Kaikki ohjelmat

Code Academy - Itä-Suomi

Nouse uuteen työhön ohjelmistoalalle – yhteensä 22 avointa paikkaa uusille ja nykyisille devaajille

Sukella koodiin ja löydä omannäköinen työ ohjelmistoalalta

Hakuaika päättynyt

---

Herättääkö koodaus sinussa kiinnostusta? Saatko työskentelyysi polttoainetta monipuolisista ongelmanratkaisutehtävistä? Haluaisitko syventää osaamistasi ohjelmistoalan parissa ja suunnata uusiin tehtäviin, jossa pääset juoksuttamaan koodia kohdilleen mm. fronttikehityksen, web-ohjelmoinnin, full stackin, UI/UX-kehityksen, mobiilikehityksen tai DevOpsin keinoin? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Code Academy tarjoaa sinulle ja 21 muulle ohjelmistotehtävistä kiinnostuneelle sauman nousta kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, taustastasi riippumatta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin tehtäviin!

Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueilla avoimia mahdollisuuksia löytyy monenlaisten devaustehtävien parissa. Jo useat sadat henkilöt ovat työllistyneet kymmenistä järjestämistämme Code Academy ohjelmista muun muassa ohjelmistokehittäjän, IT-projektipäällikön, Software Engineerin, Web Developerin, UI/UX -kehittäjän, Back-/Frontend Developerin, IT-tukihenkilön ja järjestelmätestaajan eri tasoisiin rooleihin.

 

Kerro meille siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille tekijöille

Ohjelmistoalan tehtävät taipuvat moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Voit olla taustaltasi uraasi aloittava tuleva asiantuntija, vastavalmistunut, alan tehtävistä jo kokemusta kerryttänyt tekijä, uusia mahdollisuuksia punnitseva alanvaihtaja tai esimerkiksi harrastuksesta ammattia tavoitteleva tulevaisuuden osaaja.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Code Academy RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ ohjelmistoalan roolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

 

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. Intohimosi ohjelmistoalaa kohtaan sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen tulevat olemaan suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. 

Kiinnostuitko? Katso 28.9. järjestetyn TE-liven hakijainfotilaisuuden tallenne tämän sivun lopusta! 

Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Ohjelmisto ja e-business ry:n, Sarasen sekä rekrytoivien yritysten kanssaLue lisää, tee urasi vaikuttavin siirto ja aloita uusi työ todellisen kasvualan osaajana!

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä - vastaamme ja autamme mielellämme!

Suurimmat valttisi hakijana ovat

Ratkaisukeskeinen ajattelutapasi

ratkaisukeskeisyys-icon

Lähestyt tehtäviä analyyttisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteella etkä hätkähdä, jos et pääse ratkaisuun kertaheittämällä. Aina ei siis tarvitse olla heti oikeassa, ei edes joka kerta.

Intohimosi uuden oppimiseen

Oppiminen-kasvu

Uteliaisuus uusia aiheita, teknologioita ja työskentelytapoja kohtaan, sekä innostus oman osaamisen kehittämiseen ovat suuressa arvossa, olipa taustasi minkälainen tahansa.

Kiinnostuksesi IT- ja ohjelmistoalaan

ohjelmointi

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Innostuksesi koodia ja tekkiä kohtaan toimivat polttoaineena tulevissa tehtävissäsi roolista riippumatta - anna sen siis näkyä!

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta, taustastasi riippumatta.

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Code Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Code Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Ohjelmisto ja e-business ry:n, Sarasen ja ohjelman  yhteistyöyritysten kanssa. 

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Vastaavista ohjelmointi- ja IT-alan asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Ohjelmistokehitystehtäviin: Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!
 • Pilviteknologioiden pariin:Haluatko syventyä pilviteknologioihin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.
 • IT-projektien asiantuntijoiksi: Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit - mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 
 • Käyttöliittymäsuunnittelun ja nettisivujen osaajiksi: Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX-tehtävissä.
Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi, roolistasi riippumatta.

Ohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuksessa pääset uppoutumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhden hakemuksen kautta. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Suosittelisin koulutusohjelmaa sellaisille ihmisille, jotka tuntuvat olevan jumissa nykyisen uransa kanssa. Erityisesti alanvaihtajille tämä on erinomainen väylä uusille urille, sillä koulutukseen ei tarvitse sitoutua vuosikausiksi toisin kuin perinteisemmässä opiskelussa.

Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

mimmit-koodaa-saranen
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Mahdollisuuksia on mm.:

 • Ohjelmistokehitystehtävissä: Innostaako sinua esim. front-end, back-end tai web-kehitys? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!
 • Pilviteknologioiden parissa:Haluatko syventyä pilviteknologioihin? Azure ja AWS ovat mm. päteviä avainsanoja.
 • IT-projekteissa: Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit - mahdollisuuksia mm. DevOpsin parissa. 
 • Käyttöliittymäsuunnittelun parissa: Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää esim. UI/UX-tehtävissä.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Pinja toimii asiakkaidensa kumppanina digitalisaation parissa useilla eri toimialoilla, yhteensä meitä pinjalaisia on jo n. 400. Tehtävämme on tarjota näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan haasteisiin, visioida heidän kanssaan tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa asiakkaat voivat kehittää heidän liiketoimintaansa tulevaisuuden kestäväksi.

Haemme nyt vahvistusta kasvavaan asiantuntijaryhmäämme. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä, mutta arvostamme osaamista esimerkiksi tietovarastoinnista, data-analytiikasta tai ohjelmistokehityksestä. Lisäksi meille on tärkeää, että toimit sujuvasti yhteistyössä kollegoidesi kanssa sekä se, että haluat pysyä osaamisen aallonharjalla ja kehittää jatkuvasti osaamistasi.

Computer Program Unit eli CPU tarjoaa monipuolisia ratkaisuja maksamiseen niin yksityisille toimialoille kuin julkisille toimijoillekin. Yrityksen historia ulottuu pitkälle 1990-luvun alkuun, jolloin se tarjosi mullistavan palvelun Joensuun kaupungin maksuliikenteen tehokkaaseen hoitamiseen pankkilakon keskellä. Kehitystyö on jatkunut näihin päiviin saakka, ja CPU:lta saakin modernin liiketoiminnan tarpeet täyttävää maksuliikennepalvelua vielä tänäkin päivänä.

CPU:n Helpdesk-palvelu on toimintamme ydintä pitäen huolen siitä, että asiakkaiden tarpeet tulevat täytetyiksi. Palvelemme asiakkaitamme kiitettävällä keskiarvolla mikä tarkoittaa sitä, että panostamme suuresti henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen – meillä tekijät kasvavat järjestelmän piinkoviksi asiantuntijoiksi. Etsimmekin nyt tiimiimme sovellusneuvojaa, jolla on valmiutta perehtyä ja oppia uutta, innostavaa aloitekyvykkyyttä, pelisilmää erilaisissa tilanteissa sekä pettämätöntä ongelmanratkaisutaitoa. Tulet menestymään työssä, mikäli sinulla on halu auttaa asiakasta sekä myös jonkinlaista taustaa IT-alalta (esimerkiksi Windows-osaamista tai tuntemusta komentokielistä). Työtehtävät ja mukava tiimi pitävät huolen siitä, ettei yksikään päivä ole samanlainen!  

AtFlow Oy on yrityksen liiketoiminnan kasvua ja kehitystä vauhdittava kumppani verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen saralla. AtFlow hoitaa palvelun koko elinkaaren perustamisesta ylläpitoon ja kehittämiseen asti, joten asiakas voi huoletta keskittyä ydinliiketoimintaansa. AtFlow’lle on tärkeää tarjota oikeat ratkaisut jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Haemme nyt kasvavaan flow-perheeseemme vahvistusta. Meille on tärkeää palava halusi oppia uutta, innostuneisuus ohjelmistokehitystä kohtaan sekä aito halu kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme haluasi olla tärkeä osa työyhteisöämme. Aiempi tausta IT-alalta on ehdottomasti etu, kuten myös tuntemus web-teknologioista, kuten WordPressistä ja erityisesti PHP:stä. Tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia tekijöitä aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin tulevaisuuden osaajiin.

Softera Oy kehittää ja ylläpitää liiketoiminnan tukijärjestelmiä sähköisen asioimisen, tuote- ja sopimushallinnan sekä laskutuksen tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme menestymään kehittämällä monikanavaisen asiakaskohtaamisen ja myynnin parissa käytettäviä tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Olemme vakavarainen työnantaja ja toimimme kolmella paikkakunnalla: Vantaalla, Seinäjoella ja Kuopiossa.

Haemme asiantuntijajoukkoomme Kuopioon javakehittäjää, jolla on motivaatiota oppia uutta ja joka viihtyy Javan toimintalogiikan parissa. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan annamme sinulle tilaa sekä eväät kehittyä ja kasvaa tavoiterooliisi. Ohjelmoinnin lisäksi olemme kiinnostuneita myös mahdollisesta taustastasi taloushallinnon, myynnin tai laskutuksen parista. Odotamme innolla kuulevamme tehtävistämme kiinnostuneista tekijöistä!

Fluent Progress yksinkertaistaa monimutkaisia työprosesseja innovatiivisten teknologiaratkaisujen avulla infra- ja rakennusalalla. Haluamme toiminnallamme näyttää, että teknologiset ratkaisut eivät ole uhka vaan ne mahdollistavat työn laadun parantamisen lähes alalla kuin alalla. Ratkaisujamme käyttävät niin kaupungit, kunnat kuin yrityksetkin ympäri Suomea. Haluamme, että tulevaisuudesta tulee entistä toimivampi ja kestävämpi – meille kaikille.

Etsimme kehitystiimeihimme innokasta ja alasta kiinnostunutta ohjelmistokehittäjää, joka on avoin uudelle ja joka tykkää työskennellä koodin lisäksi myös kollegojensa parissa monikansallisessa työyhteisössä. Meillä on tilaa sekä back end / full stack -roolista kiinnostuneelle devaajan alulle, mobiilikehittäjän urasta kiinnostuneelle tai markkinoinnillisemmista työtehtävistä haaveilevalle kokeilunhaluiselle henkilölle. Palvelumme rakentuvat mm. Javan ja Reactin ympärille, eikä tietokantaosaamisesta tai konttiteknologiaymmärryksestäkään ole haittaa. Fluentilla välitämme aidosti rakennetusta ympäristöstä ja sen toimivuudesta joten jos nämä teemat ovat lähellä sinunkin sydäntäsi, saatat olla etsimämme tyyppi!

Mediasignal auttaa yrityksiä digitaalisen asiakaskokemuksen luomisessa perehtymällä ja suunnittelemalla tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Rakennamme brändiä vahvistavia palvelukokemuksia innovatiivisesti ja asiakkaan tavoitteet huomioiden. Digitaalinen asiakaskokemus on usein juuri se ratkaiseva tekijä kaupallisen menestyksen saavuttamiseksi. Asiakkaitamme ovat niin startupit kuin monikansalliset yritykset ja yhteisöt. Mediasignal syntyi vuonna 1996 suoraan nettiin. Siitä lähtien digitaalisen liiketoiminnan ratkaisut ja sovelluskehityksemme on kulkenut kohti entistä paremman asiakaskokemuksen saavuttamista. Pitkä kehityspolkumme antaa asioihin perspektiiviä ja näkemystä jatkuvaan oppimiseen satojen toteutettujen projektien kautta.

Etsimme nyt tiimiimme uutta lahjakkuutta, asennetta ja toteutushalukkuutta. Jatkuva kehittymishalu, uuden oppiminen ja kyky ongelmanratkaisuun kertovat kuitenkin meille sinusta enemmän kuin kaiken osaaminen. Mediasignalilaisia yhdistää ratkaisukeskeinen ajattelu ja intohimo koodiin - siksi meille on tärkeää löytää kollegoiksi ihmisiä, jotka sopivat osaksi tätä ajattelutapaa ja viihtyvät aidosti meillä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaikuttavia ja oivaltavia ratkaisumalleja heidän haasteisiinsa. Toteuttavien ohjelmistoratkaisujen tulee olla laadukkaita, tietoturvallisia ja korkean käytettävyyden tuotteita, jotka tuottavat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa. Ohjelmistokehitysprojekti voi koostua erilaisista Open Source -alustoista, erilaisten frameworkien päälle kustomoiduista järjestelmistä tai kokonaan räätälöidystä ohjelmistokehityksestä.

Nolwenture was established in 2012 in Joensuu and has grown to over 20 software engineers, in 2020 we established a subsidiary in Singapore to serve customers in that region. Nolwenture has a strong presence in Eastern Finland adding a second office location in Kuopio in March 2021. Nolwenture has an interesting and exciting portfolio of national and international clients across many industry sectors which range from starts ups, scale ups and established global leaders.

Looking for NodeJS Ninjas, React Rockstars, SQL Samurais, Postgres Pirates, TypeScript Time Lords, Jest Jedi, Java Jesters, WPA Wizards/Warlocks, CSS Cowboys, Cypress Crusaders, Docker Druids, Shell Soothsayers, and VS Code Vikings, also human developers and trainees on all skill levels are welcome to apply!

Talentree on moderni ja savolaislähtöinen asiantuntijayritys, jonka elämäntehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja kehittymään strategialähtöisen liiketoiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin, ohjelmistokehityksen palveluiden ja digitaalisten markkinointiratkaisujen keinoin. Talentreella näemme, että ihmisten ja teknologian sopusointu ja saumaton yhteistyö luovat edellytykset yrityksen kasvulle ja menestykselle.

Jotta jatkuvasti kasvavalla asiakaskunnallamme on mahdollisuus kasvaa, on myös meidän kasvettava. Etsimmekin nyt talenttitiimiimme tietoturvakonsulttia, joka auttaa yrityksiä ajantasaistamaan tietoturvansa tilannekuvan ja ottamaan tietoturvaan liittyvät riskit haltuun. Roolissa on olennaista asiakkaan tarpeeseen sopeutuminen sekä konsultatiivinen työote. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemuksesi esimerkiksi turvallisuuden, laadunhallinnan tai testauksen parista. Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta tekniikkaan ja teknologiaan sekä kykyä ja halua auttaa asiakasta suunnittelemaan liiketoimintaansa entistä tietoturvallisemmin.

Mahdollistamme kasvupolkuja asiakkaidemme lisäksi myös omalle henkilöstöllemme. Lue lisää työntekijöidemme eduista ja uratarinoista täältä: https://talentree.fi/rekry/.

Talentree on moderni ja savolaislähtöinen asiantuntijayritys, jonka elämäntehtävänä on auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja kehittymään strategialähtöisen liiketoiminnan kehittämisen ja digitalisoinnin, ohjelmistokehityksen palveluiden ja digitaalisten markkinointiratkaisujen keinoin. Talentreella näemme, että ihmisten ja teknologian sopusointu ja saumaton yhteistyö luovat edellytykset yrityksen kasvulle ja menestykselle.

Jotta jatkuvasti kasvavalla asiakaskunnallamme on mahdollisuus kasvaa, on myös meidän kasvettava. Etsimmekin nyt talenttitiimiimme projektipäällikköä johtamaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisprojekteja sekä asiakkaan että projektitiimin näkövinkkeleistä. Olemme kiinnostuneita kuulemaan aiemmasta projektinhallintaosaamisestasi eli käytännön kokemuksesta projektien vetämisessä sekä kyvystäsi pidellä useitakin lankoja käsissäsi yhtä aikaa. Tehtävässä on eduksi aito kiinnostus tekniikkaan ja teknologiaan sekä palo saada asioita aikaan asiakkaan eduksi.

Mahdollistamme kasvupolkuja asiakkaidemme lisäksi myös omalle henkilöstöllemme. Lue lisää työntekijöidemme eduista ja uratarinoista täältä: https://talentree.fi/rekry/.

Keypro on pohjoismainen tiimi, jossa on noin 100 ohjelmistoammattilaista, GIS-asiantuntijaa ja verkkoinsinööriä. Valmistamme ohjelmistoja tietoliikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun, hallintaan ja optimointiin, jotta kriittistä infrastruktuuria suojataan ja yhteiskunnat voivat jatkaa menestymistä. Vuodesta 1995 lähtien olemme valmistaneet ohjelmistojamme yli 300 asiakkaalle ympäri maailmaa.

Meillä työskentelee erilaisissa tehtävissä hyvin monen eri alan asiantuntijoita ja nyt haemme joukkoomme ohjelmistokehittäjiä. Kannustamme uuden oppimiseen sekä monialaisuuteen ja meille onkin tärkeää palava halusi oppia uutta, innostuneisuus IT-alaa kohtaan sekä halusi kehittää omaa osaamistasi! Aiempi toimialakokemuksesi verkkotieto- tai paikkatietoalalta on huikea etu, lisäksi tehtävissämme on hyötyä osaamisestasi tai taustastasi vesi- tai sähköalalta. Tiimiimme mahtuu mukaan monenlaisia tekijöitä aina kokeneista konkareista uraansa aloitteleviin tulevaisuuden osaajiin.

Youpret on uuden aikakauden tulkkauspalvelu, joka yhdistää kaikki tulkkausmuodot yhdeksi kokonaisuudeksi. Älykäs ja automatisoitu ohjelmisto hoitaa kaiken asiakkaan puolesta tulkin valinnasta aina laskutukseen saakka mobiilisovelluksen avulla. Työ tarjoaa näköalapaikan tulkkausalan kokemaan kehitysharppaukseen ja antaa sinulle mahdollisuudet olla kehittämässä sitä entistä paremmaksi!

Työssäsi pääset mm. ohjelmoimaan verkkosisältöjä sekä työnvälitysjärjestelmän toiminnallisuuksia. Työ on teknisempää verkko- ja mobiiliohjelmistojen parissa tekemistä, joten työssä onnistumiseksi edellytämme pohjaosaamista webteknologioista tai ohjelmoinnin parista. Tulkkauspalveluyrityksenä olemme monikulttuurinen ja -kielinen yhteisö, ja siksi olemme kiinnostuneita myös sinusta juuri sellaisena kuin olet!

Me marskilaiset olemme reilun kuudenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Olemme ketterä IT-kumppani ja työskentelemme IT:n, modernin työn ja tulostusratkaisujen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Yli 35-vuotiaalla perheyrityksellämme on toimipaikat Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa, ja meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.

 

Microsoft-tiimimme kasvaa ja nyt etsimmekin innokkaita Junior Cloud Specialisteja mukaan joukkoomme. Kaipaamamme tuore marskilainen haluaa oppia uutta ja kokee Microsoftin maailman omaksi jutukseen. Loistava kandidaatti innostuu sanoista Azure, Power Platform, Power Apps, Power Automate, Power BI, Dynamics tai SharePoint. Sinun ei välttämättä tarvitse vielä tietää niistä paljon, mutta halusi oppia ja kouluttautua näiden teemojen ympärille on ensisijaisen tärkeää. Lisäinfoa Marskidatasta löydät rekrysivultamme www.marskidata.fi/rekry. Odotamme hakemustasi!

Observis on ohjelmistopalveluyritys, joka kehittää ja toimittaa kattavia tilannekuvajärjestelmiä CBRNe, ympäristö- ja teollisuusvalvontaan. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja kokemuksemme sekä siviili- että viranomaisaloilta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan palveluja parantamaan toimintakykyä ja tukemaan päätöksentekoa. Lisätietoja meistä ja palveluistamme löydät nettisivuiltamme www.observis.fi.

Etsimme joukkoomme Mikkeliin ohjelmistokehittäjiä, mutta taustastasi ja vahvuutesi huomioiden rooli voi löytyä myös esimerkiksi testauksen puolelta. Arvostamme ohjelmistokehityksen osaamista ja ymmärrystä: mm. modernit web-teknologiat, tietokantaosaaminen, Java, JavaScript, TypeScript, React ja ReactNative, käytettävyys- ja käyttöliittymäosaaminen, rajapinnat, Iot sekä pilvipalvelut ovat teknologoita, joiden parissa meillä pääsee kehittymään. Haluaisimme löytää mukavaan tiimiimme muiden kanssa toimeen tulevan tekijätyypin, joka tulee toimeen myös englannin kielellä. Odotamme kuulevamme sinusta lisää!

Mediconsult on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan järjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Rakennamme sotealan IT-ratkaisuja, jotka parantavat kansalaisten hoidon laatua ja vaikuttavuutta ja edistävät suomalaista hyvinvointia. Kehitämme tulevaisuuden terveysteknologiaa edistämällä sotepalveluiden digitalisaatiota yhdessä alan osaavimpien asiantuntijoiden kanssa. Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet, kattavat hyvinvointiedut, yli 200 osaavaa ja kannustavaa työkaveria sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen ja asiantuntijuuden kehittämiseen.

Haemme nyt tulevaisuuden osaajia ohjelmistokehityksen pariin Kuopion ja Joensuun toimipisteillemme. Tuotekehitystiimimme tarjoaa hakijalle mahdollisuuden toimia useiden ohjelmistokehityksen eri tehtävien parissa perustuen sinun osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi. Mahdollistamme työskentelyn kiinnostavissa projekteissa, ammattitaitoisissa tiimeissä ja nykyaikaisten teknologioiden sekä ohjelmistojen parissa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, sillä tiimissämme pääset kasvattamaan osaamistasi ja kehittämään taitojasi, tärkeintä onkin motivoitunut työote sekä halu kehittyä.

Hurja Solutions on rennon ilmapiirin ohjelmistotalo, jossa luova koodi ja laadukas tekeminen kohtaavat. Hurjan ohjelmistokehittäjien sormenpäistä syntyvät näppärästi erilaiset ohjelmistot, räätälöidyt mobiilisovellukset, verkkokauppa- ja verkkopalvelutoteutukset sekä ar-sovellukset. Meidät on myös valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista!

 

Devaustiimissämme on kooditekemiseen intohimolla suhtautuvan työkaverin kokoinen aukko – voisitko sinä täyttää sen? Tehtävässä edellytämme nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä, sillä teknologiat kehittyvät nopeasti. Tämänhetkisen teknologisen osaamisesi osalta emme vaadi bingoa, mutta tehtävässä on eduksi jos sinulla on kokemusta avoimen lähdekoodin kanssa näpräämisestä tai moderneista webteknologioista. Ennen kaikkea arvostamme motivoitunutta työotetta, vastuuntuntoista asennetta ja kykyä työskennellä sekä tiimin kanssa että itsenäisesti. Sillä, mitä osaat nyt, ei ole yhtä suurta merkitystä kuin sillä mitä haluat ja olet valmis oppimaan tulevaisuudessa – tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin taustavoimaksesi sekä eväät ammatillisen ohjelmistokehittäjän urallesi!

Process Genius is a software company founded in Joensuu in 2012. We offer 3D Digital Twin applications that enable complete situational awareness 24/7. Process Genius's user interfaces gather information about the industrial plant's back-end systems and present it in an easy-to-understand, visual and structured form. Our 3D Digital Twin application is also increasingly used in the sales organization. The application enables a fast 3D solution identical to the physical model in cooperation with the customer.

As a Junior Software Developer you will be working as a team member in one of our Scrum teams. You will be helping your team to deliver quality increments for our products. You will start developing more easier tasks that you will design together with your team. Your team members will guide you with the tasks and the development environment to get you familiar with the technology in use. As you skills develop you will be able to solve more complex problems.

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö

Code Academy - hakuohjeet

1. Jätä TE-palveluiden hakemus

Voit hakea Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Muistathan täyttää hakemuksen oman alueesi osalta. 

Koulutusnumero, Pohjois-Karjala: 709163

Koulutusnumero, Pohjois-Savo: 709148

Koulutusnumero, Etelä-Savo: 709218

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintojen edetessä.

Code Academy sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 19.9. - 17.10.2022

Koulutuksen ajankohta: 23.11.2022 - 25.5.2023

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting, Ohjelmisto- ja e-business ry ja rekrytoivat yritykset.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, JavaScript, React, Restful
 • Back-end: C# & .NET, Java, Spring Boot, TypeScript, ECMAScript, Node.js
 • Tietokannat: SQL
 • DevOps: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework perusteet
 • Pilvipalvelut
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

Ohjelma on osallistujille maksuton. Koulutuspäivät järjestetään pääosin etäyhteydellä. 

TE-liven tallenne

Jäikö suora TE-live hakijainfotilaisuus lähetys 28.9. välistä? Katso tallenne TE-liven nettisivuilla osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/Oo-fNRETH tai alta. Vilkaise myös tallennechattiin, jossa näet katsojien osallistujille lähetyksen aikana esittämät kysymykset. Tallenne tekstitetään noin viikon kuluessa lähetyspäivästä.
 

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.