Code Academy - Keski-Suomi

Kasva ohjelmistokehittäjäksi ja löydä uusi työ!

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen parista Code Academysta

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, pilvipalvelut tai vaikkapa DevOps? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasitämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi työ mielenkiintoisten ohjelmistoalan tehtävien parissaKoodi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin  voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. frontinbackin, pilviteknologioiden, DevOpsin tai UI/UX-tehtävien pariin.  

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekin devaajille. Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitystehtäviin Keski-Suomen alueella.

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin tässä aihealueessa. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

 

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää uudet työtehtävät ja korkeatasoisen ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on suunnattu Keski-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin! Lomakaudella vastaamme sähköpostikyselyihin.

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Tarjoamme useita uramahdollisuuksia:

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Haluatko syventyä pilviteknologioiden pariin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.

IT-projektitehtävät

Asiantuntija

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 

Käyttöliittymät

Front-end

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX -tehtävissä.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea

Code Academysta uuteen työhön

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja ainutlaatuisen asiantuntijakoulutuksen yhteen  kokonaisuuteen.

Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa. Koulutus on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Monia avoimia rooleja erilaisille osaajille

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Avoimia rooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Ohjelma avaa mahdollisuuksia erilaisille urapoluille ja taustasi voi olla moninainen. Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Tuorein osaaminen työtehtävien ohella

Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan työtehtäviesi parissa. Lopputuloksena kasvatat oman ohjelmistoalan osaamisesi uudelle tasolle.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Koulutusta
Laadukas koulutussisältö
Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Oppiminen-kasvu

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

ig_joulukuu_1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti. Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä.

Adafy on Microsoft -teknologioiden asiantuntija- ja ohjelmistokehitysyritys ja toimitamme keskittyy moderneihin Microsoftin teknologioihin. Toteutamme räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaidemme liiketoimintaprosessien tehostamiseksi ja toimimme kumppaneina tuotekehitystä tekeville ohjelmistotaloille. Olemme Microsoftin kultakumppani. Meillä Adafyllä pääset toimimaan tärkeässä roolissa hyvinvoivassa työyhteisössä. Tiimillä yhdessä autamme toisiamme ja asiakkaitamme tuorein, järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Innovassa, Jyväskylässä. Etätyöt ovat myös osa kulttuuriamme, samoin kuin joustavat työajat.

Arvostamme osaamista ohjelmistokehityksestä ja Microsoftin teknologioista (.NET, Azure, C#), mutta ennen kaikkea haemme oppimishaluisia ja -kykyisiä tyyppejä jolla on ohjelmistokehityksen perustaidot hallussa joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta ja nälkää kasvaa ohjelmistokehityksen ammattilaisena.

Me Centerolla olemme päätelaitteiden ja IT-ympäristöjen hallinnan supersankareita. Vaikka Centero on kovaa vauhtia kansainvälistyvä IT-talo, se ei ole iso IT-talo. Eikä halua olla – ainakaan toimintatavoiltaan. Olemme tiivis työyhteisö, joka koostuu työasemien hallinnoinnin monipuolisista erityisosaaja. Meillä on hyvä meininki ja asenne yhdessä tekemiseen. Haluamme, että yhteistyö meidän kanssa on asiakkaalle helppoa ja miellyttävää.

Tarkoituksenamme on vahvistaa rivejämme sovelluskehittäjän muodossa asiakkaidemme kasvaviin tuote- ja palvelukehitystarpeisiin. Haemme nyt tiiviiseen sekä asiantuntevaan tiimiimme sovelluskehittäjää kehittymään tulevaisuuden osaajaksi. Voit olla kokenut konkari tai oikeaa suuntaa etsivät it-alan ammattilainen - tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ohjelmoinnin lainalaisuuksista, motivaatio oppia sekä uskallus kysyä ongelmatilanteissa. Aiempi IT-alan kokemus esimerkiksi sovelluskehityksestä työn tai koulutuksen puolesta on ehdottomasti etu, kuten myös karttunut osaaminen esim. C#, Powershell tai .Net parista!

Devecto on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativaan ohjelmistosuunnitteluun sekä niihin liittyviin palveluihin ja työkaluihin erikoistunut sekä nopeasti kasvava ohjelmistotalo. Tarjoamme työntekijöillemme aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen erinomaiset edellytykset.

Haemme nyt joukkoomme vahvistusta Jyväskylän toimipisteeseemme. Tiimeihimme mahtuu monenkaltaista osaamista ja arvostamme tietysti matkan varrella karttunutta kokemusta IT-alalta esimerkiksi työkokemuksen tai opintojen muodossa, mutta tärkeintä meille on halu sekä kyky oppia uutta. Lähde siis mukaan kehittymään IT-alan ammattilaiseksi osana vauhdilla kasvavaa asiantuntijajoukkoa.

YSP on osa kansainvälistä liikenteenohjauksen ja automaation kärkiyritystä Dynniqiä. Lähes 30 vuoden kokemuksella suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmien saralla sekä teollisuudessa.

Haemme pieneen mutta ketterään kehitystiimiimme ohjelmoijaa sukeltamaan tie- ja tunneliautomaation maailmaan. Käytämme työssämme C#, React ja Node.JS -ohjelmointikieliä ja teemme palvelumme pilvessä ajettaviksi. Lisäksi automaatio-osaaminen on työssä selvä etu, sillä ohjelmistomme integroituvat automaatiojärjestelmiin. Muista kuitenkin, ettei sinun tarvitse olla vielä valmis ammattilainen – me teemme sinusta sellaisen! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia koko ajan uutta.

Pinja toimii asiakkaidensa kumppanina digitalisaation parissa useilla eri toimialoilla, yhteensä meitä pinjalaisia on jo n. 400. Tehtävämme on tarjota näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan haasteisiin, visioida heidän kanssaan tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa asiakkaat voivat kehittää heidän liiketoimintaansa tulevaisuuden kestäväksi.

Haemme nyt vahvistusta Jyväskylän toimipisteen kasvavaan asiantuntijaryhmään. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä, mutta arvostamme osaamista esimerkiksi tietovarastoinnista, data-analytiikasta tai ohjelmistokehityksestä. Lisäksi meille on tärkeää, että toimit sujuvasti yhteistyössä kollegoidesi kanssa sekä se, että haluat pysyä osaamisen aallonharjalla ja kehittää jatkuvasti osaamistasi

Keski-Suomessa kehitetty Secapp on palkittu, ammattikäyttöön kehitetty kriittisen viestinnän ja hälyttämisen SaaS-palvelu, jolla voidaan lähettää massaviestejä, hälyttää yksilöitä ja ryhmiä sekä kerätä ja jakaa tietoja. Organisaationa olemme ripeästi kasvava ja ketterä joukko eri alojen asiantuntijoita. Secapp-tiimissämme pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja mahdollistamme kehittymisen urallasi eteenpäin.

Haemme nyt kasvavaan ohjelmistokehitystiimiimme vahvistusta. Aiempi tausta IT-alalta on ehdottomasti etu, kuten myös tuntemus web-teknologioista tai ohjelmistotestauksesta. Lisäksi arvostamme erityisesti Python, JavaScript tai tietokanta osaamista, mutta taustaakin tärkeämpää meille on palava halusi oppia uutta, innostuneisuus IT-alaa kohtaan sekä aito halu kehittää omaa osaamistasi ja tarttua rohkeasti toimeen. Tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia tekijöitä aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin tulevaisuuden osaajiin

DigiProfIT on jyväskyläläinen ohjelmistotalo, jonka päätuotteena ovat eri toimialoille suunnatut tuotannonohjausjärjestelmät. Järjestelmien avulla tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja palveluorientoituneella otteella. Palvelumme kattavat tiedonhallinnan koko elinkaaren tiedonkeruusta tiedon jalostamisen ja raportoinnin kautta aina data-analytiikkaan saakka teknologiariippumattomasti kaikille toimialoille.

Etsimme nyt tiiviiseen ja asiantuntevaan tiimiimme oma-aloitteista ja innokasta webkehittäjää työskentelemään ja kehittymään tulevaisuuden osaajaksi. Voit olla kokenut konkari tai vasta matkalla it-alan ammattilaiseksi - tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ohjelmoinnin lainalaisuuksista, motivaatio oppia sekä halu kehittyä ohjelmoinnin saralla. Aiempi kokemus moderneista web-teknologioista (esim. React, Laravel tai Vue) on ehdottomasti etu.

Tarkempi roolikuvaus tulossa!

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Koulutusnumero: 700944

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Haastattelut ja esittelyt yrityksiin käynnistyvät jo hakuaikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 28.6.2021 - 30.8.2021

Koulutuksen ajankohta: 28.9.2021 - 24.3.2022

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen