Code Academy - Itä-Suomi

Kasva ohjelmistokehittäjäksi ja löydä uusi työ!

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen parista Code Academysta

Hakuaika päättynyt!

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, pilvipalvelut tai vaikkapa DevOps? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Mikäli haluat hyödyntää tulevassa työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi ja kasvattaa samalla devausosaamistasitämä on sinun mahdollisuutesi löytää uusi työ mielenkiintoisten ohjelmistoalan tehtävien parissaKoodi taipuu kauttamme moneksi, eivätkä tarjoamamme uramahdollisuudet rajoitu pelkästään yhteen muottiin  voit suunnata taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen mm. frontinbackin, pilviteknologioiden, DevOpsin tai UI/UX-tehtävien pariin.  

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uutena astuville osaajille, kuin kokeneemmillekin devaajille. Useat alansa kiinnostavimmat työnantajat etsivät yhteensä 12 uutta tekijää kasvamaan erilaisiin ohjelmisto- ja IT-alan kehitystehtäviin Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueilla.

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Katso tallenne TE-livestä ja kuule lisää Code Academystä. Katso tallenne tästä!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti yritykset etsivät tekijöitä niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin tässä aihealueessa. Tavoitteenamme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

 

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka yhdistää uudet työtehtävät ja korkeatasoisen ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin. Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

katri-pajarinen-640x640-2

Katri Pajarinen

Project Specialist
050 377 2477
katri.pajarinen@saranen.fi

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Monenlaisia mahdollisuuksia ohjelmistoalan parissa

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Haluatko syventyä pilviteknologioiden pariin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.

IT-projektitehtävät

Asiantuntija

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 

Käyttöliittymät

Front-end

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX -tehtävissä.

Minkälaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Koodi taipuu kauttamme moneksi ja uramahdollisuudet ovat sen mukaiset. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Hae mukaan pian - odotamme hakemustasi!

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Code Academy yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy -RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä itsesi näköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Code Academy tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme ohjelmistoalan ohjelmista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta. Koulutusta on yhteensä noin 20-25 päivää.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. Hakemuksesi yhteydessä täytettävä Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Taustamarkkinat BGMT on rohkea luova toimisto ja tapahtumatekniikan taitava tuotantoyhtiö, jossa jokainen idea on uusi mahdollisuus. Autamme yrityksiä pitämään ääntä itsestään ja viestimään näyttävästi ja monipuolisesti mm. sisällöntuotannon palvelujen, esitystekniikan, virtuaalituotannon, striimauksen tai interaktiivisten pintojen avulla.

Etsimme nyt tiiviiseen työyhteisöömme innostunutta, peliohjelmoinnista ja pelillistämisestä kokemusta omaavaa tyyppiä, joka tykkää kehittää. Ohjelmointityö toteutetaan Unity ja Unreal Engine -pelimoottoreilla, joten aiempi kokemus jommastakummasta on eduksesi. Jos sydämesi sykkii lisäksi blueprintiin, mallintamiseen, VR-tuotantoon ja käyttäjäkokemuksen kehittämiseen tapahtumissa, saatat olla etsimämme henkilö!

Altivo on moderni IT-palvelutoimittaja, joka pyrkii ratkaisemaan päivittäisiä liiketoimintahaasteita digitalisaation avulla. Haluamme Altivolla tarjota korkean teknologiaosaamisen, sekä asiakkaan liiketoimintatarpeisiin räätälöidyt ICT-ratkaisut. Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme tuloksia ja rakentaa vahvoja suhteita kaikessa mitä teemme. Meillä Altivolla kaikki lähtee muutoksesta ja muutoshalusta: oli se sitten käyttäjä-, liiketoiminta- tai teknologia lähtöistä. Muutoksella ja tarkkaan suunnitelluilla malleilla kasvatetaan työn tehoa ja mielekkyyttä, sekä mahdollistetaan IT-infrastruktuurin kevyemmät käyttökustannukset. Tarjoamme koko IT-ympäristön ylläpidon, tietoturvan, valvonnan, sekä raportoinnin ja rutiinien automatisoinnin. Lue lisää palveluistamme ja meistä: www.altivo.fi

Oletko liiketoiminnasta kiinnostunut ja pilvimaailman omakseen kokeva IT-alaa jo tunteva oppimishaluinen ja motivoitunut tekijätyyppi? Meillä on toimintaa neljällä eri paikkakunnalla. Etsimme ohjelman kautta joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa Pieksämäen toimipisteellemme.

ESiOR Oy tarjoaa asiantuntijaratkaisuja, tutkimusta, konsultointia ja työkaluja parempien terveydenhuollon päätösten tueksi. Tärkein tehtävämme on tukea asiakkaitamme monipuolisesta datasta muodostetun tiedon tuottamisessa, viestimisessä ja hyödyntämisessä. Asiakkaitamme ovat muun muassa sosiaali- ja terveysala, lääketeollisuus, laitevalmistajat ja 3. sektori.

Oletko sinä tuleva terveysdatan asiantuntija? Etsimme ESiORin kehitystiimiin data-analytiikan osaajaa /ohjelmistokehittäjää. Toivomme sinulta kokemusta datan käsittelystä ja analysoinnista, sekä osaamista ohjelmistokehityksestä erityisesti backendin puolella. Tietoturvaan liittyvä kiinnostus tai työkokemus katsotaan eduksi. Myös kokemus laadunhallinnasta, tietosuojasta, testaamisesta ja pilvipalveluiden kehittämistä on hyödyksi. Työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Ennen kaikkea etsimme kuitenkin tiimiämme täydentämään hyvää tyyppiä, jolla on monipuolista osaamista sekä kehittymispotentiaalin lisäksi halu ottaa vastaan uusia haasteita. Henkilöstöllämme on laaja-alaista osaamista ja yrityksemme tekee monipuolisia projekteja, joten uudelle asiantuntijalle tarjoutuu runsaasti mahdollisuuksia oppia ja kehittyä.

Verkkoverstas on uuden ajan digitoimisto ja perinteinen mainostoimisto Mikkelissä. Mainostoimiston tapaan suunnitellaan markkinointikokonaisuuksia, jotka toteutetaan digitoimiston vahvuuksilla. Kattavat palvelumme tukevat teemaa "kaikki palvelut samasta talosta" Lue lisää meistä ja palveluistamme www.verkkoverstas.fi

Etsimme joukkoomme tulevaa osaajaa joko graafisen suunnitteluun tai web-kehitykseen tai mahtavaa, jos sinulta löytyy osaamista ja mielenkiintoa molempiin osa-alueisiin. Graafikon työssä tärkeintä on, että Adoben työkalut ja ohjelmat on sinulle tuttuja. Web-kehityksen puolelta arvostamme kaikenlaista osaamista Front-end / Back-end teknologioista, web-ohjelmoinnista ja mobiilikehityksestä. Käytämme pääsääntöisesti WordPressiä verkkosivujen toteutuksessa. Plussaa on ymmärrys verkkomarkkinoinnista. Toivomme sinulta innostunutta asennetta, oma-aloittelisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Observis Oy on ohjelmistopalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ohjelmistopalveluja sekä moderneja tilannekuvaratkaisuja. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja kokemuksemme sekä siviili- että viranomaisaloilta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan palveluja heidän kykynsä ja päätöksenteon parantamiseksi. Lisätietoja meistä ja palveluistamme löydät nettisivuiltamme www.observis.fi

Etsimme joukkoomme Mikkeliin ohjelmistokehittäjiä, mutta taustastasi ja vahvuutesi huomioiden, rooli voi löytyä myös esimerkiksi testauksen tai ohjelmistomyynnin puolelta. Arvostamme ohjelmistokehityksen osaamista ja ymmärrystä; modernit web-teknologiat, tietokantaosaaminen, Java, JavaScript, TypeScript, React ja ReactNative, käytettävyys- ja käyttöliittymäosaaminen, rajapinnat, Iot sekä pilvipalvelut ovat osa meidän tekemistä. Plussaa on myös jos sinulla on osaamista sulauteluista järjestelmistä, elektroniikasta tai vaikka tietoturvasta. Etsimme mukavaan ja kasvavaan tiimiimme muiden kanssa toimeen tulevaa tekijätyyppiä. Englannin kielellä on hyvä tulla toimeen ja kaikki muu kielitaito on plussaa.

Superoperator päätti vuonna 2013 mullistaa autopesulabisneksen ja tarjota ensimmäisenä maailmassa digitaalista autonpesupalvelua. Suomessa onnistuneen lanseerauksen jälkeen palvelusta on kehitetty teknologia-alusta, joka on kymmenien autopesulatoimijoiden käytössä kolmella eri mantereella.

Etsimme parhaillaan vahvistukseksi tiimiimme käyttäjäkokemuksesta kiinnostunutta mobiilisovelluskehittäjää. Etua tehtävässä on aiemmasta kokemuksestasi esimerkiksi taustajärjestelmien tai Android-pohjaisten sovellusten kehittämisessä. Emme tuijota taustaasi liian tarkkaan, vaan olemme kiinnostuneita ennen kaikkea ominaisuuksistasi ja kyvystäsi kehittyä sovelluskehittäjän roolissa. Meillä pääset osaksi kansainvälistä kehitystiimiämme kehittämään autonpesuun ja -huoltoon liittyviä digitaalisia palveluita edelläkävijän asemassa.

Solenovo on joensuulainen yritys, joka rakentaa sujuvamman opetuksen maailmaa. Yrityksen ohjelmistoista ja asiantuntijapalveluista koostuvat ratkaisut ovat työkaluja tehokkaampaan ja selkeämpään kannattavuuden hallintaan, opetuksen ja opintojen suunnitteluun sekä projektien johtamiseen. Solenovon tuotteet ovat suunniteltu opetusalan edelläkävijöille ja vaikuttajille sekä opiskelijoille – kaikille. jotka kehittävät uutta, auttavat muita eteenpäin ja ovat valmiita kehittymään itse. Solenovolaisten yhteinen päämäärä on erinomaisuus.

Meille erinomaisuus tarkoittaa toisistamme välittämistä, yhdessä kehittymistä ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista. Nyt etsimmekin joukkoomme uusia ohjelmistokehittäjiä, joilla on rohkeutta opetella uutta ja jotka syttyvät tiimityöskentelystä! Osaamisesi Reactista ja Node.js:stä ovat etu, mutta myös Javascript ja Java osaamisesi auttaa sinua alkutaipaleella. Tule kanssamme kasvamaan ja kehittymään ohjelmistokehityksen taitajaksi!

Mediconsult on ylpeästi suomalainen sote-alan tietojärjestelmätoimittaja, jonka tekemistä ohjaa useiden kymmenien vuosien toimialatuntemus, tiivis yhteistyö suomalaisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä yhdessä tekeminen asiakkaidemme kanssa. Työntekijöillä on joustavat työajat, kattavat työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut, yli 140 osaavaa työkaveria ja erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Haemme nyt Kuopioon tulevaisuuden osaajaa ohjelmistokehityksen pariin. Tuotekehitystiimimme tarjoaa hakijalle mahdollisuuden toimia useiden ohjelmistokehityksen eri tehtävien parissa perustuen sinun osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi. Mahdollistamme työskentelyn kiinnostavissa projekteissa, ammattitaitoisissa tiimeissä ja nykyaikaisten teknologioiden sekä ohjelmistojen parissa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, sillä tiimissämme pääset kasvattamaan osaamistasi ja kehittämään taitojasi, tärkeintä onkin motivoitunut työote sekä halu kehittyä.

AtFlow Oy on yrityksen liiketoiminnan kasvua ja kehitystä vauhdittava kumppani verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen saralla. AtFlow hoitaa palvelun koko elinkaaren perustamisesta ylläpitoon ja kehittämiseen asti, joten asiakas voi huoletta keskittyä ydinliiketoimintaansa. AtFlow’lle on tärkeää tarjota oikeat ratkaisut jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Haemme nyt kasvavaan ohjelmistokehitystiimiimme vahvistusta. Meille on tärkeää palava halusi oppia uutta, innostuneisuus ohjelmistokehitystä kohtaan sekä aito halu kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme haluasi olla tärkeä osa työyhteisöämme. Aiempi tausta IT-alalta on ehdottomasti etu, kuten myös tuntemus web-teknologioista, kuten WordPressistä ja erityisesti PHP:stä. Tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia tekijöitä aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin tulevaisuuden osaajiin.

Crasman luo palveluita, joissa käyttäjäkokemus, sisältö, teknologiat ja suunnittelu yhdistyvät digitaaliseksi menestykseksi. Olemme asiakkaidemme kumppani tuloksellisen digitaalisen liiketoiminnan tekemiseen. Asiakaskokemuksen kehittäminen, verkkosivustot ja verkkokaupat, tuotetiedonhallinta ja liiketoiminnan prosessien digitalisointi ovat ydinosaamistamme.

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien projektien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, osana rautaisista ammattilaisista koostuvaa tiimiä. Tulet kehittämään merkityksellisiä palveluita asiakkaillemme markkinajohtajiin lukeutuvalla Magento-verkkokauppateknologialla. Voit olla jo kokeneempi konkari tai uusi tulokas, sillä meillä on hyvin tilaa kasvulle ja vastuunotolle. Työssäsi tulet tarvitsemaan erityisesti PHP-ohjelmointikieltä, joten kaikenlainen aikaisempi osaaminen sen parista katsotaan suureksi eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta kiinnostusta verkkokauppateknologioita kohtaan, sillä tehtävässä on huima mahdollisuus erityisosaamisen kasvattamiseen vahvassa nosteessa olevalla alalla. Tehtävässä menestymisen kannalta oppimishaluinen, reipas ja aktiivinen työskentelyote on tärkeää.

Pinja toimii asiakkaidensa kumppanina digitalisaation parissa useilla eri toimialoilla, yhteensä meitä pinjalaisia on jo n. 400. Tehtävämme on tarjota näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan haasteisiin, visioida heidän kanssaan tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa asiakkaat voivat kehittää heidän liiketoimintaansa tulevaisuuden kestäväksi.

Haemme nyt vahvistusta Kuopion ja Mikkelin toimipisteisiimme kasvavaan asiantuntijaryhmään. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä, mutta arvostamme osaamista esimerkiksi tietovarastoinnista, data-analytiikasta tai ohjelmistokehityksestä. Lisäksi meille on tärkeää, että toimit sujuvasti yhteistyössä kollegoidesi kanssa sekä se, että haluat pysyä osaamisen aallonharjalla ja kehittää jatkuvasti osaamistasi.

 

Process Genius is a software company founded in Joensuu in 2012. We offer 3D Digital Twin applications that enable complete situational awareness 24/7. Process Genius's user interfaces gather information about the industrial plant's back-end systems and present it in an easy-to-understand, visual and structured form. Our 3D Digital Twin application is also increasingly used in the sales organization. The application enables a fast 3D solution identical to the physical model in cooperation with the customer.

As a Software Developer you will be working as a team member in one of our Scrum teams. You will be helping your team to deliver quality increments for our products. You will be working closely with the team’s Product Owner and help the PO to design Epics so the team can start working on them. You will be participating in customer meetings to accompany the Product Owner.

Oddy Tech on reilu ja empaattinen kumppani liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen digitalisointiin. Intohimonamme on löytää keinoja tehostaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Meidän käsissämme taittuu räätälöidyt ratkaisut aina nettisivu-, verkkokauppa-, mobiilisovellustoteutuksista integraatioihin ja liiketoimintalähtöisiin konsultoinnin palveluihin.

Koska teemme työtämme täydellä sydämellä, toivomme että myös sinä webkehittäjänä suhtautuisit omaan tekemiseesi intohimolla ja todella pitäisit siitä mitä teet. Meillä tekeminen on hyvin itseohjautuvaa ja arvostamme uskallusta kokeilla, tehdä ja erehtyäkin. Hakemassamme roolissa front end -teknologioiden tuntemus katsotaan eduksi ja aiemmasta Wordpress-kokemuksestakaan ei ole haittaa. Sillä, mitä osaat nyt, ei kuitenkaan ole yhtä suurta merkitystä kuin sillä mitä haluat oppia tulevaisuudessa – tarjoamme sinulle eväät ammatillisen webkehittäjän urallesi!

Lendiron Group on suomalainen finanssiteknologian edelläkävijä, joka palvelee rahoitus- ja kaupan alan yrityksiä kansainvälisesti. Yhtiömme päätuotteita ovat rahoitusjärjestelmät ja kassapäätteiden pilvipalvelut, joita olemme kehittäneet asiakkaillemme jo vuodesta 2006 lähtien.

Etsimme kasvavan asiakasmäärän johdosta lisää asiantuntijuutta kasvamaan ja kehittymään useisiin eri rooleihin. Tiimimme tarvitsevat vahvistusta mm. tukipalvelutehtävissä, ohjelmistokehityksessä (käytössä olevat pääteknologiamme ovat PHP ja Laravel), pilvipalvelupuolella sekä projektipäällikön tehtävissä. Olemme myös kiinnostuneita osaamisestasi kehityksen ja suunnittelun tueksi, mikäli sinulla löytyy aiempaa kokemusta laskutuksesta tai reskontrasta. Liity mukaan kasvavaan, jo yli 50 hengen tiimiimme neljässä eri maassa!

Solwe on vuonna 2018 Joensuussa perustettu yritys, joka auttaa verkkokauppiaita eteenpäin maailman suosituimman verkkokauppa-alustan Shopifyn avulla. Tarjoamme erilaisia digitaalisen kaupankäynnin ratkaisuja, jotka toimivat helppokäyttöisinä myynnin lisätyökaluina.

Henkilöstön kasvaessa ja ammattitaidon kehittyessä nälkä kasvaa syödessä, ja nyt haemmekin joukkoomme verkkokauppa-asiantuntijaa raivaamaan tietotekniikan tuottamia esteitä asiakkaidemme arjesta. Plussapisteitä ropisee, mikäli sinulla on ohjelmoinnin lainalaisuuksien ymmärtämisen sekä ongelmanratkaisukyvyn lisäksi kokemusta verkkokauppaympäristöistä. Etsimme kuitenkin ennen kaikkea mainiota työkaveria, joka pystyy kommunikoimaan hyvin niin tiimissä kuin asiakasrajapinnassakin.

Keypro on suomalainen verkkotiedon ja paikkatietoratkaisujen moniosaaja, joka on erikoistunut verkkotietojärjestelmiin ja niihin liittyviin palveluihin kuten kartoitukseen, suunnitteluun ja verkkotietoaineiston ylläpitopalveluihin. Yhtiö palvelee yli 300 asiakasta, jotka käsittelevät televerkkoja, vesihuoltoverkkoja, sähkönjakelua, katuvalaistusta, kaukolämpöä tai maakaasua. Yhtiö toimittaa ammattimaisia palveluita ja verkkotietojärjestelmiä myös maailmanlaajuisesti kumppaniverkkonsa kautta.

Meillä työskentelee erilaisissa tehtävissä hyvin monen eri alan asiantuntijoita ja nyt haemme joukkoomme ohjelmistokehittäjiä. Kannustamme uuden oppimiseen sekä monialaisuuteen ja meille onkin tärkeää palava halusi oppia uutta, innostuneisuus IT-alaa kohtaan sekä halusi kehittää omaa osaamistasi! Aiempi toimialakokemuksesi verkkotieto- tai paikkatietoalalta on huikea etu, lisäksi tehtävissämme on hyötyä osaamisestasi tai taustastasi vesi- tai sähköalalta. Tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia tekijöitä aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin tulevaisuuden osaajiin.

Näin haet mukaan

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 11.10. - 8.11.2021

Koulutuksen ajankohta: 2.12.2021 - 2.6.2022

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen