Löydä uusi työ ohjelmistokehityksen tai IT-alan tehtävien parissa!

Hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako uusi työ IT:n tai ohjelmistokehityksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Koodaa urasi seuraava kappale koulutusohjelman kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa työt eivät lopu. Hae mukaan pian!

Koodia ja dataa on ympärillämme kaikkialla. Yhä kiihtyvän digitalisaation takia nekin alat ja yritykset, jotka eivät vielä ole koodinpätkässä kiinni, tulevat sitä kohta olemaan. IT-asiantuntijoista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden myllerryksen keskellä kasvava kysyntä, ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville tekijöillekin. Useat Pohjois-Pohjanmaan alueen yritykset etsivätkin Code & IT Academyn kautta tulevaisuuden osaajia IT-alalle monenlaisiin rooleihin. Hae pian mukaan!

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Code & IT Academyn kautta pääset panostamaan omaan uraasi ja kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, josta työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Koulutusohjelman suuri etu onkin se, että se yhdistää käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen viiden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Yhteistyöyrityksemme etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden osaajia mm. seuraaviin roolehin:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -testaaja
 • Järjestelmäasiantuntija
 • IT-tukihenkilö
 • Data-analyytikko
 • Sovellusasiantuntija
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä

Ohjelma avaa ovia monille eri urille ja rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville vasta valmistuneille henkilöille sekä jo kokeneimmillekin ohjelmistokehittäjille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Code & IT Academy RekryKoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä ohjelmistokehitysalalle.

Arvostamme käytännön kokemustasi IT-alalta, projektihallinnasta, tai asiakasvastuullisista rooleista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä meille merkitsee halu kehittyä, kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä, rohkeus kokeilla ja kunnianhimo viedä projektit onnistuneesti maaliin. Aiempi kokemus esimerkiksi web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä, mobiilipalveluiden suunnittelusta tai erilaisista tietojärjestelmistä on myös eduksi.  Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on soveltuvaa teknistä taustaa koulutuksen kautta tai työkokemuksesta esim. erilaisten järjestelmien, ohjelmistojen, logistiikan, huolto- ja palveluliiketoiminnan tai myynnin parista. 

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella. Tarkistathan siis, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Yrityksissä mittava asiantuntijapula – työllisty koulutuksen siivittämänä

Code & IT Academy RekryKoulutuksessa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen viiden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Koulutusaiheita ovat muun muassa:

 • Web Front-end: HTML5 & CSS3, JavaScript, React
 • Web Back-end: JavaScript ja Node.js
 • REST/API -rajapinnat
 • C# ja .NET
 • Tietokannat
 • Pilvipalvelut
 • DevOps
 • PluralSight-räätälöity verkkokoulutuskokonaisuus

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn ohjelmistokehityksen ja IT-alan parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi koulutuspäivien sekä itsenäisen opiskelun myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi käytännön projektien parissa.

Kyseessä on TE-hallinnon koulutus, jonka palveluntuotannosta vastaa Saranen. Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen, TE-palvelut, ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.

Haluatko kuulla lisää? Pidimme ohjelmasta hakijainfotilaisuuden Facebook livessämme. Katso tästä tallenne!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.