Kaikki ohjelmat

Digital Excellence Academy

Suuntaa asiantuntijaksi ja vie taitosi omannäköisiin digimarkkinoinnin tehtäviin - yhteensä 15 paikkaa

Uusi työ täynnä ajatusta - löydä roolisi ja suuntaa digimarkkinoinnin asiantuntijaksi!

Miltä kuulostaisi uusi työ ja mahdollisuus kehittää osaamistasi sinua kiinnostavien aiheiden parissa? Herättääkö esimerkiksi digimarkkinointi, data-analytiikka tai uusien sisältöjen luominen sinussa innostusta ja haet nostetta urallesi? Hienoa! Tarjoamme sinulle ja 14 muulle mahdollisuuden nousta uuteen rooliin tehtävien parissa, joista ei ajatusta ja innovointia puutu. Lue lisää, hae mukaan pian ja kasva kauttamme omannäköisiin asiantuntijatehtäviin!

Uusia mahdollisuuksia on laajasti digimarkkinoinnin ja verkkosivujen, sisältömarkkinoinnin, markkinoinnin analytiikan kuin myös markkinoinnin suunnittelutehtävien parissa.

 

Avoimia paikkoja on yhteensä 15 ja roolit ovat luonteeltaan erilaisia ja eritasoisia – tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden Uudenmaan alueen yhteistyöyrityksiemme joukosta taustastasi riippumatta. Kerro siis mikä sinua eniten innostaa ja millaisissa tehtävissä näkisit itsesi seuraavaksi!

Tekijöidensä näköisiä paikkoja - mahdollisuuksia eri taustaisille osaajille

Digimarkkinointi taipuu moneen, kuten myös tarjoamamme uramahdollisuudet. Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia – voit siis olla urasi alussa oleva osaaja, kokemusta vastaavista tehtävistä jo kerryttänyt tekijä tai alanvaihtoa miettivä tulevaisuuden asiantuntija. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olipa taustasi minkälainen tahansa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi!

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu Digital Excellence Academy RekryKoulutuksen kautta, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen sauman aloittaa työ digimarkkinoinnin asiantuntijaroolissa uusia työtehtäviäsi tukevan asiantuntijakoulutuksen kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

RekryKoulutuksen kautta pääset vaikuttamaan aktiivisesti urasi suuntaan ja seuraavaan työpaikkaasi - lue ohjelman kokonaisuudesta lisää tästä.

Työtehtävien sisällöt vaihtelevat yrityskohtaisesti ja pääset kertomaan taustoistasi ja osaamisestasi kaikille rekrytoiville yrityksille kätevästi yhden hakemuksen kautta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Koulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Google Suomen kanssa.

Ota yhteyttä

Pinja_Heimala-640x640

Pinja Heimala

Project Specialist
pinja.heimala@saranen.fi
040 849 3962

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Tässä muutama esimerkki vaihtoehdoista:

Digimarkkinointi ja verkkosivut

Verkkokauppa

Auta panoksellasi järkeistämään digimarkkinointia mm. optimoinnin, nettisivujen kehityksen ja markkinoinnin työkalujen voimin. 

Sisältö-markkinointi

SoMe

Onko sinulla vainu toimivalle sisällölle? Kiinnostaako some tai vaikkapa hakukonemarkkinointi? Vie ideasi ajatuksesta käytäntöön ja suuntaa näköisiisi tehtäviin!

Markkinoinnin analytiikka

Analytics-data

Innostaako markkinoinnin analytiikka? Onko mututuntuma sinulle vieras käsite? Anna itsellesi tilaisuus loistaa datan ja analyysien parissa!

Suunnittelu- ja asiantuntijaroolit

Yleinen markkinointi

Näetkö metsän puilta? Kiinnostaako tehtävät, joissa pääset hyödyntämään digimarkkinoinnin laajaa työkalupakkia? Kasva suunnittelu- tai asiantuntijatehtäviin!

Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme mahdollisuuksista. Millaisista tehtävistä sinä syttyisit? Kerro siitä meille! Digimarkkinointi taipuu kauttamme moneksi ja rooleja on niin luovien, teknisten kuin kaupallisten tehtävien parissa, kokemukseen katsomatta 

Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, mielenkiintoasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Vaikuta urasi suuntaan - koulutus pähkinänkuoressa

Nostetta uuteen työhön 5 kuukaudessa

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat.

Digital Excellence Academy on muutakin kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseemme 5 kk mittaisen ohjelman päätteeksi. Viiden kuukauden jakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksen, Sarasen, Google Suomen ja yhteistyöyritysten kanssa. Ohjelma on osallistujille maksuton.

Työsopimus -uusi työ
Löydä omannäköisiä työtehtäviä

Mihin suuntaan haluaisit markkinointia taivuttaa?

Ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa työurasi suuntaan ja siihen, miltä seuraava roolisi voisi näyttää. Uteliaisuus uusia aiheita ja teknologioita kohtaan, sekä innostus oman ammattitaidon kehittämiseen ovat suurimpia valttejasi, olitpa urasi alkutaipaleella oleva tekijä tai jo kokeneempi asiantuntija. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme sinut kasvamaan ohjelman aikana uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa hakijoiden osaamisen ja mielenkiintojen mukaisesti. Aiemmista järjestämistämme markkinoinnin asiantuntijakoulutuksista on työllistynyt henkilöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Content Specialist
 • Verkkokaupan asiantuntija
 • Markkinointipäällikkö
 • Growth Hacker
 • Sales & Marketing Coordinator
 • Wordpress-osaaja
 • Online Sales Manager
Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Ajantasaisinta koulutusta alan huipulta. 

Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä sekä pääset suorittamaan digimarkkinoinnin sertifikaatteja ja muita tehtäviä. Opit eivät jää pelkästään ajatuksen tasolle, vaan pääset hyödyntämään oppimaasi kätevästi uusissa työtehtävissäsi. Koulutus sisältää n. 40 päivää asiantuntijakoulutusta, joistat osa on itsenäistä opiskelua. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat sinulle erittäin tutuksi.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

Asiantuntijakoulutuksessa pääset perehtymään mm. seuraaviin koulutussisältöihin:

 • Hakukonemarkkinointi (SEM)
 • Google Ads, Display & Videomarkkinointi
 • Some-markkinointi
 • Kasvumarkkinointi ja markkinoinnin automaatio
 • Ohjelmallinen markkinointi
 • GDPR
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Google Analytics & Google Tag Manager
Koulutusta
Saranen työnhaun agenttinasi

Vähennät työpaikkojen hakuammuntaa ja hakemuksien määrää. 

Hakuprosessi aikana luotu Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi hakemasi ohjelman rekrytoiviin yhteistyöyrityksiin, jonka kautta pääset kertomaan taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi. Pääset siis yhdellä hakemuksella hakemaan useampaan eri paikkaan.

Me Sarasella tuemme sinua hakuprosessin aikana ja etsimme sinun profiiliisi sopivia työmahdollisuuksia yhteistyöyrityksiemme joukosta. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli!

Asiantuntija

Osallistujatarinoita

Minut otettiin hyvin vastaan WDS:llä. Kaikki sujui hyvin ja sujahdin hyvin mukaan työympäristöön. Aina saa vetää työkaveria hihasta ja pyytää päästä mukaan uuteen juttuun, jos jokin kiinnostaa.

-Camilla Tauro, Digital Content Specialist, Markkinointitoimisto WDS

CamillaTauro01-kuva
Voin rehellisesti sanoa, että en luultavasti olisi saanut edes mahdollisuutta päästä yrittämään minkäänlaista markkinoinnin ja sisällöntuotannon työtä ilman tätä koulutusohjelmaa. Se mahdollisti unelmani toteutumisen, vaikka maailmassa vallitsi epätietoisuus koronaviruksen takia. Sanoisin, että koko matka on ollut Sarasen ja työnantajani takia viiden tähden kokonaisuus.

Lue Johanneksen koko tarina tästä!

-Johannes Suni, Growth Hacker, Draivi Media

ecommercepro-referenssikuva-johannes
eCommercePro oli juuri sitä, mitä tarvitsin opiskeluista työelämään siirtyessäni. Koulutusohjelman sisällöt ja työnkuvani yhteistyöyrityksessä tukivat hyvin toisiaan, ja pääsin soveltamaan lähes kaikkia oppejani saman tien myös käytännössä.
 
Lue Camillan koko tarina tästä!

-Camilla Jääskeläinen, SEO/SEM Specialist, Vilkas Group

hakijan-referenssi-kuvitus
Olen tyytyväinen, että lähdin mukaan koulutusohjelmaan. Nyt olen allekirjoittanut työsopimuksen ja koulutusohjelma päättyy pian. Olen hyvillä mielin – löysin mukavan firman työnantajaksi!
 
Lue Lindan koko tarina tästä!

-Linda Ahoniemi, E-commerce Specialist, Hobby Hall

ecommercepro-referenssikuva
0 / 0

Avoimet roolit

Avoimia paikkoja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa taustasi ja mielenkiintojesi mukaisesti.

Päivitämme avoimia rooleja jatkuvasti hakuajan aikana uusien tarpeiden syntyessä. Listattujen paikkojen lisäksi voit hakea myös moniin muihiin rooleihin. Huomioithan siis, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti - hae siis rohkeasti mukaan!

Kuntokauppa.fi on suomalainen kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike, joka on palvellut suomalaisia kuntoilijoita, yrityksiä ja seuroja jo yli 14 vuotta. Yli 3500 tuotteen valikoimasta löydät laadukkaat sähköpyörät, juoksumatot, kuntopyörät, crosstrainerit, soutulaitteet sekä kattavan valikoiman kotitreenivälineitä, kehonhuoltotuotteita ja vesiurheiluvälineitä. Valikoimastamme löydät lisäksi yritys- ja ammattikäyttöön suunnitellut kuntosalilaitteet ja -välineet. Lue lisää: www.kuntokauppa.fi

Inbound-sisältösuunnittelijana kartoitat datan avulla, mitä asiakkaat hakevat hakukoneista ja tuotat tähän liittyviä sisältöartikkeleita verkkokauppaamme. Tehtävässä pärjää erinomaisella kirjoitustaidolla ja uteliaan itseohjautuvalla asenteella. Keskeisenä työkaluna tulet käyttämään Google Analyticsiä. Verkkokauppakokemus on plussaa, muttei pakollista. Lisäksi meillä on toisinaan tarjolla myös rooleja esimerkiksi sosiaalisen mediaan liittyen.

Valoa Digital on kasvumarkkinointiin ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut kumppani. Asiakaslähtöisyys, dataohjautuvuus ja ketterät menetelmät ovat läsnä kaikessa tekemisessämme. Kaikki palvelumme pyritään aina sitomaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

Nykyaikaisen markkinoinnin moniosaaja, joka ymmärtää hyvin liiketoiminnan lainalaisuudet. Syvän ja kapean erikoisosaamisen sijaan, hän hallitsee useita eri markkinoinnin osa-alueita ja osaa käyttää näitä saumattomasti yhdessä.

Olemme suomalainen proptech alan startup yritys, joka on keskittynyt rakennus-ja remontointialan digitaalisiin ratkaisuihin. Meillä on alan ammattilaisille digitaalisia työkaluja operatiivisen toiminnan sujuvoittamiseen, sekä markkinapaikka alusta, jossa alan tuotteiden ja palveluiden vaihdanta onnistuu mutkattomasti. Arvostamme rohkeita, avoimia tiimipelaajia, jotka eivät pelkää laittaa itseään likoon. Emme pelkää mekään, ja virheet ovat sallittuja. Tärkeänä pidämme myös sitä että voimme tarjota aidosti mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia ja hauskan työympäristön. Haemme monenlaisia tekijöitä niin teknisen osaamisen, sekä myynnin ja markkinoinnin puolelta. Plussaa on, jos sinulla on rakennusalan kokemusta tai verkostoja. Haemme tiimipelaajia niin Suomessa, kuin Suomen ulkopuolella, sillä meillä on kunnianhimoiset kansainvälistymistavoitteet.

Wizard of hair - hairmail on Suomen johtava ja kansainvälinen hius- ja kauneusalan tukku, joka palvelee alan ammattilaisia, opiskelijoita sekä viimeisimmän kehityksen myötä myös kuluttaja-asiakkaita. Tuotevalikoima kattaa kaiken kampaamo- ja parturiliikkeissä tarvittavan jälleenmyyntituotteista kalusteisiin. Matrix, L'Oréal professionnel, Kepro, Wella, Goldwell, Cutrin, Four Reasons ja Sim ovat muutamia esimerkkejä brändeistä, joita myymme. Hairmaililaisia on tällä hetkellä 35 ja liikevaihto on 10,8 m€.

Roolikuvaus/tehtävät: verkkokauppamme ja sen myynnin kehitys
- ostopolut, verkkokauppaprosessit
- kehittäminen kokonaisvaltaisemmaksi myyntikanavaksi ym. siihen liittyvät asiat
- verkkokaupan myynnin analysointi ja myös sen kehittäminen
Barabra on joustava ja rehellinen digitaalisen palveluiden ja markkinointiviestinnän kumppani. Suunnittelemme sytyttäviä sisältöjä ja vaikuttavia verkkopalveluita suurella intohimolla ja asiantuntemuksella. Meissä yhdistyy strateginen ajattelu, luovuus sekä teknologinen kyvykkyys.
 
Tiimimme koostuu innokkaista suunnittelijoista, sisältöasiantuntijoista, kehittäjistä ja mainonnan erikoisosaajista, jotka haluavat palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä toimien luomme kunnianhimoisia ja jo huomiseen katsovia digitaalisia palveluita.
 
Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien parissa aina ideoinnista lopputuloksen loihtimiseen. Jos sydämesi syttyy digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden mielenkiintoiselle maailmalle, jatkuvalle oppimiselle ja työskentelylle osana innokasta ja inspiroivaa porukkaa, kuulemme sinusta mielellämme.
 
Barabra on osa Heku-ryhmää, jossa palvelee yhteensä yli 50 markkinoinnin ammattilaista.
Etsimme täydennystä ja lisätukea riveihimme AdOps rintamalle.
 
Työtehtäviin voi kuulua mm.:
• Display kampanjoiden rakentaminen ja hallinnointi
• Kampanjoiden ja ohjelmallisen ostamisen raportointi
• Jodel mainonnanhallinta
• Teknistä tukea julkaisijoille
• Julkaisijatilitykset
 
Improve Medialla pääsee näkemään ja kokemaan digitaalista mainosalaa monesta eri näkökulmasta. Improve Media kuuluu City Digital Group konserniin jonka yrityksiin kuuluvat mm. City, Suomi24, TableOnline, E-Kontakti joiden kanssa Improve Media myös tekee jatkuvasti yhteistyötä.
 
Hyödyllisiä ominaisuuksia työssä ovat mm.:
• Täsmällisyys ja tarkkuus
• Taulukko- ja analytiikka-alustojen hallinta
• Tekninen tuntemus nettisivustojen toteutuksesta
• Yleinen ongelmanratkaisukyky ja oma-aloitteisuus

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Digimarkkinointi taipuu moneksi ja voit suunnata kauttamme uuteen rooliin hyvin monenlaisella taustalla! Olitpa siis uraasi aloittava tekijä, digimarkkinoinnin tai -myynnin tehtävissä jo enemmän painiskellut osaaja tai alanvaihtoa pohtiva tulevaisuuden asiantuntija, koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta näköisiisi työtehtäviin.

Hakijana suurimpia valttejasi ovat:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi digimarkkinoinnin parissa – tämä on kaikista tärkein piirteesi!
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja testailet mielelläsi uusia ideoita myös käytännössä
 • Pidät dataa ja tietoon pohjautuvaa ajattelua suuressa arvossa, olipa tähtäimessäsi luovempi, teknisempi tai kaupallisempi rooli

Ohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakuohjeet

1. Jätä hakemuksesi TE-palveluihin

Voit hakea Digital Excellence Academy - Grow with Google -RekryKoulutukseen, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten muista perustella hakemuksesi huolellisesti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutusnumero: 704900

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Millaisiin tehtäviin haluaisit suunnata? Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille! Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi kaikkiin ohjelman rekrytoiviin yrityksiin - anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Jos tähtäimessäsi on joku tietty yrityspaikka, voit kertoa tästä myös profiilisi yhteydessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. 

Lopullisen valintapäätöksen ohjelmaan tekee rekrytoiva yritys. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään haun päätyttyä. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 5 kk

Hakuaika: 4.3. - 11.4.

Koulutuksen ajankohta: 5.5.-23.9.2022

RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus yhteistyöyrityksen kanssa ja osallistujat voivat hakea ohjelman aikana ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

Ohjelman sisältö:

Ohjelma sisältää noin 30% asiantuntijakoulutusta ja 70% käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutuspäivät järjestetään suomeksi.

Koulutuksen aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Hakukonemarkkinointi (SEM)
 • Google Ads, Display & Videomarkkinointi
 • Some-markkinointi
 • Kasvumarkkinointi ja markkinoinnin automaatio
 • Markkinoinnin analytiikka
 • Ohjelmallinen markkinointi
 • GDPR
 • Konversio-optimointi, raportointi
 • Google Analytics & Google Tag Manager

Avoimet roolit

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.