Digital Excellence Academy - in collaboration with Google

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pirkanmaa
Hakuaika päättyy 23.3.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 21.4.- 15.10.2020

Uusi työ digitaalisen markkinoinnin tai myynnin parissa

Haku on päättynyt. 

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Onko sinulla vainu toimivalle digisisällölle? Kiinnostaako sinua työt digitaalisen markkinoinnin tai myynnin parissa? Aloita urasi seuraava kappale ja nappaa työpaikka koulutusohjelmamme kautta!

Yhteistyöyrityksemme etsivät uusia osaajia rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta erilaisiin tehtäviin. Juuri tämän takia, kouluttamamme 12 uutta digiliiketoiminnan asiantuntijaa voivat työllistyä monenlaisiin rooleihin. Voit löytää itsesi tulevaisuudessa esimerkiksi seuraavista rooleista:

 • Digital Marketing Specialist / Manager
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst / Analytics Consultant
 • Digital Business Developer
 • Myyntipäällikkö
 • Ratkaisumyyjä
 • Project / Account Manager
 • Growth Hacker
 • Content Specialist / Manager
 • Ecommerce Manager

Nopeasti kehittyvälle alalle kasvaa tulevaisuudessa myös uusia työpaikkoja ja toimenkuvia, joita ei välttämättä osata edes ennustaa. On siis enemmän kuin mahdollista, että löydät itsesi tulevaisuudessa sellaisesta roolista, jota ei tähän listaukseen olla vielä kirjattu. Mukana olevia rekrytoivia yrityksiä ovat muun muassa Vilkas Group, Oscar Software, Platform of Trust, Kuntokauppa.fi, FitWood, Leikkien Group, MagicCloud, Collapick Company, Dick Johnson, Edututor, Connection House, Surveypal, Hybridiviestintä Effet ja Plugit Finland.

Googlen kanssa yhteistyössä toteuttamistamme ohjelmista jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työpaikan digitaalisen liiketoiminnan parista. Oletko sinä yksi heistä?

Kenelle koulutus sopii?

Googlen kanssa järjestettävä Digital Excellence Academy -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä ja ottaa seuraavan askeleen urallesi digialan parissa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on muodostaa työsuhde yhteistyöyritykseesi koulutusohjelman päätteeksi. Mahdollisen työpaikan lisäksi investoit omaan osaamiseesi ja ammattitaitoosi, myös pidemmällä aikajänteellä.

Ohjelma soveltuu digitalisaatiosta, digimarkkinoinnista, verkkokaupasta ja myynnistä kiinnostuneille tulevaisuuden tekijöille, jotka haluavat ottaa haltuunsa alan tuoreimman tietotaidon. Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden talentti, tai jo pidempään työelämässä mukana ollut ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen. Koulutus on kokopäiväinen ja osallistujille maksuton.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Siksi sinun tulee hakijana täyttää yksi seuraavista kriteereistä:

 • Olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alla.
 • Työsuhteesi on määräaikainen.
 • Työskentelet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen liittyen. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta esimerkiksi kaupan alalta, markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä, verkkokaupasta, tai muista liiketoiminnallisista tehtävistä, kuten projektipäällikön tai teknisen asiantuntijan töiden parista. Soveltuva koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Myös monipuolinen kieliosaaminen katsotaan eduksi useissa rekrytoivissa yrityksissä. Kaikkea edellä mainittua tärkeämpää on kuitenkin kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Miten koulutus järjestetään?

Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Ohjelman aikana opiskelet uusia työtehtäviäsi käytännössä yrityksessä. Samalla syvennät osaamistasi opiskelemalla alansa parhaiden kouluttajien opissa noin 25 koulutuspäivän ajan Sarasella.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, Pirkanmaan ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.

Mikä koulutuksen sisältö on?

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille laaja-alainen ymmärrys digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kokonaisuudesta ja mahdollisuuksista, nyt ja tulevaisuudessa. Googlen kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digitaaliselle liiketoiminnalle elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat erittäin tutuiksi. Koulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin osa-alueisiin:

 • Digitaalinen ekosysteemi ja liiketoiminnalliset vaikutusmahdollisuudet
 • Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu liiketoiminnassa
 • Hakukoneoptimointi (SEO) & hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
 • Web-analytiikka (Google Analytics) & konversio-optimointi
 • Google Ads & Analytics -sertifikaatit
 • CRM & markkinoinnin automaatio (HubSpot)
 • Sosiaalisen median markkinointi, markkinointityökalut (Facebook Business Manager)
 • Sisältösuunnittelu ja -markkinointi
 • B2B-markkinointi, sähköpostimarkkinointi
 • Growth Hacking
 • Digimarkkinoinnin hyödyntäminen ratkaisumyynnissä
 • Ratkaisumyynti ja myyntityön suunnittelu
 • Asiakkuuksien johtaminen, asiakaskokemus ja myyntiprosessin suunnittelu

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Mukana olevat yritykset mm.

Collapick on suomalainen digiyritys, joka keskittyy nostamaan ihmisen tekemän työn arvoa digitalisoituvassa maailmassa. Tarjoamme asiakkaillemme käyttäjäystävällisiä tapoja tehostaa heidän yrityksensä toimintaa. Keinoina meillä on mm tiedonkeruun parantaminen sekä tiedon visualisointi. Lisäksi tuotamme joustavasti
erilaisia ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Ketä etsimme?

Oletko sinä etsimämme digimyynnin
taituri, joka osaa havaita asiakkaan tarpeen ennen kuin hän itsekään vielä tietää sitä? Etsimme uutta työkaveria myyntitiimiimme Tampereen toimipisteelle b2b-myynnin pariin.

Toivomme sinulta:

● et pelkää puheluita etkä ihmisiä - niiltä et voi tässä työssä välttyä
● tunnistat asiakkaan todellisen tarpeen, välillä myös rivien välistä
● uskallat haastaa asiakasta sekä klousata kaupat
● sinulla on rohkeutta tuoda uusia ideoita ja haastaa meidän sisäisiä toimintamalleja
● aiempi kokemus on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on aito halu oppia ja kehittyä
● omaat hyvää asennetta sekä pilkettä silmäkulmassa: uskomme että näillä pääsee jo melko pitkälle!
● käytät ennemmin somea kuin faxia

Digimyyjän työkalupakkiin kuuluvat esimerkiksi puhelin, sähköposti, yrityksen verkkosivut sekä sosiaalinen
media. Arki koostuu pääsääntöisesti mm. kylmäsoitoista, etätapaamisista, muun tiimin kanssa sparraamisesta, f2f-kohtaamisista sekä someen ja blogiin sisältöjen tuottamisesta. Meillä myyntiä tehdään
tiimissä, johon osallistuu myyntitiimin lisäksi myös yrityksemme asiantuntijat. Digimyyjänä sinun ei siis tarvitse osata kaikkea itse, vaan tärkeämpää on se, miten valjastat muun tiimin osaamisen osaksi arkeasi.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Lue lisää meistä täällä

Lue lisää meistä täällä

Haluatko luoda kiinnostavaa kasvutarinaa pienessä vienti-startupissa skandinaavisen designin, suomalaisen puun, kuntoilun ja hyvinvoinnin sekä kansainvälisen nettikaupan ja digimarkkinoinnin parissa?

Design-kuntoiluvälineiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut FitWood of Scandinavia etsii digimarkkinointiin suuntautunutta verkkokaupan ja markkinoinnin päällikköä (Head of eCommerce)

Lue lisää meistä täällä

Toivomme sinulta valmista osaamista tai kykyä kasvaa näissä teemoissa:

 • Nopeatempoinen looginen päättelykyky sekä taito etsiä ja omaksua tietoa nopeasti
 • Vähintään perusymmärrystä nettikaupan logiikasta ja mielellään jonkinlainen kaupallinen tausta
 • Erinomainen kirjallinen ja suullinen kielitaito erityisesti englannin osalta
 • Kyky itsenäisesti etsiä ja hyödyntää mahdollisuuksia myydä enemmän eri kohderyhmille globaalisti
 • Kyky tuottaa itsenäisesti mm. Google Ads, Facebook ja Instagram -mainoksia vetoavilla teksteillä ja visuaalisella ulkoasulla
 • Kyky ja halu laittaa koko prosesseja kuntoon tukemaan myyntiputkea
 • Jostain lähtökohdasta kumpuava intohimo alaamme

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Oivallamme osaamisesi. Tähän ajatukseen kiteytyy tärkein palvelulupauksemme. Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaittemme liiketoiminnan ydin ja auttaa heitä kilpailuedun näkyväksi tekemisessä nykyaikaisin viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Asiakkaittemme mielestä olemme mutkaton ja mukava viestinnän asiantuntijatoimisto, jonka kanssa on helppo toimiaTutustu tarkemmin yritykseemme

Ketä etsimme?

Etsimme joukkoomme aktiivista, sosiaalista, innostuvaa ja liiketoimintalähtöistä viestinnän osaajaa. Tarkempi roolisi voidaan määritellä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan: oletko videotuotannon spesialisti, tunnetko inbound-markkinoinnin ja myynnin ohjelmisto HubSpotin kuin omat taskusi vai rakastatko asiantuntijamyynnin haasteita? Meillä pääset hyödyntämään nykyistä osaamistasi ja kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiseksi!

Toivomme sinulta:

 • Kiinnostusta sisällöntuotantoon – erityisesti videotuotantoon – markkinoinnin automaatioon tai asiantuntijamyyntiin ja sinulla on mahdollisesti jo kokemusta (joistain) näistä
 • Ennakkoluuttomuutta, rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan
 • Uteliaisuutta uutta kohtaan, halua kehittää sekä itseäsi että työyhteisöäsi omalla panoksellasi
 • Kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä, myyntihenkisyyttä
 • Suomen ja englannin kielitaitoa, muitakin kielitaitoja saatat päästä hyödyntämään

Odotamme, että tuot tiimiimme oman vahvan erikoisosaamisesi ja tuot yhteisöömme iloisen persoonasi! Sisällöntuotannon ammattilaisista koostuva tiimimme on valmiina tukemaan työskentelyäsi mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Kuntokauppa.fi on yksi Suomen nopeimmin kasvavista verkkokaupoista. Henkilöstömäärä on kuluneen vuoden aikana yli kaksinkertaistunut ja palveluksessamme on tällä hetkellä 25 verkkokauppa-alan rautaista ammattilaista.

Tutustu yritykseemme lisää täällä

Toivomme sinulta:

 • Sinulla on vahva motivaatio kehittyä digimarkkinoinnin huippuosaajaksi.
 • Omaat kaupallista pelisilmää. Etsit jatkuvasti mahdollisuuksia kasvattaa myyntiä nykyisen tuotevalikoiman ja uusien mainoskanavien kautta.
 • Olet analyyttinen ja numeerisesti lahjakas.
 • Olet innovatiivinen ja idearikas.
 • Kirjoitat sujuvaa tekstiä ja osaat kiteyttää myytävän tuotteen kilpailuedut ytimekkäästi.

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus Google, Facebook ja Instagram -mainonnasta, natiivimainonnasta ja markkinoinnin automaatiosta
 • Kielitaito (Englanti, Ruotsi, Viro ja Saksa)
 • Photoshop, CSS/koodaus ja SEO -osaaminen
 • Soveltuva korkeakoulututkinto

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Lue lisää meistä täällä

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen konesalipalveluun sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään vuorovaikutukseen. Olemassa olomme tarkoitus on tehdä teknologiasta helpompaa; ihminen ihmiselle, asiakastamme kuunnellen ja jatkuvasti kehittyen.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 18 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Lue lisää meistä täällä.

Ketä etsimme?

Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta vastaamaan PK-yritysten konesalipalveluiden ja infra-kumppanuuden myymisestä. Kaikkea ei tarvitse osata etukäteen – perehdytämme kyllä, mutta toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta joko ratkaisu- tai B2B-myynnistä. Teemme myyntiä arvojemme mukaisesti asiakkaan tarpeisiin vastaten, ihminen ihmiselle, jatkuvasti kehittyen. Jos arvomme, IT-ala ja myynnin nälkä resonoivat sinussa, toivomme kuulevamme sinusta!

Toivomme sinulta:

 • aiempaa kokemusta joko ratkaisu- tai B2B-myynnistä
 • rohkeutta nostaa luuria ja soittaa kymmeniä puheluja viikossa
 • mahdollisuuksien mukaan jonkinlaista kokemusta IT:stä, IT-alasta, pilvipalveluista tai niiden myymisestä
 • olet järjestelmällinen ja sinulla on kyky organisoida omaa työtäsi
 • olet tuloshakuinen
 • olet kärsivällinen ja maltat hoitaa myyntiprosessin alusta loppuun

Meillä myyjät vastaavat itse koko myyntiprosessista aina oma-aloitteisesta prospektoinnista ja asiakastapaamisista kaupan kättelyyn ja asiakkaasta huolehtimiseen kaupan jälkeen. Myyjä saa avukseen tekniset asiantuntijamme, joten myyjän ei tarvitse itse osata pilviteknologiaa, kunhan hän osaa puhua IT:tä ja ymmärtää asiakkaan tarpeet. Perehdytämme uudelle myyjälle myyntiprosessimme, myytävän konseptin, käytössämme olevat järjestelmät sekä yrityksemme arvot. 

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Platform of Trust harmonisoi eri järjestelmistä tulevaa dataa yhteensopivaksi ja mahdollistaa näin datapohjaiset innovaatiot ja liiketoiminnan. Toimimme B2B-sektorilla ja kohderyhmäämme kuuluvat niin liiketoimintapäättäjät kuin teknologiaorientoituneet kehittäjät. Markkinointimme johtoajatus on ”online first” ja koska toimimme kentällä, jossa kohderyhmiä vielä vakuutetaan datan käytön hyödyistä, painotamme toimissamme laadukasta sisällöntuotantoa. Etsimme vahvistusta digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen erityisesti graafisten työkalujen osaajasta.

Yrityksestämme löydät lisää osoitteesta platformoftrust.net

Ketä etsimme?

Liiketoimintamme perustuu dataan, joten luonnollisesti markkinoinnissamme tärkeää on tehdä toimenpiteitä, joita voidaan mitata ja joista voidaan oppia. Etsimme nyt kahden hengen markkinointiimimme kolmanneksi pyöräksi henkilöä, joka osaa asettua asiakkaan asemaan, innostuu oppimisesta, hallitsee jo graafisen suunnittelun työkaluja sekä haluaa kehittää kanssamme markkinointia digiaalisesti ja dataan perustuen.

Toivomme sinulta:

 • Innostusta uuden oppimiseen sekä kykyä etsiä itsenäisesti tietoa (meillä luetaan paljon ja päätökset tehdään mahdollisimman pitkälti tiedon perusteella)
 • Visuaalista silmää sekä kokemusta kuvankäsittely- ja taittotyökaluista (visuaalinen silmä on tietysti suhteellinen asia, mutta kokemus työkaluista auttaa jo pitkälle)
 • Rakkautta suomen kielen oikeinkirjoitusta kohtaan sekä kykyä tuottaa tekstiä englanniksi (tää ois tosi tärkee)
 • Kokemusta digitaalisten kanavien käytöstä (sosiaalinen media, nettisivujen päivitys jne.)
 • Mielenkiintoa jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen (me ollaan nuori yritys ja opitaan koko ajan parempia tapoja tehdä asioita sekä tapoja kasvaa asiantuntijoina)
 • Uskallusta kysyä ”miksi?”

Osana Platform of Trustin markkinointiimiä pääset tekemään laajasti erilaisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä. Meillä markkinointi ei ole vain markkinointitiimin tehtävä vaan osallistamme vahvasti koko henkilökuntaa markkinoinnin sisältöjen tuottamiseen sekä muihin toimenpiteisiin. Tampereen toimistomme sijaitsee Crazy Townissa Rautatienkadulla ja pienessä toimistossamme olet päivittäin tekemisissä markkinointitiimin lisäksi myynnin, analytiikan osaajan sekä teknisten osaajien kanssa. 

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Lue lisää meistä täällä

Lue lisää meistä täällä

Lue lisää meistä täällä

Tussitaikurit Oy toi piirrosvideot Suomeen vuonna 2012 ja on nyt Suomen johtava piirrosvideoiden tekijä. Lisäksi teemme kuvituksia ja livekuvituksia.

Ketä etsimme?

Nyt haemme taianomaista myyjää. Tehtävässä hankit uusia asiakkuuksia. Myyt piirrosvideoita, etkä pelkää tarttua puhelimeen tai singahtaa kahvittelemaan potentiaalisen asiakkaan kanssa. Saat mahdollisuuden kehittää myyntitiimimme toimintaa sekä hyvän ja kohtuullisen helposti myytävän tuotteen, josta voit olla myyjänä ylpeä.

Toivomme sinulta:

 • Sinulla on jo hieman näyttöä/tuloksia B2B-kaupasta
 • Sinulla on konsultoivaan ratkaisumyyntiin soveltuva koulutus (esimerkiksi korkeakoulututkinto)
 • Uskallat tarttua puhelimeen uusienkien asiakkaiden kanssa
 • Olet kiinnostunut modernin (digitaalisen) markkinoinnin työkaluista myynnin tukena
 • Olet kehitys- ja kehittämishaluinen. Meillä pääset vaikuttamaan myös toimintatapoihimme, ja tällaista näkemyksellisyyttä myös arvostamme

Lue lisää meistä ja tehtävästä täällä.


Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokauppiaille. Verkkokauppa-alustojen ja -toteutusten lisäksi Vilkas tarjoaa myös kotimaisen tuen ja kattavan palveluvalikoiman kauppiaidensa menestystä tukemaan.

Lue lisää meistä täällä

Ketä etsimme?

Vilkas Groupin kauppapaikan kasvun seurauksena tarvitsemme uutta markkinointiassistenttia. Jos hallitset hyvän tekstin tuottamisen, tunnet jonkin verran digitaalisen markkinoinnin kanavia, niin voisit hyvinkin olla hakemamme henkilö

Toivomme sinulta:

 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä tuottaa ja korjata suomenkielistä tekstiä.
 • Hyvää englannin kielen taitoa. Myös muu kielitaito, erityisesti ruotsin ja norjan osalta, on plussaa mutta ei välttämätöntä.
 • Tuntemusta sosiaalisen median eri kanavista ja mahdollisesti myös muista viestintä- ja markkinointikanavista.
 • Kykyä hallita monia eri tietojärjestelmiä ja pujotella sujuvasti niiden välillä.
 • Vahvaa toimisto-ohjelmien osaamista.
 • Omatoimisuutta ja -aloitteisuutta.
 • Intoa oppia uutta.

Tulevan digimarkkinointiassistentin tehtäviin tulevat kuulumaan mm. sisällön tuottaminen eri digimarkkinontikanaviin (sosiaalinen media, uutiskirjeet, blogit jne.), seminaari- ja tapahtumajärjestelyt ja Vilkkaan kotisivujen ylläpito.

Jos olet kiinnostunut juuri tästä tehtävästä, muistathan ilmaista kiinnostuksesi Sarasen osaamisprofiilia täyttäessä tai päivittää tiedon profiiliisi jälkikäteen.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Kokemuksia Sarasesta

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Samuel_Leivo_2019_640x640_v2-1

Samuel Leivo
Project Coordinator
050 414 3304
samuel.leivo@saranen.fi