Digitalization & Software Academy

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto
Koulutuksen ajankohta

Hakuaika on päättynyt!

 

Digitalisoi osaamisesi rekrytoivassa koulutusohjelmassa!

Digitalisaatio on muuttanut useita työrooleja uudenlaiseksi ja muutos jatkuu myös tulevaisuudessa. Yritykset etsivät jatkuvasti keinoja tehostaa prosessejaan ja sitä kautta koko liiketoimintaansa digitaalisten ratkaisujen, kuten erilaisten järjestelmien, avulla. Kokonaisvaltainen IT-osaaminen on nyt kysytympää kuin koskaan.


Yhdistä koulutus ja työllistyminen!

Saranen järjestää ensimmäistä kertaa täysin digitalisoidun koulutusohjelman, jossa pääset uudistamaan osaamistasi vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden työmarkkinavaatimuksia.

Digitalization & Software Academy -koulutusohjelma on 5 kuukautta (12.12.2019 – 11.5.2020 ) kestävä kokonaisuus, jossa yhdistyy koulutus ja työssäoppiminen. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, joten sisältö on hyvin räätälöitävissä tarvekohtaisesti. Koulutusohjelma sopii erityisesti IT-alan osaajille, mutta mukaan on mahdollista päästä myös muulla osaamistaustalla.

Yritykset etsivät kauttamme mm.:

 • Tietohallintakoordinaattori
 • Service Desk -osaaja
 • Help-Desk -osaaja (Midpointed Oy)
 • Junior ohjelmistokehittäjä (mm. FCG Talent Oy)
 • Tietokantaosaaja SQL (Suomen Vesitieto Oy)
 • Ohjelmistokehittäjä (web / sulautettu)
 • IT-asiantuntija (järjestelmät, tietoliikenne, tietoturva, pilvipalvelut)
 • Digitaalisten palvelujen kehittäjä
 • Digitalisaatioprojektipäällikkö


Miksi valita koulutusohjelma?

Rekrytoiva koulutusohjelma auttaa sinua, kun haluat päivittää osaamistasi, vaihtaa alaa tai sinulla on ollut haasteita työpaikan löytämisessä. Koulutusohjelmassa sinun ei tarvitse olla täysin valmis ammattilainen, vaan tarkoituksena on kasvaa uuteen tehtävään ohjelman aikana. Sarasen rekrytoivat koulutusohjelmat ovat yrityksille riskittömämpi vaihtoehto suorarekrytointiin verrattuna, sillä koulutusohjelman aikana ei ole palkamaksuvelvoitetta. Näin yritys pääsee tutustumaan sinuun työntekijänä ennen rekrytoimispäätöstä. Koulutusohjelman perimmäisin tavoite on kuitenkin aina työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi.


Mitä opin tässä koulutuksessa?

Digitalization & Software Academy kestää viisi kuukautta, joihin sisältyy yhteensä 23 koulutuspäivää sekä 77 työssäoppimispäivää. Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena, joten koulutussisältöä voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Käytössämme on esimerkiksi Pluralsight-ympäristö, jossa on lähes 7 000 eri kurssivaihtoehtoa. Autamme sinua sopivien kurssikokonaisuuksien valinnassa niin, että koulutus tukee työrooliasi mahdollisimman hyvin.

Pluralsight on täynnä erilaisia IT-alan koulutuksia ja sen avulla pääset opiskelemaan esimerkiksi lukuisia eri ohjelmointikieliä, Azuren sekä AWS:n pilvipalveluja, tietoturvaan sekä tietoliikenteeseen liittyviä asioita jne. Esimerkkejä koulutussisällöistä näet Pluralsightin nettisivuilta. Mikäli sinua kiinnostaa IT-alan erilaiset työt, tämä ohjelma on juuri sinulle!

Räätälöitävän koulutuksen lisäksi tarjoamme lyhyehköjä webinaarioppinunteja mm. seuraavista aiheista:

 • Miten opiskelen ohjelmistokehitystä verkossa?
 • Business & Service Design
 • Asiakaslähtöisyys osana organisaation toimintaa
 • Asiakasymmärryksestä palvelun tuottamiseen
 • Liiketoiminnallinen valinta palvelulle
 • Vuorovaikutus & viestintä
 • Hankinnan ammattilaiseksi
 • Projektinhallinta


Kaikille yhteiset koulutusaiheet on valittu yhdessä Sarasen Digital Development Managerin kanssa niin, että koulutukset tukevat erityisesti yritysten digitalisointiprojektien toteuttamisessa.

Pluralsightin lisäksi voimme tarjota oppimisympäristöksi esimerkiksi Opinahjon, joka palvelee erityisesti talouhallintoon liittyvissä aiheissa. On siis mahdollista löytää uusi työ myös taloushallinnon parista!

 

Kenelle?

Ohjelmaan päästäksesi toivomme sinulla jo olevan joko alaan liittyvää koulutusta, työkokemusta tai harrastuneisuutta. Koulutusohjelma keskittyy erityisesti IT-alaan, mutta myös muut toimialat sopivat vallan mainiosti ohjelman piiriin räätälöitävän koulutuksen ansiosta. Huomaathan, että työroolit ovat pääasiassa asiantuntijatehtäviä. Etsimme aidosti motivoituneita osaajia, jotka haluavat päästä näyttämään potentiaalinsa ja osaamisensa yritykselle.

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluille. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

11.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Alanvaihdot digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtäviin rekrytoivalla koulutusohjelmalla

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan koulutusohjelmat tarjosivat Lindalle ja Annelle tavan työllistyä uudelle uralle. Molemmat päätyivät eri koulutusohjelmien...

Lue lisää
08.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Onnistuneita rekrytointeja DigiTalous Akatemiasta

Espoolainen tilitoimisto on löytänyt rekrytoivan koulutuksen avulla työntekijöitä, joilla osaaminen ja asenne ovat kohdillaan. DigiTalous Akatemia -rekrytoivan...

Lue lisää
02.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Jalka oven väliin digimarkkinoinnin tehtäviin – Johannes päätyi intohimonsa pariin

Tuore Growth Hacker Johannes Suni istuu Draivi Media Oy:n toimistolla Helsingin keskustassa. Johannes päätyi Draivi Medialle Sarasen, ELY-keskuksen ja...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi