VideoVisit Oy etsii viittä asiantuntijaa Kuopion tiimiinsä!

Haku päättynyt

---

Kiinnostaako sinua ainutlaatuinen asiantuntijakoulutus ja uusi työ IT-palveluiden parissa? Haluatko kehittyä ohjelmistokehityksen, IT-järjestelmien tai asiakaspalvelun ammattilaiseksi vauhdikkaasti kasvavassa kotimaisessa terveysteknologiayrityksessä? Nyt on mahdollisuutesi työllistyä ja rakentaa uraasi merkityksellisellä ja kansainvälisesti kasvavalla alalla!

VideoVisit® on kotimainen etähoitoon ja sähköiseen asiointiin keskittynyt yritys, joka modernisoi terveydenhuollon sähköisiä palveluita erilaisten etähoidon työkalujen ja palveluiden avulla. Yrityksen ratkaisut mahdollistavat terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumatta suoraan kotisohvalle. Lue lisää VideoVisitistä ja sen palveluista yrityksen nettisivuilla.

Erilaiset verkkopalvelut ja digiratkaisut ovat viimeistään nyt tulleet jäädäkseen, minkä seurauksena uusista alan osaajista on entistä suurempi kysyntä. VideoVisit etsii DigiTalent Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta Kuopion toimipisteelleen tulevaisuuden osaajia erilaisiin IT-alan tehtäviin. Uudet työt tarvitsevat tekijänsä, oletko etsimämme osaaja?

Tutustu lisää VideoVisitille aukeaviin uramahdollisuuksiin, sekä koulutusohjelman sisältöön MessiLiven YouTube-tallenteella!

Olisiko jokin näistä rooleista sinun tuleva työtehtäväsi?

VideoVisit Oy etsii yhteensä viittä tulevaisuuden osaajaa osaksi vahvasti kasvavaa tiimiänsä. Tärkeintä ei ole pitkä CV, mutta aiempi kokemus IT-tehtävistä on eduksi. Voit siis olla taustaltasi jo valmiiksi kokemusta kartuttanut IT-alan ammattilainen, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden osaaja tai esimerkiksi alanvaihtoa miettivä tekijä. Tutustu rooleihin alta ja hae ohjelmaan mahdollisimman pian – haastattelut käynnistytvät jo hakuaikana!

ServiceDesk & Logistics-asiantuntija

Sytytkö asiakaspalvelusta ja haluat syventyä ratkaisemaan asiakkaan ongelman? Etsimme VideoVisitin tukipalveluihin kahta asiakaslähtöistä ServiceDesk-asiantuntijaa vastaamaan 2.tason tuesta. Työssäsi vastaanotat tikettejä 1.tason asiantuntijoilta ja pyrit ratkaisemaan ongelman tai tarvittaessa eskaloit tiketit eteenpäin. Sinulla on hyvä teknologinen ymmärrys ja kokemusta Windows-, Android- tai IOS-käyttöjärjestelmistä. Pystyt palvelemaan asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Oman mielenkiintosi mukaan voit myös erikoistua laitepuolelle Logistics Specialistiksi, jolloin vastaat mm. tablettien vianhallinnasta sekä vaihtolaitteista

Järjestelmäasiantuntija/DevOps-osaaja

Kiinnostaako it-infran ylläpito ja modernit pilvipalvelut? Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana tiimiä nykyisen tuotealustan ylläpidon tehtävissä sekä pääset kehittämään ja lanseeraamaan uutta tuotealustaa. Sinulle tuttuja termejä ovat avoin lähdekoodi, Kubernetes, Google Cloud tai Microsoft Azure.

Ohjelmistokehittäjä

Etsimme kahta ohjelmistokehittäjää osaksi yhdeksän hengen tuotekehitystiimiä. Oletko kiinnostunut frontend-kehityksestä ja haluat päästä kehittämään uutta tuotealustaa? Ovatko React, Web-kehitys, Android ja IOS sinulle tuttuja termejä ja haluat päästä syventämään osaamistasi niistä?

VideoVisitillä urapolut ovat tärkeitä, joten toivomme että sinulla on myös vahva tahto kehittyä urallasi eteenpäin. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia. Aiempi kokemus terveysteknologia-alasta ei siis ole välttämätöntä – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. Tulet työskentelemään Kuopion toimipisteellä, Kelloniemessä.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

Avoinna olevien roolien rekrytoinnit toteutetaan DigiTalent Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Koulutusohjelma sopii niin alalle uusina astuville tulevaisuuden tekijöille, kuin jo edistyneillemmekin it-asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

DigiTalent Akatemiassa yhdystyvät käytännön työtehtävät sekä sinun osaamiseesi ja työtehtäviisi räätälöitävä asiantuntijakoulutus samassa paketissa. Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut VideoVisitille kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Ohjelman aikana opiskelet uusia työtehtäviäsi käytännössä ja pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Samalla syvennät osaamistasi opiskelemalla alan parhaiden kouluttajien opissa noin 12 koulutuspäivän ajan Sarasella.

Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus sekä VideoVisit Oy.

Hakemalla mahdollisimman nopeasti varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi ripeämmin. Älä siis epäröi, vaan hae mukaan mahdollisimman pian!

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.