Kaikki ohjelmat

Digital Excellence Academy – Grow With Google

Nouse uudelle uralle digimarkkinoinnin pariin!

Käännä urakompassisi kohti uutta – suuntaa RekryKoulutuksen kautta digimarkkinoinnin tehtäviin!

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Herättääkö esimerkiksi digimarkkinointi, mainonta, data-analytiikka, verkkosivut tai uusien sisältöjen luominen sinussa innostusta ja haet nostetta urallesi? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 14 muulle mahdollisuuden nousta uuteen rooliin digimarkkinoinnin pariin – taustastasi riippumatta. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kohti uusia ja omannäköisiä asiantuntijatehtäviä Digital Excellence Academysta!

Ohjelmassa uusia uramahdollisuuksia on laajasti tarjolla. Uusi tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi Digital Marketing Specialist, SEO/SEM specialist, Digital Planner, Paid Social Specialist, Web Analyst, Growth Hacker, Marketing Coordinator tai Content Coordinator.

Tekijöidensä näköisiä paikkoja – mahdollisuuksia eri taustaisille osaajille

Kokeilemalla, uskaltamalla ja optimoimalla saadaan digimarkkinoinnissa aikaan hyviä tuloksia. Yritysten kasvun avittamiseksi kaivataankin nyt uusia rohkeita tekijöitä erilaisiin rooleihin. Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Digital Excellence Academy RekryKoulutuksen kautta. Se tarjoaa ainutlaatuisen sauman aloittaa työn asiantuntijaroolissa, uusia työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

Ohjelmassa rooleja on tarjolla useita erilaisia ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta.

Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (30% ajasta, joista 15 lähiopetuspäivää). Osallistujan pääpaino ohjelman aikana on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä. Kasvu pohjautuu työnteon aikana tapahtuvaan oppimiseen – käytännön työtehtävien ja projektien kautta.

 

Neljän kuukauden pituinen ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

Tutustu alta tarkemmin ohjelman sisältöihin, avoimiin rooleihin ja tee urasi vaikuttavin siirto!

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 8493962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Tavoitat Pinjan parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse seuraavina soittoaikoina:
14.2. klo 9-11
21.2. klo 9-11
28.2. klo 9-11
7.3. klo 9-11

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Digimarkkinointi ja asiakaskokemus

Yleinen markkinointi

Näetkö metsän puilta? Kiinnostutko tehtävistä, joissa pääset hyödyntämään laajaa digityökalupakkia? Kasva erilaisiin digimarkkinointi-, asiakaskokemus- ja projektirooleihin. 

Verkkosivut ja eCommerce

Verkkokauppa

Kehity digimarkkinoinnin huippuosaajaksi ja edistä panoksellasi mm. verkkosivujen optimointia, liidigenerointia tai  automaatioita. 

Sisältömarkkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some, hakukonemarkkinointi tai vaikkapa liikkuva kuva? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa näköisiisi tehtäviin!

Markkinoinnin analytiikka

Analytics-data

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Tavoitteenamme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta. 

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Vaikuta urasi suuntaan - ohjelma pähkinänkuoressa

Kasva nopeasti uuteen työhön

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Digital Excellence Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 4 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Neljän kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviisi jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen koulutuksen päätteeksi. Sarasen toteuttamista rekrytoivista koulutusohjelmista 80 % osallistujista työllistyy keskimäärin ohjelman päätteeksi uuteen rooliin.

Digital Excellence Academy RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit uraasi taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. 

Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisiksi. Aiemmista järjestämistämme vastaavista asiantuntijakoulutuksista jo useat sadat henkilöt ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO/SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator 
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Manager 
 • Business/Web Analyst
 • Business Development Specialist
 • UI/UX Developer
 • Growth Hacker

 

Useita rooleja tarjolla
Nostetta osaamiseen huippukoulutuksesta

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä ja pääset kasvattamaan osaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi.

Neljän kuukauden pituinen koulutus sisältää 30% asiantuntijakoulutusta, josta osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että kasvumarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelman aikana pääpaino on yhteistyöyrityksissä toteutettavassa työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Ohjelma on osallistujille maksuton. Koulutus järjestetään  lähitoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Fundamentals of Digital Marketing & sertifikaatti
 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Web-analytiikka (Google Analytics)
 • Google Analytics 
 • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Konversio-optimointi 
 • Display- & Videomainonta
 • Sähköpostimarkkinointi 
 • Seosiaalinen media 
 • GDPR, tietosuoja ja asiakasrekisterit
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää.

Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin. Osaamisprofiilin kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi kaikkiin avoimiin paikkoihin kätevästi vain yhdellä hakemuksella. Näin et sulje ovia erikseen miltään mahdollisuudelta.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minulle oli silmiä avaavaa tajuta esimerkiksi se, kuinka iso vaikutus erilaisilla työkaluilla on ja mitä kaikkea niillä voi tehdä. Ennen koulutusta en ollut ajatellut, kuinka suuri markkinoinnin maailma on. Suosittelen rekrytoivaa koulutusta kaikille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kehittää itseään

-Miikka Wakkola, Digital Marketing Specialist, Markkinointitoimisto WDS

miikka-wakkola-photoby-jp-kankkunen
Työllistyin Sarasen koulutusohjelman kautta juuri haluamalleni alalle, johon ilman koulutusohjelmaa minun olisi ollut mahdoton työllistyä. Koulutusohjelman aikana käytännön tekemistä pääsi harjoittelemaan rauhassa osaavien ihmisten seurassa. Koulutuspäivistä taas sai paljon ideoita erilaisten työkalujen käyttöön ja osaa näistä itselleni uusista työkaluista hyödynnän edelleen päivittäisessä työssäni. Markkinoinnin ala kehittyy nopeasti ja paljon oli ehtinyt jo muutosta tapahtua muutamassa vuodessa valmistumiseni jälkeen. Koulutuspäivistä saikin hyvin päivitystä omaan osaamiseen.

-Nelli Kamunen-Sinokki, Digital Marketing Specialist / Project Manager, Oddy Digital / Oddy Tech

Nelli_Kamunen-Sinokki_oddy
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro03-nelio-1
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Genero

Genero - Growth Marketing Co. on 12 vuotta sitten perustettu, mitattavissa olevaan digitaaliseen markkinointiin keskittyvä kasvumarkkinointitoimisto. Tiimiimme kuuluu lähes 130 brändistrategian, digitaalisen strategian, konseptisuunnittelun, sisällön tuottamisen, web-kehityksen sekä growth hackingin ammattilaista. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Pietarsaaressa, Vaasassa ja Tukholmassa, mutta huipputiimissämme on myös useita ammattilaisia ympäri maailman.

Kulttuurista ja meillä työskentelystä saa lisää tietoa työntekijöiden kertomana Glassdoorin kautta.

Lisää insightia löytyy niin verkkosivuiltamme, LinkedIn:stä kuin Instragramista .

Growth Hacker Trainee

Onnistuminen Growth Hacker Traineen tehtävässä vaatii ennen kaikkea aitoa halua kehittyä ja oppia uutta. Eduksesi on aiempi kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja esimerkiksi SEO:n, SEM:n, CRO:n tai socialin parissa työskentelystä. Mutta yhtä hyvin voit olla urallasi tilanteessa, jossa näiden oppiminen on uutta.

Tehtävässä työskennellään tiiminä, mutta taito itsenäiseen työskentelyyn on edellytyksenä. Lisäksi tehtävään kuuluu olennaisena osana eri työkalujen laaja hyödyntäminen. Työkalut, kuten Google Analytics, Google Data Studio, Supermetrics ja SEMrush ovat näistä hyviä esimerkkejä, ja jonkun aiempi tuntemus ja käyttökokemus helpottaa työssä käynnistymistä. Google Tag Manager ja Search Console sekä eri kanavat (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter, Snapchat) ovat laajasti myös käytössämme.

Tavoitteena Growth Hackereillä on maksimoida orgaaninen liikenne asiakkaidemme nettisivuille, optimoida mainokset huippuunsa ja nostaa koversioiden määrää.     

Harjoittelijat pääsevät mukaan asiakastiimiin, jossa oppimista ja työtehtävien hoitamista tukevat kokeneet kollegat, kuten muut Growth Hackerit, Account Managerit, Copywriterit, Designerit ja Devaajat. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailmaa, jolloin erinomainen suomen ja englannin kielen taito ovat perusvaatimuksia. Lisäksi ruotsin kielen osaaminen voi tuoda lisää mielekkyyttä yhteistyöhön Ruotsin toimistomme kanssa, mutta ei ole tehtävässä edellytyksenä.

Genero Great Place to Work

 

IKEA

IKEA on yksi maailman tunnetuimmista kodinsisustusbrändeistä. Haluamme tuoda edullisen ja mukavan muotoilun kaikkien saataville ympäri maailman. IKEA-visio on pysynyt aina samana: luoda parempi arki ihmisille. Tämän lisäksi toimintamme pohjautuu yhteisiin arvoihin.

Knowledge Specialist

Valittavan henkilön tehtäviin kuuluu mm. chatbotin yleinen työstäminen sekä toiminnallisuuden analysointi. Roolissa käytetään useita eri järjestelmiä. Roolissa työskennellään sekä yksin että tiiviisti yksikkömme tiimin kanssa sekä yhteistyössä globaalin chatbot tiimin kanssa. Tavoitteenamme on koko ajan kehittää chatbotia vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin.

Paper Planes

Paper Planes auttaa kestävämpää maailmaa luovia yrityksiä ja organisaatioita menestymään digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Yhdistämme analytiikan ja luovan suunnittelun ja rakennamme yrityksille tuloksekkaita sisältöjä, inbound-markkinointia ja verkkopalveluja.

Digital Marketing Specialist

Etsimme digitaaliseen markkinoinnin tiimiimme uutta tekijää, joka ymmärtää datalähtöisen markkinoinnin päälle ja hallitsee verkkomainonnan työkalut. Apunasi on monia osaajia koodareista graafikoihin ja inbound-spesialisteista sisällöntuottajiin – meillä et jää yksin.


Työsi perusta on digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus asiakkaillemme. Tehtävä muodostuu pitkälti osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan painottuen esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, hakukonemainontaan tai verkkosivuston analytiikkaan.


Mitattavuus on olennainen osa työtäsi. Viime kädessä sinä pystyt datan perusteella todistamaan, että valittu suunta on ollut oikea ja tuloksekas. Tarvittaessa osoitat uuden suunnan tekemiselle.


Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on jo jonkin verran työkokemusta digitaalisen markkinoinnin tekemisestä. Olet suoraan keskusteluyhteydessä omiin asiakkaisiisi, ja annamme sinulle vapaat kädet ehdottaa heille mielestäsi parhaita mahdollisia ratkaisuja.
Olet käytännönläheinen ja sinua motivoi päivittäinen onnistuminen asiakkaiden ongelmien ratkomisessa. Pystyt myös hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja linjaamaan perusteltuja, realistisia kehitysehdotuksia. Tähtäimesi on korkealla, mutta ymmärrät myös, että onnistuminen on kiinni yksityiskohdista, jotka hoidat tinkimättömällä tarkkuudella.”      

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä osaat purkaa asiakkaiden epämääräisetkin toivetilat selkeiksi projekteiksi ja yksittäisiksi työtehtäviksi. Tunnistat myös lisäkehitystarpeet sekä asiakkaan että toimiston puolella ja tarjoat näihin proaktiivisesti ratkaisuehdotuksia. Myynti, varsinkin olemassa oleville asiakkaille, ei myöskään tuota sinulle vaikeuksia. Projektisi ovat sekä kannattavia että laadukkaita.


Paper Planesilla pääset viemään läpi mielenkiintoisia projekteja inspiroivassa työympäristössä ja käyttämään osaamistasi projektinhallinnan kehittämiseen. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä tehdä toimenkuvastasi omannäköisesi – ratkaisujasi ei kyseenalaisteta, kunhan ne ovat hyvin perusteltuja. Haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet, ja palvelet asiakkaitamme omalla persoonallasi.

Draivi Media

Draivi Media is a leading performance marketing company that focuses on the fintech industry. We are data-driven and use content analytics, marketing automation and the social aspects of today’s online businesses. Our biggest competitive advantage is our passion in what we do. We are dedicated, hard-working and not afraid to fail.

Junior Growth Hacker

We are seeking a Junior Growth Hacker to join our dynamic, international team of 13 performance marketing and tech specialists based in our central Helsinki and Turku offices. As a Junior Growth Hacker, you will play a key role in driving growth for our main-market, Finland, through effective media buying, email and SMS marketing campaigns.

 

Velosport

Velosport on yli 40 vuoden ammattitaidolla Helsingin Käpylässä toimiva pyöräilyn erikoisliike. Erityisesti maantiepyöräilyn saralla Velosport on tunnettu ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja huollosta sekä laajasta, laatumerkeistä koostuvasta valikoimasta.

Kevään 2023 aikana uudistettava Velosportin verkkokauppa tulee mahdollistamaan entistä laadukkaamman palvelun ja markkinoiden kattavimman tuotetarjonnan kaikkialle Suomeen!
Velosport on myös osa Nordic Bike Groupia, itsenäisten suomalaisten pyöräliikkeiden yhteenliittymää, jonka tarkoituksena on mahdollistaa entistä laadukkaammat palvelut sekä laajemmat valikoimat kumppaniliikkeiden tiiviin yhteistyön avulla.

Marketing Assistant 


Markkinoinnin assistenttina pääset osallistumaan markkinoinnin kehittämiseen kaikenlaisilla alustoilla, ja luomaan entistä parempaa digitaalista näkyvyyttä liikkeen tuotteille ja palveluille, toimien osana Velosportin ja sen yhteistyöliikkeiden markkinointitiimiä. Osana työtä tulee olemaan myös verkkokaupan ja tuotevalikoiman ylläpitoa sekä hallintaa.

Pyöräliike Lundberg

Pyöräliike Lundberg on Keravalla sijaitseva täyden palvelun pyöräliike, josta saat kaiken pyöräilyyn tarvittava saman katon alta! Tärkeimpänä Lundbergin arvoissa on asiakaspalvelu, johon panostamme paljon, ja tämä näkyykin liikkeemme saamissa arvosteluissa!

Keväällä 2022 täysin uudistettu verkkokauppa lundberg.fi tuo laajan valikoiman saataville kaikkialle Suomeen, aina samalla ammattitaidolla ja nopeasti toimitettuna!

Pyöräliike Lundberg on myös osa Nordic Bike Groupia, itsenäisten suomalaisten pyöräliikkeiden yhteenliittymää, jonka tarkoituksena on mahdollistaa entistä laadukkaammat palvelut sekä laajemmat valikoimat kumppaniliikkeiden tiiviin yhteistyön avulla.

Marketing Assistant

Markkinoinnin assistenttina pääset osallistumaan markkinoinnin kehittämiseen kaikenlaisilla alustoilla, ja luomaan entistä parempaa digitaalista näkyvyyttä liikkeen tuotteille ja palveluille, toimien osana Pyöräliike Lundbergin ja sen yhteistyöliikkeiden markkinointitiimiä. Osana työtä tulee olemaan myös verkkokaupan ja tuotevalikoiman ylläpitoa sekä hallintaa.

 

LeadSpark

LeadSpark on suomalainen teknologiayritys, joka hankkii kuluttaja-asiakkaita eri toimialojen yrityksille. Laajennamme toimintaamme Ruotsiin ja etsimme ruotsinkielistä mainonnan osaajaa tai mainonnasta kiinnostunutta henkilöä. Arvostamme dynaamisuutta ja aktiivista työotetta. Pääset tekemään töitä useiden mainoskanavien ja teknologioiden parissa - tervetuloa!

Digital Marketing Coordinator

Tulevassa tehtävässäsi tulet keskittymään erityisesti seuraaviin osa-alueisiin:

 - Mainoskampanjoiden luonti ja optimointi (Facebook / Google Ads / Natiivimainonta) 
 - Mainosgrafiikan luonti
 - Päivittäistoimenpiteiden tuki (tekniset ja myynnin kyselyt)

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO/SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator 
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Manager 
 • Business/Web Analyst
 • Business Development Specialist
 • UI/UX Developer
 • Growth Hacker

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelman tehtävät taipuvat moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija; koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Kiinnostat meitä hakijana, mikäli tunnistat itsesi esimerkiksi joistain seuraavista:

🚀 Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi kasvutehtävien parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!

💡 Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä.

📊 Pidät dataan ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, teknisempi tai kaupallisempi rooli.

💎 Sinulta löytyy aiempaa kokemusta  työkokemuksen, opintojen tai harrastuneisuuden kautta jostain seuraavista markkinoinnin osa-alueista: digimarkkinointi, verkkosivut/verkkopalvelut, myynti, markkinointi, viestintä, analytiikka/tutkimukset, liiketoiminnan tai asiakaskokemuksen kehittäminen.

Lisäksi ilahdumme, jos jokin seuraavista kuulostaa sinulle omalta, tavoiteroolistasi riippuen:

🧿 Kiinnität huomiota visuaalisuuteen ja haluat hyödyntää graafista silmääsi ja / tai valmista osaamistasi (mm. Photoshop, Canva)

📷 Sinulla on kokemusta valo- tai videokuvauksesta esim. harrastuksien kautta ja haluat hyödyntää taitojasi markkinoinnin tehtävissä

✏️ Sinulla on terävä kynä ja olet kiinnostunut sisällöntuotannosta niin someen, verkkosivuille kuin muillekin digialustoille

💻 Sinua kiinnostaa työskentely verkkosivujen, -palvelujen tai CRM:n kehittämisen parissa – eikä tarttumapintasi eri julkaisualustoista (mm. Wordpress, Hubspot) ole ollenkaan pahitteeksi

⚙️ Olet kiinnostunut teknisistä ratkaisuista ja haluat tietää tarkemmin mitä digimarkkinointityökalujen ”konepellin” alla tapahtuu

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Digital Excellence Academy - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero 712011

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 4 kk

Hakuaika: 13.2. - 13.3.2023

Koulutuksen ajankohta: 14.4. - 7.8.2023

Ohjelma on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Koulutusohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi. Koulutus järjestetään Uudellamaalla lähitoteutuksena. Koulutus sisältää myös ohjattua itsenäistä opiskelua.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Web-analytiikka (Google Analytics)
 • Google Ads & Analytics -sertifikaatit
 • Markkinointi ja myynti B2B & B2C -ympäristöissä
 • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Konversio-optimointi & verkkokaupan seuranta
 • CRM & markkinoinnin automaatio (Hubspot)
 • Display-marketing & remarketing
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Sosiaalinen media 

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.