Code Academy

Kasva ohjelmistokehittäjäksi ja löydä uusi työ!

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, pilvipalvelut tai vaikkapa DevOps Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasitämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi työ mielenkiintoisten ohjelmistoalan tehtävien parissaKoodi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin  voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. frontinbackin, pilviteknologioiden, DevOpsin tai UI/UX-tehtävien pariin.  

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekin devaajille. Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitystehtäviin Varsinais-Suomen alueella - mukana rekrytoimassa ovat mm. Digia, Eneroc, Thinger, DA-Team, Louhos Digital ja LogiSystems. 

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti - yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin tässä aihealueessa. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

 

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää uudet työtehtävät ja korkeatasoisen ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Kiinnostuitko jo? Osallistu ohjelman hakijainfotilaisuuteen 14.4. klo 13.00. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

samuel_leivo_640x640-1

Samuel Leivo

Senior Project Specialist
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Tarjoamme useita työmahdollisuuksia, mm:

Ohjelmistokehitys

code-academy-icons-ohjelmistokehitys

Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilviteknologiat

cloud-data-icon

Haluatko syventyä pilviteknologioiden pariin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.

IT-projektitehtävät

code-academy-icons-it-projektit

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 

Käyttöliittymät

code-academy-icons-kayttoliittyma

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX -tehtävissä.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea

Code Academysta uuteen työhön

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja ainutlaatuisen asiantuntijakoulutuksen yhteen  kokonaisuuteen.

Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Koulutus on osallistujille maksuton.

saranen-tyosopimus-icon-code-academy
Monia avoimia rooleja erilaisille osaajille

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Avoimia rooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Ohjelma avaa mahdollisuuksia erilaisille urapoluille ja taustasi voi olla moninainen. Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
saranen-monia-paikkoja-icon-code-academy
Tuorein osaaminen työtehtävien ohella

Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan työtehtäviesi parissa. Lopputuloksena kasvatat oman ohjelmistoalan osaamisesi uudelle tasolle.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

saranen-asiantuntijakoulutus-icon-ecommercepro
Laadukas koulutussisältö
Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
 • Lisäksi verkko-opintoina esim. omavalintainen ohjelmointikieli opiskeltavaksi (esim. C#, Python)

 

 

code-academy-koulutus

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.
Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

ig_joulukuu_1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Uusia osaajia etsivät mm.

Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä.

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero: 699055

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Haastattelut ja esittelyt yrityksiin käynnistyvät jo hakuaikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen ja ohjelmoinnin osaajaksi ovat koulutusohjelman keskeisimmät hakukriteerit. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis osaaja, mutta arvostamme soveltuvaa taustaa koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi korkeakoulututkinnon tai soveltuvan alemman asteen koulutuksen suorittanut (esim. tietotekniikka, ohjelmistotekniikka, kaupallinen ala tai luonnontieteet).

Yhteistyöyritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat, mutta kaikissa tehtävissä arvostetaan ratkaisukeskeistä työotetta sekä kehittymishaluista asennetta. Rekrytoivat yritykset toimivat myös useilla eri toimialoilla, joten myös toimialaymmärryksestä tai muusta aiemmin hankitusta osaamisesta voi olla apua useissa tehtävissä. Esimerkiksi voit olla jo kartuttanut osaamista ERP- ja CRM-järjestelmistä, UI/UX-suunnittelusta tai DevOpsista.

Osassa rooleissa arvostetaan lisäksi erityisesti kykyä toimia vaihtelevissa projekteissa asiakasrajapinnassa, kun taas toisaalla pitkäjänteinen omien tietojärjestelmien kehitys korostuu. Koulutusjaksot vaativat suomen kielen osaamista, jonka lisäksi englannin kielen taito katsotaan IT-alalla ehdottomasti eduksi.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 23.4.2021

Koulutuksen ajankohta: 14.5.2021 - 5.11.2021

Valinta RekryKoulutukseen edellyttää soveltuvan yrityspaikan löytymistä, jossa toimit koulutuksen aikana ja joka on potentiaalinen tuleva työnantajasi. Koulutukseen valituilla koulutus alkaa sopivan yrityskumppanin löydyttyä 14.5.2021. Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
 • Lisäksi verkko-opintoina esim. omavalintainen ohjelmointikieli opiskeltavaksi (esim. C#, Python)