Code Academy - Pirkanmaa & Varsinais-Suomi

Kasva ohjelmistokehittäjäksi ja löydä uusi työ!

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen parista Code Academysta

Hakuaika päättynyt!

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, pilvipalvelut tai vaikkapa DevOps? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasitämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi työ mielenkiintoisten ohjelmistoalan tehtävien parissaKoodi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin  voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. frontinbackin, pilviteknologioiden, DevOpsin tai UI/UX-tehtävien pariin.  

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekin devaajille. Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 24 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitystehtäviin Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla.

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin tässä aihealueessa. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

 

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää uudet työtehtävät ja korkeatasoisen ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on suunnattu Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueiden työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

katri-pajarinen-640x640-2

Katri Pajarinen

Project Specialist (Pirkanmaa)
050 377 2477
katri.pajarinen@saranen.fi
samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist (Varsinais-Suomi)
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Monenlaisia mahdollisuuksia ohjelmistoalan parissa

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Haluatko syventyä pilviteknologioiden pariin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.

IT-projektitehtävät

Asiantuntija

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 

Käyttöliittymät

Front-end

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX -tehtävissä.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Koodi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Code Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy -RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Code Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme ohjelmistoalan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Comatec Automation on teollisuuden automaatioon ja IoT:n kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys.  

Toimintamme perusta on olla asiakkaan luotetuin toimituskumppani osaamisen laadun, laajuuden ja toiminnan helppouden kautta. 

Kaikkien automaatioratkaisujemme pohjana on kattava kokemus tuotannon automaatiojärjestelmistä ja IoT-ratkaisuista. Tätä tukee konsernin vahva osaaminen mekaniikka- ja sähkösuunnittelusta.  

Ydinosaamistamme on asiakastarpeen mukaan suunnitellut kokonaisratkaisut ja -palvelut teollisuuden automaatioon ja ylläpitosuunnitteluun. Osaamisemme kattaa palvelut teollisuuden tarpeisiin laajasti esisuunnittelusta ratkaisutoimituksiin, robotiikkaan ja kunnossapitoon asti. 

Teollisuuden automaatioratkaisujen palvelujamme täydentää IoT-osaamisemme. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme IoT-ratkaisuja, joissa yhdistämme kaupallisia tuotteita sekä asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä laitteita sekä ohjelmistoja. Tiimissämme työskentelee myös kokeneita elektroniikan ja EMC-mittaamisen osaajia. 

Ketä etsimme?  

Teollisuuden automaation ja IoT:n kysynnän kasvaessa etsimme nyt joukkueeseemme ohjelmistokehityksestä innostuneita sekä motivoituneita henkilöitä. Jos uusien ideoiden sekä prosessien kehittäminen on sinun juttusi, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!  

Toivomme sinulta: 

 • Kokemusta tai kiinnostusta sovelluskehitystä ja sulautettuja järjestelmiä (embedded systems) kohtaan 
 • Teknistä osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista: C#, C++, JavaScript, .NET, SQL, MySQL 
 • Full-stack ymmärrystä sekä ohjelmistokehityksen eri prosessien ymmärrystä 
 • Uusien ideoiden toteuttaminen ja prosessien kehittäminen itsenäisesti 
 • Mielenkiintoa kehitystehtäviä kohtaan sekä uteliaisuutta  
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi 

 Comatec Automationilla pääset toteuttamaan uusia mielenkiintoisia hankkeita niin, että ammattitaitoasi arvostetaan ja kehittymistäsi tuetaan. Voit olla joko itsenäinen työskentelijä, tiimissä asioita mielellään työstävä henkilö tai jotain siltä väliltä. Tärkeintä meille on, että lähestyt asioita uteliaisuuden ja uusien ideoiden näkökulmasta! Meillä arki ei ole samojen asioiden toistamista emmekä sitä myöskään sinulta odota. Jos tämä kuulostaa sinustakin järkevältä tavalta tehdä töitä, niin laita hakemusta tulemaan!

Sensotrend helpottaa elämää diabeteksen kanssa. Palvelumme yhdistävät tietoja lääkinnällisistä laitteista ja hyvinvointisovelluksista, visualisoivat tiedot tavalla, joka auttaa diabeteksen hoidossa, ja mahdollistavat tietojen jakamisen terveydenhuollon ja vertaistuen kanssa. Asiakkaitamme ovat tällä hetkellä terveydenhuollon palveluntuottajat ja heitä löytyy Suomesta, EU:sta ja EU:n ulkopuoleltakin. Lue lisää: sensotrend.fi. 

Etsimme joukkoomme lisää teknistä osaamista. Teknologiapinostamme löytyvät tällä hetkellä käyttöliittymien osalta React ja D3JS, palvelinpäässä sekä Node että J2EE. Ihannetapauksessa nämä kaikki ovat jo sinulle tuttuja, mutta voit myös halutessasi alussa keskittyä vain yhteen osa-alueeseen. 

Olemme vielä pieni startup, jossa kukaan ei keskity vain yhteen, tarkkaan rajattuun ja hyvin ohjeistettuun tehtävään, vaan kaikki tekevät paljon asioita laajalla skaalalla. Toivommekin sinulta vahvaa itseohjautuvuutta ja itsenäistä työotetta. 

Ehkä tärkein valintakriteerimme on kuitenkin aito halusi helpottaa elämää diabeteksen kanssa. Tässä auttaa paljon, jos itse elät tai joku välittömässä lähipiirissäsi elää diabeteksen kanssa ja jos sinulla on jo itselläsi ajatuksia siitä, kuinka teknologia voisi tehdä elämästä helpompaa. 

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa joka vuosi. Olemme suomalaisten yritysten kokenut ja luotettu kumppani luottopäätöksenteossa, laskutuksessa ja perinnässä.

Nova Servon palveluiden avulla projektiliiketoiminnan tietojohtaminen ja projektitalouden hallinta on tehokasta ja vaivatonta.

CGI on yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemus eri toimialoilta sekä konkreettisiin tuloksiin tähtäävä lähestymistapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin.

Carina Solutions Oy on meri-, rakennus- ja tuoteteollisuudessa toimiva kehitys-, logistiikka-, ja tuotantoratkaisuihin keskittynyt yritys. Asiakasarvontuottomme perustuu korkean tason substanssiosaamiseen, muutosjohtamiseen sekä vahvaan haluun sitoutua asiakkaidemme liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Tuotamme helposti käyttöön otettavia, fiksuja toimintamalleja ja niitä tukevia digitaalisia ratkaisuja yritysten tuottavuuden tehostamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen.

Since 1986 customers around the world have turned to Nordic ID for the most reliable and user-friendly RFID asset tracking solutions. Our cloud platform offers them real time insights on their asset flow, even for the lifecycle of every single item.

Since 1986 customers around the world have turned to Nordic ID for the most reliable and user-friendly RFID asset tracking solutions. Our cloud platform offers them real time insights on their asset flow, even for the lifecycle of every single item.

Gavon toimii ihmiset ja inhimillisyys edellä. Intohimomme on kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa visuaalisesti ja toiminnallisesti ylivertaisia digitaalisia käyttäjäkokemuksia. Kun asiakkaamme onnistuvat, me onnistumme.

KMG Turku on markkinointiviestinnän One Stop Shop – täyden palvelun mainostoimisto. Työmme synnyttää ostopäätöksiä, myyntiliidejä, asiakasuskollisuutta ja vahvoja brändejä.

Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien kehitykseen ja erilaisten liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Monipuolisten toiminnanohjausratkaisujen lisäksi Oscar tarjoaa yrityksille taloushallinto- ja HR-palveluita, sekä verkkokaupan ohjelmistoja ja verkkoliiketoiminnan palveluita. Oscarin tarjoamat ratkaisut ja palvelut muodostavat yhtenäisen liiketoiminta-alustan. Liiketoiminta-alustan toiminnot keskustelevat keskenään reaaliaikaisesti mahdollistaen tiedon ajantasaisuuden. Oscarin laajaan asiakaskantaan kuuluu eri alojen pk-yrityksiä sekä erikoisasiantuntijoista koostuva kumppaniverkosto, joka mahdollistaa moderneimman teknologian hyödyntämisen tuotekehityksessä, sekä kattavan tuotevalikoiman tarjoamisen palvelemaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Oscar Software Oy on perustettu 2005, liikevaihto on 10,8M€ ja Oscarilla työskentelee reilun 150 asiantuntijan yhteisö.

Etsimme monipuolisesti erilaisia ohjelmistoalan osaajia devauksesta testaukseen ja käytettävyydestä visuaaliseen suunnitteluun. Teknologia-stack on laaja, ja meillä pääset työskentelemään mm. työpöytä-, selain- ja integraatiosovellusten parissa. Tuotekehityksemme toimii ketterästi ja tiimimme ovat kooltaan 2-8 henkilön suuruisia. Panostamme tällä hetkellä erityisesti uudistumiseen, johtamiseen ja esihenkilötyöhön panostamiseen, sekä työssäviihtymiseen. Kuluvan tilikauden teemoina meillä on laatu, asiakaskeskeisyys sekä työhyvinvointi, ja olemmekin panostaneet kaikkiin näihin osa-alueisiin sekä uusien rekrytointien että toiminnan kehittämisen kautta. Meillä on positiivinen kokemus jo useamman rekrytoinnin osalta Sarasen kanssa tehdystä yhteistyöstä. Rekrytoivien koulutusohjelmien, kuten muidenkin rekrytointiemme kautta, pyrimme aina löytämään henkilöitä, jotka ovat motivoituneita kehittämään omaa osaamistaan ja viihtyvät meillä pitkään. Tähtäämme aina vakituiseen työsuhteeseen koulutusohjelman jälkeen.

Poutapilvi luo merkityksellisiä digitaalisia palveluita markkinointiin ja viestintään.

Trivore on turkulainen, 20-vuotias IT-alan yritys, jonka päätuotteet ovat identiteetin- ja pääsynhallintajärjestelmä sekä integraatioalusta. Trivoren toimistolta löytyy monipuolinen joukko. Kaikkia yhdistää intohimoinen suhtautuminen omaan tekemiseen, utelias asenne ja hyvä huumori. Yrityksemme kulttuuriin kuuluvat avoimuus, luottamus ja matala hierarkia: asioita tehdään sekä itsenäisesti että tiimeissä, mutta kaikki junioreista senioreihin vastaavat aina omasta työstään. Tukea ja sparrailua saa kuitenkin aina: haluamme antaa jokaiselle tilaa kasvaa ja päästä täyteen potentiaaliinsa. Etsimme joukkoomme nyt uusia kehittäjiä. Tarjoamme mielenkiintoisia, merkityksellisiä ja vaihtelevia projekteja, rennon ja ystävällisen työporukan sekä osaavan tiimin, jossa et jää yksin. Tutustu lisää meihin porukkana LinkedInissä.

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

PayiQ kehittää palkittua käyttäjätilipohjaista PayiQ TaaS® Ticketing as a Service alustaa. Se tarjoaa fiksuille kaupungeille, MaaS- ja liikenneoperaattoreille sekä tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden sekä myydä että validoida lippuja mobiililaitteilla. Lippuihin voi yhdistää monipuolisesti matkoja ja elämyksiä, kuten eri kulkuvälineitä, tapahtumia ja palveluja. Alusta myös kerää käytöstä ja liikkumisesta tietoa, jota palveluntarjoaja voi käyttää parantaakseen käyttökokemusta sekä prosessin tehokkuutta. PayiQ johtaa kehitystä kohti älykkäämpää ja käyttäjäystävällisempää liikennettä.

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Muista täyttää hakemuksesi vain oman alueesi osalta!

Koulutusnumero Varsinais-Suomi: 702276

Koulutusnumero Pirkanmaa: 702281

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 11.10. - 8.11.2021

Koulutuksen ajankohta: 

8.12.2021 - 7.6.2022 (Pirkanmaa)

10.12.2021 - 9.6.2022 (Varsinais-Suomi)

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

Infotilaisuudet

Varsinais-Suomi: Tervetuloa seuraamaan Varsinais-Suomen TE-palveluiden järjestämää TE-liveä Sarasen koulutusohjelmista torstaina 28.10. klo 13.00. Lähetystä pääset seuraamaan tästä. Tallenne saatavilla linkin kautta myös jälkikäteen.

Pirkanmaa: Infotilaisuus 2.11. klo 11 TE-livessä ja Facebookissa. Tallenne myös jälkikäteen osoitteessa: https://te-live.fi/lahetykset/87I9-Xb1a