Kaikki ohjelmat

Digital Excellence Academy

Suuntaa asiantuntijaksi ja vie taitosi omannäköisiin digimarkkinoinnin tehtäviin - yhteensä 16 paikkaa

Uusi työ täynnä ajatusta - löydä roolisi ja suuntaa digimarkkinoinnin asiantuntijaksi!

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Herättääkö esimerkiksi digimarkkinointi, data-analytiikka tai uusien sisältöjen luominen sinussa innostusta ja haet nostetta urallesi? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 15 muulle mahdollisuuden nousta uuteen rooliin tehtävien parissa, joista ei ajatusta ja innovointia puutu. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin asiantuntijatehtäviin!

Uusia mahdollisuuksia on laajasti digimarkkinoinnin ja verkkosivujen, sisältömarkkinoinnin, markkinoinnin analytiikan kuin myös markkinoinnin suunnittelutehtävien parissa.

 

Avoimia paikkoja on yhteensä 16 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia – tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden Pohjois-Pohjanmaan alueen yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta. Kerro siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisissa tehtävissä näkisit itsesi seuraavaksi!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille osaajille

Digimarkkinointi taipuu moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Digital Excellence Academy RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ digimarkkinoinnin asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi - lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

Tervetuloa TE-palveluiden järjestämään infotilaisuuteen te-livessä 10.3. klo 13! Korvamerkkaa linkki liveen tästä!

Ota yhteyttä

niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen

Project Specialist
niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Digimarkkinointi ja verkkosivut

Verkkokauppa

Auta panoksellasi järkeistämään digimarkkinointia mm. optimoinnin, nettisivujen kehityksen ja markkinoinnin työkalujen voimin. 

Sisältö-markkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some tai vaikkapa hakukonemarkkinointi? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa näköisiisi tehtäviin!

Markkinoinnin analytiikka

Analytics-data

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Suunnittelu- ja asiantuntijaroolit

Yleinen markkinointi

Näetkö metsän puilta? Kiinnostaako tehtävät, joissa pääset hyödyntämään digimarkkinoinnin laajaa työkalupakkia? Kasva suunnittelu- tai asiantuntijatehtäviin!

Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme mahdollisuuksista. Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Digimarkkinointi taipuu kauttamme moneksi ja rooleja on niin luovien, teknisten kuin kaupallisten tehtävien parissa, kokemukseen katsomatta 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 6 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Digital Excellence Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 6 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Kuuden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Manager
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää n. 40 päivää asiantuntijakoulutusta, joistat osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja -optimointi (SEO)
 • Google Ads
 • Some-markkinointi
 • Sisältömarkkinointi
 • GDPR
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Palvelumuotoilu, käyttäjäkokemus
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. 

Hakuprosessi aikana luotu Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro01-kuva
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
 
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Liana Technologies on vuonna 2005 perustettu Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, ja meiltä löytyy toimipisteet Helsingistä, Tukholmasta, Pariisista, Münchenistä, Dubaista sekä Hongkongista. Lianan työkaluja käyttää yli 3 500 asiakasta ympäri maailmaa. Asiakkaamme ovat ihmisiä, jotka tekevät markkinointia ja viestintää työkseen – meidän missiomme on tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut Liana-tuoteperheen muodossa. https://www.lianatech.fi/ 

Ketä etsimme? 

Etsimme monipuoliseen ja iloiseen työyhteisöömme tulevaisuuden Lianalaisia kasvamaan Digital Marketing Specialistin rooliin. 

Toivomme sinulta: 

 • Kiinnostusta digimarkkinointiin, hakukoneoptimointiin, hakukonemarkkinointiin, konversio-optimointiin ja markkinoinnin automaatioon
 • Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
 • Hyvää ajanhallinnan kykyä ja vastuullisuutta
 • Paineensietokykyä
 • Kykyä operoida sujuvasti suomen kielellä, niin suullisesti kuin kirjallisesti 
 • Sujuvaa englannin kielen osaamista
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi
 • Kiinnostusta ja kykyä tuottaa sisältöjä asiakkaille suomeksi 

Tulevat työtehtävät sovitaan opiskelijan osaamisen ja valmiuksien mukaan. Tehtävässä toimitaan tiiviisti ja vastuullisesti asiakasrajapinnassa. Esimerkkejä työtehtävistä ovat esimerkiksi: 

 • Hakukoneoptimointi (SEO), pitäen sisällään mm.:
 • Hakusana-analyysien tekemistä asiakkaille
 • SEO auditointien tekemistä asiakkaille
 • Jatkuvan hakukoneoptimoinnin (sekä sisällöllisen että teknisen) tekemistä asiakkaille
 • Hakukonemarkkinointi
 • Markkinoinnin automaation avulla asiakkaan liiketoiminnan vahventamista

Me Lianalla panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja luomme uusia palveluita asiakkaillemme – liity joukkoomme! 

MediMatcher on terveysalan ammattilaisten suunnittelema helppokäyttöinen hakusovellus, jonka avulla löytyy sekä työpaikat että työnhakijat. Yrityksen perustajat ovat työskennelleet yli 20 vuotta terveysalan rekrytoinnin parissa, ja MediMatcher syntyikin kipeään tarpeeseen löytää parempi keino työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen. Onnistunut rekrytointi on avain hyvään työhön, eikä se onnistu ilman oikeita työkaluja. Tutustu yritykseemme lisää https://medimatcher.fi/ 

Ketä etsimme? 

Sosiaalisen median jatkuvan kehittymisen seurauksena tarvitsemme joukkoomme uutta sisällöntuottajaa. Jos sinulla on graafista silmää, kamera pysyy kädessä, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat oppia paljon uutta, saatat olla hyvinkin hakemamme henkilö! Harrastuneisuus sosiaalisen median puolella on plussaa! 

Toivomme sinulta: 

 • Kokemusta videonkäsittelyohjelmista ja kuvaamisesta
 • Uskallusta esittää omia ideoita
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan
 • Mielenkiintoa ja harrastuneisuutta sosiaalista mediaa kohtaan
 • Innovatiivista ja itsenäistä työtapaa
 • Graafista silmää
 • Hyvää suomen kielen osaamista

Sisällöntuottajana tulet käymään asiakkaiden luona kuvaamassa heidän haastattelujaan, että muokkaamaan sisällöt valmiiksi videoiksi. Työpäiväsi kuluvat sosiaalisen median päivittämisen ja sisällöntuottamisen parissa. Toivomme sinulta myös kykyä tuottaa tekstejä blogeihin ja mainoksiin.Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia – tuletkin olemaan tärkeä linkki varmistamassa hyvää palvelua asiakkaillemme ja lisäämään näkyvyyttämme sosiaalisessa mediassa. Tähtäämme myös kansainvälisille markkinoille ja nyt onkin hyvä hetki hypätä mukaamme 

Ginolis toimittaa korkealaatuisia kokoonpanoautomaatio-, nesteenannostelu- ja laadunvalvontaratkaisuita pikadiagnostiikkatestien ja lääkinnällisten laitteiden valmistajille ympäri maailman. Ginolis tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja vakiotuotteista täysin räätälöityihin järjestelmiin. Ginoliksen tuotteet perustuvat kompakteihin, skaalautuviin ja modulaarisiin automaatioalustoihin. 

Ginolis on perustettu vuonna 2010. Maaliskuussa 2021 Ginoliksesta tuli osa BICO Konsernia. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa, ja sillä on toimistot Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa, Virossa ja Ruotsissa. Lisätietoja löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta www.ginolis.com  

Ketä etsimme?  

Etsimme markkinoinnin harjoittelijaa tukemaan yrityksemme digimarkkinoinnissa kehittymistä. 

Toivomme sinulta: 

 • Erinomainen englannin kielen taito, etenkin kirjallinen 
 • Intohimo markkinoinnin tekemiseen ja kehittämiseen, halu kasvattaa omaa digimarkkinoinnin osaamistaan käytännön työn kautta 
 • Hyvät IT-taidot, perusosaaminen Adobe creative cloudin työkaluista on plussa 
 • Plussaa myös valokuvaus- ja videointitaidoista sekä editointitaidoista 
 • Paineensietokyky, organisointi/koordinointitaidot, joustavuus, laatikon ulkopuolelle katsominen ja muuttuvan tilanteen mukana eläminen 

 

Tulevat työtehtävät sovitaan harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, mutta esimerkkejä tehtävistä on esimerkiksi 

 • Digital marketing planin luominen 
 • Linkkari-tunnettuuden kasvattaminen 
 • Linkkarin kampanjat 
 • Linkkarin postaukset 
 • Google adsin mahdollisuuksien selvittäminen 
 • Hakusana-analyysi 
 • SEO/SEM 

Digizer Oy on verkkokaupan palveluyhtiö ja digimarkkinoinnin ammattilainen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja tarjoammekin heille monipuolisia ja laaja-alaisia palveluita, kuten Digimarkkinointi, Ulkoistettu asiakaspalvelu ja Verkkokaupan tukipalvelut. Yhteistyö eri projektien ja asiakkuuksien parissa kantaa hedelmää, ja näin päästään mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Teemme työtämme asiakaslähtöisesti, ammattitaidolla ja huolella. Työympäristöstämme ei kuitenkaan puutu myöskään huumoria ja välikevennyksiä, ja työkavereiden kuulumisia päivitetään säännöllisesti, sijainnista riippumatta – työtä kun tehdään meillä paljon myös etänä. 

Tutustu lisää yritykseemme: https://digizer.fi/ 

Ketä etsimme?  

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme työyhteisöömme tulevia Digimarkkinoinnin ammattilaisia. Jos innostut haasteista ja olet kiinnostunut hyppäämään digimarkkinoinnin maailmaan, saatat hyvinkin olla hakemamme henkilö. 

Toivomme sinulta: 

 • Kiinnostusta digimarkkinointia kohtaan 
 • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia 
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan 
 • Paineensietokykyä 
 • Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja kehittyä

Työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi:  

 • Hakukoneoptimoinnista 
 • Hakusana-analyysista 
 • Asiakaskohtaamisista 

Digizer – täynnä osaamista! Meillä on mukavaa olla töissä. Digizerin porukassa on hyvä yhteishenki, ja olemme toistemme apuna kaikin puolin, myös eri palvelukokonaisuuksien välillä. Hae mukaan! 

Jutel is one of the most experienced media and radio automation solution providers in the world. We are experts in radio digitalization and offer innovative solutions for radio workflow and media content management and publication in different distribution channels. We serve the world’s leading media operators in Africa, Australia, Europe, the Middle East, and North America. Our headquarters are located in Oulu, Finland. Our main product, RadioMan, has represented Jutel around the world since 1992. Our RadioMan-system has thousands of users worldwide, producing media to various channels around the clock. 

Ketä etsimme?  

Etsimme markkinoinnista syttyvää henkilöä, joka pystyy pitämään useita lankoja käsissään. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vasta urasi alkuaskeleita ottava. Tärkeintä on asenne ja halu oppia. Tulet pyörittämään niin sosiaalista mediaa kuin messuja. Visuaalisen silmäsi avulla vastaat markkinoinnin graafisesta ulkoasusta, mutta pääset kehittämään tuotteiden markkinointikampanjoita myös kokonaisvaltaisesti myynnin kanssa.  

Toivomme sinulta: 

 • Kokemusta tai harrastuneisuutta markkinointiohjelmista ja -työkaluista 
 • Visuaalista silmää ja graafista osaamista kuvan ja videon kanssa 
 • Intoa kehitystehtäviä kohtaan 
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi 
 • Suurena plussana on harrastuneisuus wordpressistä tai kuvan/videon käsittelyohjelmista 

Tulevat työtehtäväsi käytännössä: 

Markkinointiasiantuntijana tulet suunnittelemaan markkinointikampanjoita yhdessä myynnin kanssa eri kanavissa kuten Linkedin, Twitter ja Online tapahtumat. Tulet hallitsemaan Jutelin sosiaalisen median tilejä ja kohdistamaan niiden kampanjoita. Saat vastata markkinoinnin graafisesta ulkoasusta ja messujen ja tapahtumien markkinoinnista. Pääset myös esittelemään markkinoinnin vaikuttavuutta johtoryhmälle. Hyppää mukaan pitkän historian omaavaan ja kansainvälisesti toimivaan yritykseen!  

Aurora DC Finland Oy on 2016 perustettu yksityinen datakeskusyhtiö. Aurora keskittyy datakeskuspalveluihin, jotka tuotetaan Auroran omistuksessa olevista kiinteistöistä ja laitetiloista. Toteutamme kaikki ratkaisumme ensisijaisesti paikallisten tai kotimaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme luotettavia ja korkealaatuisia datakeskuspalveluita asiakkaidemme liiketoiminnan tehostamiseksi ja jatkuvuuden turvaamiseksi. 

 
Ketä etsimme? 
Toimintamme kehittyessä, etsimme sinua vastaamaan yrityksen digitaalisesta markkinoinnista ja pääset tuomaan uusia ideoita ja näkemyksiä markkinointiin. Työssä pääset hyppäämään mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja kehittämään yrityksen digitaalista markkinointia. Innostut digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, mutta et myöskään pelkää teknillistä sanastoa. 


Toivomme sinulta: 

 • Kiinnostusta digimarkkinointia kohtaan 
 • Teknillisesti orientoitunut 
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan 
 • Intoa kehittää digitaalista markkinointia yrityksessä 
 • Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja kehittyä 

Työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi: 

 • Digimarkkinoinnista 
 • Digitaalisen markkinoinnin käytöstä eri projekteissa 
 • Asiakaskohtaamisista 
 • Sisällöntuotannon mahdollisuuksista datakeskuspalveluissa

Várri syntyi loppuvuodesta 2016, kun ohjelmistoalalla työskentelevät perustajansa kokivat markkinoinnin työkalujen myynnin sijasta suurempaa intohimoa vaikuttavan digimarkkinoinnin toteuttamiseen. Oli aika luottaa omiin kykyihinsä ja kokeilla vision siipien kantokykyä. 

Vuodet ovat vierineet ja oivaltavat kampanjat, tarttuvat sloganit ja koukuttavat case-kertomukset saavat meidät vieläkin kerta toisensa jälkeen innostumaan, olivat ne sitten omiamme tai jonkun toisen luomuksia. Pitkät asiakassuhteet ovat osoitus molemminpuolisesta luottamuksesta ja ammattitaidosta, ja yrityksen kasvu on merkki siitä, että visio oli aikoinaan oikea. Tutustu yritykseemme lisää: https://varri.net/meista/   

Ketä etsimme?  

Etsimme asiakaspalvelusta aidosti kiinnostunutta henkilöä, jolla on intohimoa myyntiä ja markkinointia kohtaan. Haluat etsiä asiakkaallemme juuri hänelle sopivimmat digimarkkinoinnin ratkaisut ja uskallat tuoda mielipiteesi esille. Ymmärrys markkinoinnista on plussaa, mutta tärkeintä meille on löytää tiimiimme sopiva henkilö, joka osaa luoda ja ylläpitää kestäviä asiakassuhteita. 

Toivomme sinulta: 

 • Kiinnostusta digitaalista markkinointia ja asiakaspalvelua kohtaan 
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan 
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi 

Työsi käytännössä 

Tulet kontaktoimaan asiakkaita ja opettelemaan digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia paitsi asiakastöissä, myös yrityksen asiakashankinnassa. Opit löytämään potentiaaliset asiakkaat ja tunnistamaan heidän tarpeensa, sekä ylläpidät omaa asiakasportfoliotasi. Tukenasi sinulla on tiimi ja tuletkin työskentelemään läheisesti yrityksen perustajien kanssa. Palava halu oppia ja auttaa asiakkaita ovat asioita, joita meillä arvostetaan. Meidän kanssamme pääset tekemään todellisia digimarkkinoinnin tehtäviä ja luomaan asiakassuhteita.

Haussa on myös useita muita rooleja, joissa seuraavista taidoista on hyötyä:  

Sisällöntuotanto, tiimityöskentelytaidot, asiakaspalvelukokemus, myyntikokemus, Wordpress-osaaminen, nettisivujen kehittäminen, sosiaalisen median ymmärrys, nettisivujen ylläpitokokemus, erilaisten tekstien tuottaminen, copywriterina toimiminen, matemaattiset taidot sekä visuaalinen osaaminen.  

Yritykset eivät etsi valmiita osaajia, vaan haluavat löytää heille sopivan henkilön kasvamaan. Muun muassa seuraaviin rooleihin etsimme uusia kykyjä: 

 • Markkinointikoordinaattori 
 • Myyntikoordinaattori 
 • Markkinointiassistentti 
 • WordPress-osaaja 
 • Projektipäällikkö 
 • Graafinen osaaja

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Digimarkkinointi taipuu moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija, koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Hakijana suurimpia valttejasi ovat:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi digimarkkinoinnin parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä
 • Pidät dataa ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, teknisempi tai kaupallisempi rooli

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Digital Excellence Academy - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero: 705519

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika: 21.2. - 21.3.2022

Koulutuksen ajankohta: 26.4. - 19.10.2022

Infotilaisuus: TE-live 10.3. klo 13: https://te-live.fi/lahetykset/J-Hpw1HIh

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja -optimointi (SEO)
 • Google Ads
 • Some-markkinointi
 • Sisältömarkkinointi
 • GDPR
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Palvelumuotoilu, käyttäjäkokemus

TE-liven tallenne

Haluatko kuulla vielä lisää? Katso 10.3. järjestetyn TE-liven tallenne (30 min) alta!

 

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.