutusohjelman ajankohta: 22.11.2023-17.4.2024 

Koulutuspäivät järjestetään lähitoteutuksena Espoon Otaniemen toimistolla. Ohjelman koulutuskieli on suomi. 

Ohjelman kokonaisuudesta n. 30% on asiantuntijakoulutusta ja 70% aktiivista työssäoppimista.

Alustava koulutussisältö: 

 • Webkehitys: HTML5 & CSS3
 • Javascript   
 • Typescript  
 • Tietokannat ja SQL  
 • Tekoäly ohjelmistokehityksessä  
 • Viestintä ja yhteistyö ketterissä ohjelmistokehitystiimeissä
 • Backend-ohjelmointi
 • DevOps.ketterät menetelmät, jatkuva integraatio ja toimitus
 • Oman uran johtaminen ja työsopimusneuvottelut
 • Työelämätaidot: resilienssi ja uuden oppiminen

Meillä Sarasella saat yksilöllistä tukea rekrytointiprosessin alusta saakka sparrailun, ohjauksen ja valmennuksen merkeissä.

1. TE:n hakemuksen käsittelyn ja esivalinnan jälkeen kutsumme sinut haastatteluihin kanssamme.

2. Kun olemme päässeet tutustumaan sinuun tarkemmin, alamme edistämään hakuprosessiasi. Pääset kertomaan osaamisestasi potentiaaliselle yhteistyöyrityksellesi kätevästi Sarasen osaamisprofiilin kautta. Toimimme siis työnhaun agenttinasi.

3. Tarjoamme ja sovimme sinulle ajat esihaastatteluihin. Valintojen jälkeen solmimme sinun ja yrityksen välille koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Koulutuksen tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ohjelman päätteeksi.

Voit tutustua hakuprosessiin sekä koulutusohjelman kulkuun tarkemmin täältä!

Koulutuksen tarkoituksena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen ohjelman kautta. Tämä voi tapahtua ohjelman päätteeksi, tai jopa ohjelman aikana. Keskimäärin yli 80% osallistujista rekrytoituu uuteen rooliin koulutusohjelman päätteeksi.

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.