Code Academy

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Itä-Suomi
Hakuaika 27.4.-4.5.
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 5.5. - 28.10.2020

Uusi työura ohjelmistokehityksen tai -testauksen parissa!

Haku päättynyt!

---

Innostaako sinua softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ohjelmistokehityksen tai -testauksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Koodaa urasi seuraava kappale rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa töitä riittää loppuelämäksi!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

Oletko sinä etsimämme osaaja?

Ohjelmistokehittäjistä ja -testaajista on työmarkkinoilla suuri pula ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille koodareille, kuin alalle uusina astuville osaajillekin. Tästä syystä, Joensuun alueen yritykset etsivätkin uusia osaajia Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta erilaisiin ohjelmistoalan tehtäviin. Voit löytää itsesi tulevaisuudessa esim. seuraavista rooleista:

 • Ohjelmistokehittäjä
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI-kehittäjä
 • UX-Designer
 • Sovellusasiantuntija
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Backend Developer
 • Järjestelmäasiantuntija

Lue blogistamme lisää aiempien osallistujien kokemuksista , sekä heidän uusista työuristaan tutuissa joensuulaisissa yrityksissä!

 

Kenelle koulutus sopii?

Code Academy tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä ja ottaa seuraavan askeleen urallasi ohjelmistokehityksen parissa. Koulutusohjelma sopii niin alalle uusina astuville tulevaisuuden tekijöille, kuin jo edistyneillemmekin ohjelmistoasiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Sinulla on aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta
 • Tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta
 • Olet ITC-alasta kiinnostunut ja sinulla on teknistä osaamispohjaa
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan tutkinto yliopistosta (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, datanomi, opintotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta
Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! 

Jätä TE:n hakemus          Täytä Sarasen osaamisprofiili           

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa ohjelmistokehityksen tai -testauksen asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Miten koulutus järjestetään?

Code Academyssa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmoinnin asiantuntijakoulutus. Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Ohjelman aikana opiskelet uusia työtehtäviäsi käytännössä omassa yhteistyöyrityksessäsi ja pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Samalla syvennät osaamistasi opiskelemalla alansa parhaiden kouluttajien opissa noin 25 koulutuspäivän ajan Sarasella.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus, Ohjelmisto- ja eBusiness ry ja rekrytoiva yritys.

Mikä koulutuksen sisältö on?

Koulutuksessa opiskellaan moderneja ohjelmistotekniikoita ja käytäntöjä, jotka voi siirtää nopeasti käytäntöön yhteistyöyrityksessä. Koulutuspäivien aiheita mm.:

 • Java
 • Modernit Web-teknologiat
 • JavaScript, React
 • Scrum, DevOps
 • Python
 • Pilvipalvelut AWS ja Azure
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys

…ja monta muuta!

Hakemalla mahdollisimman nopeasti varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi ripeämmin. Älä siis epäröi, vaan hae mukaan mahdollisimman pian!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista hakukelpoisuutesi

Voit hakea Code Academyyn, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691734

Jätä hakemus

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Tee osaajaprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala_640x640

Pinja Heimala
Project Coordinator
040 849 3962
pinja.heimala@saranen.fi

Yhteistyössä